همایش هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی؛ پیوند فناوری و صنعت برای آیندهای هوشمند
اخبار ایران
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - آخرین خبر / مهدی الیاسی، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، در نشست خبری «همایش هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنایع» اعلام کرد که این رویداد یکروزه با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی، روز 28 بهمنماه در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار خواهد شد.
وی هدف اصلی این همایش را ایجاد بستری برای همرسانی عرضه و تقاضای فناوری در حوزه هوش مصنوعی و معرفی ظرفیتهای طرفین برای توسعه و بهکارگیری این فناوری در صنایع مختلف عنوان کرد.
الیاسی این رویداد را فرصتی مهم برای شناسایی نیازهای واحدهای صنعتی بالغ کشور و تسهیل ارتباط آنها با شرکتهای فناور و دانشبنیان دانست.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی با اشاره به وجود حدود 10 هزار شرکت دانشبنیان در کشور، اظهار داشت که 10 درصد از این مجموعهها دارای قابلیتهای بزرگ فناورانه هستند و از سال 1401، اتصال این شرکتهای توانمند به صنایع مختلف کشور در اولویت معاونت علمی قرار گرفته است.
الیاسی همچنین تأکید کرد که توسعه اقتصاد دانشبنیان مستلزم مشارکت شرکتهای بزرگ تولیدی است و این همایش در راستای پیوند دادن بازیگران بزرگ دانشبنیان با صنایع کلیدی کشور، از جمله پتروشیمی، فولاد، خودرو، حملونقل و داروسازی برگزار میشود. وی افزود که تمرکز بر تحقیق و توسعه و سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ در دانشبنیانها، گامی مؤثر در جهت اتصال شبکه دانشبنیان به صنایع بزرگ خواهد بود.
وی همچنین هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی را یکی از مگاترندهای جهانی خواند که آینده بازارهای جهانی را شکل خواهد داد و کشورهای مختلف برای بهرهگیری از این تحول فناوری، اقدامات مهمی را در دستور کار خود دارند. ایران نیز با اتکا بر سیاستهای علم و فناوری، توسعه هوش مصنوعی را بهعنوان یکی از راهبردهای اصلی خود دنبال میکند.
محمد موسیزاده موسوی، از برگزارکنندگان این رویداد، نیز اعلام کرد که این همایش با تمرکز بر معرفی پروژههای موفق و بررسی ظرفیتهای راهبردی، بستری برای توسعه هوش مصنوعی در صنایع بالغ خواهد بود. وی افزود که این همایش در چهار حوزه انرژی (نفت، گاز، پتروشیمی و برق)، فینتک و بانکداری، فولاد و صنایع معدنی، و تلکام برگزار خواهد شد. برگزاری پنلهای تخصصی، نمایشگاه فناوری، و جلسات مذاکره B2B نیز از دیگر برنامههای این رویداد است.
این همایش همچنین به بررسی چالشها و اولویتهای کلیدی از جمله ناترازی انرژی، مسائل زیستمحیطی، امنیت و ایمنی صنعتی، الزامات حاکمیتی و تنظیمگری هوش مصنوعی خواهد پرداخت و بهعنوان پلی ارتباطی میان صنعت و فناوری، مسیر هوشمندسازی صنایع را هموارتر خواهد کرد.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1349454/