ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نشریه غربی: ترامپ از اوکراین اخاذی می‌کند خواندنی ها

نشریه غربی: ترامپ از اوکراین اخاذی می‌کند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تسنیم /یک نشریه غربی در مطلبی شرط ترامپ برای تداوم حمایت‌های نظامی از اوکراین در ازای دسترسی به ذخایر مواد خام این کشور را مضحک و نوعی اخاذی دانست.
روزنامه «تاگس سایتونگ» در مطلبی شرط اخیر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور جدید آمریکا برای تداوم حمایت های نظامی از اوکراین در ازای دریافت ذخایر مواد خام این کشور را نوعی اخاذی دانسته و نوشت: ایده ترامپ مبنی بر اینکه کیف پول کمک نظامی آمریکا را با مواد خام این کشور بپردازد، پوچ و مضحک است. اوکراین خود به این منابع نیاز دارد.
در ادامه این مطلب آمده است: آیا کشوری که تقریباً پس از سه سال جنگ به زانو درآمده است، برای معاملات کثیف و تلاش‌های باج‌خواهی دونالد ترامپ مناسب‌تر است؟ از آنجایی که یک راه حل مسالمت آمیز برای اوکراین پیش بینی نمی شود رئیس جمهور ایالات متحده به این رویکرد روی آورده است. انتظار می‌رود در ازای کمک‌های نظامی، کی یف مواد خام را به ایالات متحده عرضه کند و احتمالا واشنگتن قیمت‌ها را تعیین می‌کند.
هشدار گروسی درباره خطر وقوع حادثه هسته‌ای در اوکراین

حتی آن‌هایی که پوتین را در جنگ اوکراین درک می‌کنند و حامی وی هستند هم ایده بزرگ کردن دوباره آمریکا را در این پیشنهاد ترامپ دیده اند. از این گذشته، آنها می دانند که حداکثر از سال 2014 غرب، به‌ویژه ایالات متحده، برای درگیری نظامی در اوکراین برای دستیابی به مواد خام مورد علاقه خود تلاش کرده است.
واقعیت این است که 70 درصد ذخایر کمیاب در مناطقی از اوکراین قرار دارند که تحت کنترل روسیه است. علاوه بر این، پیشروی مداوم نیروهای روسی می تواند منجر به از دست دادن ذخایر بیشتر، به ویژه در شرق اوکراین شود.
همچنین این یک واقعیت است که اگر ترامپ بر این موضع خود تاکید کند کشورهای دیگر نیز ممکن است تشویق شوند تا شرایطی را برای کمک به اوکراین قائل شوند.
این در حالی است که در اوایل سال 2024، هزینه های ده سال آینده برای بازسازی اوکراین حدود 486 میلیارد دلار آمریکا برآورد شد. در حال حاضر احتمالاً این مبلغ بسیار بیشتر است.
کشورهای اتحادیه اروپا در حال حاضر همچنین روی درخواست ترامپ برای صرف 5 درصد تولید ناخالص داخلی برای دفاع کار می کنند و این مسئله هم ممکن است چالش های کاملا متفاوتی را ایجاد کند.
در جریان کمپین انتخاباتی 2024، ترامپ از میلیاردها دلاری که دولت جو بایدن در حمایت از اوکراین هزینه کرده، انتقاد کرده و گفته بود که اگر او در مذاکرات با ولادیمیر پوتین و ولادیمیر زلنسکی حضور داشت، جنگ میان این دو کشور «در 24 ساعت» پایان می‌یافت.
ترامپ روز دوشنبه تاکید کرد که دولت اوکراین به او اطمینان داده است که آن‌ها آماده‌اند ترتیبی بدهند که ایالات متحده دسترسی به مواد خام نادر این کشور، که برای پیشرفت اقتصادی ضروری است، داشته باشد.
وی همچنین گفت: «ما صدها میلیارد دلار سرمایه‌گذاری می‌کنیم. اوکراین مواد خام بسیار با ارزشی دارد و من خواهان امنیت این منابع هستم.»
ترامپ گفته، اگر اوکراین به دنبال ادامه دریافت کمک‌های آمریکاست باید منابع طبیعی با ارزش و کم نظیر خود را در اختیار واشنگتن قرار دهد.
اوکراین دارای بزرگترین ذخایر تیتانیوم در اروپا است که 7 درصد ذخایر جهانی را شامل می‌شود. قبل از جدی شدن درگیری با مسکو در سال 2022، اوکراین یک تامین کننده کلیدی تیتانیوم برای صنایع نظامی بود.
فهرست فلزات زمینی کمیاب که در اوکراین یافت می‌شوند شامل بریلیم، منگنز، گالیم، اورانیوم، زیرکونیوم، گرافیت، آپاتیت، فلوریت و نیکل است. این کشور همچنین دارای بزرگترین ذخایر تایید شده لیتیوم اروپا است که حدود 500 هزار تن تخمین زده می‌شود. این ماده معدنی به ویژه برای استفاده در باتری‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1353553/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازیکنان سانتوس در تمرینات با تونل وحشت به نیمار خوش‌آمد گفتند

