دومین دور تبادل زندانیان بین ایران و افغانستان + فیلم
افغانستان
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - ایران 199 شهروند افغانستان را که در آن کشور به حبس محکوم شده بودند، از طریق مرز نیمروز به طالبان تحویل داد.
بر اساس خبرنامهی دفتر والی طالبان در ولایت نیمروز، این گروه در مقابل دو زندانی ایرانی را «بهمنظور حسن نیت و تعامل مثبت» به مقامهای ایرانی سپرده است.
در این خبرنامه به نقل از یوسف مستری، رییس ادارهی امور زندانهای طالبان، آمده است که ایران قرار است در مجموع 484 زندانی افغان را به افغانستان منتقل کند.
مستری افزوده است که روند انتقال این زندانیان با تحویلگیری 199 نفر آغاز شده است.
او همچنین گفته است که این زندانیان پس از ورود به کشور به ولایتهای محل سکونت خود انتقال داده میشوند و ادامهی مدت محکومیتشان را در آنجا سپری خواهند کرد.
ایران یک ماه پیش نیز 484 زندانی افغان را به طالبان تحویل داده بود.
به گفتهی مقامهای ایرانی، بیشتر این زندانیان بهخاطر جرایم مرتبط با مواد مخدر بازداشت و محکوم شده بودند و دوران مجازات عمومی خود را میگذراندند.
دانلود فیلم اصلی کد ویدیو
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1411899/