ایرانیان جهان

آخرين مطالب

طرز تهیه ته‌چین آلو اسفناج؛ پلوی مخلوط خوشمزه و لذیذ آسیا و اقیانوسیه

طرز تهیه ته‌چین آلو اسفناج؛ پلوی مخلوط خوشمزه و لذیذ
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ته‌چین یکی از غذا‌های اصیل و محبوب ایرانی است که در منوی رستوران‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد. ته‌چین در انواع مختلف گوشت، مرغ و یا سبزیجات تهیه می‌شود و به دلیل ظاهر منسجمی که دارد، غذایی بسیار مجلسی محسوب می‌شود. ته‌چین آلو اسفناج یکی از انواع ته‌چین‌های بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب برنج با اسفناج تازه، آلو، مغز گردو، سینه مرغ، پیاز داغ و.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
.. تهیه می‌شود و طعم شگفت‌انگیزی دارد. اگر عاشق اسفناج و غذا‌های خوشمزه‌ای که با آن درست می‌شود هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ته چین آلو اسفناج همراه ما باشید.
مواد لازم برنج: 2 پیمانه
اسفناج تازه و خردشده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 حبه
مغز گردو: 5 عدد
سینه مرغ: 1 عدد
آلو خورشتی: 10 عدد
زرده تخم مرغ: 2 عدد
ماست چکیده: 3 قاشق غذاخوری
روغن: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
طرز تهیه

ایرانیان جهان

برای درست کردن این ته‌چین خوشمزه ابتدا اسفناج‌ها را خرد کنید و داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب اسفناج کشیده شود. پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن به صورت جداگانه سرخ کنید و در آخر سیر رنده شده را اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل و نمک بریزید. سینه مرغ را با پیاز و ادویه بپزید و به صورت ریش‌ریش خورد کنید. در مرحله بعد برنج را که از 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس داده‌اید، آبکش کنید. زرده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و زعفران، ماست چکیده، روغن مایع، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا برنج کاملا با مواد ته‌چین آغشته شود. کف قابمه موردنظرتان مقداری روغن بریزید و نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید. وسط قابلمه اسفناج تفت داده شده، پیاز داغ، آلو بخارا خیس داده، مغز گردوی خرد شده و سینه مرغ پخته و خرد شده را بریزید و بقیه برنج را روی مواد بریزید و سطح برنج را صاف کنید. مقداری روغن روی برنج بریزید و دمکنی بگذارید و روی حرارت اجاق گاز به مدت 45 دقیقه قرار بدهید تا دم بکشد. بعد از اینکه برنج دم کشید، ته‌چین را داخل دیس سرو برگردانید و نوش جان.
نکات مهم
1ـ همان‌طور که می‌دانید اسفناج سبزی بسیار پرخاصیتی است که سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی‌ای است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان‌ها مفید است. این سبزی مغذی می‌تواند بهترین دارو برای درمان یبوست به‌ویژه در افراد میان‌سال و کهن‌سال باشد. در شستن اسفناج باید به این نکات توجه داشته باشید که اسفناج حاوی شن‌ریزه است؛ بنابراین آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شن‌های آن ته‌نشین شود و در آخر به‌تدریج از اسفناج‌های رویی بردارید و با آب سرد آب‌کشی کنید تا شن‌های ته‌نشین شده دوباره به اسفناج‌ها نچسبند. هرگز اسفناج را پس از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نشود. اسفناج را به مقدار مورد نیاز بپزید و هیچ‌وقت آن را به صورت پخته شده نگهداری نکنید. هنگام خرید اسفناج برگ‏های لطیف و تازه آن را انتخاب کنید. برگ‏های درشت و تیره‌رنگ به ته چین شما زیبایی نمی‏دهد؛ همچنین اسفناج را باید در اندازه‏های چهار سانتی‏متری خرد کنید. در‌صورتی‏که اسفناج ریزتر خرد شود، له و بد شکل خواهد شد.
2ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای 1 قاشق چای‌خوری زعفران 2 قاشق سوپ‌خوری آب جوش و 2 تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.
3ـ آلو با داشتن خواص آنتی اکسیدانی سرشار از ویتامین‌های گروه A، B، C و همچنین دارای کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن و گوگرد است. آلو خورشتی معمولا به رنگ‌های زرد، سیاه و قهوه‌ای روشن و در اندازه‌های ریز یا درشت در بازار موجود است. آلو خورشتی تازه و مرغوب نباید بوی ترشیدگی بدهد و باید ظاهری شفاف داشته باشد. همیشه هنگام استفاده از آلو در خورش نیم ساعت قبل آن را توی یک کاسه با آب ولرم خیس کنید. این کار باعث می‌شود اگر آلو دارای شن ریزه یا آشغال باشد، با خیس خوردن کاملا تمیز شود. بعد از نیم ساعت آلو را توی یک صافی بریزید و روی آن آب بگیرید؛ سپس به غذا اضافه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1230875/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لیگ ملت‌های اروپا؛ برتری پرگل اتریش و برد یونان در خانه

