ایرانیان جهان

آخرين مطالب

رئیس‌جمهور به چین می‌رود ایالات متحده آمریکا

رئیس‌جمهور به چین می‌رود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به رایزنی‌های خود با مقامات چینی گفت: رئیس‌جمهور ایران به زودی سفری دوجانبه به چین خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعباس عراقچی پس از دیدار امروز خود با وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در خصوص رایزنی‌های انجام شده با مقامات چین در این سفر اظهار کرد: من یک دیدار بسیار طولانی اما خیلی مهم با وزیر امور خارجه چین داشتم، ما تقریباً همه مسائل موجود در روابط دوجانبه و مسائل بین‌المللی را بحث کردیم، به ویژه درباره موضوع هسته‌ای ایران و مذاکراتی که دارد، انجام می‌شود یک تفاهم بسیار خوبی بین ما وجود دارد.
وی افزود: طبیعی است که چین کشور دوست ما است و در مذاکرات قبلی نقش مهم و مثبتی را ایفا کرد و در موضوعات مختلف مشکل‌گشا بود، ما مطمئن هستیم که در ادامه مسیر هم همین شکل خواهد بود.
وزیر امور خارجه ادامه داد: صحبت‌های خوبی انجام شد و نوع همکاری‌هایی که می‌توانیم در آینده داشته باشیم را بحث کردیم. در رابطه با سیاست‌های آمریکا و قلدرمآبی آمریکا و سلطه‌جویی آن در عرصه بین‌المللی بحث بسیار خوبی داشتیم.
وزیر امور خارجه اظهار داشت: ایشان موضوعات مفصلی را در رابطه با تعرفه‌ها دادند و اینکه چین چگونه ایستادگی کرده و خواهد کرد. یک دیدگاه واحدی وجود دارد که باید در مقابل سلطه‌طلبی و قلدری آمریکا ایستادگی شود و ما توافق داریم که در این خصوص باید به مشورت و رایزنی‌های خودمان ادامه دهیم.
وی همچنین گفت: موضوعات بسیار فراوانی که در روابط دوجانبه وجود دارد مرور شد. در مجموع ملاقات بسیار خوب و تأثیرگذار بود. در مورد سفر رئیس‌جمهور به چین صحبت کردیم و به زودی سفر دوجانبه خواهند داشت و بعد در ماه سپتامبر در اجلاس سران شانگهای شرکت خواهند کرد.
عراقچی تصریح کرد: سال 2025 یک سال طلایی در روابط ایران و چین است. دو بار دیدار سران صورت خواهد گرفت و دیدارهای مکرری که من و آقای وانگ یی خواهیم داشت و پروژه‌هایی که وجود دارد، امیدوار هستیم به سرانجام برسد.
وزیر امورخارجه درباره نقش چین در خصوص مسئله هسته‌ای ایران گفت: مشورت‌های ما با دوستان چینی مستمر است، اکنون شرایط جدیدی با گفت‌وگوهای غیرمستقیمی که بین ما و آمریکا شروع شده پیش آمده و در این قالب من توضیحاتی به آنان دادم، زمینه‌های همکاری و حمایت چین از این روند را صحبت کردیم. موضع دوستان چینی حمایت از گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا است که به صراحت توسط آقای وانگ یی بیان شد.
وی بیان کرد: ما در خصوص شکل و ابعاد این حمایت صحبت کردیم و در آینده هم صحبت خواهیم کرد. دوستان چینی بیان کردند که در این مسیر در کنار ایران خواهند بود.

