ایرانیان جهان

آخرين مطالب

استاندار هرمزگان: فرهنگ بیمه باید تقویت شود اخبار ایران

استاندار هرمزگان: فرهنگ بیمه باید تقویت شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - استاندار هرمزگان با اشاره به مشکلات بیمه‌ای تولیدکنندگان گفت: فرهنگ بیمه باید تقویت شود.
به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان محمد آشوری تازیانی، عصر چهارشنبه، در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به لزوم دستیابی به راهکارهای مؤثر و محکم‌تر در حوزه حل مشکلات بیمه‌ای فعالان اقتصادی به خصوص بیمه پرورش میگو، بر ضرورت ایجاد اجماع و همکاری در میان اعضای شورا تأکید کرد.
وی افزود: ما زمان زیادی را صرف شناسایی مسائل و دغدغه‌های مشترک می‌کنیم، اما نتیجه‌گیری‌های ما باید به گونه‌ای باشد که به حل این چالش‌ها منجر شود. اگر مصوبات ما دچار سردرگمی شوند، تأثیرگذاری آنها کاهش می‌یابد.
آشوری به مشکلات ناشی از بلایای طبیعی و اثرات آن بر صنعت بیمه پرداخت و خاطرنشان کرد: بسیاری از تولیدکنندگان میگوی غرب هرمزگان بر اثر زلزله خسارت دیده‌اند و فرهنگ بیمه باید تقویت شود تا هم به تولید کنندگان و هم به صنعت بیمه کمک کنیم.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به اهمیت گفت‌وگوهای هدفمند میان دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: فلسفه شکل‌گیری شورای گفت‌وگو، ایجاد بستری برای تبادل نظر و یافتن راه‌حل‌های کارشناسی برای مشکلات موجود است. این گفت‌وگوها باید عالمانه، عقلانی و مبتنی بر برنامه‌ریزی باشند تا نتیجه‌بخش شوند.
استاندار هرمزگان با تأکید بر اینکه استان از مزیت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی ویژه‌ای برخوردار است، بیان کرد: هرمزگان به واسطه موقعیت استراتژیک خود در حوزه تجارت و بازرگانی، از گذشته‌های دور نقش راهبردی در اقتصاد کشور ایفا کرده است. امروز نیز با تکیه بر ظرفیت‌های گسترده و برنامه‌های توسعه‌محور، استان به قطب اقتصادی، تجاری و صنعتی کشور بدل شده است.
وی افزود: ترکیب درآمدهای حاصل از گمرکات، بنادر، سازمان‌های توسعه‌گرا و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ در استان، نقش قابل‌توجهی در رشد تولید ناخالص داخلی و ارتقای درآمد ملی دارد. این موفقیت‌ها در کنار مسئولیت‌های اجتماعی فعالان اقتصادی، می‌تواند به تحولاتی بنیادین در ساختار اقتصادی کشور منجر شود.
انتقاد از تصمیمات گذشته و لزوم اصلاح سیاست‌ها
آشوری تازیانی با اشاره به برخی از چالش‌های موجود و تأثیرگذاری تصمیمات نادرست گذشته، گفت: برخی از مشکلات امروز نتیجه تصمیم‌گیری‌های عجولانه یا ساده‌انگارانه‌ای است که در گذشته اتخاذ شده است. نمونه بارز آن قانون افزایش پلکانی 20 درصدی حامل‌های انرژی در مجلس هفتم بود که هرچند نیت خیرخواهانه داشت، اما در عمل باعث توقف برخی اصلاحات اساسی و ایجاد ناترازی در حوزه انرژی شد که امروز کشور تاوان آن را می‌پردازد.
وی افزود: ناترازی انرژی اکنون بر همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشور سایه انداخته است و تولیدکنندگان را در مسیر فعالیت خود دچار اختلال کرده است. این وضعیت نیازمند بازنگری و اصلاح جدی در قوانین و سیاست‌های اجرایی است.
لزوم افزایش مهارت حل مسئله در حکمرانی
استاندار هرمزگان در ادامه با تأکید بر اهمیت مهارت در شناسایی و حل مسائل اظهار داشت: شناخت صحیح مسئله نیاز به مهارت، دانش و ظرفیت دارد. اگر مسئله‌ای به درستی شناخته نشود، نمی‌توان برای آن راه‌حل کارآمدی یافت. تصمیم‌سازی‌ها باید بر پایه مهارت‌های حکمرانی و تصمیم‌گیری خردمندانه باشد تا از افزایش هزینه‌های اقتصادی، اجتماعی و حتی امنیتی جلوگیری شود.
وی با گلایه از برخی رویه‌ها در تصمیم‌گیری گفت: گاهی ساده‌ترین راه‌حل به جای بهترین راه‌حل انتخاب می‌شود؛ یعنی به جای حل ریشه‌ای مسئله، صورت‌مسئله پاک می‌شود و مسئولیت‌ها نیز به گردن دیگران انداخته می‌شود. ما باید بپذیریم که در موفقیت‌ها و شکست‌ها، همه سهم داریم؛ چه فعال اقتصادی باشیم، چه مسئول دولتی.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات انجام‌شده در قالب ستاد مبارزه با قاچاق کالا و کارگروه‌های ساماندهی مبادلات مرزی گفت: این اقدامات باید به شکل مکمل عمل کرده و بازدارندگی و حمایت را توأمان دنبال کنند. اگر این ساختارها به درستی عمل کنند، می‌توان از بسیاری از اختلالات در بازار جلوگیری کرد و از تولید حمایت واقعی کرد.
آشوری تازیانی با بیان اینکه این جلسات باید به نتایج ملموس ختم شود، تصریح کرد: باید روند تصمیم‌سازی‌ها و اجرای مصوبات را به صورت مستمر ارزیابی کنیم. اگر در یک جلسه 10 مصوبه برای حل مشکلات فعالان اقتصادی به تصویب می‌رسد، باید سه ماه بعد ارزیابی کنیم که چند درصد آن‌ها اجرایی شده و چه تأثیری در بهبود فضای کسب‌وکار داشته‌اند.
تأکید بر مهارت گفت‌وگو و هوش هیجانی در حکمرانی
استاندار هرمزگان در پایان سخنانش گفت: یکی از ضعف‌های اساسی در فرآیندهای تصمیم‌گیری، نبود مهارت در گفت‌وگو و کنترل هیجانات است. او با اشاره به مباحثی که در حوزه مهارت‌های هوش هیجانی در حکمرانی تدریس می‌کند، افزود: باید یاد بگیریم چگونه در شرایط تنش، با آرامش و عقلانیت تصمیم بگیریم. گفت‌وگو و تفاهم، تنها راه رسیدن به راه‌حل‌های پایدار برای حل مشکلات پیچیده امروز کشور است.
وی خطاب به فعالان اقتصادی و مدیران دستگاه‌های اجرایی گفت: به خودتان اعتماد داشته باشید، شما اشراف کاملی بر مسائل دارید و می‌توانید گره‌گشای واقعی اقتصاد کشور باشید، به شرط آنکه مهارت گفت‌وگو، هم‌افزایی و درک متقابل را تقویت کنیم

