ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کیهان طلبکار شد: حمایت از قاتل شهید سلیمانی در پوشش حمله به کیهان خواندنی ها

کیهان طلبکار شد: حمایت از قاتل شهید سلیمانی در پوشش حمله به کیهان
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
انتشار مطلبی در ستون طنز گفت‌وشنود کیهان درباره انتقام و قصاص ترامپ و عدم فراموشکاری ایران در رابطه با جنایت ترور شهید سلیمانی، با بازتابی گسترده همراه شد، در این میان طیف غربگرای داخلی در موضعی عجیب کیهان را هدف حملات خود قرار داده است. حمله‌ای که بیشتر از کیهان، هموارسازی مسیر مذاکره ذلیلانه و باج‌دهی به آمریکا را در نظر دارد.
«(ترامپ) غلط زیادی کرده! همین روزهاست که به انتقام خون شهید سلیمانی چندتا گلوله توی کله پوکش شلیک بشه و «ریق لعنت» رو سر بکشه!»؛ انتشار این جمله در ستون طنز گفت‌وشنود اولین شماره روزنامه کیهان در سال جدید (شنبه 16 فروردین) به سرعت بازتابی گسترده در سطح کشور و همچنین در سطح رسانه‌های بین‌المللی داشت.
این مطلب که جدای از اصول فقهی و اسلامی درباره حتمی بودن انتقام از مجرمین‌، بر پایه وعده و موضع صریح رهبر معظم انقلاب درباره قصاص جنایت ترور شهید سلیمانی اتخاذ شده به سرعت با حمله طیف غربگرای داخلی که در طی دهه‌های متمادی پس از انقلاب اسلامی همیشه در نوع تعامل با آمریکا مفتضح بوده و کشور را با خسارات متعدد مواجه کرد، رو‌به‌رو شد.
بازار
قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند
رهبر معظم انقلاب در 26 آذر 1399 در بیانات خود در ارتباط با جنایت ترور قهرمان ملی ایران شهید سلیمانی فرمودند: «قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند؛ آن به جای خودش محفوظ است. اگرچه به گفته‌ یک عزیزی، کفش پای سلیمانی هم بر سرِ قاتل او شرف دارد و سرِ قاتل او هم برود، فدیه‌ کفش سلیمانی هم نمی‌شود؛ این هست امّا بالاخره غلطی کردند، بایستی انتقام پس بدهند؛ هم آمر، هم قاتل بدانند که در هر زمان ممکن، هر وقت ممکن شد- ما دنبال وقت ممکن هستیم- باید انتقامشان را پس بدهند.»
ایشان همچنین در 11 آبان 1401 نیز بر این موضع تأکید کردند و فرمودند: «ما هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد؛ این را بدانند. حرفی زدیم در این مورد، پای آن حرف ایستاده‌ایم. در وقت خودش، سر جای خودش ان‌شاءالله انجام خواهد گرفت.»
فراموش نکرده‌ایم
طیف غرب‌گرا در داخل کشور (که متاسفانه سعی وافری نیز در تسلط بر دولت چهاردهم داشته و دارند) اتخاذ هر موضع صریحی را هدف هجمه‌های خود قرار داده و آن را مخل مسیر دیپلماسی خیالی خود می‌داند، این در حالی است که رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا در طی 4 سال اول ریاست جمهوری خود و همچنین در چند ماهی که از دور جدید سکانداری وی گذشته است، تمام عقب‌نشینی‌ها و پالس‌های مثبتی را که از سوی دولت دوازدهم و چهاردهم ارسال شده بود را با پاسخ‌های گستاخانه‌تر رو‌به‌رو ساخت.
ترور شهید سلیمانی گوشه کوچکی از جنایات و رویکرد خصمانه‌ای بود که ترامپ در قبال ملت ایران اتخاذ کرده و به این واسطه از کوچک‌ترین اقدامی در جهت ضربه به کشورمان دریغ نکرده است.
