ایرانیان جهان

آخرين مطالب

رصد مستمر وضع عرضه و قیمت 100 قلم کالای اساسی اخبار ایران

رصد مستمر وضع عرضه و قیمت 100 قلم کالای اساسی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش بازار به نقل از وزارت کشور، مهدی دوستی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با اشاره به اقدامات برنامه‌ریزی شده برای سال 1404 گفت: این معاونت با رویکردی جامع و عملیاتی، مجموعه‌ای از اقدامات را در راستای توسعه اقتصادی، بهینه‌سازی منابع و حمایت از بخش خصوصی انجام خواهد داد. این اقدامات با هدف تقویت تولید داخلی، بهبود شرایط اقتصادی استان‌ها، توسعه تجارت پایدار و مدیریت بهینه بازار طراحی و اجرا می‌شود.
معاون اقتصادی وزیر کشور یکی از مهم‌ترین اهداف این معاونت را ایجاد توسعه متوازن در سطح استان‌ها عنوان کرد و گفت: در همین راستا، برنامه‌هایی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و آب، به‌ویژه در استان‌هایی که با محدودیت منابع طبیعی مواجهند، تدوین و اجرایی خواهد شد. هدف از اجرای این برنامه‌ها، مدیریت پایدار منابع و افزایش بهره‌وری در مناطق کم‌بهره است تا توسعه‌ای متعادل و مبتنی بر واقعیت‌های اقلیمی رقم بخورد.
وی با اشاره به اهمیت استان‌های مرزی و ضرورت توانمندسازی آن‌ها، اظهار کرد: برای بهبود شرایط اقتصادی مناطق مرزی، برنامه‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی در دستور کار قرار گرفته است. تقویت مبادلات مرزی و توسعه تجارت پایدار با کشورهای همسایه از جمله اقدامات مهمی است که علاوه بر بهبود معیشت مردم مرزنشین، می‌تواند منجر به رونق اقتصادی این مناطق شود.
دوستی با اشاره به موانع موجود در مسیر تولید و اشتغال گفت: در راستای تسهیل سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب‌وکار، پیگیری اصلاح 226 فقره قوانین و مقررات مزاحم تولید و اشتغال در دستور کار قرار گرفته است. این اقدام در راستای اجرای دستور رئیس‌جمهور و برای حذف موانع غیرضروری و ایجاد بستری مناسب برای توسعه اقتصادی انجام شده است.
معاون وزیر کشور در ادامه گفت: با توجه به وجود هزاران پروژه نیمه‌تمام عمرانی در کشور و محدودیت منابع مالی، تصمیم گرفته‌ایم که یک پروژه نیمه‌تمام در هر استان را به یک بسته سرمایه‌گذاری تبدیل کنیم. این بسته‌ها با شاخص‌های اقتصادی مشخص تدوین شده و با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه برای ارائه به سرمایه‌گذاران آماده شده‌اند.
وی گفت: انتخاب پروژه‌ها بر اساس نظر استانداران و نیازهای استانی انجام گرفته و اولویت‌بندی پرداخت تسهیلات به طرح‌های سرمایه‌گذاری منتخب نیز از نکات کلیدی در فرآیند تصمیم‌گیری بوده است.
دوستی در ادامه با اشاره به ابتکار «سه‌شنبه‌های تسهیل گری» اظهار کرد: وزارت کشور در اقدامی نوآورانه، روزی خاص را برای بررسی و رفع مشکلات بخش خصوصی اختصاص داده است که این برنامه به صورت منظم اجرا می‌شود و می‌تواند در حل مسائل اقتصادی و بهبود فضای کسب‌وکار مؤثر واقع شود.
معاون وزیر کشور همچنین در خصوص تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها گفت: به‌منظور مدیریت بازار و کنترل قیمت کالاهای اساسی، کارگروه‌های منطقه‌ای تنظیم بازار تشکیل شده و کشور به 6 منطقه اقتصادی تقسیم شده است. جلسات مستمری نیز برای پایش وضع بازار، بررسی چالش‌های هر منطقه و تنظیم قیمت‌ها برگزار می‌شود.
دوستی با بیان اینکه رصد مستمر وضع عرضه و پایش قیمت 100 قلم کالای اساسی نیز در حال انجام است، گفت: این اقدام با هدف جلوگیری از نوسانات غیرمنطقی قیمت‌ها در بازار دنبال می‌شود.
معاون اقتصادی وزیر کشور در پایان با تأکید بر توسعه صادرات غیرنفتی خاطرنشان کرد: یکی از محورهای اصلی فعالیت‌های این معاونت، فعال‌سازی ظرفیت استان‌ها برای توسعه صادرات غیرنفتی است. در این راستا، برنامه‌هایی برای افزایش سهم استان‌ها در صادرات غیرنفتی تدوین و اجرا شده است تا با کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، فرصت‌های تازه‌ای برای رشد اقتصادی کشور فراهم شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1412971/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقشه آذربایجان برای مشتری گاز روسیه شکست خورد

ربات و انسان در چین مسابقه دو دادند

هزاران آمریکایی علیه ترامپ به خیابان‌ها آمدند

عطاءالله مهاجرانی به وزیر خارجه اسبق آمریکا؛ «جان کری؛ تو هم؟!»

