ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نهادهای مختلف استان اصفهان در جذب اعتبار ضعیف عمل می کنند/هشدار استاندار به بانک‌ها اخبار ایران

نهادهای مختلف استان اصفهان در جذب اعتبار ضعیف عمل می کنند/هشدار استاندار به بانک‌ها
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - در روزهای گذشته در گزارشی با عنوان «ابرپروژه های دچار قهر و آشتی و تعویض مسئولان/ استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق شعار سال ضرورت دارد» به مشکلات جذب اعتبار برای اجرای ابرپروژه‌های اصفهان مانند مترو، کارگوترمینال فرودگاهی، دهکده لجستیک، قطار سریع السیر اصفهان – تهران و غیره پرداختیم و به مشکل مهم بازگشت بودجه های جذب شده به پایتخت نیز اشاره شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این دو مشکل مهم از جمله موضوعاتی است که مورد توجه مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان قرار داشت و در شورای اداری استان به این موضوعات اشاره کرده و از ضعف نهادهای مختلف اصفهان در جذب اعتبارات سخن گفت.
وی گفت: متاسفانه دستگاه‌های مختلف در جذب اعتبار ضعیف بوده و پیگیری و چانه‌زنی لازم را انجام نمی‌دهند؛ از طرفی هیچ میزان از اعتبارات تخصیص یافته نباید بازگشت داده شود.
استاندار اصفهان تاکید کرد: وضعیت اعتبارات استان باید به طور جدی سامان یابد چراکه این شرایط در شأن استان اصفهان نیست و همه دستگاه‌ها باید از همین امروز اقدامات لازم را در دستورکار قرار دهند.
وی با بیان اینکه در سال جدید هر کس در حوزه کاری خود باید تحول ایجاد کند و انتطار ما از مدیران، تحول‌گرایی و برداشتن حداقل یک گام به سمت جلو است؛ تحول نیازمند برنامه است.
جمالی نژاد با اشاره به اینکه باید این برنامه را در حوزه‌های مختلف داشته باشیم، افزود: همه دستگاه‌ها باید برنامه‌های خود را بر اساس سیاست‌های دولت در سال 1404 تنظیم کرده و از روزمرگی عبور کنند.
استاندار اصفهان با بیان اینکه همه بخش‌ها باید در تحقق رشد هشت درصدی مطابق قاب اقتصادی استان مشارکت کنند، تصریح کرد: پروژه‌های پیشران استان از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه قاب اقتصادی با پیشبرد آنها تکمیل می‌شود و دستگاها باید مشارکت ویژه‌ای در این حوزه اعم‌ از تأمین زیرساخت‌های لازم داشته باشد.
بانک‌های فعال و غیرفعال استان امتیازبندی می شوند
استاندار اصفهان با اشاره به ضرورت تأمین مالی توسط بانک‌های استان بیان کرد: بانک‌های فعال و غیرفعال استان امتیازبندی شده و به زودی اعلام می‌شود؛ اما همه بانک‌ها باید در زمینه بازار سرمایه و روش‌های نوین جذب سرمایه کمک کنند.
رشد اقتصادی و تولید ناخالص استان باید از طریق بهره‌وری محقق شود
وی افزود: 40 درصد رشد اقتصادی و تولید ناخالص استان باید از طریق بهره‌وری محقق شود و همه باید این موضوع را به طور ویژه مدنظر قرار دهند.
جمالی‌نژاد با اشاره به تکمیل پروژه‌های اقتصادی و عمرانی در سه بعد تصریح کرد: اولویت ما باید پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت بالای 80 درصد باشد؛ واحدها راکد و زیر ظرفیت باید به طور جدی مورد توجه قرار گرفته و فعال شوند.
وی با تأکید بر بهبود فضای کسب و کار عنوان کرد: پایه و اساس سرمایه‌گذاری برای تولید، بهبود فضای کسب‌وکار است؛ باید به تسهیل در فرآیندهای سرمایه‌گذاری توجه ویژه داشت و تشریفات زائد را در این میان از بین برد.
سامانه‌ دوم آبرسانی و انتقال آب دریا باید در اولویت تکمیل باشد .
جمالی‌نژاد تصریح کرد: شاخص‌های اقتصادی استان به صورت ماهانه و دقیق در هر دستگاه و شهرستان رصد و با کم‌کاری‌ها در این حوزه برخورد می‌شود؛ از طرفی برخی موضوعات از جمله جمعیت، آسیب‌های اجتماعی، مشارکت خیرین و استفاده از بند خ ماده 20 از اهمیت بالایی برخوردار بوده و فرمانداران باید ورود جدی به آن داشته باشند.
وی با تأکید بر مشارکت دستگاه‌ها در حل چالش‌های آبی عنوان کرد: تسریع و تکمیل پروژه‌های آبی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و هیچگونه کوتاهی از دستگاه‌ها و شرکت‌های متولی در این امر قابل قبول نیست؛ امسال در این زمینه سال سختی در کل کشور خواهیم داشت و همه دستگاه‌ها باید به صرفه‌جویی، محدودیت‌ها، فرهنگ‌سازی، آموزش و بهره‌وری در این حوزه توجه داشته و برنامه‌های خود را ارائه کنند.
استاندار اصفهان افزود: برخی پروژه‌های مرتبط از جمله سامانه‌ دوم آبرسانی و انتقال آب دریا باید در اولویت تکمیل قرار گیرد.
جلوگیری از نارضایتی به دلیل ناترازی‌ها
استاندار اصفهان با تأکید بر جلوگیری از نارضایتی به دلیل ناترازی‌ها تصریح کرد: دستگاه‌های ذی‌ربط باید برنامه مناسبی در این راستا داشته و به گونه‌ای عمل کنند که کمترین تنش ایجاد شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1408714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش وزیرخارجه اسراییل به نتایج مذاکرات ایران و آمریکا

