ایرانیان جهان

آخرين مطالب

قهرمانی مبینا نعمت‌زاده و حذف دو مدال‌آور ایران در المپیک پاریس/ 7 مدال تکواندوکاران ایران در چین آسیا و اقیانوسیه

قهرمانی مبینا نعمت‌زاده و حذف دو مدال‌آور ایران در المپیک پاریس/ 7 مدال تکواندوکاران ایران در چین
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - در پایان رقابت‌های روز نخست جام ریاست فدراسیون جهانی در چین، نمایندگان ایران صاحب 4 مدال طلا، یک نقره و 3 برنز شدند.
به گزارش ایسنا، در پایان رقابت‌های روز نخست تکواندوی جام ریاست فدراسیون جهانی در چین، مبینا نعمت‌زاده، محمد حسین یزدانی، سعید نصیری و امیرسینا بختیاری صاحب مدال طلا شدند، امیررضا صادقیان به مدال نقره رسید و مهلا مومن زاده، علی احمدی و سعید فتحی نیز به مدال برنز رسیدند.
ناهید کیانی و مهران برخورداری 2 مدال‌آور ایران در المپیک پاریس نیز از دور رقابت‌ها کنار رفتند. مبینا نعمت‌زاده دارنده مدال برنز المپیک و نماینده وزن 53- کیلوگرم ایران در دور نخست مقابل نماینده ازبکستان دو بر صفر به برتری رسید. وی در ادامه مقابل ناهید کیانی دیگر نماینده ایران در این وزن و دارنده مدال‌های نقره المپیک و طلای جهان به میدان رفت و در پایان با نتیجه 2 بر یک صاحب برتری شد. نعمت زاده در نیمه نهایی نیز برابر حریف خود از قزاقستان در 2 راند به پیروزی رسید و راهی فینال شد. وی در فینال با توجه به مصدومیت سئو یون از کره‌جنوبی، 2 بر صفر به برتری رسید و به عنوان قهرمانی دست یافت.
در وزن 46- کیلوگرم تیم ایران دو نماینده داشت. سعید نصیری دور نخست «کومارتیزووا» از قزاقستان را دو بر یک شکست داد و سپس با برتری مقابل 2 بر صفر مقابل «اوکاموتو» از ژاپن و 2 بر یک در پیکار با «ژیائو تینگ» از چین راهی نیمه نهایی شد. نصیری در ادامه مبازات خود بعد از آنکه راند نخست را به «پولاکارو» از تایلند واگذار کرد در دو راند متوالی با برتری دست یافت و به دیدار پایانی راه یافت. وی در دیدار پایانی «لی» از کره جنوبی را شکست داد و به نشان طلا دست یافت. 
در همین وزن سوگند شیری دیگر نماینده ایران در این وزن بعد از برتری 2 بر صفر مقابل «پارک» از کره جنوبی در پیکار با «لی یا مین» دیگر کره‌ای وزن باخت و حذف شد.
در وزن 49- کیلوگرم نیز تیم ایران دو نماینده داشت. پرنیان نوری دور نخست نماینده ویتنام را شکست داد و سپس به مهلا مؤمن زاده باخت و حذف شد. مؤمن زاده بعد از یک دور استراحت و برتری مقابل نوری، در پیکار با «فو» از چین صاحب برتری شد و به نیمه نهایی صعود کرد. وی در این مرحله نتیجه را در دو راند به «جینگ یو» از چین واگذار کرد و به نشان برنز دست یافت.
ناهید کیانی در وزن 53- کیلوگرم در اولین مبارزه خود 2 بر صفر «کیم سو وون» از کره جنوبی را از پیش رو برداشت و در ادامه 2 بر صفر «دنیا ابوطالب» از عربستان را شکست داد. در قسمت پایین این جدول مبینا نعمت زاده بعد از یک دور استراحت، با ناهید کیانی رو به رو شد و نهایتا 2 بر صفر این دیدار را برابر نعمت زاده واگذار کرد و حذف شد. 
مبینا نعمت زاده پیش از کیانی، مقابل حریفی از «زین الدینووا» از ازبکستان را شکست داد و پس از برتری برابر کیانی، مقابل «عزیزا کارا جانوا» از قزاقستان به میدان رفت و پیروز شد. وی در فینال برابر «سئو یئوون» از کره جنوبی پیکار کرد و نهایتا با مصدومیت حریف در لحظات پایانی 2 بر صفر پیروز و طلایی شد.
