ایرانیان جهان

آخرين مطالب

هیئت چینی برای سرمایه گذاری به اردبیل آمدند اخبار ایران

هیئت چینی برای سرمایه گذاری به اردبیل آمدند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - امروز در مراسم استقبال از هیئت چینی، فرهاد عبدالعلی‌پور مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: این هیئت متشکل از تیم اقتصادی، تجاری و کشاورزی است که با هدف بررسی قابلیت‌ها و توانمندی‌های استان و سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها وارد اردبیل شده تا بر اساس توافقی که سال گذشته به انجام رسیده، تقویت روابط تجاری، اقتصادی استان اردبیل را با استان‌های چینی شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: در دیدار با هیئت تجاری و کشاورزی کشور چین به عنوان یک کشور هدف در صدد هستیم در مورد تعاملات دانشگاهی، صادرات محصولات و همکاری‌های فنی و مهندسی در حوزه کشاورزی بحث و تبادل نظر کنیم.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: این هیئت بعد از ورود به اردبیل از چندین واحد تولیدی و صنعتی استان در شهرک شماره یک و 2 اردبیل بازدید کرده و بعد از ظهر به صورت رودررو با تیم‌های تجاری، اقتصادی و کشاورزی استان اردبیل مذاکره خواهند کرد.
عبدالعلی‌پور، افزود: امیدواریم در سایه این سفر و حضور سرمایه‌گذاران چینی بتوانیم در حوزه‌های مختلف شرایط خوبی را برای توسعه اقتصادی استان و افزایش تراز تجاری فراهم آوریم.
وی خاطرنشان کرد: این هیئت تجاری، کشاورزی قرار است فردا نیز در محل برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو حاضر شده و از توانمندی‌های استان که در این نمایشگاه و در قالب هفت غرفه به معرض دید و نمایش گذاشته شده، بازدید کنند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل اضافه کرد: ما فرصت‌های سرمایه‌گذاری را در این نمایشگاه در معرض دید سرمایه‌گذاران و کارآفرینان قرار دادیم و امیدواریم این نمایشگاه نیز فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاری‌های مناسب باشد.
عبدالعلی‌پور بیان کرد: صادرات محصولات به کشورهای همسایه و همچنین تعامل و ارتباطات با کشور چین در کنار همکاری فنی و مهندسی در حوزه کشاورزی محور این رایزنی‌ها است که مسئولان اقتصادی نیز در این نشست حضور دارند.
وی در ادامه یادآور شد: در سال سرمایه‌گذاری برای تولید توجه به موضوع اقتصاد و اهمیت این امر 2 چندان است و رویکرد حاکمیت بهره‌گیری از ظرفیت های کشور برای ایجاد بسترهای مناسب در مسیر توسعه است.
عبدالعلی‌پور تصریح کرد: سیاست دولت بر پایه دیپلماسی اقتصادی بنا نهاده شده و در این چارچوب تاکید و تمرکز بیشتر بر استفاده از ظرفیت کشورهای همسایه و هدف است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: ما زمینه صادراتی کالاهای ارزشمندی نظیر فرش و محصولات و صنایع متنوع دستی را به کشورهای همسایه داریم و باید در ابعاد مختلف در این زمینه رایزنی‌ها انجام شده و تقویت روابط را شاهد باشیم.

ایرانیان جهان

کد خبر 2056818

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1424886/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر: ما برگشتیم

پخش زنده بازی آرسنال – پاری سن ژرمن / نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

جنگی که پدران آغاز می‌کنند را پسران باید به پایان برسانند؛ ترکیب احتمالی بارسلونا و اینتر

واکنش لژیونر پرسپولیسی به پیشنهادات خارجی و نیمکت‌نشینی در اروپا

استوری مریم معصومی از سفر مجلل به چین + تصاویر

آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی کشاورزی به افغانستان

گزافه گویی نماینده آمریکا در سازمان ملل: برنامه‌ی هسته‌ای ایران جان شهروندان خودش را هم تهدید می‌کند!

ترامپ دنده عقب گرفت

بازار سهام آمریکا در مسیر بدترین عملکرد 100 روز نخست ریاست‌جمهوری در بیش از 50 سال گذشته

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

معاون قوه قضاییه جهت مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

روشنگری در مورد نقش تأمین‌کنندگان تسلیحات شیمیایی برای صدام در دستور کار است

امنیت غذایی به عنوان حقوق فردی در جامعه محسوب می شود

زلزله 100 ریشتری در اقتصاد ایران / سرمایه کشور خاکستر شد؟

قتل عام در مرز ایران و آذربایجان | فیلم

چرا قیمت اجاره‌بها کاهش نمی‌یابد؟ چالش‌ها و تکلیف مستاجران

دستگیری فعال غیرمجاز ارزی در پایتخت| کشف 190 هزار دلار

استارتاپ‌ها در خودکفایی اقتصادی کشور نقش بسزایی دارند

لحظه به لحظه با دیدار آرسنال-پاری‌سن‌ژرمن

لحظه به لحظه با دیدار آرسنال-پاری‌ سن‌ ژرمن

10 بازیکن رکورددار حضور در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا؛ کریستیانو رونالدو بالاتر از کروس و بنزما

هدف‌گذاری 102 همتی فروش محصولات فولاد خوزستان در سال 1404/ تمرکز بر بازار شمال آفریقا در سال جاری

الزمالک در یک‌قدمی انتخاب بزرگ؛ موسیمانه یک قدم تا نیمکت سفیدها!

*بسته خبری شبانگاهی پارسینه/ از جزئیات سومین اجلاس همکاری های ایران و آفریقا تا حذف یارانه 750 هزار نفر

احتمال سقوط تاریخی قیمت دلار

تحریم‌های جدید آمریکا علیه 12 فرد و نهاد در ایران و چین

واکنش ایران در صورت ورود آمریکا به خطوط قرمز کشورمان مشخص است/ به هیچ‌وجه تابع حرف زور آنها نخواهیم بود

با 8 میلیون نفر آماده جنگ با آمریکا هستیم

ترامپ باز هم ایده «کانادا؛ ایالت پنجاه و یکم آمریکا» را تکرار کرد

قفسه‌های خالی و گرانی کالاها؛ آثار داخلی توفان تعرفه‌های ترامپ

حمله جنگنده‌های آمریکا به استان‌های صعده و الجوف

غیرخودی‌ها در آمریکا از آغاز تا امروز

وزیر اقتصاد اسرائیل: به واشنگتن امتیازات تجاری بزرگی خواهیم داد

وزیر صهیونیست: پیروزی در غزه کلید سازش با عربستان است

لشکرکشی شورشیان جولانی به دمشق برای سرکوب «دروزی‌ها»

انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از 8 میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند

نارضایتی‌ها از عملکرد 100 روزه؛ ترامپ در کاخ سفید می‌ماند؟

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی