ایرانیان جهان

آخرين مطالب

استاندار فارس: حالم از قیمت‌های بالای برخی اقلام بد شد‌ اخبار ایران

استاندار فارس: حالم از قیمت‌های بالای برخی اقلام بد شد‌
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - استاندار فارس به بازدید روز‌های اخیر به همراه مدیران اقتصادی از وضعیت بازار نوروزی در شیراز اشاره کرد و گفت: زمانی با قیمت‌های بالای برخی اقلام بی کیفیت در بازار میوه شیراز مواجه شدم حال بدی به من دست داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حسینعلی امیری امروز در آیین تکریم و معارفه معاون اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه شیراز به عنوان پایتخت فرهنگی کشور‌های دارای سنت نوروز محسوب می‌شود که این ظرفیتی برای برنامه‌ریزی و بهره‌برداری اقتصادی است، اظهارداشت: سفیران این کشور‌ها در ملاقات‌های دوجانبه، بسیاری از این کشور‌ها علاقه‌مند سرمایه گذاری در شیراز و خواهان صادرات خدمات مهندسی از شیراز هستند که باید برای این امر مهم برنامه ریزی شود.
وی همچنین به بازدید روز‌های اخیر به همراه مدیران اقتصادی از وضعیت بازار نوروزی در شیراز اشاره کرد و گفت: زمانی با قیمت‌های بالای برخی اقلام بی کیفیت در بازار میوه شیراز مواجه شدم حال بدی به من دست داد و این سوال مطرح شد که فارس با این همه ظرفیت شایسته این وضعیت است؟
استاندار فارس با اشاره به ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در این استان افزود: در مدت فعالیت در فارس تلاش کردم بستر‌های سیاسی، حقوقی، اجتماعی و قضایی برای سرمایه‌گذاری و اقتصاد فراهم شود، تلاش شد تضمین داده شود که دستگاه قضایی، بازرسی، انتظامی، اقتصادی و ... با کارآفرینان و سرمایه گذاران همراه خواهند بود.
امیری در ادامه با اشاره به تاریخ معاصر ایران افزود: بعضی پادشاهان ایران در ادوار مختلف تصمیم گیر اصلی نبودند و تصمیمات از بیرون به آنها دیکته می‌شد.
استاندار فارس ادامه داد: اگر منصفانه و از بیرون نظاره گر باشیم ایران قبل از انقلاب اسلامی استقلال سیاسی نداشت و منافع ملی در معرض مخاطره، تهدید و حتی تجاوز بود.
امیری همچنین با اشاره به وجود افرادی در گذشته در بخش‌های علمی و دانشگاهی که به کشورشان هم علاقه داشته‌اند، گفت: در مجموع اوضاع کلی کشور ما قبل از انقلاب، فقدان استقلال سیاسی بوده که یکی از آرمان‌های اصلی معمار کبیر انقلاب از سال 1342 استقلال سیاسی بوده که در شعار‌های انقلاب نیز کاملا مشهود بوده است.
وی با بیان اینکه در چهل و شش سالگی انقلاب اسلامی به استقلال سیاسی رسیدیم و این آرمان مهم تثبیت شده است، گفت: مدیریت نهاد‌های مختلف براساس آرای عمومی رقم زده می‌شود و همه چیز براساس قانون اساسی به انتخابات و رای مردم بست.
استاندار فارس خاطرنشان کرد: تاریخ گواه جدایی و تکه تکه شدن بخش‌های مختلف ایران در دوران‌های گذشته قبل از انقلاب است و تنها در عمر انقلاب اسلامی حتی یک وجب از خاک کشور به بیگانه داده نشده است.
امیری با بیان اینکه هزینه‌های زیادی برای استقلال کشور طی بیش از چهار دهه گذشته داده شده، گفت: بیش از 220 هزار شهید برای استقلال ایران در طول دوران جمهوری اسلامی داده شده، هزینه‌های مالی و جانی زیادی که قابل توجه است، قطعنامه‌های ظالمانه‌ای که بر اقتصاد کشور سایه انداخته و ... که این هزینه‌های مربوطه به استقلال کشور است و این استقلال سیاسی زمانی تکمیل خواهد شد که استقلال اقتصادی هم داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر کشوری اقتصاد وابسته داشته باشد نمی‌تواند دوام بیاورد و استقلال سیاسی آن هم مورد تعرض قرار خواهد گرفت.
استاندار فارس تاکید کرد: کسانی که برای کارآفرینی و اشتغالزایی تلاش می‌کنند رزمندگان عرصه جهاد و دفاع اقتصادی هستند، در زمان جنگ اگر رزمنده‌ای با هر لباسی به مردم مراجعه می‌کرد همه آحاد جامعه با احساسات انسان دوستانه و روی باز گره از کار و مشکل آنها بر می‌داشتند و هیچ وجدان بیداری در زمان جنگ با رزمندگان بد برخورد نمی‌کرد و اکنون نیز جهادگران عرصه اقتصادی و کارآفرینی هم باید مورد تکریم باشند نه اینکه سنگ جلوی پای آنها بیاندازیم.
امیری توضیح داد: تفاوت این است که در جنگ نظامی شهید، رزمنده، موشک و بمب مشخص است ولی در جنگ اقتصادی موضوعات پنهان است ولی اتفاق می‌افتد و جریان دارد.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری همواره شعار سال‌ها را در مباحث اقتصادی نام گذاری می‌کنند و امسال هم همین رویه را تکرار کردند که نشان از این دارد که دغدغه اول رهبر معظم انقلاب بحث اقتصاد است.
استاندار از مدیران فارس خواست که به فرزندان، آیندگان و مردم خود رحم کرده و با موضوعات مسئولانه برخورد کنند و گفت: ظرفیت‌های عظیمی در فارس وجود دارد، انسان‌های بسیار متدین، متجدد و متمکن در مناطق جنوبی فارس زندگی می‌کنند، پیوستگی تاریخی بین فارس و کشور‌های حاشیه خلیج فارس وجود دارد که آنها نیز علاقه‌مند به سرمایه گذاری در استان فارس هستند که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.
به گزارش تسنیم، در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات حسن شیخ نیا معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مسعود گودرزی به عنوان سرپرست جدید این معاونت معارفه شد.
انتهای پیام/424/.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1389087/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رافینیا با یک فصل درخشش توپ طلا می‌گیرد!

