ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام ایالات متحده آمریکا

مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (یکشنبه) در حاشیه یکصد و پنجاهمین اتحادیه بین مجالس جهانی در شهر تاشکند ازبکستان با خالد بن هلال بن ناصر المعولی رئیس مجلس عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
حاجی بابایی در این دیدار با بیان اینکه ارزیابی و نگاه مردم ایران به کشور عمان یک ارزیابی مثبت است، اظهار داشت: خوشبختانه این ارتباط عمیق در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه اقتصادی هر روز در حال گسترش است.
وی ادامه داد: از طرفی دیگر در حوزه گردشگری ظرفیت‌های بسیار خوبی بین دو کشور ایران و عمان وجود دارد که باید به آن توجه کرد، در زمینه سیاسی نیز آنقدر به شما اعتماد داریم که در خصوص نامه ترامپ و مذاکره، عمان را به عنوان طرف تبادل نامه انتخاب کردیم؛ که این نشان دهنده اعتماد ما و اعتماد جهان اسلام به عمان است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ملت ایران و امت اسلامی، عمان را در کنار مردم مظلوم فلسطین و غزه می‌دانند و شما بین ظلم و عدل، عدل را انتخاب کردید. امروز آمریکا همه کشور‌ها را مورد هجمه سیاسی، نظامی و اقتصادی قرار می‌دهد که یک زورگویی بین و اشکار را اعمال می‌کند.
وی با اشاره به محور‌های اجلاس بین مجالس جهانی، گفت: حمایت از مردم فلسطین و محکومیت رژیم صهیونیستی و مخالفت عموم کشور‌ها به بحث تعرفه‌گذاری آمریکا از محور‌های این اجلاس است که قطعاً ایران از این دو محور شما و دیگر کشور‌ها حمایت خواهد کرد.
وی افزود: ایران و عمان در موضوع فلسطین و کشتار مردم در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در روز‌های اخیر یک موضع مشترک دارند از این رو تمام پارلمان‌های کشور‌ها باید هماهنگی و هم افزایی برای جلوگیری از این ظلم تاریخی اقدام کنند.
وی با اشاره به رویکرد آمریکا نسبت به برجام و همچنین گزارش‌های متوالی آژانس انرژی اتمی در خصوص وضعیت برجام، گفت: مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است و همچنین شاهدیم که آمریکا به صورت علنی و غیرعلنی اقدام به تهدید و تشدید تحریم‌های ظالمانه می‌کند.
نایب مجلس شورای اسلامی افزود: انجام مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا یک تصمیم در برابر قلدری‌های این کشور است از طرفی دیگر در شرایط فعلی ما تنها آماده‌ایم که در موضوع هسته‌ای مذاکره کنیم و سایر مباحث برای ما موضوعیت ندارد.
وی گفت: قطعاً ایران متعهد به حفظ امنیت منطقه‌ای است و ما هیچ تمایلی به تنش در منطقه نداریم، این هشدار را داده‌ایم که هرگونه اقدام ناشیانه آمریکا و اسرائیل پاسخ محکم و جدی در بر خواهد داشت و عواقب این اقدامات با این کشور‌ها خواهد بود.
در این دیدار همچنین خالد بن هلال بن ناصر المعولی رئیس مجلس عمان با اشاره به روابط دیرینه و گسترده ایران و عمان، گفت: قطعاً روابط و تعاملات دو کشور رو به گسترش خواهد بود.
رئیس مجلس عمان: تلاش‌ها برای حمایت از مردم فلسطین در اجلاس تاشکند
خالد بن هلال بن ناصر المعولی رئیس مجلس عمان با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در اجلاس بین‌المجالس جهانی در تاشکند برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین، افزود: خوشبختانه در این عرصه اقدامات خوبی صورت گرفته به ویژه مصوبه منع هرگونه کوچاندن ساکنین غزه به تصویب کشور‌های عربی رسیده است. از طرفی ما بعد از آتش بس و بازگشت آوارگان فلسطینی بسیار خوشحال بودیم، اما رژیم صهیونیستی اقدام به نقض آتش بس کرد و از 12 مارس تاکنون بیش از 1500 نفر از زنان و کودکان غزه به شهادت رسیده‌اند که ما از این اتفاق بسیار ناراحت هستیم.
وی با اشاره به تهدیدات اخیر آمریکا، افزود: یکی از محور‌های رویکردی عمان، سیاست عدم مداخله در امور داخلی دیگر کشور‌ها است از طرفی امنیت با مداخله نظامی شکل نگرفته و این اقدام جز هرج و مرج چیزی در بر نخواهد داشت، این را اعلام می‌کنم که ما و همه کشور‌های منطقه هرگز راضی به این تهدید‌ها نخواهیم بود و تلاش می‌کنیم که وضعیت به سمت آرامش برود.
در این دیدار سید شمس‌الدین حسینی، ابراهیم رضایی و مجتبی یوسفی، نایب رئیس مجلس را همراهی می‌کردند.
انتهای پیام/ 112