لیگ ملتهای اروپا/ برتری اتریش و یونان در مقابل رقبا

طرز تهیه ته‌چین آلو اسفناج

ادامه حواشی حضور ترامپ در انتخابات آمریکا/ دستگیری فرد مسلح نزدیک مکان تجمع هواداران او

یک فرد مسلح در نزدیکی گردهمایی انتخاباتی ترامپ بازداشت شد

صادرات سیب بروجرد به کشورهای هند و عراق

از پیشنهاد فتح‌الله‌زاده تا شایعه جدید؛ پاسخ برانکو به استقلال فاش شد

حرکت خطرناک جوان افغانی با پرچم افغانستان در ایران

ترامپ از رایزنی تلفنی با نتانیاهو خبر داد

آیا در عراق استقبالی از امام انجام شد؟/گفته‌های ساواک درباره این رویداد

آنچه باید درباره عملیات پل نادری بدانید

فقر اقتصادی بسترساز گرایش به فرقه ها و جریان های انحرافی است

با مبلغ جایزه هادی چوپان چند تا ماشین می‌توان خرید؟

نرخ بیکاری کاهش یافت

حمایت‌گری بانک مرکزی مهمترین رکن اصلاح نظام بانکی است

طرح ژنرال‌ها؛ نقشه خطرناک اسرائیل برای شمال غزه

جزئیاتی جدید درباره حمله پهپادی مرگبار حزب‌الله؛ زخمی شدن 110 نظامی اسرائیلی

نتیجه و خلاصه بازی فوتبال اتریش

جک گریلیش بدشانس: 500 یورو به آرنولد بدهکار شدم!

صربستان عضویت در بریکس را جایگزینی برای اتحادیه اروپا خواند

مربی سابق استقلال، دستیار سرمربی برزیلی، اسپانیایی شد!

برد تیم کریکت افغانستان در عمان

بازگشت زودهنگام بازیکنان کلیدی میلان و یوونتوس از تیم ملی آمریکا

رونمایی اسرائیل از سامانه دفاع ضدموشکی جدید

پاسخ مدودف در واکنش به اتهام‌زنی جدید رئیس‌جمهور آمریکا به ایران

واکنش جدید آمریکا درباره حمله اسرائیل به ایران

کامالا هریس انگشت بر نقطه حساس گذاشت/پرونده پزشکی که داستان شد

ترامپ تهدیدی برای روابط آلمان با آمریکاست

آلمانی‌ها ترامپ را تهدیدی برای روابط با آمریکا می‌دانند

نتانیاهو و همسرش مهمان خانه ترامپ شدند

حضور خبرساز نتانیاهو و همسرش در خانه ترامپ

جنگ جهانی سوم در راه است

رئیس مجلس آمریکا: سوابق پزشکی ترامپ به مردم آمریکا ربطی ندارد

واشنگتن ترمز جنگ‌طلبی تل‌آویو را می‌کشد؟

قانون مستشاری آمریکایی‌ها چگونه لغو شد؟

ترامپ: نتانیاهو به حرف بایدن گوش نمی‌دهد

دفاع رئیس مجلس آمریکا از ترامپ: سوابق پزشکی ترامپ به مردم آمریکا ربطی ندارد

جلسات فرمالیته هریس با مسلمانان

تغییر خطرناک استراتژی آمریکا در لبنان

واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به ادامه تجاوزات اسرائیل

خواهان جنگ و تنش نیستیم، ولی برای هر وضعیتی آماده‌ایم

روایت سخنگوی وزارت امور خارجه از رایزنی‌های عراقچی در بغداد

عراقچی: باید ماشین نسل کشی و جنایات جنگی اسرائیل را متوقف کرد

روایت فؤاد حسین از دیدار با عراقچی

واکنش جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به تهدید آیت الله سیستانی

اسرائیل منطقه را به‌سوی درگیری خطرناک می‌برد

مزایای بریکس بدون FATF؛ عملا هیچ

سهولت صادرات و واردات کشور با مکانیزم بازار ارز توافقی/ بازگشت ارز‌های صادراتی سرعت می‌گیرد

انسجام ویژه گلستانی ها به رشد تولید استان کمک می کند

به راهکار‌های بخش‌خصوصی برای رفع مشکلات کشور اعتماد شود