ایرانیان جهان

آخرين مطالب

396000 نفر در صف وام ازدواج/ عودت پاداش مدیران فوتبالی/ ابهاماتی درباره قرارداد شهرداری با چین آسیا و اقیانوسیه

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان -

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در خصوص تسهیلات ازدواج، در پایان سال 1402، بیش از 149 هزار نفر در صف انتظار دریافت وام بودند، اما این تعداد در سال جاری به حدود 396 هزار نفر افزایش یافته است که نشان از عدم کاهش متقاضیان در صف و کندی پرداخت تسهیلات ازدواج دارد.
به گزارش رسانه 7،ذبیح الله خداییان در نشست خبری امروز ضمن تبریک سالرور تشکیل سازمان بازرسی گفت: طبق اصل 174 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، “بر اساس حق نظارت قوه قضاییه نسبت به حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه‌های اداری، سازمانی به نام «سازمان بازرسی کل کشور» زیر نظر رئیس قوه قضاییه تشکیل می‌گردد. حدود اختیارات و وظایف این سازمان را قانون تعیین می‌کند.” این وظیفه خطیر است. ما در راستای منویات رهبری و تاکیدات رییس قوه قضاییه و سند تحول قضایی در دوره تحول وتعالی اولویت کار سازمان بازرسی را بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه قرار دادیم و برای تحقق این مهم سعی کردیم مسائل و مشکلات کشور را شناسایی کنیم.
وی افزود: در یک کار پژوهشی حدود دو هزار مساله و 213 گلوگاه فساد را شناسایی کردیم. ما سعی کردیم که نظارت بازرسی را به نحوی پیش ببریم که از پشتوانه علمی کشورهم برخوردار باشد. در همین راستا برای استفاده ازظرفیت دانشگاه‌ها، تفاهم نامه ای را با بسیاری از مراکز علمی کشور و پژوهشگاه قوه قضاییه و دانشگاه تهران و … منعقد کردیم.
رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: راه حل‌های رفع مسائل و گلوگاه‌های فساد را احصا کردیم و مراتب را به ریاست جمهور فقید شهید رئیسی ابلاغ کردیم و ایشان دستور دادند دولت با کمک دستگاه بازرسی نسبت به رفع این گلوگاه‌ها اقدام کنند. در دولت چهاردهم مجددا گلوگاه‌ها و بسترهای فساد را در اختیار مسئولین مربوطه قرار دادم. نباید به همین گلوگاه‌ها بسنده کنیم و نیاز به بازنگری و به روزرسانی دارد.
وی گفت: شناسایی مدیران سخت‌کوش، پرتلاش و پیگیر که روحیه مبارزه با فساد دارند، در دستور کار قرار دارد و از این مدیران تقدیر خواهد شد. همچنین مدیران ضعیف و بی‌انگیزه یا کسانی که بدون شایستگی انتخاب شده‌اند، شناسایی خواهند شد. اگر در بررسی‌ها مشخص شود که فرد یا گروهی سوء استفاده مالی دارد، هیچ اغماضی صورت نخواهد گرفت. هرچند اولویت ما پیشگیری است، اما در صورت برخورد با فساد، قاطعانه عمل خواهد شد.
رییس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: در سال گذشته، تعداد 6112 برنامه نظارت و بازرسی در سطح کشور اجرا شد که نتیجه آن ارائه 10618 گزارش به مسئولان از جمله رئیس‌جمهور، وزرا، استانداران و سایر مقامات بود. از این تعداد، 6670 گزارش جنبه اصلاحی داشت و در راستای پیشگیری از تخلفات و هشدار در فرآیندها ارائه شد. همچنین، 2587 مورد تخلف اداری شناسایی و به هیئت‌های انتظامی معرفی شدند. از این