ایرانیان جهان

آخرين مطالب

گرم شدن زمین تا سال 2100 افراد متوسط را 40 درصد فقیرتر می‌کند اخبار ایران

گرم شدن زمین تا سال 2100 افراد متوسط را 40 درصد فقیرتر می‌کند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ دانشمندان دانشگاه ولز جنوبی در انگلستان هشدار می‌دهند که تنها چهار درجه سانتی‌گراد گرم شدن هوا باعث می‌شود تا سال 2100 افراد متوسط 40 درصد فقیرتر شوند. و این افزایش فقر برای کشورهایی مثل انگلستان تا 46/5 درصد خواهد بود.
محققان دریافتند که حتی اگر افزایش دمای کره زمین تنها به 2 درجه سانتی‌گراد محدود شود، تولید ناخالص داخلی جهانی به ازای هر نفر - معیاری از تولید اقتصادی - 16 درصد کاهش می‌یابد.
این افزایش بزرگی نسبت به تخمین‌های محافظه‌کارانه‌تر است که نشان می‌دهد 2 درجه سانتی‌گراد گرم شدن منجر به کاهش 1/4 درصدی تولید ناخالص داخلی می‌شود.
از آنجایی که دانشمندان پیش‌بینی می‌کنند که افزایش 2/1 درجه سانتی‌گراد تقریباً اجتناب‌ناپذیر است، این بدان معناست که تغییرات آب و هوایی احتمالاً افراد متوسط را به میزان قابل توجهی فقیرتر می‌کند. دلیل اینکه این هزینه‌ها بسیار بیشتر از پیش‌بینی‌های قبلی است این است که محققان برای اولین بار تأثیر آب و هوای جهانی را در نظر گرفته‌اند.
دکتر «تیموتی نیل»، نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: از آنجایی که این آسیب‌ها در نظر گرفته نشده‌اند، مدل‌های اقتصادی قبلی ناخواسته به این نتیجه رسیده‌اند که حتی تغییرات شدید آب و هوا هم مشکل بزرگی برای اقتصاد نبوده – و پیامدهای عمیقی بر سیاست‌های آب و هوایی داشته است.
در گذشته، زمانی که اقتصاددانان می‌خواستند بفهمند که تغییرات آب و هوایی چگونه بر اقتصاد تأثیر می‌گذارد، تصور می‌کردند که فقط آب و هوای داخل یک کشور معین بر آن تأثیر می‌گذارد. بنابراین آنها به هزینه‌های سیل یا خشکسالی در یک کشور نگاه می‌کنند، اما به اختلالات گسترده‌تری که در سراسر جهان روی می‌دهد نگاه نمی‌کنند.
با این حال، این رویکرد به دلیل در نظر نگرفتن اینکه چقدر اقتصادهای جهان واقعاً به هم مرتبط هستند مورد انتقاد قرار گرفته است.
دکتر نیل توضیح می‌دهد: این امری عادی است که کالاها و خدماتی که مردم از سوپرمارکت یا فروشگاه بزرگ خریداری می‌کنند از سرتاسر جهان تهیه شود، و ممکن است کالاهایی از چندین کشور برای تولید یک محصول تولیدی استفاده شده باشد که در نهایت به یک فروشگاه ختم می‌شود.
آنچه که تحقیقات نشان می‌دهد این است که آب و هوای شدیدی که بخشی از جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، پیامدهایی برای اقتصادهای سایر نقاط جهان دارد. تحقیقات به وضوح نشان می‌دهد که رویدادهای شدید آب و هوایی در نتیجه مستقیم گرم شدن آب و هوا رایج‌تر و شدیدتر می‌شوند.
هوای گرم‌تر می‌تواند آب و انرژی بیشتری را در خود نگه دارد، به این معنی که برخی از نقاط جهان توسط طوفان و سیل آسیب می‌بینند در حالی که برخی دیگر در اثر خشکسالی پخته شده‌اند.
مطالعات اخیر نشان داده است که برخی از نقاط جهان حتی در فرآیندی به نام «کلیمات شلاقی»، شدت هر 2 حالت مرطوب و خشک را تجربه می‌کنند. در حالی که زمین دوره‌های گرمی را در گذشته زمین شناسی تجربه کرده است، آب و هوا در حال حاضر سریع‌تر از جامعه ما در حال تغییر است.
این بدان معناست که در صورت تداوم تغییرات آب و هوایی، اقتصادهای ملی احتمالاً با اختلالات بیشتر ناشی از رویدادهای شدید آب و هوایی مواجه خواهند شد.
اگر این اختلالات در چندین کشور به طور همزمان اتفاق بیفتد - به ویژه در طول سال‌های به ویژه گرم - تأثیرات به ایجاد «اختلال زنجیره تامین آبشاری» در سراسر جهان سرایت می‌کند.
دکتر نیل می‌گوید: مدل‌های قبلی گاهی اوقات پیشنهاد می‌کردند که کشورهای ثروتمندتر یا خنک‌تر، مانند بریتانیا، به طور قابل‌توجهی کمتر از کشورهای در حال توسعه تحت تأثیر قرار می‌گیرند و حتی ممکن است برخی از آنها سود ببرند.
با این حال، این تصور بر این فرض تکیه داشت که شرایط آب و هوایی خارج از کشور به موفقیت اقتصادی محلی بی ربط است.
او می‌افزاید: آنچه نتایج مقاله ما نشان می‌دهد این است که آنچه واقعاً برای رشد اقتصادی آینده در بریتانیا تحت تغییرات آب و هوایی مهم است، نه تنها این است که چگونه تغییرات آب و هوایی آب و هوای بریتانیا را تغییر می‌دهد، بلکه این است که چگونه همه شرکای تجاری بریتانیا را تغییر می‌دهد.
به عنوان مثال، از آنجایی که بریتانیا مقدار زیادی از میوه و سبزیجات تازه خود را از اسپانیا وارد می‌کند، سیل و خشکسالی‌های مکرر در این قاره می‌تواند تأثیرات ضربه‌ای بر صنایع غذایی بریتانیا داشته باشد.
محققان می‌گویند: کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و مبارزه با تغییرات آب و هوایی به نفع اقتصادی همه است و افراد متوسط را تا پایان قرن ثروتمندتر می‌کند. بر این اساس، ما استدلال می‌کنیم که هزینه‌های ادامه دادن تغییرات آب و هوایی بسیار بیشتر از هزینه‌های کربن‌زدایی است.
انتهای پیام/
کد خبر: 1263389 برچسب‌ها تغییرات اقلیمی