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1395092/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا برای رزرو تور ارزان اروپا هم باید ضمانت نامه بازگشت ارائه دهیم؟

رکورد مشترک بارسلونا و فابرگاس در فوتبال اروپا

بیشترین میلیاردرها ساکن کدام کشورند؟ + اینفوگرافی

برگزاری هفتمین نشست کمیته مشترک افغانستان و پاکستان در کابل

حمایت ترامپ از تهران؛ حمله اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران

پشت‌پرده‌ پنهان تغییر موضع ویتکاف با طرح مساله موشکی؛ آیا پای لابی‌های تندرو در میان است؟

ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا: می‌خواهیم صرفاً پُلی برای صلح باشیم

وزارت خارجه: با آمریکا به یک دلیل مذاکره می‌کنیم

قیمت دلار آزاد امروز 28 فروردین 1404 + جدول قیمت و قیمت دلار آمریکا

دولت آمریکا، ممنوع کردن پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه هاروارد را دستور کار دارد

آسوشیتد پرس؛ ایران از برنامه هسته‌ای خود دست نمی‌کشد

نیویورک تایمز: ترامپ طرح حمله اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران را وتو کرد

واکنش کواکبیان به شایعات تخلیه سفارت آمریکا در تهران+ فیلم

کارمند اداره پست ایالات آمریکا علیه ترامپ تظاهرات کردند

کره شمالی آمریکا را تهدید کرد

نقش آژانس در مذاکرات ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان امروز/ راه‌های تضمین مذاکره

جزئیات تازه از فعالیت باند بین‌المللی قاچاق اعضای بدن در تهران

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد مازندران

بازار طلا در انتظار مذاکرات فردا | ترس از نگهداری طلا بالا گرفت !

یادداشت | پرویز داوودی؛ آموزگار اقتصاد، اسوه انسانیت

الحاق یک فروند ایرباس به ناوگان هوایی کشور

استاندار هرمزگان: فرهنگ بیمه باید تقویت شود

پایان منابع معدنی تا 25سال آینده؛ زنگ خطر برای اقتصاد کرمان

برنامه مسابقات مهم ورزشی امروز پنجشنبه 28 فروردین

ببینید | خلاصه بازی رئال مادرید 1

نگرانی انگلیس از جاسوسی چین

دژ نفوذناپذیر ایران و چین مقابل آمریکا؛ متحدی که هزینه‌ها را می‌پذیرد

مذاکره با آمریکا؛ بازی پیچیده‌ای با ریسک بالا

فرمول طلایی افزایش طول عمر بازماندگان سرطان

ادامه اعتراض چین به تعرفه‌های آمریکا/ نشست شورای امنیت برگزار می‌شود؟

وزارت خارجه: با آمریکا به یک دلیل مذاکره می‌کنیم | اروپایی‌‎ها از مذاکرات ایران کنار گذاشته شدند؟

ثانیه‌ای معطل مذاکره نمی‌مانیم

چین : آمریکا تهدید و باج‌خواهی را کنار بگذارد

تهدید واهی وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

ترامپ جلوی حمله اسرائیل به ایران را گرفت

سرمقاله هم میهن/ درباره یک انتصاب؛ راهبرد و کارگزار

از ایجاد معاونت بلاتکلیف تا ادغام آن در معاونتی بی‌ربط

انصارالله: آمریکایی‌ها بهای سنگینی خواهند داد

ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن؛ ثبت‌نام فقط در سامانه "تم"

آخرین آمار از ترانزیت کالا در مرز پرویز خان/ 5 میلیون تن جابه‌جا شد

مادر شهیدان والامقام «رخشانی» از مازندران آسمانی شد

افتتاح دفتر اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه در ارومیه

ساکا: با حذف رئال مادرید پیام بزرگی به اروپا فرستادیم!

درخواست چین و مالزی برای تشکیل کشور مستقل فلسطینی

ترامپ با حمله اسرائیل به ایران مخالفت کرد

ملاقات مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با عراقچی

ویتکاف برای مذاکرات به تهران می آید؟

اولین واکنش غریب آبادی به ماجرای خودکار طلایی در مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم

افول رژیم صهیونیستی در افکار عمومی آمریکا؛ تنفر آمریکایی‌ها از تل‌آویو