ایرانیان جهان

آخرين مطالب

عراقچی: از سمت آمریکا، پیام‌های متناقض و متضادی می‌شنویم ایالات متحده آمریکا

عراقچی: از سمت آمریکا، پیام‌های متناقض و متضادی می‌شنویم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه کشورمان در مسکو درباره نتایج مذاکرات با رئیس جمهور روسیه و تسلیم پیام مکتوب رهبرمعظم انقلاب به ولادیمیر پوتین اظهار داشت: نامه مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور روسیه حاوی نکات مهمی بود و مباحث مختلفی از جمله مسائل منطقه‌ای، موضوعات دوجانبه و همکاری‌هایی که با روسیه در جریان است را در بر می‌گرفت.
سیدعباس عراقچی با اشاره به اینکه ولادیمیر پوتین در همان دیدار، نامه مکتوب رهبر انقلاب را قرائت کردند، افزود: پس از قرائت نامه توسط آقای پوتین، توضیحات تکمیلی را ارائه کردم و در ادامه بحث مفصلی درباره همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای داشتیم.
وزیر امور خارجه گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه، درباره برخی مسائل منطقه و تحولات بین‌المللی، به ویژه گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین ایران با آمریکا و نیز مذاکرات بین روسیه و آمریکا، بطور مفصل بحث شد.
سیدعباس عراقچی افزود: آقای پوتین نیز در این دیدار مطالب مورد نظر را مطرح کردند؛ در مجموع، می‌توان گفت که این ملاقات بسیار خوب، جدی و کاری بود.
وزیر امور خارجه اظهار داشت: برخلاف ملاقات‌هایی که در این سطح برگزار می‌شود، این دیدار فراتر از تشریفات مرسوم بود و با طرح موضوعات و طرح‌های در دستور کار دو کشور، عملیاتی بود.
سیدعباس عراقچی با بیان اینکه روز شنبه سی‌ام فروردین‌ماه با هدف شرکت در دور دوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا به رُم پایتخت ایتالیا سفر خواهد کرد، افزود: رُم میزبان گفت‌و‌گو‌ها نیست، بلکه محل گفت و گوهاست، چراکه میزبان گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا، همچنان دولت عمان است و ما در محلی که میزبان مشخص کند، حاضر خواهیم شد و کماکان وظیفه میانجیگری، واسطه‌گری و برقراری ارتباط غیرمستقیم برعهده وزیر امور خارجه عمان و دولت این کشور است.
وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه روسیه و چین می‌توانند در تسهیل فرایند‌ها نقش‌آفرینی کنند گفت: در این خصوص تاکنون عبارت «ضامن» را نشنیده‌ام، اما کشور روسیه و همه کشور‌هایی که روابط دور و نزدیکی با ما دارند، اعلام آمادگی کرده‌اند که به پیشرفت روند مذاکره کمک کنند.
سیدعباس عراقچی با اشاره به مذاکرات و تماس‌های دیپلماتیک اخیر خود خاطرنشان کرد: آمادگی ایران برای بازکردن روند دیپلماسی، هرچند به صورت غیرمستقیم توسط همه کشور‌هایی که با آنها صحبتی داشته‌ام مورد استقبال واقع شده است و همه آنها همزمان اعلام آمادگی کرده‌اند که در این مسیر کمک کنند، اما فعلا این کار را از طریق عمان انجام می‌دهیم.
وزیر امور خارجه درباره چشم انداز گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم نیز گفت: در ادامه مسیر، البته با توجه به میزان جدیت طرف آمریکایی، تصمیم می‌گیریم که چگونه ادامه دهیم.
وزیر امور خارجه افزود: دوستان ما مثل روسیه و چین که قبلا در گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای نقش داشته‌اند، می‌توانند نقش داشته باشند و مساعدت کنند.
سیدعباس عراقچی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تغییر مواضع مستمر «استیو ویتکاف» فرستاده ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و مذاکره کننده این کشور در گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با ایران گفت: واقعیت این است که ما از سمت آمریکا، پیام‌های متناقض و متضادی می‌شنویم.
وزیر امور خارجه تاکید کرد: اینکه منظور چه هست و چه اهدافی را در بر می‌گیرد مربوط به خودشان است، اما از نظر ما، آنچه که پشت میز گفت و گوی غیرمستقیم بیان می‌شود، ملاک نظر و تعیین‌کننده است.
سیدعباس عراقچی با اشاره به مواضع متناقض طرف آمریکایی گفت: متقابلا ما نیز در قبال این مواضع، دیدگاه‌های خود را با جدیت و روشنی بیان کرده‌ایم.
وزیر امور خارجه تصریح کرد: در این گفت و گوها، مواضع ما روشن است و برای طرف مقابل نیز آن را به روشنی بیان کرده‌ایم، سخنان ما تغییر نکرده و تغییر نمی‌کند و اینطور نیست که هر روز به یک شکل، صحبت کنیم و انتظار داریم که طرف‌های مقابل ما هم با جدیت و هم با ثبات رأی و ثبات قدم در مذاکرات حاضر شوند.
سیدعباس عراقچی ادامه داد: در این صورت است که گفت‌و‌گو‌ها می‌تواند رو به جلو برود و حرکت مفیدی داشته باشد.
وزیر امور خارجه گفت: ما روز شنبه با جدیت در گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم حاضر خواهیم شد و با توجه به نحوه حضور طرف مقابل، جمع‌بندی و قضاوت خواهیم کرد که چگونه باید این مسیر را ادامه دهیم.
انتهای پیام/ 134