کمپین فشار حداکثری ترامپ در دور اول ریاست جمهوری وی گرچه هیچ‌گاه به موفقیت نرسید ولی در سایه سوءمدیریت مفرط طیف غربگرا در دولت دوم حسن روحانی، در سایه خوشبینی به غرب، کشور را در معرض فشارهای اقتصادی قرار داد.
ترامپ و دولت وی حتی در زمان همه‌گیری ویروس کرونا از هرگونه فشار بر کشورمان دریغ نکرده و وضعیت ویژه و اضطراری دوران همه‌گیری کرونا را نیز به دستاویزی برای فشار بر ملت ایران بدل کرد.
وی علاوه‌بر تمام خدعه‌گری‌ها، دشمنی‌ها و فشارها علیه ملت ایران در میان رؤسای‌جمهور آمریکا، دارای ویژگی‌های گستاخانه خاصی است که وی را به پدیده‌ای ویژه تبدیل کرده است.
رئیس‌جمهور فعلی آمریکا جسارت خاصی را در توهین به ملت ایران، قهرمانان و بزرگان ایران و همچنین جسارت لفظی و تهدید علیه کشورمان داشته است. وی حتی در طی هفته‌های گذشته، با گنده‌گویی و لاف‌زنی، کشورمان را به بمباران‌های گسترده تهدید کرد. لحن گستاخانه ترامپ بیش از هر چیز در سایه رویکرد ذلیلانه‌ای و پالس‌های ضعفی است که برخی از افراد، جریانات و رسانه‌های مخل امنیت ملی آن را به خارج از کشور مخابره می‌کنند.
روابط بین‌الملل لوح سفید نیست
سیاهه بدعهدی‌های رؤسای‌جمهور آمریکا واقعیتی است که هر فرد منصفی را در اعتماد به این کشور دچار تردید جدی خواهد کرد ولی برخی از افرادی که خود را در حوزه سیاست خارجی و روابط بین‌الملل صاحب‌نظر می‌دانند، از اساسی‌ترین اصل تنظیم‌کننده سیاست خارجی چشم‌پوشی کرده و روابط و مسائل را بدون پیش‌فرض و سابقه قبلی و همچون لوح سفیدی فرض می‌کنند.
سؤال جدی که تمامی «حامیان مذاکره در شرایط فعلی» از جواب به آن طفره می‌روند این است که مبتنی بر کدام حسن نیت و کدام سابقه تاریخی به امکان توافقی عزتمندانه با آمریکا امیدوار هستید؟
چگونه می‌توان از تجربه سعدآباد و برجام درس نگرفت و خود را کارشناس و صاحب نظر در مسائل بین‌المللی دانست؟ ترامپ 2025 چه تفاوتی با ترامپ 2016 داشته و چه نشانه مثبتی را در جهت امکان دیپلماسی فراهم ساخته است؟ شاید تنها تفاوت ترامپ فعلی با دور پیشین خود، کابینه به شدت ضدایرانی‌تر و صهیونیستی‌تری است که او در دور جدید ریاست جمهوری خود تنظیم کرده است.
اینها سؤالاتی است که حتی بسیاری از اندیشمندان و صاحب نظران برجسته روابط بین‌الملل همچون جان مرشایمر و فرید زکریا را نیز به تامل واداشته و ایران را در عدم اطمینان به آمریکا و به خصوص زمامداری ترامپ محق دانسته است.
قلدری ترامپی و بدعهدی‌های آمریکایی حتی موضوعی است که به خصوص پس از فشارهای جدید ترامپ بر اوکراین، کانادا و اروپا، بسیاری را نیز در غرب نسبت به این موضوع حساس کرده و مجامع علمی را در آمریکای شمالی و اروپای غربی به واکاوی دلایل آن واداشته است.
در لوح سیاه شده‌ و تاریخ مسائل میان ایران و آمریکا حتی کوچک‌ترین نقطه سفیدی از حسن‌نیت آمریکا در قبال اعتمادسازی و حسن‌نیت ایرانی نمی‌توان دید.
نگرانی شرم‌آور
شواهد فوق گرچه، کوچک‌ترین شکی را در بی‌نتیجه بودن هر پالس مثبتی در قبال آمریکا باقی نمی‌گذارد ولی حمله شرم‌آور طیف غرب‌گرا به کیهان، بیش از هرچیز فقدان غیرت این طیف را نسبت به منافع ملی، امنیت ملی و قدرت ملی ایران آشکار می‌سازد.
