ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آمریکا در پی پذیرش مذاکره غیرمستقیم در عمان عقب نشینی کرده است ایالات متحده آمریکا

آمریکا در پی پذیرش مذاکره غیرمستقیم در عمان عقب نشینی کرده است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین مهدی غروی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سلفچگان که در مصلی این شهر برگزار شد، اظهار کرد: مذاکراتی که اکنون در حال انجام است، نوعی مذاکره متعارف است که از زمان انقلاب تاکنون به شکل غیرمستقیم انجام می‌شود و حتی در دولت شهید رئیسی نیز چنین مذاکراتی صورت گرفته است.
امام جمعه سلفچگان افزود: این مذاکرات که با واسطه کشور سوم انجام می‌شود، مذاکره مستقیم مدنظر آمریکا نیست و ایران هیچ‌گاه در هیچ دولتی و هیچ زمانی باب گفتگو را نبسته است؛ بنابراین، فکر نکنید که ایران هر چه آمریکا بگوید را می‌پذیرد.
وی بیان کرد: ایران به‌دلیل عدم تعهد آمریکا، هرگز وارد مذاکره مستقیم نمی‌شود و آنچه قرار است در عمان رخ دهد، همان مذاکرات غیرمستقیم و متعارفی است که بارها طی سال‌های گذشته انجام شده است و هر دو کشور دفاتر حفظ منافع در تهران و واشنگتن دارند ولی کنسولگری و سفارت‌خانه ندارند.
حجت الاسلام والمسلمین غروی تصریح کرد: این مذاکرات در عمان موضوع جدید یا نقطه عطفی به‌شمار نمی‌آید و آمریکا با تهدید ایران دو گزینه مذاکره یا جنگ را ارائه داد و گمان می‌کرد ایران مجبور به پذیرش یکی از این دو شود، اما ایران حالت تهاجمی به خود گرفته و جنگ را غیرممکن دانسته و به مذاکرات غیرمستقیم روی آورده است.
امام جمعه سلفچگان گفت: ایران قدرت جنگیدن آمریکا را نادیده نگرفته بلکه خسارت‌های احتمالی برای هر دو طرف را یادآور شده است و مذاکره مستقیم با آمریکا به‌دلیل بدعهدی‌های گذشته آمریکا انجام نخواهد شد و راه سومی که انتخاب شده مذاکرات غیرمستقیم و متعارف است.
وی ادامه داد: آمریکا خواهان برگزاری مذاکرات در امارات بود، اما ایران محکم ایستاد و تأکید کرد که تنها در عمان مذاکرات را انجام خواهد داد و این موضوع نشان‌دهنده استمرار سیاست‌های گذشته ایران است.
حجت الاسلام والمسلمین غروی عنوان کرد: آمریکا از جنگ و مذاکره مستقیم دست کشید و به مذاکره غیرمستقیم در عمان روی آورد که در ابتدا، آمریکا می‌خواست علاوه بر موضوع هسته‌ای، موشکی و چند موضوع دیگر را نیز مطرح کند، اما ایران از همان آغاز آماده بود تا به جهان ثابت کند که هدفش از فعالیت‌های هسته‌ای فقط صلح‌آمیز است و هیچ تمایلی به ساخت بمب هسته‌ای ندارد.
امام جمعه سلفچگان اذعان کرد: ما مذاکره را تنها درباره همین مسئله پذیرفتیم، نه درباره موشک‌ها یا سایر موضوعات مورد نظر آمریکا و در نهایت، آمریکا عقب‌نشینی کرد و این مسائل را پذیرفت، و نظر مقام معظم رهبری محقق شد.
حجت الاسلام والمسلمین غروی تصریح کرد: آمریکا می‌گوید تحریم‌ها علیه ایران به این علت است که ممکن است ایران از انرژی هسته‌ای برای ساخت سلاح‌های کشتار جمعی استفاده کند، در حالی که ما بارها ثابت کرده‌ایم چنین نیتی نداریم و نیازی به بمب هسته‌ای نداریم و اگر ایران در مذاکرات آتی مشارکت کند، این سایه جنگ ساختگی بر سر ما نخواهد افتاد و هر گونه خرابکاری به ضرر خودشان تمام می‌شود.
وی ادامه داد: ما تنها درباره صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای مذاکره می‌کنیم و این مذاکره در کشور سوم انجام می‌شود و هیاهوها و تلاش‌هایی که از سوی آمریکا صورت می‌گیرد، فقط عملیات روانی است که می‌خواهد بگوید ایران پای میز مذاکره نشسته است و در واقع، آمریکا عقب‌نشینی کرد و شروط ایران را پذیرفت.
امام جمعه سلفچگان خاطرنشان کرد: هر چه نتیجه مذاکره باشد، ما اعلام می‌کنیم که آمریکا هیچ کاری نتوانست بکند و نخواهد توانست، چون ما معتقدیم که رفتارهای آمریکا مخرب هستند و موضعمان همواره بر ضدش باقی خواهد ماند.
کد خبر 6431483