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1410283/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش وزیرخارجه اسراییل به نتایج مذاکرات ایران و آمریکا

وزیر خارجه اسراییل: در مواجهه با ایران، روش‌های دیپلماتیک مورد قبول است

مستاجرزدایی از بازار مسکن ادامه دارد/ روند اجاره‌نشینی در کشورهای دیگر چگونه است؟

پیش‌بینی ترسناک زنی که ترور جان اف‌ کندی را پیش‌بینی کرد برای سال 2025

فوری/ بیانیه مهم عمان پس از دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ درخواست آمریکا مشخص شد

وزارت خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا در رم بیانیه داد

تقدیر تولیدکنندگان دارو از حجت الاسلام اژه ای برای احیای کارخانه پی وی سی پزشکی هگمتانه

شرکت‌های آمریکایی به دنبال سرمایه‌گذاری در ایران هستند/ویتکاف هرچه به عراقچی گفته،قانع‌کننده بوده/خواسته آمریکا از ایران واقع‌بینانه بود

بیانیه عمان پس از پایان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

ادامه مذاکرات ایران و آمریکا قطعی شد | دور سوم گفت‌وگوها با حضور عمان در راه است

دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا؛ شنبه شش اردیبهشت، عمان

ادعای فاکس نیوز در مورد درخواست جالب ویتکاف از عراقچی!