تخلفات، 314 مورد مربوط به مدیران بوده که به هیئت‌های انتظامی نهاد ریاست‌جمهوری گزارش شده و 1049 مورد نیز به عنوان گزارش کیفری به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی تاکید کرد: در گزارش‌های اصلاحی، 16741 پیشنهاد برای بهبود امور و ارتقای سلامت اداری ارائه شده که از این تعداد، 13558 مورد مربوط به اصلاح فرآیندها و رفع مشکلات بوده است. اثربخشی این گزارش‌ها، چه مالی و چه غیرمالی، نسبت به سال قبل 300 درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: طی همکاری با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، حدود یک میلیون و سیصد هزار هکتار از اراضی ملی تثبیت مالکیت شدند. همچنین از تخریب و تغییر کاربری غیرقانونی 10 هزار هکتار از اراضی ملی و دولتی جلوگیری شد .
وی افزود: در زمینه رفع تصرف اراضی ملی و دولتی، با پیگیری‌های انجام شده و همکاری دستگاه قضا، جهاد کشاورزی و سازمان ثبت، 2311 هکتار از این اراضی خلع ید و بازپس‌گیری شدند. در نتیجه بیش از 6000 مورد بازرسی در سال گذشته ، 16741 پیشنهاد اصلاحی برای بهبود امور ارائه شد که اثربخشی‌های مالی و غیرمالی قابل‌توجهی را به همراه داشت.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: همه شاهد جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان هستیم و متاسفانه سازمان‌های بین المللی که دم از حقوق بشر می‌زنند از کنار این موضوع با سکوت عبور می‌کنند. شهادت نیروهای مقاومت موجبات تقویت جبهه مقاومت و تسریع نابودی رژیم اشغالگر قدس را فراهم می‌کند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوالی در خصوص انسداد سپرده‌ها در زمان ارایه تسهیلات توسط بانک‌ها گفت: گزارش‌هایی دریافت شد مبنی بر اینکه برخی بانک‌ها در زمان پرداخت تسهیلات، مبلغی را به‌صورت سپرده مسدود می‌کردند یا بخشی از تسهیلات را تا پایان اقساط آزاد نمی‌کردند، که این اقدامات برخلاف مقررات بانک مرکزی بود. با ورود همکاران ما و هشدارهای لازم، با همکاری بانک مرکزی اصلاحاتی در سامانه‌های مرتبط با تسهیلات، از جمله سامانه سمات، صورت گرفت. اکنون بانک مرکزی به‌سرعت متوجه این تخلفات می‌شود و از ادامه آنها جلوگیری به عمل می‌آید. در صورت مشاهده تخلف از سوی بانک‌ها در آینده، برخوردهای لازم انجام خواهد شد. همچنین، بازرسی‌های متعددی در رابطه با عملکرد بانک‌ها صورت گرفته و ادامه دارد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات این سازمان در رابطه با پرداخت تسهیلات مسکن گفت: در خصوص ماده 10 قانون جهش تولید مسکن، برخی دستگاه‌ها اراضی مازاد خود را نگه‌داری کرده بودند. بررسی‌های لازم انجام شد و به وزارت راه و شهرسازی و دولت هشدارهایی جهت بازپس‌گیری این اراضی در جهت تولید مسکن داده شد. همچنین، برخی استانداران که در اجرای این طرح کوتاهی داشتند، شناسایی و اسامی آن‌ها به دولت اعلام شد.
وی افزود: هشدارهایی در مورد خرید و فروش غیرقانونی امتیازات مسکن، بازار مسکن و اجاره‌بها، عدم پرداخت تسهیلات مسکن توسط بانک‌ها، و تغییر کاربری اراضی کشاورزی درجه یک و دو در برخی استان‌ها صادر شد. برخی بانک‌ها که از پرداخت تسهیلات مسکن سر باز زدند، جریمه شدند.
