ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مسوولیت پذیری اصلی ترین عامل پیشگیری از اعتیاد در جامعه منطقه آزاد کیش

مسوولیت پذیری اصلی ترین عامل پیشگیری از اعتیاد در جامعه
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - شورای مبارزه با مواد مخدر کیش نشستی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و لزوم بومی سازی طرح‌های مبارزه با مواد مخدر مطابق با زیست بوم مردم منطقه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز در این نشست که با هدف کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از مصرف مواد مخدر در حوزه بومیان برگزار شد همدلی و همراهی را یکی از مهمترین عوامل در کاهش این موارد برشمرد و گفت: جزیره کیش نسبت به سایر نقاط کشور به لحاظ مصرف مواد مخدر در وضعیت بهتری قرار دارد.
بی نیاز با اشاره به مسوولیت اجتماعی و دیدگاه و تاکید اسلام بر این موضوع اظهار داشت: یکی از ویژگی های مهم دین اسلام اجتماعی بودن آن نسبت به سایر ادیان گذشته است که به همه ابعاد فردی و اجتماعی زندگی انسان می پردازد.
امام جمعه کیش با بیان این که اسلام دین حضرت خاتم (ص) است افزود: در دین مبین اسلام اموری که به جمع مربوط می شود از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و با توجه به لزوم رعایت مسوولیت اجتماعی در اسلام توقع می رود در جامعه اسلامی آسیب های اجتماعی کمتر دیده شود.
وی با بیان این که ما نسبت به هم و نعمت های الهی مسوول هستیم و جامعه به عنوان یک امت واحد باید در کنار هم قرار بگیرد تصریح کرد: بر اساس فرمایش دین مبین اسلام اصلاح جامعه بدون همکاری همگانی امکانپذیر نیست و باید همه در میدان حضور داشته باشند تا این امر مهم تحقق پیدا کند.
حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز در ادامه سخنان خود از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از مهمترین مسوولیت های اجتماعی نام برد و گفت: امیدواریم در بخش آموزش، پیشگیری و درمان بتوانیم مسوولیت های اجتماعی را به نحو مطلوب اجرا کنیم
شیخ یعقوب شمس نیز در این نشست با اظهار تاسف از رشد معضل اعتیاد در کشور عنوان کرد: این امر زنگ خطری برای خانواده ها در کشور بوده و آمارهای موجود نشان می دهد که بیش از نیمی از جرایم کشور مربوط به مواد مخدر و روان گردان ها است.
شمس اعتیاد به مواد مخدر را عاملی در بروز آسیب های اجتماعی عنوان کرد و افزود: اعتیاد در جهان و به ویژه کشور ما جرم محسوب و مجازات سنگینی برای آن در نظر گرفته شده است .
امام جمعه اهل تسنن کیش عنوان کرد: خانواده به عنوان اصلی ترین عنصر تاثیرگذار در پیشگیری از ابتلا به اعتیاد و مصرف مواد مخدر نقش مهمی را ایفا می کند.
وی با تاکید بر این که خانواده سالم بستر مناسبی برای رشد و شکوفایی و بالندگی اعضای خود فراهم می کند و در حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانی آنها تأثیر فراوان و غیرقابل انکاری دارد اظهار داشت: در مقابل این موضوع، خانواده ناسالم زمینه را برای ایجاد اختلاف در ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی فراهم کرده و افراد را به سمت بزهکاری سوق می دهد.
شیخ یعقوب شمس عنوان کرد: خانواده و مشاوران مدرسه در سلامت و بهداشت روان دانش آموزان نقش بسزایی دارند.
امام جمعه اهل تسنن کیش گفت: دامنه تاثیر مصرف مواد مخدر به قدری گسترده است که نه تنها فرد مصرف کننده، بلکه تمام شبکه های اجتماعی از خانواده، دوستان و محیط های تحصیلی و شغلی را در بر می گیرد.
وی تصریح کرد: بر اساس تحقیقات و آمار موجود عواملی همچون بیکاری، ناهنجاری، انزواطلبی، افسردگی، مشکلات خانوادگی تاثیر زیادی درابتلای جوانان و نوجوانان به اعتیاد داشته است.
شیخ یعقوب شمس با اشاره به این که سوداگران مرگ در پی فرصتی هستند تا از این راه سودی کسب کنند و مواد مخدر را به هر روشی به جزیره کیش وارد کنند گفت: یکی از عوامل جذب و سفر گردشگران به کیش امنیت موجود در این منطقه است که با هوشیاری نیروهای نظامی و انتظامی، مسوولان سازمان و مرزبانی برای مبارزه با سوداگران وارد کنندگان مواد مخدر به جزیره اقدامات و تلاش های شبانه روزی مناسبی انجام شده است و امیدواریم که شاهد جزیره ای عاری از مواد مخدر باشیم.
علی فائقی با تاکید بر اهمیت توجه به مسئولیت های اجتماعی عموم مردم، هدف از برگزاری این نشست هم اندیشی را کاهش آسیب های اجتماعی و لزوم بومی سازی طرح ‌های مبارزه با مواد مخدر مطابق با زیست بوم ساکنان جزیره در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و زمینه های گرایش به مواد مخدر و روانگردان ها عنوان کرد و گفت: با همکاری بهزیستی، نیروهای نظامی و انتظامی، آموزش و پرورش، سپاه بسیج کیش و بومیان اقدامات خوبی برای پیشبرد اهداف این شورا انجام شده است.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر منطقه آزاد کیش تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر یکی از مهمترین امور در جزیره کیش به شمار می رود و باید در تمام نقاط به ویژه در مناطق بومی کیش بیشتر از پیش به آن اهمیت داد تا بتوانیم با معظل اعتیاد به صورت جدی برخورد و آن را ریشه کن کنیم.
گفتنی است، این دیدار با حضور امام جمعه کیش، امام جمعه اهل تسنن، مسوولان نظامی و انتظامی،بسیج سپاه کیش، جمعی از بومیان و فعالان اقتصادی در دفتر دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر برگزار شد و حاضران در جلسه به بحث و بررسی در خصوص رسیدگی به برخی مشکلات بومیان در راستای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1215660/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهدی طارمی در آستانه ثبت نام خود در تاریخ فوتبال