منبع: تسنیم
کد خبر 860249

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1419396/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مذاکرات ایران و آمریکا هوش از سر همه برد

اولین تصاویر رسمی از مذاکره غیر مستقیم ایران و آمریکا

بمباران سنگین شهر صنعاء و صعده در یمن

نتانیاهو از خشم پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا به هذیان گویی افتاد

ندا شهسواری در دومین مسابقه خود برابر چین تایپه شکست خورد

موضع‌گیری تازه ترامپ درباره رفع تعرفه‌ها برای چین

اکسپلور طرفداری؛ تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ لیگ قهرمانان اروپا با حضور رونالدو، مسی و کاسیاس

نفس تازه در بازار‌های جهانی؛ صعود نفت، نقره و سنگ‌ آهن در سایه کاهش تنش‌ها

احتمال دیدار ترامپ با پوتین

عکس/ استایل خاص مصطفی چمران 54 سال پیش در دوران اقامت در آمریکا

اعتراف مقامات آمریکایی به بی‌فایده بودن حملات تجاوزکارانه به یمن

هشدار شدید عراقچی به اسرائیل از چین صادر شد

اعتراف ترامپ به اشتباه خود درباره پایان جنگ روسیه و اوکراین

ترامپ: سرعت کاهش تعرفه‌ها به رفتار چین بستگی دارد

روبیو: ایران حق غنی‌سازی نخواهد داشت!

پیام ویژه پزشکیان به رئیس‌جمهور چین؛ تاکید وزیر امور خارجه ایران بر اوج روابط استراتژیک ایران و چین

تفاوت‌های جالب مذاکراتی عباس عراقچی با ظریف در مذاکرات ایران و آمریکا

صعده یمن هدف 6 حمله آمریکا قرار گرفت

ادامه حملات هوایی آمریکا به یمن/ این منطقه 6 بار بمباران شد

خبرنگار اوکراینی: آمریکا، اوکراین را بدون کمک رها خواهد کرد

ببینید اخلال در مذاکرات ایران و آمریکا در صداوسیما

روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد اما ترامپ دنبال صلح است

تک گل گولر فاصله با صدر را حفظ کرد؛ پیروزی اقتصادی کهکشانی‌ها در آستانه ال‌کلاسیکو

جرئیات پیام فوری مسعود پزشکیان به چین درباره مذاکرات

عراقچی شرط نهایی برای توافق با آمریکا را اعلام کرد

دولت ترامپ در حال بررسی کاهش تعرفه‌ها بر واردات از چین است

چه کسی کوتاه آمد ایران یا آمریکا؟

ترامپ خودروسازان را از برخی تعرفه‌ها معاف می‌کند

خشم و نگرانی محافل سیاسی اسرائیل از پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا

طراحی کلاه قهرمان اتومبیلرانی جهان توسط بانوی محجبه عربستانی

هشدار درباره بهره‌برداری دشمن از ناترازی‌ها و اختلافات قومی

رشد اقتصادی ایران در افق 1405؛ افول نقش نفت+ نمودار

ژاپن از سلاح جدید خود رونمایی کرد

اقدامات اروپا برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ

توییت سیدعباس عراقچی به زبان چینی

همکاری CATL با 5 خودروساز بزرگ چین در Auto Shanghai

دیدار احتمالی ترامپ و پوتین در عربستان

ایالات متحده دیگر نمی‌تواند امنیت اروپا را تضمین کند

کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین شرط گذاشت

پشت پرده تعویق مذاکرات فنی ایران و آمریکا/ معمای سکوت تروئیکای اروپا؛ مکانیسم ماشه فعال خواهد شد؟

عملیات نظامی در اوکراین فورا به پایان خواهد رسید

ویتکاف روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

اقتصاد ایران در صورت توافق با آمریکا پرواز می کند

کاخ سفید: صبر ترامپ در مورد اوکراین رو به اتمام است

اخراج از پنتاگون به دلیل مخالفت با حمله به ایران

رخداد نادر مذاکرات ایران و آمریکا

ناامیدی ترامپ از سرعت مذاکرات در راستای خاتمه جنگ اوکراین

وزیر ورزش عراق در فدراسیون کشتی حضور یافت

هدایای وزرای ورزش و جوانان ایران و عراق به همدیگر چه بود؟

قانون برنامه هفتم 1302 تکلیف را برای دولت در نظر گرفته است/ دولت باید برای عملیاتی کردن برنامه همت کند