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1392832/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک احتمال هیجان‌انگیز؛ اسپانیا با 6 نماینده در لیگ قهرمانان اروپا؟

آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را با مذاکره شرطی نکنیم

عراقچی: پیام رهبر انقلاب به پوتین ابعاد روابط ایران و روسیه را مشخص می‌کند/با آمریکا فقط مذاکرات غیرمستقیم خواهیم داشت

هشدار شدید چین به آمریکا درباره ادامه جنگ تجاری

آیت‌الله عاملی: ارتش جمهوری اسلامی به پیشرفت‌های حیرت‌آوری دست یافته است

از رژه تبریز تا لرزه در پنتاگون +تصاویر

‌صنعت هسته‌ای ‌ایران به هیچ وجه قابل مذاکره نیست

عراقچی: با امضای معاهده راهبردی در مسیر خوبی حرکت می‌کنیم

عراقچی: به نیت آمریکا تردید داریم

لاوروف: روابط با ایران به سطح شراکت راهبردی رسیده است

حمله علم الهدی به دولت‌های روحانی؛ کشور را شرطی کردند و این همه مصیبت دیدیم/ یک عده آدم‌های ناپاک دارند برای منافع خود ارز و طلا را شرطی می‌کنند

به نیت آمریکا تردید داریم اما با جدیت در مذاکره شرکت می‌کنیم/روابط ایران و روسیه راهبردی است

