ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نتانیاهو از واشنگتن دست خالی برگشت، تعرفه‌های اسرائیل تغییر نکرد خواندنی ها

نتانیاهو از واشنگتن دست خالی برگشت، تعرفه‌های اسرائیل تغییر نکرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / با وجود تقاضای نتانیاهو برای حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر کالاهای اسرائیلی، رئیس‌جمهور آمریکا از تعهد نسبت به آن طفره رفت. این مسئله واکنش و نگرانی رژیم صهیونیستی را برانگیخت.
به گزارش یدیعوت آحارانوت، رژیم صهیونیستی عصر دیروز (دوشنبه) به دنبال نشست مشترک دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو مشتاقانه منتظر این خبر بود که رئیس جمهور آمریکا تعرفه‌های 17 درصدی بر اسرائیل را که هفته گذشته بر شرکای تجاری خود از جمله این رژیم اعمال کرده بود، کاهش دهد. اما نتانیاهو نتوانست کاری از پیش ببرد.
بر اساس این گزارش، هرچند برای کاهش تعرفه‌ها علیه (رژیم) اسرائیل در این دیدار اقدامی از سوی ترامپ صورت نگرفت، اما ممکن است در ازای مبادرت قابل توجه رژیم صهیونیستی در زمینه تجارت با آمریکا، چنین وعده‌ای در آینده محقق شود. در همین راستا، این رژیم می‌تواند به واردات خودروهای برقی از ایالات متحده به قیمت خودروهای چینی که در اسرائیل بسیار محبوب هستند، روی آورد.
یدیعوت آحارانوت گزارش داد: نتانیاهو در دیدار و نشست مشترک با ترامپ، در ابتدای صحبت خود به کسری هفت میلیارد دلاری تجارت طرفین اشاره کرد و گفت: در همین راستا، از رئیس جمهور آمریکا خواستم با همکاری یکدیگر کسری تجارت بین آمریکا و اسرائیل را کاهش دهیم.
رسانه صهیونیستی نوشت: در راستای تقاضای نتانیاهو، سناریویی که باید اتفاق بیافتد این است که رژیم در آینده نزدیک محصولات بیشتری را از ایالات متحده خریداری و وارد کند. این رسانه افزود: برای کاهش کسری، می‌توان با واردکردن محصولات نظامی آمریکا حجم تجارت را میلیاردها دلار افزایش و در نتیجه تراز تجاری منفی بین طرفین را کاهش داد.
بازار
با این حال، ممکن است مسئله افزایش واردات از آمریکا به ضرر اقتصاد اسرائیل تمام شود. در همین زمینه، سال‌های گذشته ارتش این رژیم به جای خرید کفش نظامی از کارخانه‌ای در اسرائیل، مقادیر زیاد آن را از کارخانه‌های ایالات متحده خریداری و وارد کرد. در نتیجه خطوط تولید در کارخانه رژیم صهیونیستی بسته شد و کارگران بیکار شدند.
طبق گزارش یدیعوت آحارانوت، برخلاف انتظار و تقاضای نتانیاهو برای کاهش تعرفه اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی در این نشست، ترامپ گفت که ممکن است تعرفه‌ها را کاهش ندهد. ترامپ نه تنها در این نشست نسبت به کاهش تعرفه‌های رژیم صهیونیستی اقدامی نکرد بلکه در صحبت خود در خصوص تعرفه‌های اعمال‌شده بر شرکای تجاری دیگر آمریکا نیز اشاره داشت و گفت: ما در طی سال‌های طولانی مورد استثمار بسیاری از کشورها قرار گرفته‌ایم و نمی‌توانیم بیشتر از این احمق باشیم. وی هشدار داد: اگر چین تا فردا (روز سه‌شنبه) تعرفه‌های خود را حذف نکند، ما نیز عوارض بیشتری را بر آنان اعمال خواهیم کرد.
رئیس جمهور آمریکا همچنین در خصوص تجارت با اتحادیه اروپا خاطرنشان کرد که اروپا با وجود حمایت آمریکا از ناتو، همچنان با ما به صورت ناعادلانه رفتار می‌کند. وی پس از آن به کسری 350 میلیارد دلاری در تجارت طرفین اشاره کرد و تأکید کرد: اروپا موظف است کمبود انرژی خود را از آمریکا تهیه کند و این اقدام سبب خواهد شد که کسری منفی تجاری به سرعت از بین برود.
به گزارش یدیعوت آحارانوت، رون تومر، رئیس انجمن تولیدکنندگان رژیم صهیونیستی در همین زمینه اظهار کرد: (رژیم) اسرائیل باید با تمام توان به مذاکرات خود با آمریکا ادامه دهد تا در نزدیکترین زمان در خصوص لغو کامل تعرفه‌ها به توافق برسد. وی با اشاره به حمایت ترامپ از رژیم صهیونیستی تأکید کرد: اسرائیل می‌تواند با گام‌های قاطع به سرعت طرحی برای کاهش شکاف‌های تجاری طرفین ارائه دهد که به نفع هر دو باشد.
تومر همچنین افزود: انتظار می‌رود اعمال و اجرای تعرفه‌های آمریکا برای اقتصاد (رژیم) اسرائیل ویرانگر باشد و میلیاردها دلار خسارت وارد کند. همچنین این شرایط منجر به اخراج ده‌ها هزار کارگر صهیونیستی خواهد شد. بنابراین ما چاره‌ای جز تغییر فرمان شیطانی ترامپ برای نجات اسرائیل از فروپاشی اقتصادی نداریم.
به گزارش ایرنا، با وجود خودستایی نتانیاهو در خصوص رابطه ویژه و دیدار دوباره با ترامپ پیش سفر به آمریکا، وی بدون هیچ دستاوردی به سرزمین های اشغالی بازگشت. ترامپ در این نشست نه تنها از تعهد به لغو تعرفه‌ها بر واردات کالاهای اسرائیلی خودداری نمود بلکه با ادعای مذاکره مستقیم با ایران او را غافلگیر کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1397613/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفکرات نئو‌عثمانی اردوغان؛ تهدیدی برای ثبات اروپا