غیرتی که در طول تاریخ راز جاودانگی ملت ایران و هویت ایران بوده و در پس هر شکست و ضعفی ایران را برای هزاران سال از نابودی نجات داده است. غیرتی که امروز، از دل موشک‌های ایرانی، سلاح سربازان ایرانی، از زبان علاقه‌مندان ایران و در راس آن رهبر معظم انقلاب می‌خروشد و از سوی دیگر هدف حمله طیفی قرار می‌گیرد که بارها سادگی و ساده اندیشی خود را نسبت به سیاست خارجی و روابط بین‌الملل اثبات کرده‌اند.
غیرتی که بعضا در رگ‌های غیرایرانیان همچون شیرمردان یمنی، حزب‌الله لبنان و مجاهدان مقاومت در منطقه می‌خروشد و از سمت دیگر، بعضی از افراد که خود را ایرانی می‌دانند از آن تهی هستند.
فشار خارجی، سوءمدیریت داخلی
عاملی که بیش از هرچیز سرمداران آمریکا را در گستاخی به ملت ایران تشویق کرده نه ایستادگی و مقاومت در برابر فشارهای غرب که بالعکس سوءمدیریت‌های داخلی در بازار ارز، مسکوکات و طلا آن را شدت بخشیده است.
افسارگسیختگی قیمت ارز، مسکوکات و طلا یادآور دورانی است که در سایه امید غربگرایان به مذاکره، تمام امور کشور معطل این امید قرار گرفت و نتیجه آن جز رشد افسارگسیخته قیمت ارز، رکورد افزایش نقدینگی، رکوردشکنی تورم و رکوردشکنی ناترازی در انرژی و ده‌ها سو‌ءمدیریت دیگر در پایان دولت دوازدهم نبود.
سوءمدیریتی که در آن زمان نیز با ارسال پالس‌های ضعف همراه شد و دست کشور را در هر مسئله‌ای خالی‌تر نشان داد.
جاده صاف کردن طیف غربگرای داخلی برای مذاکره با آمریکای ترامپ در شرایطی وی با زبانی گستاخانه کشورمان و ملت‌مان را هدف هجمه‌ها و تهدیدات خود قرار می‌دهد، سؤالات جدی را درباره سرسپردگی و ارتباط پنهان این طیف به اذهان متبادر می‌سازد.
اقدام تأمل‌برانگیز شورای نظارت بر مطبوعات
در شرایطی که کیهان به اذعان بسیاری از صاحب نظران به عنوان زبان رسای آرمان انقلاب، در خدمت به منافع ملی کشور و مسیر دیپلماسی و سیاست خارجی گام برداشته و به واسطه موضع صریح، از محاسبات اشتباه دشمن جلوگیری کرده و از این رو از هر خدمتی به دیپلمات‌ها و مسئولان سیاست خارجی کشور دریغ نکرده است، شورای نظارت بر مطبوعات روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای بدون ذکر نام کیهان، ما را به عدم رعایت «ملاحظات خاص امنیتی و منافع ملی در مواجهه با جبهه ظلم و استکبار و در نظر گرفتن جنگ شناختی و ترکیبی دشمنان ایران» متهم کرده است و در اقدامی نابه‌جا، کیهان را مشمول ماده 6 قانون مطبوعات درباره ممنوعیت انتشار مطالب علیه امنیت، حیثیت و منافع جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج دانسته است.
مسئولان ذی‌ربط و اعضای شورای نظارت بر مطبوعات باید به این سؤال پاسخ دهند که چگونه مطلب گفت و شنود کیهان را که مبتنی بر اصول اساسی فقهی، اسلامی و همچنین بر پایه سخنان رهبر معظم انقلاب در 26 آذر 1399 و 11 آبان 1401 درباره قطعیت مجازات عاملین و آمرین ترور شهید سلیمانی است، علیه «امنیت، حیثیت و منافع جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج» دانسته‌اند و ما را به عدم رعایت منافع ملی متهم کرده‌اند؟
به نظر می‌رسد این اقدام شورای نظارت بر مطبوعات بیش از همه در سایه فضاسازی‌هایی است که طیف غربگرا در راستای خدمت ناخودآگاه به آمریکا ایجاد کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1395434/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کدام کشورهای اتحادیه اروپا بیشترین درخواست پناهندگی را دریافت می‌کنند؟

