ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ در دیدار با نتانیاهو: ایران یک کشور بسیار قوی است ایالات متحده آمریکا

ترامپ در دیدار با نتانیاهو: ایران یک کشور بسیار قوی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - برنا - گروه بین‌الملل؛ رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد: «ایران ضعیف نیست. ایران یک کشور بسیار قوی است. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار خود را در کاخ سفید آغاز کردند.
این اولین دیدار ترامپ با یک مقام خارجی از زمان بازگشت خود به کاخ سفید است.
ترامپ در این دیدار مدعی شد: «عربستان سعودی برای عادی سازی روابط خود با اسرائیل، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به‌عنوان یک شرط اعلام نکرده است.»
او همچنین درباره حماس و توافق آتش‌بس در غزه گفت: «درحال سر و کله زدن با آدم‌های پیچیده‌ای هستیم، اما قطعا به توافق خواهیم رسید. ما می‌توانیم به توافق برسیم. موارد بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند مخرب باشد، اما می‌توانیم به توافق برسیم.»
ترامپ همچنین نسبت به رسیدن به توافقی برای «اسکان دائمی» فلسطینیان ابراز علاقه کرد و گفت: من درباره خروج آن‌ها از غزه برای همیشه صحبت می‌کنم. 
رئیس جمهور آمریکا افزود: «شرایط در غزه بسیار خطرناک است. باید آن را بازسازی کنیم. چیزی جز خرابی و مرگ در غزه وجود ندارد. امیدوارم فلسطینیان به‌دنبال بازگشت به غزه نباشند.»
خواست ترامپ برای جابجایی فلسطینیان که در ابزار نگرانی تصنعی او نسبت به آن‌ها نهفته است، درحالی است که کشورهای منطقه و جامعه جهانی هرگونه جابجایی اجباری فلسطینیان را محکوم و با آن مخالفت کرده است.
از طرفی، فلسطینیان درحال بازگشت میلیونی به سراسر غزه هستند.
با این وجود، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «فلسطینیان در غزه باید به کشورهایی فراتر از اردن و مصر بروند.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این دیدار، ادعا کرد: «زمانی که آمریکا و اسرائیل با یکدیگر همکاری می‌کنند، مشکلات بسیار کمتری وجود دارد.»
این ادعا درحالی است که با همکاری مستقیم رژیم صهیونیستی و آمریکا، یکی از خونین‌ترین جنگ‌ها در تاریخ مدرن خاورمیانه شکل گرفته است.
ترامپ مدعی شد: «اردن و مصر به من نه نخواهند گفت. من می خواهم تمام ساکنان غزه را از این باریکه خارج کنم.»
او در دفاع از نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «رهبر درستی در خاورمیانه داریم. او اقدامات بزرگی انجام داده است.»
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره احتمال بدعهدی رژیم صهیونیستی گفت: «باید ببینیم چه اتفاقی رخ خواهد داد.»
او در پاسخ به سوالی درباره خواست کشورهای منطقه برای تشکیل کشور مستقل فلسطین گفت: «هرکسی یک چیزی می‌خواهد، اما همگی، همچون نتانیاهو خواستار صلح هستند.»
ترامپ در تلاشی برای طفره رفتن از پاسخ دادن به سوالی درباره احتمال حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران طفره گفت: «باید دید چه اتفاقی خواهد افتاد.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در پاسخ به سوالی درباره اینکه به باور او بین ترامپ و «جو بایدن» کدام یک در رسیدن به آتش‌بس در غزه نقش بیشتری ایفا کرده است گفت: «به باور من، ترامپ در راستای تلاش‌ها برای رسیدن به این توافق، رهبری و قدرت بزرگی از خود نشان داد و بابت آن، قدردان او هستم. از حضور او در کاخ سفید خوشحال هستم.»
نتانیاهو در پاسخ به سوالی درباره حمایت خود از توافق کنونی و بازگشت همه اسرای صهیونیست به سرزمین‌های اشغالی گفت: «من از بازگشت همه اسرای خود و همه اهداف جنگی خود که نابودی حماس را شامل می‌شود حمایت می‌کنم.»