خداییان در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه با توجه به شکایات متعدد در درگاه رسیدگی به شکایات سازمان بازرسی (www.136.ir) پیرامون مشکل ثبت نام تسهیلات تکلیفی ازدواج و فرزندآوری ، سازمان بازرسی چه اقداماتی را برای رفع این مشکل انجام داده است؟ گفت: در سال 1402، با پیگیری‌های انجام‌شده و همکاری بانک‌ها، حدود 200 همت تسهیلات برای فرزندآوری و ازدواج پرداخت شد. تعهدات شبکه بانکی به‌طور کامل اجرا شد و حتی 106 درصد از تعهدات ابلاغی نیز عمل شد. تسهیلات فرزندآوری نیز با افزایش 37 درصدی مواجه شد و تعداد متقاضیان در صف انتظار حدود 165 هزار نفر کاهش یافت.
وی افزود: با وجود این موفقیت‌ها در سال گذشته، عملکرد بانک‌ها در شش‌ماهه نخست سال 1403 با کندی مواجه بوده است. به‌عنوان‌مثال، تعداد متقاضیان وام فرزندآوری در صف انتظار تا پایان سال 1402 بیش از 280 هزار نفر بود، اما این رقم اکنون به 417 هزار نفر افزایش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین در خصوص تسهیلات ازدواج، در پایان سال 1402، بیش از 149 هزار نفر در صف انتظار دریافت وام بودند، اما این تعداد در سال جاری به حدود 396 هزار نفر افزایش یافته است که نشان از عدم کاهش متقاضیان در صف و کندی پرداخت تسهیلات ازدواج دارد. از بانک مرکزی خواهش دارم همانند سال گذشته که رشد چشم گیری در این زمینه نسبت به سال 1401 داشت، عمل شود. اگر ببینیم بانک‌ها به وظایف خود در این زمینه عمل نمی کنند برای انها پرونده تشکیل می‌دهیم.
خداییان در پاسخ به سوالی درباره بلاتکلیفی 5 هزار ثبت‌نام کننده برای خودروی سورن و اقدامات سازمان بازرسی در این زمینه گفت: یکی از گله‌های مکرر مردم و شکایات واصله به سامانه 136 مربوط به عملکرد وزارت صمت و خودروسازان است. این شکایات بیشتر در زمینه کیفیت خودرو، قیمت‌ها و خدمات پس از فروش است. یکی از موارد مهم، مشکلات متقاضیان سامانه یکپارچه تخصیص خودرو در سال 1401 بود.
وی گفت: حدود 5 هزار نفر برای خودروی سورن با موتور EF7 ثبت‌نام کردند، اما خودروسازان به دلیل ناتوانی در تأمین این تعداد خودرو، فراخوانی برای تغییر خودرو صادر کردند. پس از پیگیری‌های سازمان بازرسی، وزارت صمت تأیید کرد که اعلام در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو تنها جهت تشکیل فهرست انتظار خودروی انتخابی بوده است. طبق این اعلامیه، تعهد خودروساز برای تأمین خودرو پس از فراخوان، واریز وجه و انعقاد قرارداد به‌صورت رسمی ایجاد می‌شود.
وی افزود: شورای رقابت نیز در مصوبه شماره 647 تأکید کرد که ثبت‌نام در سامانه به‌خودی‌خود تعهدی برای خودروساز ایجاد نمی‌کند و تنها پس از اتمام ثبت‌نام و انعقاد قرارداد، این تعهد الزام‌آور می‌شود.
خداییان در پاسخ به سوالی درباره تخلفات برخی از آژانس‌های هواپیمایی و سایت‌های متخلف در خصوص فروش بلیت‌ها مانند بلیت اربعین گفت: در مدت اخیر میان وزارت راه و شهرسازی و شرکت‌های هواپیمایی اختلافاتی بر سر قیمت‌گذاری بلیط هواپیما وجود داشت. وزارت راه و شهرسازی معتقد بود که قیمت بلیط‌ها باید توسط ستاد تنظیم بازار تعیین شود، در حالی که شرکت‌های هواپیمایی تأکید داشتند که قانون آزادسازی قیمت‌ها را به رسمیت شناخته و آن‌ها می‌توانند قیمت بلیط را به‌طور آزاد تعیین کنند.