حملات هوایی مجدد آمریکا به صنعا

حمله آمریکا به پایتخت یمن

آیا موضع آمریکا در قبال ایران تغییر کرده است؟

اقدام تازه واشنگتن علیه تهران

عضو تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا: مذاکرات آمریکا کار حضرت فیل است | ویتکاف نباید بیانیه می‌داد

ممنوعیت ورود کشتی‌های روسیه به بنادر آمریکا تمدید شد

نیویورک‌تایمز: اختلافات در تیم ترامپ درباره ایران شدت گرفته است

هشدار سخنگوی وزارت خارجه ایران به ویتکاف نماینده ویژه ترامپ پس از جدیدترین موضع گیری وی: مواضع متناقض آمریکایی‌ها، نشان دهنده عدم جدیت و حسن نیت تلقی می‌شود

واکنش پکن به تهدید آمریکا درباره وضع تعرفه 245 درصدی علیه چین

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

معامله پنهان جولانی با بن زاید در جنوب سوریه

اسرار حرمسرای هیتلر

هدیه‌های مرگبار آمریکا به تل‌آویو رسید

درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه اسرائیل

آمار حیرت برانگیز از حجم ویرانی‌ها در غزه

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

شکایت قطب‌زاه از صدام به سازمان ملل

صنایع استان؛ ناترازی های انرژی را جهت طرح در هیات دولت گزارش کنند/ دعوت از فعالان اقتصادی یزد برای حضور در اکسپو 1404

هشدار درباره آینده تولید در گلستان؛ قوانین ضدتولید باید متوقف شود

تورنمنت بوکس ارمنستان؛ برتری ارزشمند استکی و قطعی شدن مدال برنز

واردات نفت خام چین از ایران به بالاترین میزان رسید

تحریم های جدید آمریکا بر ضد ایران

علت تغییر محل مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

توافق ترامپی به نتیجه نمی رسد | مواضع زیکزاکی ویتکاف برای امتیازگیری است

اگه توافق بشه، قیامت میشه! واکنش دلواپسان اسرائیلی به مذاکرات ایران و آمریکا + عکس

عکس/ملاقات نوید محمدزاده با اسطوره فوتبال ایران در آمریکا

ترامپ ایلان ماسک را به جلسه‌اش راه نداد

انتقاد فرماندهان ارتش اسرائیل از بی‌هدفی جنگ در غزه

تجاوز مجدد آمریکا به لبنان

حملات سنگین آمریکا به صنعای یمن

جنگنده‌های اسرائیلی دیوار صوتی بیروت را شکستند

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

لزوم تقویت نقش مناطق آزاد در اقتصاد ملی

عقب نشینی گمرک از بخشنامه تعرفه 100درصدی برای تمام خودروها

انتقال پایتخت جدی شد / این استان پایتخت جدید اقتصادی کشور است

آموزش فنی و حرفه ای بر روی توسعه اقتصادی مؤثر است

مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفا کنند

مدال برنز استکی در بوکس قطعی شد

لحظه به لحظه با جدال حساس اینتر و بایرن

رئال مادرید – آرسنال؛ ترکیب رسمی

درگذشت گزینه خط حمله پرسپولیس؛ جزییات از فوت آرون بوپندزا!

طالبان: هیچ‌گونه دخالتی در اجرای احکام اسلامی پذیرفته نیست

گسترش همکاری کابل - تهران در زمینه استخراج معادن افغانستان

گروسی با عراقچی در تهران دیدار کرد

چرا صادرات نفت ایران در فشار حداکثری 2 سقوط نکرد؟

پای فوتبال به مذاکرات با آمریکا باز شد؛ واکنش ایران به تغییر محل برگزاری راند دوم

میتسوبیشی صادرات خود به آمریکا را متوقف کرد