مسئولان ما به آمریکا اعتمادی ندارند

اشتباهات برجام تکرار شدنی نیست

از واشنگتن می‌خواهیم که به قوانین تجاری احترام بگذارد

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا نشان‌دهنده اقتدار جمهوری اسلامی است

هشدار علم‌الهدی نسبت به شرطی شدن کشور به مذاکره

لاوروف: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم

نیروهای مسلح الگوی ایمان و مردمی بودن هستند

مذاکرات ایران و آمریکا در رم: پیش بینی و بررسی آینده مذاکرات

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

واکنش مقام حزب‌الله به لفاظی‌ها درباره خلع سلاح این حزب

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

لزوم فراهم کردن زمینه‌ها برای حضور سرمایه‌گذران داخلی و خارجی

به نیت آمریکا تردید داریم اما با جدیت در مذاکره شرکت می‌کنیم/ دعوت پزشکیان از پوتین برای سفر به ایران

ترخیص محصولات تراریخته منوط به اعلام نظر جهادکشاورزی شد

گره‌زدن اقتصاد کشور به مذاکرات خارجی اشتباه بزرگی است

چهره جدیدی از قدرت ایران به جهانیان معرفی شده است

تقویت تولید داخلی، بهترین راه مقابله با تحریم‌ها است

دعوت پزشکیان از پوتین برای سفر به ایران

هزینه 1.25 تریلیون دلاری تعرفه‌های ترامپ برای اتحادیه اروپا

هوش مصنوعی وارد آموزش و پرورش چین می‌شود

قیمت جهانی طلا امروز 1404/01/29؛ طلای جهانی کاهشی شد

ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خطوط قرمز خود را حفظ می‌کند

ایران در مذاکرات با آمریکا بر توان داخلی تکیه دارد

وزیر اطلاعات: ما نباید داستان مذاکرات ایران و آمریکا را هیجانی کنیم/ از مسیری که نظام و حاکمیت به وزیر خارجه اعتماد کرده، حمایت کنیم

مخالفان و موافقان «حمله به ایران» در دولت ترامپ چه کسانی هستند؟ + عکس

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره اظهارات متناقض مقامات آمریکا/ خواسته ترامپ در مذکرات پاسخ روشن بله یا نه است

روبیو: امکان خروج آمریکا از مذاکرات صلح اوکراین وجود دارد!

داغ شدن عملیات زمینی علیه حوثی‌ها؛ نیروهای یمنی در حال مذاکره با آمریکا

علم الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم

وزارت خارجه آمریکا: مقامات آمریکایی در مذاکرات با ایران انتظار پاسخ‌های سریع دارند/ براساس خواستۀ ترامپ، در مذکرات، باید پاسخ روشن بله یا نه داده شود و کار تمام شود/ اظهارات رسانه‌ای بازتاب روند واقعی مذاکرات با ایران نیست

تحلیل بین‌المللی اصلاح‌طلب معروف: قبل از کارخرابی، امریکا گوش اسرائیل را پیچاند

دست برتر در مذاکرات با ایران است/ مسئولان ما به آمریکا اعتمادی ندارند

روبیو، وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم مذاکرات ثمربخشی با ایران داشته باشیم و راه‌حلی مسالمت‌آمیزی حاصل شود/ اروپایی‌ها به‌زودی باید تصمیم مهمی درباره بازگرداندن تحریم‌ها بگیرند؛ چرا که ایران به‌ وضوح از مفاد توافق فعلی تخطی کرده است

پیش‌ بینی قیمت دلار فردا شنبه 30 فروردین 1404 | مذاکرات فردا قیمت دلار را پایین تر می کشد؟

مسکو از گفت‌وگوهای ایران و آمریکا استقبال می‌کند

افزایش شمار تلفات حمله آمریکا به یمن/ 58 شهید و 126مجروح

ملاقات مذاکره‌کننده ارشد ایالات متحده با مقامات رژیم صهیونیستی یک روز قبل از مذاکره با ایران

مذاکره با آمریکا فقط در چارچوب هسته‌ای و با هوشیاری کامل انجام می‌شود