وی افزود: این اختلاف نهایتاً به دیوان عدالت اداری ارجاع شد و دیوان عدالت اداری رأی به ابطال الزام قیمت‌گذاری توسط ستاد تنظیم بازار داد. وزارت راه و شهرسازی به این حکم اعتراض کرد، اما حکم نهایی توسط هیئت عمومی دیوان عدالت اداری صادر شد. با توجه به افزایش قیمت بلیط‌ها توسط شرکت‌های هواپیمایی، انتظار می‌رود دولت نیز در تخصیص یارانه سوخت و دیگر تسهیلات به این شرکت‌ها تجدید نظر کند تا شاهد افزایش بی‌رویه قیمت‌ها نباشیم.
خدائیان در پاسخ به سوالی درباره ورود سازمان بازرسی کل کشور به حوزه فوتبال و خرید چمن مناسب برای ورزشگاه‌ها گفت: در رابطه با فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها، در چند بخش برنامه نظارت و بازرسی داشتیم. یکی از موضوعات مربوط به خرید چمن‌ طبیعی برای ورزشگاه آزادی است. موضوع بعدی در مورد قراردادها و پرداختی‌ها است. متاسفانه بعد از حدود 20 سال از عمر چمن طبیعی ورزشگاه آزادی فقط اقدام به ترمیم موضعی آن کرده بودند و خزانه این ورزشگاه نیز مشکل جدی داشت. با گزارش‌ها و هشدارهای داده شده با پیمانکار قرارداد بسته شده و در حال ترمیم چمن و استحکام ورزشگاه هستند.
رییس سازمان بازرسی کل کشور همچنین گفت: پیگیری داشتیم جهت عودت پاداشی که به اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال بابت مسابقات جام جهانی قطر به آنها پرداخت شده بود و گفته شد که حالا بازیکن پاداش می‌گیرد، کادر فنی پاداش می‌گیرد ولی اینطور نیست که هر مدیری که می‌رود، او هم به همان اندازه پاداش بگیرد. خوشبختانه با پیگیری که صورت گرفت، آنها هم این مبلغ رو عودت دادند.
خداییان در پاسخ به سوالی درباره معامله‌ بین شستا و ستاد اجرایی فرمان امام بدون گرفتن تاییدیه به ارزش 600 هزار میلیارد تومان گفت: مدیرعامل شستا طبق توافقنامه میان شستا و ستاد اجرایی فرمان امام، 45 درصد گروه مالی مفید و 10 درصد پتروکیمیا را با برآوردی که به مبلغ 53 هزار میلیارد ریال بود، خریداری کرده است و مقرر شده بود که 25 درصد از ثمن معامله را در هشت قسط پرداخت کنند که این مبلغ پرداخت نشد و بخش کمی از پیش‌پرداخت به فروشنده یعنی ستاد اجرایی فرمان امام پرداخت شد.
وی ادامه داد: بازرسان پس از اطلاع از موضوع ورود کردند که ابهاماتی در قرارداد وجود داشت.
خداییان افزود: در رابطه با تامین منبع مالی این قرارداد ابهام وجود داشت چرا که در قانون برنامه هفتم سازمان‌های بازنشستگی مکلف شدند تا شرکت‌های خود را واگذار کنند نه اینکه اضافه کنند؛ همچنین گروه مفید پروژه‌های زیادی دارد که هنوز اتمام نیافته است و متاسفانه بسیاری از شرکت‌های زیر مجموعه شستا زیان‌ده هستند. با ورود سازمان بازرسی و مخالفت سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون کار رفاه اجتماعی بعید است که این قرارداد به نتیجه برسد و باید ببینیم که وزارت رفاه چه تصمیمی برای این قرارداد خواهد گرفت.