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1411493/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییرات اقتصادی بزرگ در APTOS؛ طرح کاهش تدریجی سود شبکه معرفی شد

راهنمای خرید آیفون دست دوم در شرایط اقتصادی فعلی

تصویب FATF باید اولویت جدی مسئولین باشد

انتشار شماره جدید دوفصلنامه «مطالعات نوین دیپلماسی اقتصادی»

شمارش معکوس انفجار بمب پنهان در اقتصاد ایران آغاز شد

دستگاه قضایی برای حل تسهیل روند تولید و سرمایه‌گذاری تلاش می کند

تقویت سرمایه اجتماعی نوجوانان در دستور کار شورای فرهنگ عمومی است

رشد 43 درصدی صادرات زنجان در سال 1403

مازندران نیازمند سرمایه‌گذاری خرد و کلان است

لحظات بی‌قیمت لیگ قهرمانان اروپا در این هفته!

قوانین جدید چین برای جلوگیری از آتش سوزی باتری خودرو

چهل‌وششمین سالگرد قیام بلخاب + فیلم

پادکست| تحولات سوریه؛ توازن در شمال و تثبیت در جنوب

از وزیر خارجه ایران و نماینده رئیس جمهور آمریکا به دلیل رویکرد بسیار سازنده آنها در مذاکرات تشکر می کنم

واکنش بازار‌های مالی به مذاکرات ایران و آمریکا / قیمت طلا، دلار و مسکن چه خواهد شد؟

قیمت طلا 18 عیار | قیمت سکه | قیمت دلار | قیمت سکه امامی امروز شنبه 30 فروردین ماه 1404

حجم انتشار اخبار جعلی از مذاکرات در رم، بیشتر بود

استیو ویتکاف، فرستاده مورد اعتماد ترامپ کیست؟

ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا

یادداشت عباس آخوندی درباره دور دوم مذاکرات: لحظه‌ی سازش ایران و آمریکا رسیده است

آمریکا؛ به دنبال رسیدن به توافق در کوتاه مدت / مذاکرات اثر خود رو بر روی بازار گذاشته است

واکنش عباس آخوندی به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا چه بود؟

گزارش شبکه اسرائیلی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

حملات جدید آمریکا به الحدیده یمن

آب پاکی آمریکا روی دست اوکراین

نوسان بازار خودرو در روز دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ کاهش 8 میلیونی قیمت رانا+ جدول

در دیدار نماینده آمریکا با گروسی در ایتالیا چه گذشت؟

توافق ایران و آمریکا برای ورود به مرحله جدید مذاکرات/ عمان میزبان دور بعدی گفت‌وگوها

حمله آمریکا به بندر و فرودگاه بین‌المللی الحدیده

بیانیه مهم عمان درباره نتایج مذاکرات ایران و آمریکا

پایان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در رُم

وال استریت ژورنال: ایران در مذاکرات به دنبال دریافت تضمین است

خیز ترامپ برای وضع تعرفه بر کشتی‌های چینی در بنادر آمریکا

واکنش بازارها به مذاکرات رم | ورود دلار به کانال 84 تومان

بیانیه وزارت خارجه ایران درباره گفت‌وگوهای رم

اهداف مذاکرات آتی برای واشنگتن دردسرساز می‌شود

وزارت خارجه: پایان دور دوم گفتگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا در رم/ دور بعدی مذاکرات شنبه آینده در مسقط ادامه می یابد/ هیات‌های فنی ایران و آمریکا روز چهارشنبه این هفته در مسقط جلسه‌ای را با تسهیل‌گری وزارت خارجه عمان برگزار می‌نمایند

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

دسته گل مجریان صداوسیما در عرض کمتر از یک هفته

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

وزیر خارجه اسرائیل فرانسه را به خاطر به رسمیت شناختن فلسطین تهدید کرد

رئیس شاباک در دادگاه علیه نتانیاهو شهادت می‌دهد

کمک 1 میلیارد دلاری سازمان ملل به سوریه

ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید تاکنون با رئیس کمیسیون اروپا صحبت نکرده است

انگلیس: قطع همکاری با چین حماقت است!

نگرانی فرماندهان ارتش اسرائیل از گسترش تمرد نظامیان خسته

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

گفت‌وگو بهترین راه برای حل‌وفصل اختلافات و دوری از تنش‌هاست

برگزاری نمایشگاه امنیتی، نظامی و صنایع تسلیحاتی در بغداد