ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در دوره آموزشی شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان که با حضور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در سطح واحدهای کارگری دارای خانه بهداشت فعال برگزار شد، گفت: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، «فرزاد پیشکاری» در این نشست با بیان اینکه مقوله سلامت از مصادیق توسعه در جوامع دنیا است، اظهارکرد: اثربخشی و بهره‌وری جامعه به ویژه جامعه کار و تولید مرهون توجه به سلامت جسمی و روحی کارگران است.
پیشکاری با بیان اینکه مسئولان خانه‌های بهداشت کارگری سفیران سلامت وزارت کار در کارگاه‌ها صنعتی و تولیدی هستند، تصریح کرد: توجه به سلامت جسمی و روحی کارگران از وظایف وزارت کار است و اهمیت دادن به مقوله سلامت و بهداشت منجر به اثر بخشی، بهروری بیشتر و بهبود عملکرد کارگران در محیط‌های کاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه 56 میلیون نفر از جمعیت کشور به طور مستقیم مخاطب وزارت کار هستند، گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقوله سلامت را در اولویت سیاست‌های خود قرار داده که در این راه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی نیز این وزارتخانه را کمک کرده و همکاری نزدیک دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان بحث آموزش و توانمندسازی را در حوزه سلامت مهم ارزیابی کرد و با بیان این که در سایه سلامت جسمی، روحی و روانی کارگران و خانواده های آنان می توان به اقتصاد اثربخش دست یافت، بیان کرد: مقوله سلامت و بهداشت باید ابتدا از درون خانواده و مدارس شروع شده و آموزش داده شود.
پیشکاری با بیان این که 86 خانه بهداشت کارگری در واحد های بالای 50 نفر در کردستان وجود دارد، خاطرنشان کرد: با همت و تلاش تمامی دستگاه های عضو شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان و واحدهای صنعتی و تولیدی استان در سال آینده شاهد تحقق 100 درصدی واحد های مشمول این طرح در سطح استان خواهیم بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست با قدردانی از مدیر کل کار کردستان در خصوص راه اندازی خانه های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی و صنعتی بالای 50 نفر و توجه به بهداشت و سلامت کارگران، آموزش و بازآموزی مسئولان خانه‌های بهداشت کارگری را از مهم‌ترین مؤلفه‌های ایجاد سلامت در جامعه خواند و اظهار کرد: در نتیجه آموزش و دوره‌های بازآموزی شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان، یکی از خانه های بهداشت کارگری استان، خانه بهداشت برتر کشوری در سال جاری شده است.
فرزام بیدار پور با بیان اینکه کارفرماهای استان خود به این نتیجه رسیده‌اند که برپایی خانه‌های بهداشت کارگری در بهره وری و راندمان واحد های تولیدی مفید فایده بوده و بر روند تولید نیز اثرگذار است، گفت: سلامت محیط کار و سلامت کارگران در توجه به خانه های بهداشت کارگری تضمین می شود.
11 بهمن 1402 12:48
کد خبر : 333,842
کلیدواژه ها: تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان, شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان, بهداشت حرفه‌ای, خانه های بهداشت کارگری, فرزاد پیشکاری
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1107705/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روابط چین و روسیه با هدف آسیب رساندن به کشور‌های ثالث نیست

شی جین‌پینگ میهمان روس‌ها می‌شود/ وعده استقبال گرم از سوی پوتین

اخراج جدی اتباع افغان از پاکستان

خلاصه اخبار نیم روزی سه شنبه 12 فروردین

ما تهدیدها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم

تحریم های جدید آمریکا علیه ایران

بازگشت تنش‌های تجاری؛ تعرفه‌های جدید آمریکا تهدیدی تازه برای بازار رمزارزها

عربستان، قطر و کویت با ارتش آمریکا علیه ایران همکاری نمی‌کنند

واکنش مسکو به پیشنهادات آمریکا درباره اوکراین

اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

آمریکا علیه ایران تحریم های جدیدی اعمال کرد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

درگیری دریایی یمنی ها با ناو آمریکایی! اعتراضات گسترده در ترکیه

آمریکا تحریم‌های هسته‌ای ایران را به روز رسانی کرد

آمریکا تحریم های هسته ای ایران را به روز رسانی کرد

گرگیجه ترامپ در مقابل ایران

پایان سلطه صهیونیست‌ها بر هالیوود؛ سکوت دیگر کافی است!

جان باختن بیش از 300 کودک از زمان از سرگیری عملیات اسرائیل در غزه

محاکمه 5 نفر در بلغارستان به دلیل مرگ پناهجویان افغان

روسیه اسناد تخلفات اوکراین را به آمریکا و سازمان ملل ارائه کرد

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

ایران می خواهد همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کند

ابراز همدردی عراق با ایران

تماس تلفنی نخست‌وزیر عراق با مسعود پزشکیان: در کنار ایران می‌ایستیم

حشدالشعبی عراق از نفوذ عناصر تروریستی از خاک سوریه به داخل عراق جلوگیری کرد

رئیس کمیسیون اروپا: تعرفه‌های ترامپ را بی‌پاسخ نخواهدماند

تعرفه‌های جدید خودرو در آمریکا؛ نگرانی‌ها از تأثیرات اقتصادی و رویکرد انگلیس

سهم زنان از مدیریت در ایران؛ افت و خیز یک مسیر پرچالش+ نمودار

برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه در سال جاری برنامه‌های جامعی داریم

برای توسعه روابط با کشورهای همسایه در سال 1404 برنامه‌های جامعی داریم

هدف جدید فوق‌ستاره والیبال: 1200 امتیاز!

فنلاند از معاهده مین‌های زمینی خارج می‌شود

بربوک: قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد

شی جین‌پینگ به روسیه می‌رود/ پوتین وعده یک استقبال گرم را داد

روسیه تهدیدهای ترامپ علیه ایران را محکوم کرد

تصمیم منطقی و هوشمندانه

روسیه به آمریکا درباره حمله به ایران هشدار داد

آیا جنگ ایران و آمریکا نزدیک است؟ تحلیل یک مقام سابق اطلاعاتی اسرائیل!

دولت ترامپ 10 هزار کارمند وزارت بهداشت آمریکا را اخراج می کند

درس‌های جهانی از اخراج‌های گسترده در آمریکا

تحلیل تکنیکال دوج کوین 11 فروردین

سفیدبازی منافقین

کابل: گفت‌وگوی فشرده با روسیه، پس از لغو ممنوعیت طالبان آغاز می‌شود

دمشق: آماده همکاری با جامعه جهانی هستیم

حزب الله در واکنش به حمله به ضاحیه: صبر ما هم حدی دارد

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

رکود اقتصادی در کرانه باختری در سایه فشارهای رژیم صهیونیستی

طلای ژاپن، نقره پاریس؛ اما هدف هاجر صفرزاده، طلای پارالمپیک بعدی است!

کونسیسائو: از همان اول من را بازنده خطاب کردند!

ستاره‌های جهان روی فرش‌های قرمز؛ از اروپا و آسیا تا شب‌نشینی اسکار