ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است؛ ایران باید تصمیم بگیرد ایالات متحده آمریکا

کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است؛ ایران باید تصمیم بگیرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش جماران؛ سخنگوی کاخ سفید درباره گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و نخست‌وزیر اسرائیل گفت: رئیس جمهوری آمریکا در مورد ایران تصریح کرده که خواهان توافق با ایران است.
کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره جزئیات گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت: دونالد ترامپ و نخست وزیر اسرائیل گفتگوی خوبی به خصوص درباره مذاکرات ایران و آمریکا داشتند.
سخنگوی دولت ترامپ افزود: رئیس جمهوری آمریکا بارها اعلام کرده هیچ اختلافی میان آمریکا و اسرائیل وجود ندارد و آمریکا قاطعانه در کنار متحد خود ایستاده است.
سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: رئیس جمهوری آمریکا در مورد ایران تصریح کرده است که ما خواهان یک توافق هستیم و ایران باید تصمیم بگیرد.
این سخنگوی دولت آمریکا با تکرار ادعاهای واشنگتن مدعی شد: رئیس جمهوری آمریکا همچنین تاکید کرد کرده است، از جمله در گفتگوی امروز خود با نتانیاهو که ایران نباید هیچگاه به سلاح هسته ای دست یابد.
رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: اکنون با نتانیاهو (بی بی) نخست‌وزیر اسرائیل، در مورد موضوعات متعددی از جمله تجارت، ایران و غیره گفت‌وگو کردم.
رئیس جمهوری آمریکا تماس تلفنی خود با نخست وزیر اسرائیل را «بسیار خوب» توصیف کرد و گفت: «ما در تمامی موضوعات در یک جبهه قرار داریم.»
افشای ناگهانی آغاز مذاکرات ایران و آمریکا نتانیاهو را غافلگیر کرده؛ کسی که به‌طور فزاینده‌ای همزمان با جنگ غزه، خواهان گزینه نظامی است.
ترامپ 7 آوریل 2025 برابر با 18 فروردین ماه 1404 نیز در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. ما روز شنبه نشست بسیار بزرگی خواهیم داشت. همه موافق هستند که انجام یک توافق بر انجام امور بدیهی ارجحیت دارد و بدیهی است. امری نیست که من بخواهم از آن استفاده کنم. "ما وارد مرحله بسیار خطرناکی شده ایم."»
رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: «ما روز شنبه ملاقاتی بسیار بزرگ و بصورت مستقیم با آنها خواهیم داشت. بعضی‌ها می‌گویند که مذاکرات از طریق واسطه و با شراکت کشورهای دیگر خواهد بود. خیر، ما با آنها مستقیما در تماس هستیم. شاید بتوانیم به توافق برسیم که برای ایران توافق خیلی خوبی خواهد بود، ولی فعلا قرار است روز شنبه در سطحی بسیار بالا با آن‌ها ملاقات کنیم و ببینیم چه پیش می‌آید.»
دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه 23 فروردین 1404 در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفت‌وگوها را سازنده و رو به جلو توصیف کردند. دور دوم گفت‌وگوها نیز روز شنبه 30 فروردین ماه در شهر رم ایتالیا به میزبانی عمان برگزار شد و دور سوم مذاکرات شنبه ششم اردیبهشت ماه در عمان برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1418342/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قرارداد تفاهم ایران و آمریکا در عربستان امضا می‌شود؟

جزئیات مهم از مذاکرات کارشناسی و عالی ایران و آمریکا در عمان ؛ مذاکرات همزمان است؟

دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا به‌زودی برگزار می‌شود

جزئیات تازه درباره مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط

بمباران انبار غذا مردم غزه درخواست بن گویر از آمریکا

حمایت ترامپ از اعطای پاداش به مادران

تمدید حکم ممنوعیت اخراج مهاجران ونزوئلایی

تضمین از زاویه شرقی

جزئیات مذاکرات آتی ایران و آمریکا در مسقط

اولین تصاویر از پوستر‌های رسمی جام جهانی 2026

اولین رزمایش هسته‌ای آمریکا در کره جنوبی برگزار شد

قیمت طلا | قیمت دلار | قیمت سکه | جدیدترین قیمت سکه امامی امروز چهارشنبه 3 اردیبهشت ماه 1404 + جدول قیمت