خداییان در پاسخ به سوالی در خصوص برخی ابهامات موجود میان قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی گفت: شهرداری تهران اقداماتی برای نوسازی ناوگان در دستور کار قرار دارد و از جمله این اقدامات، عقد قراردادی با یک شرکت چینی برای واردات موتورسیکلت‌های برقی است. هرچند ورود وسایل حمل و نقل عمومی برقی با استقبال مواجه شده و در راستای قانون هوای پاک است، اما برخی ابهامات و نگرانی‌ها در این خصوص وجود دارد.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین ابهامات مطرح شده توسط برخی از مسئولان این است که آیا زیرساخت‌های لازم برای استفاده از این وسایل برقی فراهم شده است؟ به‌ویژه، تأمین ایستگاه‌های شارژ و توانایی وزارت نیرو در تأمین برق مورد نیاز این وسایل مورد سوال قرار گرفته است. همچنین این سوال مطرح است که آیا در این خریدهای خارجی، امکان استفاده از تولیدات داخلی و حمایت از کالای ایرانی وجود دارد یا خیر. در جلساتی که با شهرداری تهران برگزار شده، برخی از این ابهامات برطرف شده‌اند، اما برخی دیگر همچنان نیازمند بررسی بیشتر هستند.
خداییان در پاسخ به سوالی در خصوص ورود بی رویه اتباع از جمله اتباع افغانستا ن به کشور گفت: ما با اتباع مجاز مشکلی نداریم؛ مساله اتباع غیر مجاز است. طبق قانون هرگونه ورود یا تردد اتباع غیرمجاز به کشور ممنوع است و یک قانون است و باید رعایت شود. بر اساس ماده 181 قانون کار، کارفرمایان اجازه ندارند اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند و برای این تخلف مجازات حبس در نظر گرفته شده است.
وی افزود: انتظار می‌رود نیروهای انتظامی و ضابطان قضایی با کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را استخدام می‌کنند، برخورد قانونی داشته باشند. همچنین لازم است این افراد شناسایی، جمع‌آوری و گزارش‌های لازم به دستگاه قضایی ارائه شود. دستگاه قضایی نیز موظف است با جدیت و قاطعیت نسبت به این تخلفات واکنش نشان داده و برخورد لازم را انجام دهد تا از تکرار این تخلفات جلوگیری شود. یکی از مشکلات عمده کشور در رابطه با اتباع غیرمجاز، ورود مکرر آن‌ها به کشور پس از اخراج است.
خداییان در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات سازمان بازرسی در رابطه با اجرای قانون هوای پاک گفت: با وجود تلاش‌های مکرر برای مقابله با آلودگی هوا، آب و خاک، همچنان با این معضل جدی مواجه هستیم. در این راستا، اقدامات و هشدارهایی به 15 دستگاه مسئول که وظایف خود را در این زمینه به‌درستی اجرا نکرده‌اند، داده شده است.
وی افزود: تاکنون 120 جلسه با وزرا، رؤسای سازمان‌ها و سایر دستگاه‌های مرتبط برگزار شده و برای مسئولان چهار وزارتخانه، از جمله وزارت نفت، وزارت کشور و سازمان محیط زیست، پرونده کیفری تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است. در پی هشدارهای سازمان‌ها، برخی اقدامات نیز صورت گرفته است. به عنوان نمونه، استاندارد نفت کوره پس از 8 سال بازنگری و میزان گوگرد آن از 3.5 به 0.8 درصد کاهش یافت.
ادامه دارد…
منبع خبر: ایسنا
آخرین اخبار ورزشی را در سایت خبری-تحلیلی رسانه 7 بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1234241/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رقابت های اسب دوانی سوارکاران خوزستانی در آبادان

