ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تشکیلات خودگردان: فلسطین فروشی نیست خواندنی ها

تشکیلات خودگردان: فلسطین فروشی نیست
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به اظهارات جنجالی رئیس‌جمهور آمریکا درباره غزه تاکید کرد که فلسطین و تاریخ آن فروشی نیست.
نبیل ابو ردینه، سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد: فلسطین با سرزمین، تاریخ و مقدساتش فروشی نیست، یک پروژه سرمایه‌گذاری محسوب نمی‌شود و حقوق ملت فلسطین قابل مذاکره نیست و به‌عنوان برگ معامله مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.
طبق گزارش روزنامه الشرق الاسط، ابو ردینه افزود: ملت فلسطین که فداکاری‌های بزرگی را در دفاع از حقوق ملی مشروع خود و حفظ تصمیم مستقل ملی ارائه داده است، از حتی یک وجب از سرزمین خود، چه در نوار غزه و چه در کرانه باختری از جمله قدس شرقی، پایتخت کشور فلسطین، چشم‌پوشی نخواهد کرد.
وی ادامه داد: ملت فلسطین و رهبری آن اجازه نخواهند داد که فاجعه‌های 1948 و 1967 تکرار شوند و هر طرحی را که هدف آن حذف مسئله عادلانه فلسطین از طریق پروژه‌های سرمایه‌گذاری باشد، ناکام خواهند گذاشت.
سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد: واکنش عربی و بین‌المللی به طرح‌های دولت آمریکا برای کوچاندن فلسطینی‌ها نشان داد تمام جهان به زبان واحدی که از مشروعیت بین‌المللی و قوانین بین‌المللی سرچشمه می‌گیرد، سخن می‌گوید و این درحالی است که تنها دولت آمریکا به زبان دیگری صحبت می‌کند. همچنین، برخی صداهای آمریکایی، اعضای کنگره، و حتی برخی صداهای اسرائیلی معتقدند که این طرح غیرقابل اجرا است.
ابو ردینه بار دیگر تأکید کرد که تحقق صلح، امنیت و ثبات از فلسطین و به‌ویژه از پایتخت آن، قدس، با مقدسات اسلامی و مسیحی‌اش سرچشمه می‌گیرد و نه از هیچ جای دیگر و نه با هیچ تصمیمی از سوی دیگران.
این اظهارات پس از آن بیان شد که رئیس جمهور آمریکا سه‌شنبه شب نیز در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «شرایط در غزه بسیار خطرناک است. باید آن را بازسازی کنیم. چیزی جز خرابی و مرگ در غزه وجود ندارد. امیدوارم فلسطینیان به‌دنبال بازگشت به غزه نباشند.»
خواست ترامپ برای جابجایی فلسطینی‌ها که در ابزار نگرانی تصنعی او نسبت به آن‌ها نهفته است، درحالی است که کشورهای منطقه و جامعه جهانی هرگونه جابه‌جایی اجباری آنها را محکوم و با آن مخالفت کرده‌اند.
در شرایطی که فلسطینیان در حال بازگشت میلیونی به سراسر غزه هستند، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «فلسطینی‌ها در غزه باید به کشورهایی فراتر از اردن و مصر بروند.»
دونالد ترامپ پیشتر نیز خواستار کوچاندن موقت اهالی نوار غزه به کشورهای همسایه از جمله مصر و اردن شده بود. پافشاری رئیس‌جمهور آمریکا برای کوچاندن ساکنان غزه از این باریکه ادامه دارد؛ اقدامی که بسیاری از مقامات عربی آن را «خطرناک» توصیف کرده‌اند. این اظهارات تحریک‌آمیز با محکومیت بین‌المللی مواجه شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای قتل هولناک یک کارگر جوان در بومهن