مرور تاریخ: رؤیای سه‌گانه برای بارسا

آغاز خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در رُم

واکنش سازمان ملل به برگزاری دور دوم‌ مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

خلاصه بازی منچستریونایتد 5-4 لیون (لیگ اروپا – 25-2024)

تجلی یافتن احساسات تمامی هواداران منچستریونایتد در یک کودک / عکس

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0-1 تاتنهام (لیگ اروپا – 25-2024)

17 شهید و ده‌ها زخمی در حمله آمریکا به بندر نفتی «رأس عیسی» در یمن

بازدید معاون امنیتی وزارت کشور و استاندار خوزستان از مرز شیب عراق

کامبک نافرجام لاتزیو با حذف تلخ از لیگ اروپا!

رسمی؛ سهمیه پاداش لالیگا برای فصل 26-2025 لیگ قهرمانان اروپا قطعی شد

خلاصه بازی چلسی 1-2 لژیا ورشو (لیگ کنفرانس اروپا – 25-2024)

روبن آموریم: در اولدترافورد هیچ چیز تمام شده نیست؛ صدای شادی هواداران منچستریونایتد، بهترین صدای دنیاست

ادعای جنجالی ترامپ علیه ایران

17 شهید و دهها زخمی در بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن

استفاده جالب آمریکا از هوش مصنوعی

گفتگوی وزرای خارجه روسیه و آمریکا درباره جنگ اوکراین

دیدار احمد الشرع و السودانی در دوحه

لاتزیو 3 (2) – (3) 1 بودوگلیمت؛ ضربات پنالتی مانع بلندپروازی عقاب‌ها

نمودار مرحلهٔ نیمه نهایی لیگ اروپا مشخص شد؛ آماده برای جنون بیشتر

نمودار مرحله حذفی لیگ کنفرانس اروپا +عکس

صعود یونایتد و تاتنهام به نیمه نهایی لیگ اروپا

زلنسکی: آمریکا و اوکراین مذاکرات سازنده‌ای در پاریس داشتند

بسته کمک نظامی جدید آلمان

میزبان دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا مشخص شد

دیدار نخست وزیر عراق با الجولانی در سوریه

پس از 4 سال؛ لیگ آلمان هیچ نماینده‌ای در نیمه‌نهایی رقابت‌های باشگاهی اروپا ندارد

اظهارات ترامپ درباره زمان سفرش به انگلیس

اتلتیک بلیبائو 2-0 رنجرز؛ شیرهای باسکی اتوبوس دفاعی گلاسکو را پنجره کردند

آینتراخت فرانکفورت (1) 0-1 (2) تاتنهام؛ صعود شیرین آنژ و رفقا در خاک آلمان

انفجار در سایت آزمایش موشکی آمریکا

حضور‌ 8 المپین و مدال آور جهانی در رقابت‌های انتخابی کشتی فرنگی آمریکا

تیراندازی در دانشگاه فلوریدا آمریکا/ 5 نفر کشته شدند

دیدار نخست وزیر عراق با الجولانی

مردم کره جنوبی و ژاپن در سال 2024 یوتیوب را به نتفلیکس ترجیح دادند

داور سابق فوتبال آلمان: گل اول اینتر به بایرن مونیخ باید مردود اعلام می‌شد

خشم چینی‌ها از بی‌احترامی به درگذشت بوپندزا!

ادعا‌ها و اظهارات تازه ترامپ درباره ایران

حمله هوایی آمریکا به یمن

اوکراین، طرح صلح نماینده آمریکا را روایت روسیه خواند

رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و روسیه

واکاوی آخرین موضع ترامپ درباره مذاکرات ایران؛ آمریکا به دنبال برچیدن «صنعت» هسته‌ای ایران نیست

ترامپ: من می‌خواهم ایران در آرامش باشد | من مردم ایران را می‌شناسم، آنها فوق‌العاده باهوش و موفق هستند

سه دلیل نارضایتی نتانیاهو از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان

7 عاملی که می‌تواند باعث شکست مذاکرات ایران و آمریکا شود/ اهداف واگرا و خواسته‌های غیر قابل مذاکره

سازمان ملل: مذاکرات ایران و آمریکا را از نزدیک دنبال می‌کنیم/ امیدواریم به نتایج مثبت منجر شود

بیانیه وزارت امور خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا

رمزگشایی از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران در آستانه مذاکرات

نیویورک تایمز: حمله اسرائیل به ایران با مخالفت ترامپ لغو شد