واکنش توکن آر اس آر به انتصاب اتکینز

واکنش جولانی به شروط آمریکا درباره رفع تحریم‌ها

مهمترین نکات سخنرانی متفاوتِ «شیخ نعیم قاسم»

سی‌ان‌ان از هدیه پوتین به ترامپ رونمایی کرد

خسارتهای نپذیرفتن FATF از نگاه رئیس پیشین بانک مرکزی

وام 400 میلیونی مسکن روستایی به بانک‌ها ابلاغ شد

استقبال رسمی وزیر ورزش و جوانان کشورمان از احمد محمدحسین قاسم المبرقع وزیر ورزش و جوانان عراق

بروزرسانی می‌شود/ دیدار مشترک وزرای ورزش و جوانان ایران و عراق به میزبانی تهران + فیلم

توضیحات وزیر ورزش و جوانان در خصوص تعهدنامه با ورزش عراق

واکنش جدید عراق به مذاکرات ایران و آمریکا

محور اصلی دیپلماسی مرزی پلیس راهور ایران و عراق چه بود؟

دیدار مشترک وزرای ورزش و جوانان ایران و عراق/ دنیامالی: از برگزاری رقابت‌های مشترک استقبال می‌کنیم+ فیلم

دنیامالی در جلسه با وزیر ورزش عراق: پیشتر در سفر رئیس جمهور پزشکیان در عراق تفاهم‌هایی در زمینه ورزش با عراق داشته‌ایم

تسهیل تردد و افزایش ایمنی جاده‌های اربعینی محور اصلی دیپلماسی مرزی

تاکید دولت بر نقش بورس در پشتیبانی پروژه‌های پیشران اقتصادی

مصطفی خانزادی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند شد

قیمت زنده امروز طلا، سکه، دلار و ارز

بازار فلزات گران‌بها در واکنش به تعرفه‌ها و تحولات اقتصادی

فعالیت اقتصادی هند افزایش یافت

اطلاعات جدید از مذاکرات پیش رو درمسقط

روشن شدن توچخانه علیه وزیر اقتصاد احتمالی پزشکیان: همتی به توان 2 است!

جهش اقتصادی و توسعه بر پایه برنامه ریزی، اطلاعات دقیق و به‌روز محقق می شود

آمارهای اجتماعی که تن اقتصاد را می‌لرزاند

دشمن توان رویارویی نظامی با ایران را ندارد

بارسلونا یک قدم تا فینال لیگ قهرمانان اروپا؛ پوتیاس و پینا درخشش غیرقابل تصور!

عصر جدید در ترانزیت منطقه؛ ایران گزینه‌های جایگزین ترکیه و آذربایجان را فعال می‌کند

گوگل و ایکس در صف بعدی جریمه‌های اتحادیه اروپا

ماجرای برگشت خوردن محموله‌های پسته صادراتی به کجا رسید؟

فیلم کامل مبارزه جنجالی مبینا نعمت زاده و ناهید کیانی در چین

دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه چین

اظهارات پکن درباره دیدار وزارت خارجه چین با عراقچی و مقام عمانی

وزیر مسعود پزشکیان راهی چین می‌شود

ادعای تکان‌دهنده چین؛ آزمایش موفقیت‌آمیز بمب هیدروژنی غیرهسته‌ای

صعود مبینا نعمت زاده به فینال مسابقات تکواندوی جام ریاست فدراسیون جهانی چین

گزارش سفیر ایران از دیدار عراقچی با مقام ارشد پکن

ابتکار چین برای تقویت یوان از طریق مراکز ذخیره طلا در خارج

قضاوت زهرا رحیمی در جام ملت‌های فوتسال آسیا؛ داور بین‌المللی خراسان شمالی راهی چین شد

مبینا نعمت‌زاده در چین هم برتری خود را نسبت به ناهید کیانی ثابت کرد!