او در پاسخ به سوالی درباره رویکرد ترامپ در قبال جنگ غزه افزود: «به باور من شما از دیدگاه ترامپ آگاه نیستید و باید از او درباره آن سوال کنید. دیدگاه‌های من درباره جنگ غزه مشخص است. من سه هدف از جنگ در غزه دارم و به باور من، ترامپ می‌تواند در رسیدن به آن‌ها کمک کند.»
ترامپ در پاسخ به سوالی درباره ویرانی‌های غزه، بدون جواب دادن به آن، گفت: «بسیاری می‌خواهند هفتم اکتبر را فراموش کنند. بسیاری می‌خواهند وقایع هولناک هفتم اکتبر را مشابه هولوکاست فراموش کنند و مدعی شوند که این اتفاق رخ نداده است.»
رئیس جمهور آمریکا افزود: «اما به این مسئله پایان خواهیم داد. ما مشکلات را حل خواهیم کرد. زمانی که در کاخ سفید بودم، جنگی در اوکراین نبود، هفتم اکتبری رخ نداده بود، به دلیل ضعف رهبری آمریکا، این آتش‌ها شکل گرفته است. ما همه آن‌ها را خاموش خواهیم کرد.»
او افزود: «این جنگ نباید رخ می‌داد. جنگ اوکراین نیز نباید رخ می‌داد. اکنون شرایط بسیار پیچیده است اما مشکلات را حل خواهیم کرد.»
ترامپ در پاسخ به سوالی درباره مخالفت اردن و مصر برای پذیرفتن فلسطینیان مدعی شد: «اما آن‌ها خواهند پذیرفت. دیگر کشورها نیز فلسطینیان را خواهند پذیرفت. غزه یک ویرانه است. باید یک فضای زیبا برای اسکان دائمی فلسطینیان ایجاد کنیم.»
او مدعی شد: «ما می‌توانیم این اقدام را انجام دهیم. همانطور که مصر با درخواست های اولیه ما مخالفت کرد و درنهایت وادار به پذیرش خواسته‌های ما شد، کشورهای مخالف نیز درخواست‌های ما را خواهند پذیرفت. غزه محلی برای زندگی نیست. فلسطینیان جایگزین دیگری ندارند. اگر فلسطینیان جایگزین دیگری داشتن هرگز به غزه بازنمی‌گشتند.»
ترامپ در پاسخ به سوالی برای حق فلسطینیان برای بازگشت به غزه پس از بازسازی غزه گفت: «چرا باید برگردند؟ غزه یک ویرانه است. هیچکس نمی‌تواند در آن‌جا زندگی کند. اگر بتوانیم فضای مناسب برای آن‌ها بسازیم، این فضا می‌تواند در چند کشور باشد و فلسطینیان بتوانند در آن زندگی کنند، چرا به غزه بازگردند؟ غزه محل مرگ است. چه کسی می‌خواهد به غزه بازگردد؟ چیزی جز مرگ در غزه انتظار آن‌ها را نمی‌کشد.»
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «مصر و اردن نمی‌توانند به من نه بگویند. همه فلسطینیان را می‌توانیم جابجا کنیم.»
او مجددا مدعی شد: «فلسطینیان خواستار بازگشت به غزه نیستند.»
نتانیاهو در پاسخ به سوالی درباره آزادی اسرای صهیونیست مدعی شد: «ما در آزادی اسرای خود موفق بودیم. در دیگر اهداف خود نیز موفق خواهیم بود. حماس در غزه نخواهد ماند.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پاسخ به سوالی درباره خوشبینی خود نسبت به مرحله دوم توافق آتش‌بس گفت: «تلاشمان را خواهیم کرد. یکی از موضوعات گفت‌وگوی ما این خواهد بود.»
ایران یک کشور بسیار قوی است
ترامپ در پاسخ به سوالی درباره ادعای رسانه‌ها درباره ضعیف بودن ایران تصریح کرد: «ایران ضعیف نیست. ایران یک کشور بسیار قوی است. اما به آن‌ها اجازه نخواهیم داد به سلاح هسته‌ای برسند. ایران ضعیف نیست. آن‌ها قوی هستند. خواست من جلوگیری از رسیدن آن‌ها به سلاح هسته‌ای است.»
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره احتمال حکمرانی تشکیلات خودگردان فلسطین بر غزه گفت: «شرایط دشواری است.»
او در پاسخ به نقش قطر گفت: «آن‌ها می‌خواهند که کمک کنند.»
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1352732/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جریمه نقدی و انتقال به زندان برای دانلود این نرم افزار

