ایرانیان جهان

آخرين مطالب

چراغ سبز به آمریکا / مذاکره پزشکیان و ترامپ قطعی می‌شود؟ ایالات متحده آمریکا

چراغ سبز به آمریکا / مذاکره پزشکیان و ترامپ قطعی می‌شود؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش نبض بازار، معاون اول رئیس جمهور در رابطه با تصمیم در رابطه با سیاست خارجی و سپردن پرونده هسته‌ای ایران به شمخانی، گفت: این تصمیمات با شورای عالی امنیت ملی است و مسئول مذاکرات هسته‌ای نیز وزارت امور خارجه است.
معاون اول رئیس جمهور گفت: در رابطه با سلاح هسته‌ای ما فتوا داریم که حرف آخر است و استفاده از فعالیت هسته‌ای غیر صلح‌آمیز ممنوع است.
در حالی که پرونده هسته‌ای ایران بیش از دو دهه است که به یکی از مهم‌ترین مسائل سیاست خارجی کشور تبدیل شده، همچنان ابهامات جدی پیرامون مدیریت این پرونده وجود دارد.
محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و پس از بازدید از نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با حضور در جمع خبرنگاران گفت: باید از وزیر دفاع تشکر کنم که این فرصت را به وزرا دادند تا امروز کار‌های خوبی که در زمینه صنعتی امنیت غذایی و همچنین ارتباطات هوش مصنوعی داشتند را به نمایش گذاشتند. خوشحال شدم که از کار‌های ارزشمند صنایع غذایی و امنیت غذایی بازدید کردم در حوزه تولید روغن کار‌های ارزشمندی انجام شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم مسیر خودکفایی در همه عرصه‌ها ادامه یابد و آقای نصیرزاده وزیر دفاع تشکر می‌کنم که امروز چنین نمایشگاهی را برپا کردند.
معاون اول رئیس جمهور در رابطه اظهارات ترامپ گفت: راهبرد‌های جمهوری اسلامی ایران همواره ثابت بوده و در رابطه با فعالیت‌های هسته‌ای معتقدیم که همه کشور‌ها باید از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای حداکثر استفاده را بکنند در رابطه با سلاح هسته‌ای ما فتوا داریم که برای مسلمانان به خصوص شیعیان حرف آخر است و استفاده از فعالیت هسته‌ای غیر صلح‌آمیز ممنوع است.
عارف گفت: راهبرد دائمی ایران این است که ما وارد سلاح هسته‌ای نمی‌شویم، اما در زمینه‌های های‌تک با اولویت فعالیت‌های خود را دنبال می‌کنیم.
وی در رابطه با احتمال دیدار ترامپ و پزشکیان گفت: امروز این دیدار در دستور کار جمهوری اسلامی ایران نیست، اما دیدار دو انسان ممکن است اتفاق بیفتد.
معاون اول رئیس جمهور در رابطه با وفاق گفت: عملکرد دولت در شش ماه گذشته در این مسیر بوده است و اولویت با معیشت مردم است. کار اصلی ما برنامه اصلاحات ساختاری اقتصادی است که حول 5 محور دنبال می‌شود؛ که با اجرای آنها به طور طبیعی مسئله معیشت مردم سامان می‌گیرد، اما کوتاه مدت تنظیم بازار و بسته‌های معیشتی در دستور کار دولت است.
عارف از فعالیت ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: مهار تورم جزو راهبرد‌های ما بوده است.
وی در رابطه با برنامه دولت در رابطه با کنترل قیمت ارز و قیمت گذاری گفت: راهبرد دولت رسیدن به تک نرخی است به همین دلیل دو روندی که در بازار ارز وجود داشت را یکی کرد و ارز نیمایی عملاً حذف شد. پیش بینی ما این است که در عرضه و تقاضا بازار ارز به تعادل خواهیم رسید. بر این باور هستیم که با ثبات بازار ارز، بازار غیر رسمی این بازار نیز تحت تأثیر قرار بگیرد. برد بانک مرکزی تأمین ارز مورد نیاز گروه‌های مختلف است.
معاون اول رئیس جمهور در رابطه با افزایش تجارت بین‌المللی ایران اظهار کرد: در دولت چهاردهم تقویت و گسترش روابط با همه کشور‌هایی که علاقمند ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند با اولویت کشور‌های منطقه و همسایه، همچنین کشور‌های اسلامی راهبرد ما است.
عارف به ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی مشترک با کشور‌های منطقه و همسایه اشاره کرد و گفت: ما به همین دلیل در اتحادیه‌های منطقه‌ای حضور جدی داریم و در اتحادیه اوراسیا به عنوان ناظر شرکت کردیم و در آینده نزدیک عضو این اتحادیه می‌شویم. موافقتنامه تجارت آزاد را با این اتحادیه امضا کردیم. این اتحادیه به تصویب همه کشور‌های اوراسیا رسیده است و در جمهوری اسلامی نیز مجلس این موافقتنامه را تصویب کرده است. با رفع ایرادات شورای نگهبان قانون تجارت آزاد میان ایران و اوراسیا اجرا خواهد شد.
معاون اول رئیس جمهور در رابطه با تصمیم در رابطه با سیاست خارجی و سپردن پرونده هسته‌ای ایران به شمخانی، گفت: این تصمیمات با شورای عالی امنیت ملی است و مسئول مذاکرات هسته‌ای نیز وزارت امور خارجه است.
عارف در رابطه با خصوصی‌سازی ایران خودرو گفت: باید منتظر بمانیم که خصوصی سازی در چه مرحله‌ای انجام می‌شود.
وی در رابطه با تابعیت فرزندان خود گفت: قانون را باید همه آحاد ملت از جمله دولتمردان اجرا کنند و شما نگران نباشید.
منبع: دانشجو