رویترز: اسرائیل همچنان درپی حمله به ایران در ماه مه است/نتانیاهو:یک میلی‌متر هم از آن کوتاه نمی‌آیم

آخرین قیمت دلار و طلا امروز یکشنبه 31 فروردین ماه 1404

زنی که با همدستی شوهرش وارد رابطه با یک مدیر معروف شد

جنگ زرگری یا دعوای نظامی چین و آمریکا؛ شرق آسیا قربانی یکه تازی ترامپ خواهد شد؟

مثلث آتشین فوتبال اروپا را بشناسید

همه راه‌ها به چین ختم می‌شود؟ | چرا همه خودروها از چین می آیند؟

غرب در تلاش برای بی‌ثبات کردن افغانستان است

وزیر خارجه رژیم الجولانی و نماینده کنگره آمریکا در دمشق گفت وگو کردند

دور دوم گفت‌وگوهای ایران و آمریکا با «پیشرفتی قابل توجه» همراه بود

ابراز نگرانی گوترش درباره حملات آمریکا به یمن

موجی از اعتراضات ضدترامپ آمریکا را فرا گرفت

فرمول طلایی افزایش طول عمر بازماندگان سرطان

خسارت دیدن نفتکش ترکیه در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

جدیدترین قیمت دلار امروز یکشنبه 31 فروردین ماه 1404 + جدول قیمت

تاکید قیس الخزعلی بر دستگیری جولانی هنگام سفر به عراق

جولانی اگر به عراق بیاید بازداشت می شود

واکنش وزارت خارجه آمریکا به مذاکرات غیرمستقیم با ایران در رم

عراقچی در گفتگو با همتای ایتالیایی خود چه گفت؟

بیت‌کوین 100 هزار دلاری می‌شود؟ / سرنوشت جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین

واکنش الخزعلی به سفر الجولانی به عراق

نگرانی سازمان ملل از تداوم حملات آمریکا به یمن

40 مرتبه حمله هوایی آمریکا به یمن در شبانه‌روز گذشته

غربت و دلتنگی ستاره سینما؛ نوید محمدزاده در آمریکا یاد زادگاهش افتاد!

حمله شبانه جنگنده‌های آمریکایی به صنعا + جزییات

آمریکا آماده حمله به دولت الجولانی در سوریه شد

نکات جالب از مذاکرات ایران و آمریکا در شهر رم

آمریکا: در مذاکرات با ایران پیشرفت هایی حاصل شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ایران از موضع ضعف در حال مذاکره است؟ | چه کسی دنبال مذاکره است؛ ایران یا آمریکا؟

4 شهید در حمله آمریکا به یمن

پیشرفت بسیار خوبی در مذاکرات ایران و آمریکا حاصل شده است

ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان ملل نسبت به حملات آمریکا به یمن

تعرفه‌های ترامپ: فرصتی برای صادرات کالا‌های ایرانی و چالشی برای صنعت فولاد

تصاویر؛ خاموشی، خشم و گرمای 50 درجه؛ بحران طاقت‌فرسای عراق

لیگ قهرمانان زنان اروپا؛ بارسلونا به دنبال سه‌گانه تاریخی، آبی‌های لندن به فکر انتقام

عکس/نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایران شد!

کمین سخت مقاومت برای صهیونیست‌ها و هلاکت سه نظامی ارتش رژیم/ ابوعبیده: سرنوشت اسیر اسرائیلی همچنان نامشخص است/ انهدام یک پهپاد دیگر آمریکا توسط انصارالله یمن/ بیش از 50 درصد صهیونیست‌ها خواهان توقف جنگ و بازگرداندن اسرا هستند

ایران محور مقاومت را به آفریقا هم برد؟ | تهران و مسکو در صحرا و مراکش نفوذ کرده‌اند؟

مشخص کردن شرط به نتیجه رسیدن مذاکرات توسط وزیر امور خارجه ایران

احتمال بازداشت الجولانی در عراق

درمان یبوست با مصرف این میوه

عراقچی شرط توافق با آمریکا را مشخص کرد

بیانیه وزارت امور خارجه درباره مذاکرات با آمریکا در رم

اراجیف تکراری نتانیاهو علیه تهران

30 سال گذشت؛ برتری 5-2 آژاکس مقابل بایرن مونیخ و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

همزمان با جنگ تعرفه‌ای ترامپ، آمریکایی‌ها به چین روی خوش نشان می‌دهند

مذاکرات امروز ایران و آمریکا شکست نتانیاهو بود