ایران بسیار قوی است

ترامپ: تنها یک خواسته دارم، ایران سلاح اتمی نداشته باشد

در فصل نقل و انتقالات زمستانی اروپا چه گذشت؟

ترامپ در دیدار با نتانیاهو: ایران کشور قدرتمندی است

بایرن فعلا باید به پلی‌آف فکر کند، نه فینال اروپا!

مواضع جدید احمد الشرع علیه ایران

کشف محموله عظیم سوخت قاچاق در پایتخت

ترامپ: من لایق جایزه صلح نوبل هستم

آمریکا در مسیر تولید آهن سبز با هیدروژن

واکنش حماس به سخنان ترامپ درباره اخراج فلسطینیان از غزه

لحن دستوری ترامپ برای فلسطینی‌ها: چاره‌ای جز ترک غزه ندارید

میزبان جام ملت‌ها آسیا زنان مشخص شد

حماس: سخنان ترامپ درباره پاکسازی قومی فلسطینیان مردود است

ترامپ آمریکا را از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج کرد | فیلم

لحن دستوری ترامپ برای فلسطینی‌ها: چاره‌ای جز ترک غزه ندارید | اعراب بالاخره آن‌ها را می‌پذیرند!

فرمان خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل امضا شد

ترامپ در دیدار با نتانیاهو: ایران یک کشور بسیار قوی است

لاریجانی: شیطنت آمریکا و رژیم صهیونیستی پابرجاست

اولین دست به مهره ترامپ برای اعمال فشار حداکثری علیه ایران | فرق «فرمان» با «یادداشت اجرایی» چیست؟

ترامپ: آماده گفتگو با رئیس جمهور ایران هستم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نتانیاهو با ترامپ دیدار کرد

ترامپ: فلسطینی‌ها چاره‌ای جز ترک غزه ندارند/مصر و اردن هم بالاخره آن‌ها را می‌پذیرند/خاورمیانه آنقدر پول دارد که مکان‌هایی برای ساکنان غزه بسازد!

بحران تازه ترامپ برای آمریکا؛ وزارت آموزش این کشور منحل می‌شود؟

ترامپ «احیای سیاست فشار حداکثری» علیه ایران امضا کرد

سرمربی ترکیه ای پرسپولیس هم ایرانی شد؛ همه دنیا می‌دانند الهلال به لحاظ اقتصادی چه تیم بزرگی است!/ کارتال مثل موسیمانه؛ روی اشتباهات فردی گل خوردیم!

مرور تجربه پیشرفت چین مایه شرمندگی بیشتر غربگرایان

ازبکستان برای توازن تجاری از افغانستان زغال‌ سنگ وارد می‌کند

ادعای ترامپ: آماده گفتگو با رئیس جمهور ایران هستم

شارژ طلا با تعرفه ترامپ

فوری/ ترامپ خواستار مذاکره با پزشکیان شد

قصد ترامپ برای بازگرداندن کمپین فشار حداکثری درباره ایران

اعلام آمادگی ترامپ برای گفتگو با پزشکیان

ترامپ: آماده گفت‌و‌گو با رئیس جمهور ایران هستم | این برای ایران خیلی سخت است، امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم

ترامپ: مایل به دیدار با رئیس‌جمهوری ایران هستم

اعلام آمادگی رییس جمهور آمریکا برای مذاکره با ایران؛ معامله‌ای در راه است؟

رییس جمهور آمریکا: آمادۀ مذاکره با مسعود پزشکیان هستم

تماس تلفنی 15 دقیقه‌ای رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور آمریکا

ترامپ: آماده‌ام با رئیس‌جمهور ایران دیدار کنم/اگر ایران پاسخ دهد و بخواهد من را بکشد، آنها را نابود خواهیم کرد

گفتگوی تلفنی رئیس جمهور ایران با همتای آمریکایی خود

تصویب طرح نهایی ساماندهی ایران خودرو با مشارکت بخش خصوصی

قهر تجاری با 190 کشور

ادعای ضدایرانی آمریکا

رایزنی ترامپ و شی جین پینگ بر سر تعرفه‌ها

شوک جنگ تجاری چین و آمریکا به بازار نفت/ طلای سیاه زمین‌گیر شد؟

رویترز: ترامپ می‌خواهد سیاست «فشار حداکثری» علیه ایران را احیا کند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ادعای ترامپ درباره آمادگی برای گفتگو با پزشکیان

ترامپ: با رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهم کرد/ادعاهای ترامپ علیه ایران

ادعای ترامپ: با رئیس‌جمهور ایران دیدار می‌کنم

ابراز آمادگی ترامپ برای گفت‌وگو با ایران ضمن امضای یادداشت ضدایرانی