ایرانیان جهان

آخرين مطالب

فعالیت ٢4 ایرلاین داخلی در ایران با ١4٠ هواپیمای فعال اخبار ایران

فعالیت ٢4 ایرلاین داخلی در ایران با ١4٠ هواپیمای فعال
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایلنا / دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه از ٣46 هواپیمای موجود در کشور ١4٠ هواپیما سر خط است، گفت: در حال حاضر در صنعت هوایی کشورمان ٢4 شرکت هواپیمایی فعال است که عدد بالایی محسوب نمی‌شود کمااینکه در برخی از کشور های همسایه بیش از ٣٠ شرکت هواپیمایی فعالیت می‌کنند.
مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره انتقادات از تعدد شرکت‌های هواپیمایی در صنعت هوانوردی کشورمان اظهار داشت: این نقد به جایی نیست،‌ در حال حاضر در صنعت هوایی کشورمان ٢4 شرکت هواپیمایی فعال است که عدد بالایی محسوب نمی‌شود کمااینکه در برخی از کشور های همسایه بیش از ٣٠ شرکت هواپیمایی فعالیت می‌کنند. در برخی از کشورها تنها با یک هواپیمای اجاره‌ای می‌توان‌ شرکت هواپیمایی راه‌اندازی کرد، در حالیکه در ایران تاسیس شرکت هواپیمایی شرایط سختگیرانه‌تری دارد. 
وی ادامه داد: در حالی که در ایران متقاضی برای تاسیس شرکت هواپیمایی باید حداقل 3 فروند هواپیمای ملکی در اختیار داشته باشد که البته این تعداد هواپیما برای فعالیت در فول AOCبه حداقل 5 فروند هواپیما شامل ٣ فروند هواپیمای ملکی و ٢ فروند اجاره‌ای می‌شود اما همانطور که گفته شد، در بسیاری از کشورها با یک فروند هواپیمای اجاره‌ای هم می‌توان شرکت هواپیمایی راه اندازی کرد. 
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی تاکید کرد: با توجه به نیاز سرمایه‌ گذاری در حوزه صنعت هوانوردی باید از هرگونه ورود سرمایه‌گذاری در این بخش حمایت کرد و کمک کنیم سرمایه وارد حمل و نقل هوایی شود. در حال حاضر مقرراتی که سازمان هواپیمایی برای صدور مجوز تعیین کرده،‌ سختگیرانه است و متقاضی باید استانداردهای زیادی را رعایت کند تا مجوز فعالیت پروازی را بگیرد. 
اسعدی سامانی همچنین درباره تعداد هواپیماهای سرخط و فعال ناوگان هوایی کشور اظهار داشت: در حال حاضر در کشورمان ٣46 فروند هواپیما وجود دارد که به طور متوسط حدود ١4٠ فروند هواپیما سرخط هستند البته ممکن است امروز یک هواپیما سر خط باشد اما به دلیل مسایل فنی یا عملیاتی این هواپیما از روزبعد در لیست هواپیماهای سرخط نباشد. 
وی در پاسخ به این سوال آیا شرکتی با یک هواپیما شروع به کار کرده‌ است؟ گفت: طبق مقررات هواپیمایی کشوری هیچ شرکتی بدون در اختیارداشتن حداقل ٣ فروند هواپیمای ملکی نباید شروع به فعالیت کند اما ممکن است در شرکتی از ٣ فروند یک فروند آن فعال و ٢ دیگر فروند آن در حال چک باشد. 
اسعدی سامانی درباره آخرین وضعیت هواپیماهای کارگو و باری صنعت هوانوردی کشورمان اظهار داشت: ٩ فروند هواپیمای باری داریم که از این تعداد 5 فروند هواپیما فعال هستند البته نیاز به هواپیماهای باری را مراودات بین المللی تعیین می‌کند و در حال حاضر می‌توان گفت عملا کارگو فعالیت قابل توجهی در کشورمان ندارد.
وی با اشاره به علت کاهش عملیات هواپیماهای باری تاکید کرد: با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و آزاد شدن نرخ سوخت هواپیمای باری میزان عملکرد هواپیماهای کارگو افول کرد. جابه‌جایی گوشت، دارو، میوه ، تره بار و صیفی جات با هواپیما انجام می‌شود اما به دلیل هزینه بالا دیگر صادرات و انتقالات هوایی بار صرفه اقتصادی ندارد در حال حاضر هزینه حمل و جابه جایی هر کیلو تره بار و صیفی جات ٢.5 دلار تمام می شود که برای تجار به صرفه نیست.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1420983/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلماسی در تنگنای اعتماد: آیا مسقط کلید گشایش است؟

