ایرانیان جهان

آخرين مطالب

موهبتی در همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی مطرح کرد؛ افزایش 2 برابری فروش بیمه دی در سال جاری/ رشد 140 درصدی سهام بیمه دی بیمه دی

موهبتی در همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی مطرح کرد؛  افزایش 2 برابری فروش بیمه دی در سال جاری/ رشد 140 درصدی سهام بیمه دی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرعامل بیمه دی گفت: ما در سال جاری 2 برابر سال گذشته فروش بیمه داشته‌ایم و تحقق 136 درصدی خرده فروشی بسیار موضوع مهمی است.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی، همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی با رونمایی از 2 محصول جدید بیمه‌های خودرو این شرکت برگزار شد.
در این مراسم طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه دی با بیان اینکه در 6 ماه اول سال ما رتبه دوم فروش بیمه را در کشور داشتیم اظهار کرد: در بخش شبکه فروش سیاست روشنی داریم و بسته حمایتی در ارتباط با شبکه فروش در نظر گرفته شده است.
وی افزود: ما به سمت سیاست حمایتی از شبکه فروش رفته‌ایم و حمایت‌های تبلیغاتی و ارائه تسهیلات رفاهی، کمک هزینه تابلو، وام کمک هزینه تبلیغات و سهام از شبکه فروش داریم تا بدانند مورد توجه هستند.
مدیرعامل بیمه دی گفت: ما باید به سمت خرده فروشی حرکت کنیم و به بیمه زندگی نیز توجه ویژه‌ای شده؛ کل صنعت بیمه در چند ماه اخیر شاهد کاهش سهم بیمه زندگی بوده است، اما ما در این زمینه شاهد افزایش در بیمه دی بودیم.
امسال 2 برابر پارسال فروش داشتیم
موهبتی بیان کرد: نگاه ما به کسب و کار باید تغییر پیدا کند و شاهد تحولی در صنعت بیمه باشیم، ما در سال جاری 2 برابر سال گذشته فروش بیمه داشته‌ایم و تحقق 136 درصدی فروش خرده فروشی بسیار موضوع مهمی است.
رشد 140 درصدی ارزش سهام دی
وی افزود: ارزش سهام ما به رشد 140 درصدی رسیده که همگی به خاطر تلاش همکاران در اقصی نقاط کشور است.
مدیرعامل بیمه دی با بیان اینکه اگر میخواهیم موفق باشیم باید به خود اهمیت دهیم گفت: ما پرتفویی داریم که 90 درصد آن درمان و 70 درصد آن ایثارگران هستند که هم فرصت و هم تهدید خواهد بود. باید از این ثروت به خوبی استفاده کنیم تا به فرصت تبدیل شود.
سهم جبران باید به 40 درصد برسد
موهبتی با اشاره به اینکه ما در سال 1407 باید سهم جبران را به 40 درصد کاهش دهیم افزود: گرفتن مگا پروژه‌ جدید برای ما تهدید خواهد بود و هیچ‌راهی جز خرده فروشی نداریم و باید تمام توان خود را بر روی بیمه زندگی بگذاریم.
وی افزود: ما در سبد فروش خود چند مگا پروژه داریم که مهم‌ترین آن مربوط به ایثارگران است؛ اگر مشتری ما تجربه خوبی از بخش درمان داشته باشد سایر بیمه‌های خود را به ما خواهد سپرد و شبکه فروش باید به این سمت حرکت کند.
مدیرعامل بیمه دی گفت: شبکه فروش دروازه شرکت است و باید بتوانیم اتفاقات خوبی برای مشتریان رقم بزنیم و آن‌ها شاهد برخورد مناسب باشند.
فرشندگان نگران دیجیتال شدن فروش بیمه نباشند
موهبتی بیان کرد: فروشندگان نباید نگران دیجیتالی شدن فروش‌ بیمه باشند و هیچ‌راهی وجود ندارد جز اینکه فروشندگان در شبکه های اجتماعی حضور پیدا کنند. شبکه های مجازی فضای خوبی برای فروش است که می‌توان مورد استفاده قرار داد.
وی با بیان اینکه باید در زمینه آموزش تلاش شود و‌ دوره‌های لازمه را طی کرد افزود: باید در بازار رقابت یک مزیت نسبت به دیگران داشت و از ظرفیت‌ها، پتانسیل و… به خوبی استفاده کرد تا شبکه فروش قوی وجود داشته باشد.
مدیرعامل بیمه دی گفت: باید هموطنان را برای بهره مند شدن از بیمه توجیه کرد و تلاش شود که مخاطبان بیشتری از بیمه‌های زندگی استفاده کنند.
موهبتی بیان کرد: تحلیل بازار، هدفگذاری، باور به خود، افزایش مهارت و … از جمله مواردی است که شبکه فروش باید مدنظر داشته باشند و به سمت آن حرکت کنند.
مدیرعامل بیمه دی گفت: ما بر سیاست‌های خود در خرده فروشی و بیمه زندگی اصرار داریم و تلاش داریم با کمک شبکه فروش به اهداف مد نظر دست یابیم وبه قله مدنظر برسیم.گفتنی است؛ در این مراسم از برگزیدگان مسابقه فروش بیمه دی تقدیر و مدیران ارشد شرکت بر اهمیت شبکه فروش تاکید داشتند و برنامه های پیش رو نیز اعلام شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1097814/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