زاخارووا: طرح پیروزی «زلنسکی» مجموعه‌ای از شعارهای بی ربط است

نشست مشترک رهبران اروپایی با سران 6 کشور شورای همکاری خلیج فارس

درخواست فنلاند برای وضع تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه اسرائیل

فوری | اتحادیه اروپا، ایران را تهدید کرد

ایرانی‌ها برای پرواز به اروپا بعد از تحریم‌ها چه کار کنند؟

اسلوتسکی: روسیه را در هیچ جا نمی‌پذیرند، حتی آسیا

تورنمنتی که فقط فیفا دوستش دارد

بازگشت صادرات نفت لیبی بر بازار نفت خام اروپا تأثیر گذاشته است

در سخن گفتن با ملت بزرگ ایران مؤدب باشید و در سمت درست تاریخ بایستید

بمباران شهر النبطیه لبنان توسط اسراییل و شهادت شهردار

کتک کاری یاران برانکو در ورزشگاه خانگی چین | اخبار ورزشی

احمد زیدآبادی: چرا چینی ها در برابر جنگ خاورمیانه ساکت مانده اند؟!

سازمان بازرسی: موضوع واردات خودرو از چین متوقف نشده است/ برخی ابهامات قرارداد چین با توضیحات شهرداری برطرف شد

(ویدئو) افتتاح پل چرخشی 14 هزار تنی در چین

دو پزشک از فاصله 8 هزار کیلومتری بیمارانی را در چین جراحی کردند!

گزینه جدید نیمکت استقلال کیست؟

معرفی کامل گزینه نهایی سرمربیگری استقلال؛ گزینه پرسپولیس و سرمربی ستاره پرسپولیس به استقلال وصل شد!

ستاره پرسپولیس در تیم منتخب آفریقا

پیتسو موسیمانه سرمربی جدید تیم استقلال کیست؟

بالاترین امتیاز قاره آفریقا به گندوز رسید | درخشش باورنکردنی دروازه بان پرسپولیس را ببینید

افتخار جدید مهم برای دروازه بان خارجی پرسپولیس

حضور دروازه بان پرسپولیس در تیم منتخب هفته قاره آفریقا – آفتاب نو | اخبار ورزشی

کاظمی قمی: اخبار موجود درباره جان باختن ده‌ها شهروند افغانستان در مرز سراوان صحت ندارد

اولین واکنش رسمی به ادعای کشته شدن ده‌ها اتباع غیرقانونی در مرز سراوان

کاظمی قمی: جان‌باختن اتباع افغان در مرز صحت ندارد

خراسان رضوی و افغانستان 11 مورد پذیرش و اعزام هیات تجاری را به ثبت رسانده‌اند

تیراندازی ماموران مرزبانی به اتباع افغانستان کذب است

واکنش مرزبانی به ادعای تیراندازی مأموران ایرانی به اتباع افغانستانی

تکذیب تیراندازی مرزبانان ایرانی به اتباع افغانستان

تکذیب تیراندازی مأموران مرزبانی ایرانی به اتباع افغانستان

ماجرای افغان های زخمی شده | تیراندازی به سمت اتباع واقعیت دارد؟

آخرین اخبار از نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا/ محبوبیت هریس رو به افول است

سازمان ملل: غزه اکنون زمین بایر غیرقابل زندگی است

افشای توطئه جدید آمریکا در سوریه

توقف روند مسقط میان ایران و آمریکا | پاسخ عراقچی درباره کانال‌های تبادل پیام میان ایران و آمریکا

عراقچی:امکان تبادل پیام میان ایران و آمریکا همچنان وجود دارد

عراقچی: امکان تبادل پیام میان ایران و آمریکا همچنان وجود دارد

وضعیت در شمال غزه «فراتر از فاجعه» است

ترامپ: ارتباط با پوتین کار هوشمندانه‌ای است

امکان تبادل پیام میان ایران و آمریکا همچنان وجود دارد

توافق کره‌جنوبی، ژاپن و آمریکا، برای همکاری علیه پیونگ‌ یانگ

بازگشت سردار

حجاریان‌ها باز می‌گردند؟

فرانسه: در هفته‌های آینده پهپادهای انتحاری خود را به اوکراین می‌دهیم

خیز ناتو برای استانداردسازی مهمات

فرانسه و انگلیس خواستار نشست فوری شورای امنیت شدند

نحوه تنظیم قراردادهای خرید و فروش ملک برای سندهای سبز رنگ

میزان پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری در سال جاری اعلام شد

تهدید ترور آیت الله سیستانی چه دلائلی دارد؟