گروسی دنبال پُست است اروپا دنبال «نقش»

سرمایه‌گذاری خارجی در ایران، سراب است یا واقعیت؟

بقایی در پیامی مذاکره ایران و آمریکا را ناهموار خواند

ترامپ ایران را تهدید کرد؛ یک خبرنگار بیهوش شد+ فیلم و جزئیات | من می‌خواهم ایران بزرگ، مرفه و فوق‌العاده باشد!

مصر ادعای «مشکوک» آمریکا را رد کرد

ترفند پلشت ویتکاف در دور اول مذاکره با ایران | پاشنه‌ آشیل آمریکا در مذاکرات چیست؟

سفر عراقچی به ایتالیا برای شرکت در گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جدیدترین قیمت دلار آمریکا امروز شنبه 30 فروردین ماه 1404 | تحلیل قیمت دلار امروز + پیش‌ بینی آینده

حسین شریعتمداری در آستانه دور دوم مذاکرات ایران و امریکا : باید از NPT خارج شویم!

حملات هوایی آمریکا به شمال صنعا پایتخت یمن

امروز؛ دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در رم | ایران از ناهموار بودن مسیر آگاه است

جزئیات دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا | پیام میانجی مذاکرات خطاب به ایتالیا

انتخاب رم به پیشنهاد عمان و موافقت ایران و آمریکا بود

نامه‌های راهبردی میان همسایگان

جزئیات دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا

وقتی مرشایمر هم هشدار می‌دهد: ایران را به جنگ نکشانید!

وزیر امور خارجه ایران وارد رم شد

لحظه ورود عراقچی به رم برای دور دوم مذاکرات + فیلم

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شرط کافی توافق

زلنسکی باز هم به چین اتهام زد

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

تشدید اختلاف‌نظر ترامپ و فدرال رزرو

اوضاع دلار امروز شنبه 30 فروردین 1404

عبده تبریزی: اکنون بهترین فرصت برای شناورکردن نرخ ارز و جمع کردن نرخ‌های متعدد است

سقوط اقتصادی فروشگاه های زنجیره ای

کافه‌ای در ژاپن که تمام دکور و حتی کیک‌هاش انگار نقاشیه! + فیلم

اوکراین شرکت های چینی را تحریم کرد/ پکن در موشک اسکندر نقش دارد

سفر نمایندگان کنگره آمریکا به سوریه برای اولین بار پس از سقوط بشار اسد+ عکس

جزئیات مهم درباره دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا/ همراهان عراقچی مشخص شدند

بقائی: مسیر پیش رو هموار نیست/ انتخاب رم به پیشنهاد عمان و موافقت ایران و آمریکا بود

صحبت‌های دونالد ترامپ به دلیل بیهوش شدن فردی متوقف شد

ورود مسئول ارشد گفتگوهای هسته ای به رم

بلومبرگ مدعی شد: آمریکا، کریمه را به عنوان خاک روسیه به رسمیت می‌شناسد

گره کور مواد حیاتی

ورود عراقچی به رم برای انجام دور دوم مذاکرات+ فیلم

سرمقاله خراسان/ ده‌ها «پایتخت» می‌خواهیم

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

راشد یزدی: فقرزدایی یکی از مهم‌ترین اصول‌دین اسلام است

ترامپ و تضمین؟!

تعیین سقف مهریه تا 14 سکه؛ نجات اقتصاد خانواده یا نقض حقوق زنان؟

فقرزدایی یکی از مهم‌ترین اصول‌دین اسلام است

2 سناریوی پیش روی دولت پزشکیان/ امتناع از اصلاحات اقتصادی چه نتیجه‌ای خواهد داشت؟

برنامه بن سلمان برای دیدار پزشکیان و ترامپ در عربستان

اینطوری می توانید جلوی پیری پوست را بگیرید

یک عده آدم‌های ناپاک برای منافع خود ارز و طلا را شرطی می‌کنند

عراقچی به ایتالیا رفت/بقایی:در دور دوم،باید طرف آمریکا درباره مواضع نانعقول اخیر توضیح دهد

هشدار آمریکا به شهروندانش؛ به سوریه سفر نکنید

پیش‌بینی بورس امروز 30 فروردین 1404 | تأثیر مذاکرات ایران و آمریکا بر شاخص کل

عصبانیت ترامپ از تلاش‌ها برای توقف جنگ اوکراین و روسیه