سخنگوی وزارت خارجه تاریخ دور سوم مذاکرات را اعلام کرد +عکس

تحلیل اسرائیلی از مذاکرات رم: این یعنی خبری از انفجار نبود!

سقوط 3 میلیونی قیمت طلا پس از مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش عباس آخوندی به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

آمریکا صدور روادید دانشجویی برای چینی‌ها را لغو کرد

تاثیر آغاز دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا بر بازار موبایل؛ 30 فروردین 1404

خواسته‌های آمریکا در مذاکره رم واقع‌بینانه بود

دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در کجا برگزار می شود؟

واکنش رسانه‌های غربی به مذاکرات رم؛ هرچه گفته‌اند قانع‌کننده و خط قرمزها رد نشد

واکنش رژیم صهیونیستی به ادامه مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش وزیر خارجه عمان به مسائل غیرممکن میان ایران و آمریکا

دیدار نماینده «ترامپ» و «رافائل گروسی» در رم

کارشناس قطری: تردیدهای ایران ـ آمریکا در حال از بین رفتن است

فوری: زمان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد

هنوز در موقعیتی نیستیم که احتیاجی به حضور آژانس باشد

سفر خالد بن سلمان به ایران گامی در مسیر بازتعریف نقش ریاض در منطقه است

گام دوم مذاکرات ایران و آمریکا در رم؛ تداوم مسیر با تأکید بر منافع ملی

اعلام زمان و چگونگی مذاکرات دور سوم ایران و آمریکا از زبان عراقچی

توئیت لارنس نورمن از نتایج مذاکرات ایران ـ آمریکا

رسانه روسی: خواسته‌های آمریکا در مذاکره رم واقع‌بینانه بود

دیدار نماینده ترامپ و رافائل گروسی در رم

عمان: ایران و آمریکا برای ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها توافق کردند

تقدیر وزیر خارجه عمان از عراقچی و ویتکاف/ حتی امور غیرممکن نیز ممکن به نظر می‌رسند

گزارش عمان از جزئیات مذاکرات امروز ایران و آمریکا؛ گفت‌گوها در حال شتاب گرفتن است | مسائل غیرممکن نیز محتمل به‌نظر می‌رسند

مطهرنیا: آمریکا حداکثرها را می‌خواهد از ما بگیرد

واکنش وزیرخارجه اسرائیل به نتایج مذاکرات ایران ـ آمریکا

عباس آخوندی: لحظه سازش ایران و آمریکا فرا رسیده است

دهقانی فیروزآبادی: به نظر نمی‌رسد آمریکایی‌ها به دنبال برچیدن صنعت هسته‌ای ایران باشند

مسائل غیرممکن میان ایران و آمریکا محتمل به‌نظر می‌رسند

مذاکره با آمریکا تصمیم نظام است/نگاه‌های افراطی در هر دو طرف به مذاکرات ضربه می‌زند/رسانه‌های مرجع باید یک قرارگاه مرکزی داشته باشند

توافق ایران و آمریکا در «مدت زمان کوتاه»؟/ رجایی: مذاکرات اثر مثبت بر روی بازارها گذاشته/ ترامپ دنبال ارائه یک چهره صلح طلب از خود است

واکنش لارنس نورمن به نتایج مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش روحانی نزدیک به قالیباف به روند مذاکرات ایران و آمریکا؛ تا اینجا شبیه برجام است

ناگفته های مذاکرات امروز ایران و آمریکا +فیلم

دولت آمریکا روادید صدها دانشجوی چینی را لغو کرد

پیام سعودی چه بود؟

استراتژی هوشمندانه از مسکو تا رم

از آتش تا میز مذاکره؛ عملکرد مجالس نهم تا دوازدهم درباره مذاکرات هسته‎ ای