اطلاعات نادرست و وضعیت اقتصادی سبب شده تغذیه مشهدیها ناسالمتر شود
اخبار ایران
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - به گزارش ؛ «بدون نوشابه که غذا از گلویمان پایین نمیرود»، «ما مشتری فستفود کیلویی شدهایم. این همه غذا با یک مبلغ مناسب»، «شبنشینی تا هروقت ادامه داشته باشد، بعدش شام میخوریم»، «سبزیجات که دل آدم را نمیگیرد، فقط با برنج و نان سیر میشویم»؛ نگویید این جملهها را تابهحال نگفته یا نشنیدهاید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اینها و بسیاری دیگر، جملات رایج هرروزه ما هستند.
سفره ما ایرانیها زمانی فلسفه منطقی و حکیمانهای داشت و هر چه خورده میشد، به نیت سلامتی بود و سخت به آن جمله «غذای تو، دوای تو باید باشد»، اعتقاد داشتند؛ اما اینروزها آنطورکه دوست داریم، میخوریم و هر کدام از آن خوراکیها بهتنهایی میتواند عامل بیماری جسم و روح باشد. به این جملات هم توجه کنید: «میزان مصرف نمک در کشور ما دوبرابر بیشتر از میزان توصیهشده توسط سازمان جهانی بهداشت است.
ایرانیها دوبرابر اروپاییها و در سال، 22 کیلو روغن میخورند. مصرف نوشابه در ایران چهاربرابر میانگین جهانی است. باید دستکم 60 درصد یک بشقاب غذا، از مواد سبز و سالم مانند سبزیها، کاهو، میوه و دانههای مغذی تشکیل شده باشد». شاید مناسبت تقویمی امروز که به نام روز جهانی غذا ثبت شده، بهانه خوبی باشد که نگاهی به وضعیت تغذیه خود بیندازیم و آن را مرور کنیم.
ببینیم الگوهای تغذیه نادرست ما چیست و آن را ترک کنیم؛ پیش از آنکه به دلیل بیماری ناچار به تغییر سبک خورد و خوراک خود شویم. در این مجال کوتاه فرصت گفتن از همه مشکلات تغذیهای خانوارها نیست، اما آنچه از زبان دو متخصص آورده ایم، تلنگری برای این آسیب جدید است.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1234075/