کوثر اساسه تنها نماینده ایران در وزن 57- کیلوگرم بعد از برتری 2 بر یک مقابل «یانگ» از چین، دو بر صفر به حریفی از کره باخت و حذف شد.
در وزن 74- کیلوگرم، امیررضا صادقیان کار خود را با برتری 2 بر صفر برابر «یلنور» از قزاقستان آغاز کرد و سپس «جک وودی» از تایلند را با همین نتیجه از پیش رو برداشت. وی سپس با پیروزی 2 بر صفر در پیکار با «تاکاتو» از ژاپن به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. وی سپس برابر «سئو کانگ» از کره جنوبی پیروز شد و راهی فینال شد ور در دیدار نهایی نیز مقابل 2 بر صفر از سد امیرسینا بختیاری دیگر نماینده ایران به برتری رسید و صاحب مدال طلا شد.
بختیاری نیز در اولین مبارزه «کیم» از کره جنوبی در دو راند شکست داد و علی خوش روش در پیکار با «کیلین لیو» از فرانسه با همین نتیجه صاحب برتری شد. این دو تکواندوکار ایران در دور دوم به مصاف هم رفتند که در پایان بختیاری 2 بر صفر به برتری رسید. بختیاری در ادامه و در مرحله یک چهارم نهایی «یوسانگ» از چین تایپه را شکست داد به نیمه نهایی رسید. وی در این مرحله «ژیانگ» از چین را 2 بر یک شکست داد و راهی مبارزه پایانی شد اما با شکست مقابل صادقیان به مدال نقره رسید.
امیر حسین بیضایی نیز در این وزن در اولین مبارزه برابر «کانگ» از کره جنوبی نتیجه را واگذار کرد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
میرهاشم حسینی در وزن 80- کیلوگرم ابتدا «وانگ» از چین را شکست داد و در ادامه «کیم یونگ» از کره جنوبی را 2 بر صفر از پیش رو برداشت اما در دور سوم برابر «کانگ هیون» دیگر نماینده کره جنوبی 2 بر صفر باخت و از جدول مسابقات خارج شد. در این وزن محمد حسین زاهدی در مبارزه نخست 2 بر یک نتیجه را به حریف کره‌ای خود واگذار کرد و حذف شد.
مهران برخورداری دارنده مدال نقره المپیک نیز در وزن 87- کیلوگرم در اولین مبارزه نتیجه را دو بر صفر به «میرزابایف» واگذار کرد و حذف شد. در همین وزن محمد حسین یزدانی در دو مبارزه متوالی «نورکا» و «میرزابایف» از قزاقستان را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله «ژارابوف» از ازبکستان را در دو راند متوالی شکست داد و به دیدار نهایی صعود کرد. یزدانی در فینال برابر «شوخرات سالائف» از ازبکستان 2 بر صفر پیروز شد و به مدال طلا دست یافت.
علی احمدی در همین وزن کار خود را برتری دو بر صفر مقابل «جی هوون» از کره جنوبی آغاز کرد. وی سپس «اسماعیل بوزیاد» از فرانسه را شکست داد اما در نیمه نهایی 2 بر صفر نتیجه را به «سالائف» تکواندوکار عنواندار ازبکستان واگذار کرد و مدال برنز گرفت. 
در وزن 87+ کیلوگرم، امیرمحمد رحمانی راد در دور نخست «لیو» از چین را شکست داد اما در دومین مبارزه مقابل «وانگ» از چین باخت و حذف شد. در همین وزن سعید فتحی ابتدا «ژائو» از چین را از پیش رو برداشت و سپس با پیروزی برابر «استیلی» از استرالیا به نیمه نهایی صعود کرد اما در این مرحله برابر «تانگ هو» از چین باخت و برنز گرفت. 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1419454/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار شدید عراقچی به اسرائیل از چین صادر شد

اعتراف ترامپ به اشتباه خود درباره پایان جنگ روسیه و اوکراین

ترامپ: سرعت کاهش تعرفه‌ها به رفتار چین بستگی دارد

روبیو: ایران حق غنی‌سازی نخواهد داشت!

