ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تاثیر ترامپ بر اقتصاد جهانی و دیجیتال اخبار ایران

تاثیر ترامپ بر اقتصاد جهانی و دیجیتال
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - عیسی کشاورز کارشناس اقتصاد بین الملل و دیجیتال در گفتگو با خبرنگار اقتصادی برنا در خصوص حضور ترامپ در کاخ سفید و تاثیر بر اقتصاد جهانی گفت: همکاری ایلان ماسک و دونالد ترامپ به عنوان دو شخصیت برجسته در حوزه فناوری و سیاست، تأثیرات قابل توجهی بر بازار‌های اقتصاد دیجیتال و ارز‌های دیجیتال در آمریکا و جهان در چهار سال آینده خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این همکاری می‌تواند منجر به رشد نوآوری، ایجاد شفافیت، افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران و جذب سرمایه‌های خارجی در حوزه اقتصاد دیجیتال و کریپتو شود. با این حال، از آنجا که ترامپ فردی محافظه‌کار است و ارتباط نزدیکی با سرمایه‌گذاران سنتی دارد، ممکن است فشار‌های نظارتی بر کاربران و شرکت‌های فعال در این حوزه افزایش یابد و با محدودیت‌هایی مواجه شوند.
وی با اشاره به برنامه‌های اقتصادی ترامپ گفت:. به نظر می‌رسد که ترامپ سیاست‌های سختگیرانه‌تری در قبال تجارت بین‌الملل اتخاذ خواهد کرد و به تقویت دلار توجه ویژه‌ای خواهد داشت. او همچنین به دنبال تقویت اقتصاد داخلی آمریکا از طریق مشوق‌های سرمایه‌گذاری، کاهش مالیات و افزایش قدرت خرید مردم است. ترامپ به ظرفیت‌های اقتصادی دیجیتال و فناوری، به ویژه در حوزه کریپتو و بیت کوین، توجه بیشتری خواهد کرد، هرچند که در گذشته نسبت به این موضوعات دیدگاه مثبتی نداشت. او قصد دارد به مشکلاتی مانند بیکاری، کاهش درآمد و کاهش ارزش دلار بپردازد و در کنار تمرکز بر صنایع سنتی، به استارتاپ‌ها و نوآوری‌های دیجیتال نیز اهمیت دهد. این رویکرد نشان‌دهنده تغییر در سیاست‌های اقتصادی و تجاری اوست که می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای بر اقتصاد آمریکا داشته باشد.
کشاورز در خصوص جنگ تعرفه‌ها و رویارویی اقتصادی چین و آمریکا اظهار داشت: ایالات متحده به دلیل وابستگی به محصولات خارجی، به ویژه از چین، رویکردی تهاجمی اتخاذ کرده است. این رویکرد شامل افزایش تعرفه‌های گمرکی بر روی محصولات وارداتی است که می‌تواند تولیدات دانش بنیان کشور‌های دیگر را با چالش‌های جدی مواجه کند. همچنین، تمرکز بر وضع قوانین سختگیرانه در این زمینه می‌تواند تأثیراتی بر تورم جهانی داشته باشد.
وی ادامه داد: به نظر می‌رسد ایالات متحده تعرفه‌های سنگینی بر روی محصولات اقتصادی دیجیتال و فناوری‌های مالی (فینتک) کشور‌های دیگر، به ویژه چین، وضع می‌کند. این اقدام به منظور کنترل و مدیریت ورود فناوری‌های جدید به بازار خود و جلوگیری از اختلال در سیاست‌های اقتصادی‌اش انجام می‌شود.
کشاورز افزود: در نهایت، اگر ایالات متحده احساس کند که سیاست‌هایش تحت تأثیر حمایت‌های دیگر کشور‌ها قرار می‌گیرد، ممکن است به مقاومت بیشتری در برابر این فناوری‌ها بپردازد.
وی ادامه داد: پیش بینی ما این است که رفتار ترامپ در آینده به صورت دوگانه خواهد بود. از یک سو، او تمایل دارد از اقتصاد دیجیتال و فناوری‌های نوین برای حفظ ارزش دلار و افزایش اشتغال و درآمد سرانه بهره‌برداری کند. از سوی دیگر، او قصد دارد قوانین سختگیرانه‌ای در زمینه مهاجرت وضع کند. همچنین، ترامپ به دنبال اعمال محدودیت‌های تجاری در برابر چین و کشور‌های دیگر و محصولات فناوری‌محور آنهاست. در عین حال، او در داخل کشور با ارائه معافیت‌های مالیاتی به شرکت‌های فناوری‌محور، سعی دارد برنامه‌های خود را پیش ببرد. این رویکرد نشان‌دهنده یک نگاه محدودیت‌زا و سختگیرانه به قوانین در سطح جهانی است.