وزیر خارجه اسراییل: در مواجهه با ایران، روش‌های دیپلماتیک مورد قبول است

مستاجرزدایی از بازار مسکن ادامه دارد/ روند اجاره‌نشینی در کشورهای دیگر چگونه است؟

پیش‌بینی ترسناک زنی که ترور جان اف‌ کندی را پیش‌بینی کرد برای سال 2025

فوری/ بیانیه مهم عمان پس از دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ درخواست آمریکا مشخص شد

وزارت خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا در رم بیانیه داد

تقدیر تولیدکنندگان دارو از حجت الاسلام اژه ای برای احیای کارخانه پی وی سی پزشکی هگمتانه

شرکت‌های آمریکایی به دنبال سرمایه‌گذاری در ایران هستند/ویتکاف هرچه به عراقچی گفته،قانع‌کننده بوده/خواسته آمریکا از ایران واقع‌بینانه بود

بیانیه عمان پس از پایان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

ادامه مذاکرات ایران و آمریکا قطعی شد | دور سوم گفت‌وگوها با حضور عمان در راه است

دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا؛ شنبه شش اردیبهشت، عمان

ادعای فاکس نیوز در مورد درخواست جالب ویتکاف از عراقچی!

سخنگوی وزارت خارجه تاریخ دور سوم مذاکرات را اعلام کرد +عکس

تحلیل اسرائیلی از مذاکرات رم: این یعنی خبری از انفجار نبود!

سقوط 3 میلیونی قیمت طلا پس از مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش عباس آخوندی به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

آمریکا صدور روادید دانشجویی برای چینی‌ها را لغو کرد

تاثیر آغاز دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا بر بازار موبایل؛ 30 فروردین 1404

خواسته‌های آمریکا در مذاکره رم واقع‌بینانه بود

دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در کجا برگزار می شود؟

واکنش رسانه‌های غربی به مذاکرات رم؛ هرچه گفته‌اند قانع‌کننده و خط قرمزها رد نشد

واکنش رژیم صهیونیستی به ادامه مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش وزیر خارجه عمان به مسائل غیرممکن میان ایران و آمریکا

دیدار نماینده «ترامپ» و «رافائل گروسی» در رم

کارشناس قطری: تردیدهای ایران ـ آمریکا در حال از بین رفتن است

فوری: زمان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد

هنوز در موقعیتی نیستیم که احتیاجی به حضور آژانس باشد

سفر خالد بن سلمان به ایران گامی در مسیر بازتعریف نقش ریاض در منطقه است

گام دوم مذاکرات ایران و آمریکا در رم؛ تداوم مسیر با تأکید بر منافع ملی

اعلام زمان و چگونگی مذاکرات دور سوم ایران و آمریکا از زبان عراقچی

توئیت لارنس نورمن از نتایج مذاکرات ایران ـ آمریکا

رسانه روسی: خواسته‌های آمریکا در مذاکره رم واقع‌بینانه بود

دیدار نماینده ترامپ و رافائل گروسی در رم

عمان: ایران و آمریکا برای ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها توافق کردند

تقدیر وزیر خارجه عمان از عراقچی و ویتکاف/ حتی امور غیرممکن نیز ممکن به نظر می‌رسند

گزارش عمان از جزئیات مذاکرات امروز ایران و آمریکا؛ گفت‌گوها در حال شتاب گرفتن است | مسائل غیرممکن نیز محتمل به‌نظر می‌رسند

مطهرنیا: آمریکا حداکثرها را می‌خواهد از ما بگیرد

واکنش وزیرخارجه اسرائیل به نتایج مذاکرات ایران ـ آمریکا

عباس آخوندی: لحظه سازش ایران و آمریکا فرا رسیده است

دهقانی فیروزآبادی: به نظر نمی‌رسد آمریکایی‌ها به دنبال برچیدن صنعت هسته‌ای ایران باشند

مسائل غیرممکن میان ایران و آمریکا محتمل به‌نظر می‌رسند

مذاکره با آمریکا تصمیم نظام است/نگاه‌های افراطی در هر دو طرف به مذاکرات ضربه می‌زند/رسانه‌های مرجع باید یک قرارگاه مرکزی داشته باشند

توافق ایران و آمریکا در «مدت زمان کوتاه»؟/ رجایی: مذاکرات اثر مثبت بر روی بازارها گذاشته/ ترامپ دنبال ارائه یک چهره صلح طلب از خود است

واکنش لارنس نورمن به نتایج مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش روحانی نزدیک به قالیباف به روند مذاکرات ایران و آمریکا؛ تا اینجا شبیه برجام است

ناگفته های مذاکرات امروز ایران و آمریکا +فیلم

دولت آمریکا روادید صدها دانشجوی چینی را لغو کرد

پیام سعودی چه بود؟

استراتژی هوشمندانه از مسکو تا رم

از آتش تا میز مذاکره؛ عملکرد مجالس نهم تا دوازدهم درباره مذاکرات هسته‎ ای