پیام ویژه پزشکیان به رئیس‌جمهور چین؛ تاکید وزیر امور خارجه ایران بر اوج روابط استراتژیک ایران و چین

تفاوت‌های جالب مذاکراتی عباس عراقچی با ظریف در مذاکرات ایران و آمریکا

صعده یمن هدف 6 حمله آمریکا قرار گرفت

ادامه حملات هوایی آمریکا به یمن/ این منطقه 6 بار بمباران شد

خبرنگار اوکراینی: آمریکا، اوکراین را بدون کمک رها خواهد کرد

ببینید اخلال در مذاکرات ایران و آمریکا در صداوسیما

روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد اما ترامپ دنبال صلح است

تک گل گولر فاصله با صدر را حفظ کرد؛ پیروزی اقتصادی کهکشانی‌ها در آستانه ال‌کلاسیکو

جرئیات پیام فوری مسعود پزشکیان به چین درباره مذاکرات

عراقچی شرط نهایی برای توافق با آمریکا را اعلام کرد

دولت ترامپ در حال بررسی کاهش تعرفه‌ها بر واردات از چین است

چه کسی کوتاه آمد ایران یا آمریکا؟

ترامپ خودروسازان را از برخی تعرفه‌ها معاف می‌کند

خشم و نگرانی محافل سیاسی اسرائیل از پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا

طراحی کلاه قهرمان اتومبیلرانی جهان توسط بانوی محجبه عربستانی

هشدار درباره بهره‌برداری دشمن از ناترازی‌ها و اختلافات قومی

رشد اقتصادی ایران در افق 1405؛ افول نقش نفت+ نمودار

ژاپن از سلاح جدید خود رونمایی کرد

اقدامات اروپا برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ

توییت سیدعباس عراقچی به زبان چینی

همکاری CATL با 5 خودروساز بزرگ چین در Auto Shanghai

دیدار احتمالی ترامپ و پوتین در عربستان

ایالات متحده دیگر نمی‌تواند امنیت اروپا را تضمین کند

کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین شرط گذاشت

پشت پرده تعویق مذاکرات فنی ایران و آمریکا/ معمای سکوت تروئیکای اروپا؛ مکانیسم ماشه فعال خواهد شد؟

عملیات نظامی در اوکراین فورا به پایان خواهد رسید

ویتکاف روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

اقتصاد ایران در صورت توافق با آمریکا پرواز می کند

کاخ سفید: صبر ترامپ در مورد اوکراین رو به اتمام است

اخراج از پنتاگون به دلیل مخالفت با حمله به ایران

رخداد نادر مذاکرات ایران و آمریکا

ناامیدی ترامپ از سرعت مذاکرات در راستای خاتمه جنگ اوکراین

وزیر ورزش عراق در فدراسیون کشتی حضور یافت

هدایای وزرای ورزش و جوانان ایران و عراق به همدیگر چه بود؟

قانون برنامه هفتم 1302 تکلیف را برای دولت در نظر گرفته است/ دولت باید برای عملیاتی کردن برنامه همت کند

بهبود وضعیت معیشتی کارگران در سایه وفاق ملی

ایجاد تعادل کامل در تجارت میان آمریکا و چین طول می‌کشد

710 میلیاردی کالای قاچاق در طرح سه روزه پلیس بوشهر کشف شد

4 سناریوی احتمالی ارتش اسرائیل درباره جنگ غزه

اتحادیه اروپا اپل و متا را جریمه کرد؛ خشم ترامپ شعله‌ور خواهد شد؟

هزینه 18 میلیون یورویی برای شکار CO₂

اروپا، اپل را نقره‌داغ کرد / ترامپ خشمگین می‌شود؟

ورود کاروان نظامی اسراییل به خاک سوریه

محور گفت‌وگوهای عراقچی با مقامات چین

فولکس واگن ID. UNYX 06 در نمایشگاه شانگهای رونمایی شد +تصاویر

روابط ایران و چین تحت تأثیر کشور ثالث نخواهد بود