کشاورز با اشاره به کمپین‌های انتخاباتی ترامپ گفت: ترامپ در مبارزات انتخاباتی خود به جز بحث‌های اقتصادی، چیزی برای ارائه نداشت و به نظر می‌رسد که نیاز‌های اقتصادی مردم عامل اصلی انتخاب مجدد او بوده است. او به عنوان یک رئیس‌جمهور پرحاشیه، تمرکز خود را بر روی احیای صنایع سنتی، ارزش دلار و افزایش نرخ بهره قرار خواهد داد. همچنین، او توجه جدی به اقتصاد بین‌الملل دارد و رویکرد ملی‌گرایانه‌اش شامل وضع تعرفه‌های سنگین بر واردات خواهد بود. توافق‌نامه‌های تجاری با کشور‌های عربی و دیگر کشور‌ها در زمینه تأمین انرژی نیز بخشی از استراتژی اوست. این رویکرد می‌تواند بر قدرت خرید و فروش محصولات دیجیتال و تعامل با شرکت‌های فناوری جهانی تأثیر بگذارد.
کشاورز در خصوص سیاست‌های اقتصادی آمریکا در مقابل کشور‌های دیگر گفت: آمریکا در تعاملات جهانی بیشتر بر روی زبان اقتصاد و دلار تمرکز خواهد کرد تا بر زبان نظامی و زور. به‌ویژه در دوران ترامپ، سیاست‌های اقتصادی او شامل حفظ ارزش دلار و افزایش درآمد سرانه ملی است. این سیاست‌ها شامل کاهش مالیات‌ها و مشوق‌هایی برای شرکت‌های آمریکایی، حتی اگر در کشور‌های دیگر فعالیت کنند، می‌باشد. همچنین، نویسنده به فراخوانی برای بازگشت تولیدات به داخل آمریکا اشاره می‌کند که می‌تواند به کاهش فشار‌های اقتصادی و تورم در این کشور کمک کند. در نهایت، این رویکرد به دنبال این است که بار اقتصادی را بر دوش کشور‌های اقماری آمریکا نگذارد.
کشاورز با اشاره به سیاست‌های دونالد ترامپ در زمینه ارز‌های دیجیتال و فناوری‌های نوین مالی گفت: ترامپ به عنوان یک فرد محافظه‌کار و ملی‌گرا، بیشتر به صنایع سنتی آمریکا وابسته است و دیدگاه‌های مبهمی نسبت به فناوری‌های نوین دارد. 
وی ادامه داد: ایلان ماسک می‌تواند بر رفتار ترامپ تأثیر بگذارد. اگر ترامپ بتواند از نگرش‌های منفی خود نسبت به اقتصاد دیجیتال فاصله بگیرد و قوانین و مقرراتی را وضع کند که به رشد و جذب سرمایه‌گذاران در حوزه ارز‌های دیجیتال کمک کند، می‌تواند به توسعه این حوزه در آمریکا کمک کند.
اگرچه ممکن است با توجه به ارتباطات ایلان ماسک با ترامپ، خوشبینی‌هایی نسبت به آینده ارز‌های دیجیتال وجود داشته باشد، اما با توجه به سابقه محافظه‌کارانه ترامپ و قوانین سختگیرانه‌ای که ممکن است وضع کند، این خوشبینی چندان هم منطبق بر واقعیت نیست.
وی ادامه داد: این ائتلاف می‌تواند به ظهور استراتژی‌های جدید اقتصادی و فناوری محور در آمریکا منجر شود که به تولید ناخالص ملی این کشور توجه بیشتری خواهد کرد.
کشاورز ادامه داد:پیشتازی آمریکا در فناوری‌های نوین از طریق تشکیل کنسرسیوم‌های بین‌المللی و ارائه مشوق‌های مالی به شرکت‌های خارجی، امری طبیعی و شایسته است. اما در عین حال، آمریکا تلاش می‌کند تا برای کارآفرینان و شرکت‌های فناوری کشور‌های رقیب مانند چین، روسیه و کشور‌های در حال توسعه، موانع و سختی‌هایی ایجاد کند. این موانع شامل تعرفه‌های سنگین بر محصولات این کشورهاست که می‌تواند به افزایش تورم و مشکلات اقتصادی برای آنها منجر شود.
انتهای پیام/
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1261533/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست صنعت نفت آمریکا از ترامپ