لاوروف: اروپا به دنبال طولانی کردن عمر رژیم کی‌یف است

کشف یک میدان نفتی در شرق دریای جنوبی چین

بحران امنیتی جدید: افشای اطلاعات ارتش آمریکا و موضع‌گیری سیگنال

از پوتین بسیار عصبانی هستم

بازگشت قیمت دلار به کریدور 90 هزار تومانی؟

شولتس: اتحادیه اروپا آماده پاسخگویی به آمریکا در مورد تعرفه‌های تجاری است

مبارزه برای افزایش دوباره دستمزد 1404 کارگران آغاز شد

ایران از مذاکره با آمریکا پرهیزی ندارد

پشت پرده مانور آمریکا در قاره سیاه/ آفریقا به میدان زورآزمایی پکن و واشنگتن تبدیل شد؛ آیا ترامپ می‌تواند کمر طرح کمربند و جاده را بشکند؟

اعلمی فریمان: چالش مکزیک با ترامپ در حوزه امنیت و اقتصاد/ چراغ سبز واشنگتن به السالوادور/ چین‌زدایی از طریق پاناما/ خاموشی در کوبا/ حمله به مشروعیت مادورو/ رویارویی با پکن در حیاط خلوت آمریکا

«نه» به مذاکره مستقیم با آمریکا و تاکید بر مذاکره غیرمستقیم / روایت دست راست حسن روحانی درباره توافق با ترامپ و عکس العمل رئیسی / ویدیوی تجمع کنندگان مجلس پس از خوردن تیرشان به سنگ

قهرمانی واترپلو ایران با طعم انتقام از چین

همکاری روسیه و آمریکا در حوزه فلزات کمیاب

دامفریس مقابل بایرن هم به ترکیب اینتر برنمی‌گردد!

جدیدترین آمارها از زلزله مهیب میانمار

تهدید "جزیره دیه گو گارسیا" توسط ایران چه معنایی دارد ؟

شروط عجیب برای مذاکره ایران با آمریکا

شرط مجلس برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی اقتصاد/بانک مرکزی مردم را به سفته بازی سوق می دهد

موضع رئیس جمهور درباره مذاکره با آمریکا چیست؟

توافق ایران و آمریکا نزدیک است؟!

نخست‌وزیر گرینلند: دست آمریکا به جزیره ما نخواهد رسید

آمریکا به شمال شرق صنعا حمله کرد

رونمایی ترامپ از گفتگوی غیرمستقیم با ایران/ احتمال اخراج حامی سرسخت حمله نظامی به ایران

لیلا عباسی که در آمریکا اخراج شد کیست؟ + عکس

خبر «پذیرش مذاکره با آمریکا از سوی ایران و نزدیک بودن توافق» صحت دارد؟

شکست نخستین پرتاب موشک فضایی اروپا

ایران قهرمان واترپلو زیر 20 سال آسیا شد – خبرگزاری ورزش ایران

رونمایی ترامپ از گفتگوی غیرمستقیم با ایران/ احتمال اخراج حامی سرسخت حمله نظامی به ایران از کابینه ترامپ

امیر اکرمی‌نیا: مذاکره همراه با اِعمال فشار و تهدید، پذیرفتنی نیست/ نیروهای مسلح در آمادگی بالایی قرار دارند

تصمیم اروپا برای اعزام نیروی هوایی و دریایی به اوکراین

احتمال حمله ایران به آمریکا قوت گرفت

هشدار تحلیل‌گران غربی درباره سرعت گرفتن دلارزدایی

اسکوچیچ سرمربی تیم ملی عراق می‌شود؟

10 گام مثبت در سال گذشته برای بازار سرمایه چه بود؟

بزرگ‌ترین صنایع بورسی جهان کدامند؟

گفتگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر انگلیس

تولید با سرمایه‌گذاری شکوفا می‌شود؛ بانک صنعت و معدن در خط مقدم تحقق شعار سال

خیز ترامپ برای تصدی سومین دوره ریاست جمهوریآمریکا

نحوه پاسخ ایران به حمله احتمالی آمریکا چیست ؟

تبریک‌ عید فطر از سوی بزرگ‌ترین باشگاه‌های اروپا + تصاویر

رهبر طالبان: کافران علیه مسلمانان متحد شده‌اند

تهدید ایران به یک حمله متفاوت / پایگاه دیگو گارسیا چگونه می‌تواند هدف موشک‌های ایرانی قرار بگیرد؟

شهادت یک غیرنظامی در حملات آمریکا به یمن

گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و امارات

ترامپ دور سوم ریاست جمهوری را رد نکرد

پنج شهید و زخمی در پی حملات آمریکا به یمن

پایداری در مسیر حق؛ کلید حل تنگناهای اقتصادی و اجتماعی

9 مدال از 10 وزن: فتح آسیا با یک رکورد ویژه

روانخواه: گل اول ما در سطح فوتبال اروپا بود