ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بایدن با تبریک روز نکبت: تعهد آمریکا به اسرائیل قاطع است ایالات متحده آمریکا

بایدن با تبریک روز نکبت: تعهد آمریکا به اسرائیل قاطع است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در نامه ای به رئیس رژیم اسرائیل به مناسبت روز نکبت که اسحاق هرتزوگ، رئیس این رژیم آن را منتشر کرده، بار دیگر اعلام کرد که تعهد آمریکا به اسرائیل قاطع است.
به گزارش ایرنا، در نامه بایدن که رئیس رژیم اسرائیل، آن را منتشر کرد، آمده است: از طرف مردم آمریکا، تبریک صمیمی خود را برای شما و مردم اسرائیل در هفتاد و ششمین سالگرد تشکیل دولت اسرائیل (یوم النکبت) اعلام می نمایم.
بایدن گفته است: آمریکا به روابط پایدار خود با اسرائیل افتخار می کند. آمریکا به عنوان اولین کشوری که اسرائیل را به عنوان یک کشور مستقل در سال 1948 به رسمیت شناخت، روابط ما مبتنی بر ارزش های دموکراتیک مشترک، منافع مشترک و فرهنگی است.

رئیس جمهور آمریکا بدون اشاره به حملات بی وقفه و کشتار فلسطینیان تصریح کرده است: سال گذشته بسیار دردناک بود، زیرا اسرائیل بدترین حمله را در تاریخ در 7 اکتبر 2023 تجربه کرد. اما مردم اسرائیل قدرت و انعطاف پذیری فوق العاده ای خود نشان داده اند.
بایدن افزوده است: من به عنوان یک حامی قدیمی اسرائیل و تنها رئیس جمهور آمریکا که در زمان جنگ به اسرائیل سفر کرده است، پس از حمله حماس اعلام‌ کردم که تعهد آمریکا به امنیت اسرائیل قاطع است. بسیار مهم است که کشورهای ما برای افزایش امنیت و صلح برای اسرائیل و کل منطقه با یکدیگر همکاری کنند.
در بخش دیگری از نامه بایدن به رئیس رژیم اسرائیل آمده است: من مشتاقانه در انتظار ادامه همکاری با اسرائیل برای ساختن آینده ای روشن تر برای همه مردم هستم. من روز استقلال شما را به مردم اسرائیل تبریک می گویم و امیدوارم که سال آینده صلح بیشتری داشته باشد.
به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین 15 مهرماه 1402برابر با هفتم اکتبر 2023، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از 45 روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه 1402 برابر با 24 نوامبر 2023، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام 10 آذر برابر با اول دسامبر 2023 به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
کابینه جنگ رژیم اسرائیل 17 اردیبهشت ماه 1403 برابر با 6 می 2024 نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از 18 اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.
این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.
به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون بیش از 35 هزار فلسطینی در غزه تاکنون جان خود را از دست داده اند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1132368/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان تلخ برای بوسنیایی‌ های تیم فوتبال استقلال تهران در شرق اروپا

شرایط برای حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم است

توفان سهمگین در راه ایران!/ امضای ترسناک ترامپ علیه تهران

این زن دادستان کل آمریکا شد

آمریکایی ها ایلان ماسک را نمی خواهند

چشم انداز حمله اسرائیل به ایران؛ جنگ با ایران دیوانگی خواهد بود

تیراندازی نامعلوم در یک شهر امریکا با تلفات بالا | اعلام وضعیت اضطراری +فیلم

پیشنهاد غیر قابل باور ترامپ در ارتباط با غزه

انتقاد نمایندگان کنگره و مقامات آمریکایی از طرح ترامپ برای تسلط بر غزه

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات رئیس‌ جمهور آمریکا

اقدام تازه گرینلند از ترس آمریکا

حماس: آماده گفتگو با دولت ترامپیم، با بایدن هم مخالفت نداشتیم!

مذاکره یعنی نمایشِ موفّقیّتِ سیاستِ فشارِ حدّاکثری از سوی آمریکا

واکنش نفت ایران به دستور فشار حداکثری ترامپ

آمار ترامپ درباره تلفات جنگ اوکراین با روسیه خبرساز شد

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا

یمن از اعراب برای به چالش کشیدن آمریکا حمایت می کند

این دو ایرانی رابرت لوینسون را ربودند!

ترامپ نسخه 2؛ ‌ جدید یا همان همیشگی؟

قیمت میجر امروز چهارشنبه 17 بهمن به دلار و تومان

20 سال زندان به‌خاطر استفاده از هوش‌مصنوعی چینی در آمریکا

این فرض که ترامپ جدید، مانند ترامپ قبل ضدایران نیست واقعیت ندارد، او گزینه نظامی علیه ایران را جدی می‌گیرد

غصب غزه؛ رویای پوچ بیگانگان

واکنش عراقچی به صحبت‌های ترامپ؛ فشار حداکثری یک تجربه شکست خورده است

غصب غزه؛ رویای پوچ دو زمین‌خوار

در جستجوی آبروی از دست رفته

جنگ تعرفه‌ای ترامپ اقتصاد آمریکا را چقدر کوچک‌ خواهد کرد؟

موافق مذاکره با حفظ منافع ملی کشورمان هستیم

(تصاویر) مرز آمریکا و کانادا؛ طولانی‌ترین مرز بین المللی در جهان

صلاحیت دادستان کل آمریکا تایید شد

میکی‌ موس 97 ساله شد!

بخشنامه ضدایرانی ترامپ، چه پیامدهایی برای ایران دارد؟ - دیپلمات سابق ایران در سازمان ملل پاسخ داد

عراقچی: فشار حداکثری علیه ایران تجربه شکست خورده است

طرح جدید و خطرناک ترامپ برای خاورمیانه؛ تخلیه غزه و اشغال نظامی توسط آمریکا/ «غزه جای زیبایی است»

از منظر حقوقی چرا ترامپ باید کشته شود؟

تحلیل نشریه محافظه‌کار آمریکایی از طرح ترامپ برای تصرف غزه

لاوروف: چرخش روسیه به سمت غرب اشتباهی استراتژیک بود

واکنش عراقچی به پیام ترامپ به ایران؛ قابل حصول است

ماجرای فشار حداکثری ترامپ علیه ایران؛ آینده روابط ایران و آمریکا چگونه خواهد بود؟

جسد جمشید شارمهد به آلمان تحویل داده شد

آقای تاج، یک بار دیگر الهلال – پرسپولیس را ببینید/ سقف قرارداد یعنی همین افتضاح

شیخ نعیم قاسم نمایندهٔ رهبر انقلاب در لبنان شد

تحریم‌های شدیدی علیه رژیم ایران اعمال خواهیم کرد/ صادرات نفت ایران را متوقف می‌کنیم

هدیه نتانیاهو به ترامپ حاشیه‌ساز شد؛ واکنش جنجالی رئیس جمهور آمریکا

ظریف: مذاکره با آمریکا راه حل مشکلات ما نیست

ترامپ: مستحق جایزه صلح نوبل هستم!

سرمقاله شرق/ می‌پوسند و می‌خشکند و می‌ریزند

سرمقاله جوان/ «مرگ بر امریکا» مقاومت گفتمانی در برابر استکبار

سوریه به دنبال روسیه

مسکو: سازمان توسعه جهانی آمریکا یک شبکه تبهکار است