حمله جنگنده‌های آمریکا به صنعا، ماٰرب و جزیره الحدیده

ویژگی‌های لازم برای یک وزیر اقتصاد

ترامپ: در حال تعامل با پرونده ایران در بالاترین سطوح هستیم/هشدار درباره جنگ اوکراین و غزه

3 سناروی درباره آینده جنگ اوکراین/ دلایل به ثمر نرسیدن توافق آمریکا و روسیه بر سر کی‌یف

حسین شریعتمداری: آمریکا اگر می توانست با موفقیت به ایران حمله کند، لحظه ای درنگ نمی کرد

ویتکاف وارد عمان شد

فواد حسین با روبیو دیدار کرد

بازار خودرو چشم انتظار نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا

به دنبال یک «توافق ساده» با ایران هستم

اجرای طرح تحول اقتصاد کشاورزی در استان کرمان

بزرگتر‌ها بیشترمراقب آبله مراغان باشند

جدیدترین آمار از ذخایر طلا در ایران منتشر شد

ریزش دلار تا کجا ادامه می یابد؟

10 بندر بزرگ جهان

جهاد علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه دارد

اتحاد ترام‍پ و نتانیاهو در برابر ایران دوام می‌آورد؟

پیش بینی قیمت دلار امروز 6 اردیبهشت 1404/ ریزش قیمت دلار در آستانه دور سوم مذاکرات

گفتگوی وزاری امور خارجه ایران و عمان درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

ترامپ: ما و ایران به دنبال توافق هستیم | در بالاترین سطح با ایرانی‌ها مذاکره می کنیم

حملات گسترده هوایی آمریکا به یمن

بزرگترین صادرکننده استان قزوین رنجور از مشکلات تولید/ در بدترین شرایط هم تولید را متوقف نکردم

مقصد بعدی ستاره فرانسوی مشخص شد

در آستانه 37 سالگی؛ خوان کوادرادو در مسیر انتقال به کالیاری

اجلاس ایران و آفریقا فرصتی بی‌نظیر برای اصفهان است

ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم/ مسئول جنگ غزه بایدن است

حمله آمریکا به چند منطقه از یمن

گفتگوی تلفنی ترامپ با نتانیاهو درباره جنگ غزه

امیرحسین زارع یا امیررضا معصومی؟/ رقیب حسن یزدانی اخراج نشد!

پیش‌بینی مثبت گاردین از روند مذاکرات ایران و آمریکا

نشست استاندار خوزستان با فعالان اقتصادی منگشت

پشت‌صحنه گفت‌وگوهای ایران و آمریکا در مسقط

اسراییل در صدد گسترش حملات به نوار غزه است

برد عجیب الهلال مقابل تیم چینی در لیگ نخبگان آسیا

بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرقانونی، اولویت تیم مذاکره‌کننده

مصیبت جدید برای تولیدکنندگان پلاستیک در چین!

چهار حمله هوایی آمریکا به صنعا

رونمایی از بمب مالی ترامپ؛ بدهی 29 تریلیون دلاری تسویه خواهد شد؟/ پشت پرده کپی آمریکا از روی دست نروژ و عربستان

اذعان آمریکا به شکست در نبرد پهپادی علیه یمن

رایزنی وزیر امور خارجه ایران با همتای عمانی در مسقط

ملاقات دونالد ترامپ با زلنسکی در ایتالیا

ترامپ: می‌توانیم با ایران به توافق برسیم

ترامپ: اوکراین هنوز قرارداد مواد معدنی را امضا نکرده است

کدام کشور بیشترین تعداد موشک‌های هایپرسونیک را در اختیار دارد؟

حضور یک هیئت عراقی در دمشق بابت امنیت

سی‌ان‌ان: یمنی‌ها مانع «مرحله دوم» عملیات نظامی آمریکا شدند

گزیده‌های نفتی هفته

تجاوز مجدد آمریکا به یمن

تجاوز مجدد آمریکا به یمن/ بمباران صنعاء و صعده

آمریکا بار دیگر حملات و بمباران یمن را از سر گرفت