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1401065/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صداوسیما: مذاکرات امروز ایران و آمریکا مستقیم نیست

گروسی در رُم؛ مدیرکل آژانس با وزیر خارجه ایتالیا گفتگو کرد

خبر العربیه درباره مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا در رم/ واکنش رسمی صداوسیما

ترامپ از دست پوتین عصبانی است

ایران و آمریکا در شرایطی در حال مذاکره با یکدیگر هستند ؟

آغاز دور دوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا/ صداوسیما: خبر مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا جعلی است

تکذیب مذاکره مستقیم ایران و آمریکا در رم

اتفاق ناگهانی همزمان با مذاکرات ایران و آمریکا؛ گروسی هم به رُم رفت

گنبد آهنین آمریکایی قد علم کرد

تکذیب ادعای یک خبرنگار درباره مذاکرات ایران و آمریکا

اظهارات وزیر امور خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

سرمقاله ایران/ سفر شاهزاده خالد بن سلمان زمینه‌ساز نظم نوین منطقه‌ای

سکانس دوم مذاکره از نگاه «فعال اصلاح‌طلب»

سرمقاله کیهان/ چالش هسته‌ای و پاشنه‌آشیل آمریکا

سرمقاله همشهری/ عربستان و مقاومت؛ صلح موقت یا آرامش پیش از توفان؟

سرمقاله شرق/ قرن گم‌شده

سرمقاله ابتکار/ آیا همه راه‌ها به رم ختم می‌شود؟

سرمقاله جوان/ مصائب چسبندگی قیمت‌ها

سرمقاله وطن امروز/ حواس‌مان به دوستان‌مان هست

سرمقاله صبح نو/ یمـن و تغییر معادلات منطقه

وبسایت آمریکایی مطرح کرد: مذاکراتی فراتر از قاب تلویزیون‌ها

جنبش تمرد و نافرمانی به پلیس اسرائیل رسید

رییس ستاد وزارت دفاع آمریکا کناره‌گیری می‌کند

برگزاری تظاهرات در ترکیه یک ماه پس از بازداشت شهردار استانبول

تظاهرات فلسطینی‌های ساکن سوریه علیه محمود عباس

تصاویری از موفقیت نیروهای مسلح یمن در سرنگونی یک فروند پهپاد MQ-9 آمریکا

درخواست کمک ترامپ از اروپا برای توقف جنگ اوکراین

آخرین بوسه‌ی مادر فلسطینی بر پاهای بی‌جان پسرش

کرملین: پوتین سه‌شنبه در مسکو با سلطان عمان دیدار و گفتگو می‌کند

سفیر جدید آمریکا در اسرائیل پای دیوار ندبه

پیشنهاد محرمانه کشورهای عربی خطاب به حماس

افزایش 29 درصدی صادرات محصولات کشاورزی در سال 1403

روبل روی دلار را کم کرد

راهنمای خرید بهترین پرینتر اداری برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ

افزایش 40 درصدی تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری

آغاز تجاری‌سازی نسل پنجم تلفن همراه (5G) در رایتل

افت قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار در کانال 85 هزار تومانی ماند

رشد 45 هزار واحدی بورس و عبور از تراز 3 میلیون واحدی

واردات 5.5 میلیارد دلار بنزین در 1404 با مصرف روزانه 138 میلیون لیتر

عمر اتوبوس‌های برون‌شهری 5 سال بیشتر شد

وزیر رفاه: 17 میلیون نفر از دریافت یارانه حذف می‌شوند

سفر استاندار قزوین به عراق موجب گشایش اقتصادی می‌شود

روایت نوجوانانی که تاریخ جنگ را تغییر دادند

عراقی‌ها پای روایت نویسنده ایرانی از شاعرمشهور عرب می‌نشینند

طرح اتصال ریلی ایران به عراق برای اربعین در حال تکمیل است

حمله مربی به بازیکنان با قمه!

قیمت دینار عراق امروز شنبه 30 فروردین 1404

تقویت تجهیزات نظامی سوریه در مرز با عراق

حملات آمریکا تاوان سنگینی برای آنها به همراه خواهد داشت

احداث پل بزرگ محرک روی اروندرود