حرکات تکنیکی و مهارت‌های چشم‌نواز نیمار در لیگ قهرمانان اروپا

کاهش سهام اروپا در معاملات اولیه

رهبر اسماعیلیان، چهره‌ای ماندگار

مردم آمریکا: غزه فروشی نیست

اسرائیل؛ ایالت پنجاه و یکم آمریکا

کار جنجالی آمریکا در مقابل چین

بازگشت به استعمار قدیم!/نظام بین‌الملل باید خود را برای بدترین اتفاقات آماده کند

انتقاد روسیه از طرح تصرف غزه توسط ترامپ

پیام جدید ترامپ به ایران+ جزئیات

ترامپ نامه‌های چین را باز نکرده، پس می‌فرستد

باسم نعیم: اظهارات ترامپ نهادینه‌سازی «قانون جنگل» در عرصه بین‌المللی است

جنایات آمریکا در تاریخ بی سابقه است

دکتر ذاکریان طرح کرد: تحقق خواسته مخالفان داخلی ظریف توسط ترامپ و نتانیاهو

ترامپ مدعی شد یک توافق صلح هسته‌ای با ایران را ترجیح می‌دهم

کوبا: باید کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی به‌رسمیت شناخته شود

سیگنال رئیس جمهور آمریکا برای ایران/ تفاوت کارزار فشار حداکثری 2 با فشار حداکثری 1 چیست؟

می‌توان با آمریکا در فضای متفاوتی مذاکره کرد!

طرح ترامپ برای غزه هرگز قابل قبول نیست

واکنش قسد به اخبار خروج نظامیان آمریکایی از سوریه

وزیر اول اسکاتلند: طرح ترامپ درباره غزه خطرناک است

پیام جدید ترامپ درباره ایران

پلیس سوئد: تیراندازی شهر «اوربرو» انگیزه ایدئولوژیک نداشت

روسیه اعضای حزب التحریر را در کریمه بازداشت کرد

ترکیه مخالفتش با نقشه ترامپ برای غزه را اعلام کرد

منابع آگاه: حماس در صورت کارشکنی اسرائیل در تبادل اسرا، تماشاگر نمی‌ماند

اعدام 2 نفر در عربستان به اتهام خیانت

انگلیس: آینده فلسطینی‌ها در سرزمین آن‌ها رقم می‌خورد

سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران: مردم برای سرمایه‌گذاری، طلای آب‌ شده نخرند

اطلاعیه ایران خودرو در کدال: مجمع به حد نصاب نرسید

پرش بلند بازار طلا؛ تحلیلی بر نوسانات مسکوکات در روزی که گذشت

توئیت معنادار حسن روحانی پس از اظهارات ترامپ درباره مذاکره با ایران

عراق، بهشت خریداران: چه چیزهایی در عراق ارزان است؟

بررسی اتهام الشرطه به استقلال؛ آیا استفاده از آرمین سهرابیان غیرقانونی بود؟

توئیت معنادار حسن روحانی پس از اظهارات ترامپ

تاکید دادگاه عالی فدرال عراق بر لازم الاجرا بودن احکام آن

بهره‌برداری از 47 پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان دلیجان

سه محور اساسی در تحول نظام مالیاتی/ ضرورت رفع فقر اطلاعاتی

جنگ تعرفه‌ها؛ تیغ دولبه‌ای که دست ترامپ را برید

دودی کردن شیشه خودرو جریمه دارد؟

دینداری و دین‌مداری باید در متن زندگی مردم جاری شود

بهره‌برداری از 14 پروژه کلیدی در بخش شمیل به مناسبت دهه فجر

آرژانتین برای خروج از بحران اقتصادی چه کرد؟

در حال احداث بودن 12 پروژه سرمایه گذاری به ارزش 48 میلیون دلار در خراسان جنوبی

قدرت‌ نمایی‌ 2 غول اقتصادی بیخ پیدا کرد

برندسازی برای افزایش درآمدزایی در حوزه کشاورزی تیران لازم است

پیشروی مالزی در توسعه Web3 و تلاش ژاپن برای مقابله با تقلب

کمک 147 هزار یورویی ژاپن به بیمارستان این شهر ایران

مالیات، تیغی که گردن همه را می‌برد؟

آقایان مسئول جشنواره فجر ویترین انقلاب اسلامی است +ویدئو