اولین تحریم نفتی دولت ترامپ علیه ایران | آغاز دور جدید تحریم‌ها

پس از پایان جنگ اسرائیل غزه را به آمریکا می‌دهد

وزیر صهیونیست: با حمایت ترامپ، فلسطینیان را اخراج خواهیم کرد

آیت‌الله نوری همدانی: مذاکره با آمریکا باید از موضع قدرت باشد

همکاری ایران و روسیه حتی با وجود تحریم ادامه می‌یابد

ترامپ: اسرای بیشتری از غزه آزاد خواهند شد

آمریکا دور جدید تحریم ها علیه ایران را اعلام کرد

ترامپ امروز فرمان تحریم دیوان بین المللی کیفری را امضا می‌کند

هم فرمان فشار حداکثری و هم پیشنهاد مذاکره/ تلاش آمریکا برای فعال‌کردن مکانیسم ماشه/ اعلام جرم علیه دو بازیگر پیشکسوت

رژیم صهیونیستی از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد

فوری/ تحریم های جدید ترامپ علیه ایران رسما آغاز شد

جزئیات نخستین تحریم ترامپ علیه ایران

نتانیاهو: به سربازان آمریکا نیازی نداریم

ترامپ و اجرای یک تکنیک جدید علیه ایران

هدیه عجیب و تروریستی نتانیاهو به ترامپ!

حل مشکلات مردم اولویت اول مسئولان باشد/ با آمریکا از موضع قدرت و عزت رفتار شود

جوان 97 کیلوی ایران از پس کایل اسنایدر بر‌نیامد

رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی؛ ابوالفضل بابالو صاحب مدال نقره شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تلاش آمریکا برای ممانعت از حضور حزب‌الله در کابینه لبنان

آیت‌لله نوری همدانی: مذاکره با آمریکا باید از موضع قدرت باشد

آن قدر قوی باشید که دشمن از شما بترسد/ آمریکا اصالت ندارد

ایران آمادگی خوبی برای مقابله حملات احتمالی آمریکا و «اسرائیل» دارد

رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی؛ ابوالفضل بابالو صاحب مدال نقره شد

اعتراف به تورم

رادیو ارتش اسرائیل: خودکشی 28 نظامی صهیونیست از شروع جنگ غزه

تصویر پیجری که نتانیاهو به ترامپ هدیه داد

رسانه اسرائیلی: نتانیاهو آماده آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس است

ترامپ دیوان کیفری بین المللی را تحریم می‌کند

نتانیاهو: نیازی به حضور نیروهای آمریکایی در غزه نیست

خاویار، پسته و زعفران برترین‌های محصولات کشاورزی در ایران

سازمان بورس: برگزاری مجمع عمومی ایران خودرو مطابق مقررات بود

سقوط آزاد پژو 27 در بازار

واکنش عراق به طرح جنجالی ترامپ

قم، میزبان عطر ایثار و شهادت در مراسم غبارروبی مزار شهدا

نشست صمیمی مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان فریدونکنار

افزایش 2 برابری هزینه رستوران رفتن/ تیغ تیز جراحی اقتصادی بر پیکر این کسب و کار+ نمودار

حقوق کارگران در سال آینده/ آیا 35 میلیون تومان واقعیت دارد؟

اصفهان می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند

سردار محسن رضایی: قزوین، مهد پرورش شهدای شاخص کشور است

لزوم اقدام جدی بانک مرکزی برای حل معضل حساب‌های بانکی اجاره‌ای

گردشگری، بزرگترین منبع برای رونق اقتصادی همدان است

دولت بخواهد متصدی همه امور باشد مشکلات اقتصادی حل نخواهد شد

دولت برای حل مشکلات بخش خصوصی مصمم است

طرز تهیه ته‌چین | یه غذای شیک و گجلسی که نگم از عطر و طعمش +ویدئو

تولید موش چند پدر بی مادر در چین

ایران باید مستقیما مسائلش را با آمریکا حل کند/ مسوولیت دولت و حکومت جلوگیری از خسارت است، نه رفتن ‌به‌دنبال آرمان‌ها

خبر فوری درباره تحریم جدید نفت ایران

چهار نکته درباره مذاکرات ایران و آمریکا

ایران نباید در حوزه انرژی هسته‌ای هم نیازمند دیگران باشد