پکن: تکیه بر آمریکا موجب نابودی تایوان خواهد‌ شد

واکنش پکن به وابستگی تایوان به آمریکا

پیت هگست، وزیر دفاع دولت ترامپ، کیست؟ نگاهی به سوابق او

آمریکا: توافق آتش بس در لبنان نزدیک است

اعضای دولت دوم ترامپ چه کسانی هستند؟

اعلام رأی دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده‌های شهدای مدافع حرم

همه اعضای دولت دوم ترامپ که تا این لحظه مشخص شدند

مذاکرات ایران و آمریکا با واسطه در حال انجام است | ترامپ تجارت مآب می‌داند با ایران نمی‌شود شوخی کرد

سئول: قاطعانه به همکاری بین مسکو و پیونگ یانگ پاسخ می‌دهیم

فرق ترامپ 2024 با ترامپ 2016

تیک‌تاک با اپلیکیشن Lemon8 ادغام می‌شود/در آستانه ممنوعیت پلتفرم چینی در آمریکا

نگرانی بسیاری در واشنگتن از گزینه ترامپ برای ریاست پنتاگون

سه زندانی «ابوغریب» 42 میلیون دلار غرامت از آمریکا دریافت کردند

اردوغان: ترکیه روابطش با اسرائیل را قطع کرده و ترمیم نخواهد کرد

حزب‌الله لبنان: تسلیم شروط دشمن نخواهیم شد

وزیر دفاع ترکیه: فکر می‌کنم ترامپ نیروهای آمریکایی را از سوریه خارج کند

روسیه یک منطقه دیگر در «دونتسک» را آزاد کرد

مصر: راه‌حل ناقض حاکمیت لبنان غیر قابل قبول است

ساختمان بمب گذاری شده در جنوب لبنان بر سر نظامیان صهیونیست آوار شد

ترامپ و انتصاب‌های پر حاشیه‌اش از ایلان ماسک تا وزیر خارجه جدید

لحظه برخورد موشک رژیم صهیونیستی در غرب خان‌یونس

کابینه پیشنهادی ترامپ؛ ترکیبی از تاجرها و سرهنگ‌ها

بازپرس ویژه پرونده‌های ترامپ از سمتش کناره گیری می‌کند

احتمال حذف 40 تا 50 حکم از لایحه بودجه 1404

جزئیات متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی

ارزش روز سهام عدالت در یک قدمی 33 میلیون تومان شدن

ماجرای ادغام یا انحلال برخی صندوق‌های بازنشستگی چیست؟

فرصت روشنایی در دل خاموشی

پاسخ مبهم مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به قطعی برق مشترکان خانگی

طناب‌کشی در بازار خودرو

چالش 5 روز 5 راز بلوبانک سامان / پوش بهتر است یا پیامک؟ مساله این است!

روایتی از تماس وزیر برای عدم جابجایی یک راننده در ایران خودرو!

توسعه تجاری ایران و عراق/بازارچه‌های مرزی بازگشایی می‌شود

صادرات گوجه‌فرنگی یک‌شبه ممنوع شد+ جزئیات

اعلام آمادگی قالیباف برای توسعه همکاری های پارلمانی با عراق

مجلس برای توسعه همکاری‌های پارلمانی ایران و عراق آماده است

تالار قرارداد‌های نوین مرکز مبادله آماده انتشار اوراق مرابحه ارزی

مپنا 100 میلیارد تومان از بدهی سود سهام عدالت را پرداخت کرد

پرداخت 100 میلیارد تومان از بدهی مپنا به سود سهام عدالت با تسهیلات بانکی

راغفر : ریشه اعتراضات آبان 98 در نارضایتی های اقتصادی و تبعیض ها بود / با خطر تکرار رویدادهایی مانند آبان 98 و پاییز 1401 روبرو هستیم / افزایش قیمت بنزین، هیچ گاه نتوانسته به اهدافش برسد / هزینه قاچاق سازمان یافته بنزین را نباید مردم بپردازند

ایران؛ مسیری ایده‌آل برای ترانزیت کالا بین شرق و غرب

افت 3 درصدی قیمت سنگ آهن از ابتدای نوامبر

شهر بورس رسانه برتر رویداد کیش اینوکس 2024 شد

طراحی پروژه‌های بزرگ اقتصادی و بهره مندی از تخصص بانوان

طراحی پروژه‌های اقتصادی و بهره مندی از تخصص بانوان

اسناد همکاری اقتصادی بین ایران و قطر هر چه زودتر اجرایی شود

سود سهام عدالت تا پایان سال تسویه می‌شود

چرخش کلید بانک پارسیان در قفل خروج از بنگاه‌داری

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر ماموریت‌گرایی دانشگاه‌ها و توسعه اقتصادی