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1353579/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیشروی مالزی در توسعه Web3 و تلاش ژاپن برای مقابله با تقلب

کمک 147 هزار یورویی ژاپن به بیمارستان این شهر ایران

مالیات، تیغی که گردن همه را می‌برد؟

آقایان مسئول جشنواره فجر ویترین انقلاب اسلامی است +ویدئو

سکه و طلا چند شد؟ +جدول

بورس بیش از 13 هزار واحد ریخت +جدول

خبر جدید ظریف درباره مذاکره ایران با آمریکا + فیلم

فوری؛ چراغ سبز ترامپ برای توافق با ایران / ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم

دوگین: ایران و روسیه آماده گذار تاریخی در نظم جهانی باشند

پیام ترامپ درباره توافق با ایران + عکس

ترامپ: آمادگی دارم با رئیس جمهور ایران وارد گفت‌وگو و مذاکره شوم

پیام جدید ترامپ: این ادعا که همکاری آمریکا با اسرائیل، ایران را خرد و خاکشیر خواهد کرد، اغراق‌آمیز است | توافق با ایران را ترجیح می‌دهم

فوری؛ چراغ سبز ترامپ برای توافق با ایران / توافق صلح هسته‌ای را ترجیح می‌دهم

توییت طوفانی ترامپ: هنگام امضای توافق صلح با ایران جشن بزرگی در خاورمیانه می‌گیریم

آمریکا، کابوس ایران یا دوست نادیده؟

ترامپ گزارش‌های اغراق آمیز علیه ایران را رد کرد

دلیل محدودیت وزن برخی جاده‌ها و بزرگراه‌ها چیست؟

آملی لاریجانی: آمریکایی ها می‌خواهند با ترساندن ملت ایران به اهدافشان برسند/ امام «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» را بعنوان شعار نگفتند، یک حقیقت بود

ترامپ خواستار توافق هسته‌ای با ایران شد

میلیاردها دلار از پول‌های آمریکا صرف جنگ اوکراین شد

عواقب جنگ تجاری گریبانگیر بازار نفت شد

این فرد به توصیه رهبری مامور مذاکره با ترامپ می‌شود؟

اظهارات ترامپ در مورد غزه، صدای آلمان را هم درآورد

تیراندازی در مرکز بروکسل

لاوروف: رقابت عادلانه مدت‌هاست توسط غرب لغو شده است

شکاف در غرب بر سر آینده غزه؛ اروپا طرح ترامپ را غیرقانونی خواند

گل یا پوچ ایران خودرو بازار سهام را گیج کرد؛ وضعیت بورس امروز 17 بهمن 1403

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: بیمه دی هم راستا با بنیاد در خدمت رسانی به جامعه ایثارگری

یادداشت محسن رضایی درباره اقتصاد آمریکا در دوره ترامپ/ برای حفظ نقش دلار شاید یک جنگ جدید ایجاد کند/ علت فروپاشی شوروی یخ زدن روبل در تجارت بود

ضرورت بازنگری در سیاست‌های توسعه‌ای برای احیای ظرفیت‌های هرمزگان

پلیس امنیت اقتصادی: خرید طلای اینترنتی بدون نماد اعتماد، خطرناک است

اسلام محمدی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اردبیل شد

رونالدو: کسی بهتر از خودم ندیده‌ام؛ 40 رکورد به مناسبت 40 سالگی‌

بازار سهام چین میان فشار تعرفه‌ها و جهش هوش مصنوعی

سانسور در مدل‌های هوش مصنوعی چین و راه‌های دور زدن آن

ویدیو/ فرار ترامپ از پاسخ به سوالی در مورد این کشور!

تمدید افغانستان با مربی ایرانی: رویای ما را زیباتر کن

دعوت از طالبان برای حضور در نشست گروه‌ کاری سازمان ملل

قرارداد سرمربی ایرانی تیم ملی فوتسال افغانستان تمدید شد | اخبار ورزشی

ترامپ چه چیزی را علیه ایران امضا کرد؟ + متن کامل

جولان موش‌ها در واشنگتن دی سی! چرا در پایتخت آمریکا موش زیاد شده است؟

معاوضه مواد معدنی خاکی کمیاب اوکراین با حمایت‌های مالی آمریکا برای مقابله با روسیه

انتقاد وال استریت ژورنال از طرح ترامپ برای غزه

چین با محدودیت صادرات مواد معدنی به تعرفه‌های آمریکا پاسخ می‌دهد

تلاش چین برای کاهش وابستگی به آمریکا

واکنش احتمالی صنعت معدن کانادا به تهدید تعرفه‌های تجاری

طالبان: درباره تجهیزات نظامی با آمریکا معامله نمی‌کنیم

اظهارات حسن روحانی درباره احتمال مذاکره با کشور‌های غربی/ صدام این همه جنایت کرد اما امام اجازه مذاکره دادند+ عکس

ویدیو: اهورا خاطری بر نماینده آمریکا غلبه کرد

پهپاد کامیکازه به شکل توپ راگبی