افشاگری درباره بن یدر: از پرونده‌های آزار جنسی تا پناه بردن به فوتبال ایران | وسام بن یدر تجاوز کرده است؟

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ بایرن مونیخ با حضور نویر، لام، ریبری و مولر

طوفان فلزی چین

دور تازه حملات وحشیانه آمریکا به یمن!

شرط ایران برای مذاکره با آمریکا: به رسمیت شناختن حجاب و بستن وب سایت‌های پورن!

اظهارات ترامپ درباره مذاکره و تهدید ایران: سناریوهای احتمالی در صورت عدم توافق

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی

ادعای جنجالی وزیر خزانه داری آمریکا بر ضد ایران

نخستین تحریم‌های دولت ترامپ علیه روسیه وضع شد

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی (+عکس)

موضع عبدالکریم سروش درباره دولت آمریکا: وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

توحش دولت آمریکا در موضع عبدالکریم سروش / وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

سفر وزیر خارجه اسرائیل به پاریس برای رایزنی درباره ایران

ممنوعیت حریم هوایی کشورهای خلیج‌فارس برای حمله به ایران

خبرهای ضدونقیض درباره کناره‌گیری ماسک از دولت ترامپ

حمله هوایی آمریکا به استان صعده یمن

بنیامین نتانیاهو: می‌خواهیم غزه را تجزیه کنیم

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

پیروزی آویسپا با پاس گل شهاب زاهدی

ژاپن لرزید

رویارویی چین و روسیه با کارت کریدورها؛ پکن پشت متحدش را خالی می‌کند؟/ آماده‌باش ترکیه برای مانور در حیاط خلوت روسیه

شاهین: اقدام روسیه فرصت‌های جدیدی با افغانستان ایجاد می‌کند

تحریم‌های تازه آمریکا علیه انصارالله یمن

وزیر خارجه فرانسه: با ایران توافق نشود درگیری نظامی حتمی و نزدیک است

کاهش بازار سهام آمریکا در آستانه اعلام تعرفه‌ها توسط ترامپ

احتمال جدا شدن ماسک از کابینه ترامپ قوت گرفت

تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن همزمان با تشدید حملات و تهدیدات

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به فرانسه برای رایزنی درباره ایران

ادعاهای جدید وزیر خارجه فرانسه علیه ایران

سی‌ان‌ان: طرح ترامپ بزرگترین تشدید تعرفه‌های آمریکا در 100 سال گذشته است

وزیر خارجه فرانسه: با ایران توافق نشود درگیری نظامی حتمی است!

تصمیم قاطع ترامپ برای فروش تیک‌تاک!

لاریجانی: اگر ایران بمباران شود، به ساخت سلاح هسته ای روی می آوریم! عملکرد ایران در سوریه در راستای منافع ملی بود! آیا آب دریای خزر به تهران می رسد؟

برای فروش تیک تاک در کاخ سفید جلسه ای تشکیل شد

پالتیکو: ایلان ماسک به زودی از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند

وزیر خزانه‌داری آمریکا: ترامپ به دنبال ایجاد اختلال در دسترسی تهران به منابع مالی است

​تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن

موضع عبدالکریم سروش درباره رفتارهای دولت آمریکا: وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

مقام آمریکایی: ترامپ به دنبال جنگ با ایران نیست

ترامپ می‌خواهد با ایران معامله کند؟

پولیتیکو: ایلان ماسک از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند

حماس: یورش بن گویر به مسجدالاقصی اقدامی خطرناک است

تحریم جدید خزانه‌داری آمریکا علیه انصار الله یمن

واکنش طالبان به تعلیق ممنوعیت فعالیت آنها توسط روسیه

دبیر کل ناتو: با تهدیداتی از جانب روسیه و چین روبرو هستیم

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

بمب خبری فوتبال، با عراق توافق کرد