ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اولین تحریم ترامپ علیه نفت ایران/ تحریم‌ها شامل چین، هند و امارات هم می‌شود ایالات متحده آمریکا

اولین تحریم ترامپ علیه نفت ایران/ تحریم‌ها شامل چین، هند و امارات هم می‌شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وزارت خزانه داری ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی در حوزه انرژی، کشتیرانی و نفت علیه ایران اعمال کرده است که اولین تحریم دونالد ترامپ در دور دوم ریاست جمهوری اش در پی امضای یادداشت ضد ایرانی او به شمار می‌رود.
وزارت خزانه داری دولت دونالد ترامپ روز پنجشنبه به وقت محلی ادعا کرد: شبکه نفتی را که صد‌ها میلیون دلار برای ارتش ایران تولید می‌کند، هدف قرار می‌دهد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه‌ای افزود: «امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) یک شبکه بین المللی را به دلیل تسهیل ارسال میلیون‌ها بشکه نفت خام ایران به ارزش صد‌ها میلیون دلار به چین را تحریم می‌کند. این نفت به نمایندگی از ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران و شرکت تحت تحریم آن که سپهر انرژی جهان نما پارس (سپهر انرژی) است، ارسال شده است. این تحریم‌ها شامل نهاد‌ها و افراد در حوزه‌های متعدد، از جمله چین، هند، و امارات و همچنین چندین کشتی می‌شود.»
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: «ایران سالانه معادل میلیارد‌ها دلار از طریق فروش نفت برای تامین مالی فعالیت‌های منطقه‌ای بی‌ثبات‌کننده و حمایت از چندین گروه تروریستی منطقه‌ای از جمله حماس، حوثی‌ها (انصارالله یمن) و حزب‌الله درآمدزایی می‌کند. ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران از شبکه شرکت‌ها و کارگزاران خارجی استفاده می‌کند تا این فروش و محموله‌های نفت را امکان‌پذیر کند.»
اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا نیز ادعا کرد: «حکومت ایران همچنان بر استفاده از درآمد‌های نفتی خود برای تامین مالی توسعه برنامه هسته‌ای خود، تولید موشک‌های بالستیک مرگبار و پهپاد‌ها و حمایت از گروه‌های نیابتی تروریستی منطقه‌ای خود متمرکز است. آمریکا متعهد به هدف قرار دادن تهاجمی هرگونه تلاشی از سوی ایران برای تأمین بودجه این فعالیت‌های بدخواهانه است.»
ترامپ که در دور دوم ریاست جمهوری خود بار‌ها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، 4 فوریه 2025 برابر با 16 بهمن ماه 1403 با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفتگو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است». «امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟
ترامپ روز بعد همچنین در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال، با بیان اینکه اولویتش رسیدن به یک توافق صلح هسته‌ای قابل راستی آزمایی با ایران است، گفت: ما باید فوراً کار بر روی آن را شروع کنیم و زمانی که این توافق امضا و نهایی شد، یک جشن بزرگ در خاورمیانه برگزار کنیم.
ترامپ در حالی سخن از مذاکره و توافق می‌کند که در 18 اردیبهشت 1397 (8 می 2018) از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد. ایران همواره اعلام کرده که آماده مذاکره برای دفاع از حقوق هسته‌ای خود است، اما این واشنگتن است که به تعهدات خود پایبند نبوده و توافقی که مورد تایید تمامی قدرت‌های جهانی و نهاد‌های بین المللی بوده است را در گذشته، زیرپا گذاشت و از آن خارج شد.
«محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهوری ایران در واکنش به اظهارات رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه نمی‌توان گفت دیدار دو انسان غیر ممکن است، تاکید کرد: امروز دیدار و مذاکره با ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در دستور کار جمهوری اسلامی نیست.
عارف با بیان اینکه اگر ترامپ اعتقاد دارد که ایران نباید وارد فضای سلاح هسته‌ای شود، این راهبرد دائمی ایران است، اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا خیالش راحت باشد، زیرا ما در این زمینه فتوا دادیم و در این راهبرد بحثی نداریم.
«مسعود پزشکیان» نیز در دیدار «هیثم الغیض» دبیرکل سازمان اوپک، تلاش برای دور نگه داشتن اوپک از سیاست‌بازی را یک اصل مهم برشمرده و گفته است: انتقال تجربیات و دستاورد‌ها و نیز مدیریت جمعی بازار از زمینه‌های جدی مشارکت اعضای اوپک با یکدیگر است. اعضا باید به نحوی عمل کنند که اقدامات آن‌ها آسیبی به عضوی دیگر وارد نکند؛ باور دارم که اگر اعضای اوپک با هم متحد و یکپارچه عمل کنند، آمریکا نمی‌تواند یکی از اعضا را تحریم کرده و تحت فشار قرار دهد.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355179/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای قتل هولناک یک کارگر جوان در بومهن

اولین تحریم نفتی دولت ترامپ علیه ایران | آغاز دور جدید تحریم‌ها

پس از پایان جنگ اسرائیل غزه را به آمریکا می‌دهد

وزیر صهیونیست: با حمایت ترامپ، فلسطینیان را اخراج خواهیم کرد

آیت‌الله نوری همدانی: مذاکره با آمریکا باید از موضع قدرت باشد

همکاری ایران و روسیه حتی با وجود تحریم ادامه می‌یابد

ترامپ: اسرای بیشتری از غزه آزاد خواهند شد

آمریکا دور جدید تحریم ها علیه ایران را اعلام کرد

ترامپ امروز فرمان تحریم دیوان بین المللی کیفری را امضا می‌کند

هم فرمان فشار حداکثری و هم پیشنهاد مذاکره/ تلاش آمریکا برای فعال‌کردن مکانیسم ماشه/ اعلام جرم علیه دو بازیگر پیشکسوت

رژیم صهیونیستی از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد

فوری/ تحریم های جدید ترامپ علیه ایران رسما آغاز شد

جزئیات نخستین تحریم ترامپ علیه ایران

نتانیاهو: به سربازان آمریکا نیازی نداریم

ترامپ و اجرای یک تکنیک جدید علیه ایران

هدیه عجیب و تروریستی نتانیاهو به ترامپ!

حل مشکلات مردم اولویت اول مسئولان باشد/ با آمریکا از موضع قدرت و عزت رفتار شود

جوان 97 کیلوی ایران از پس کایل اسنایدر بر‌نیامد

رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی؛ ابوالفضل بابالو صاحب مدال نقره شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تلاش آمریکا برای ممانعت از حضور حزب‌الله در کابینه لبنان

آیت‌لله نوری همدانی: مذاکره با آمریکا باید از موضع قدرت باشد

آن قدر قوی باشید که دشمن از شما بترسد/ آمریکا اصالت ندارد

ایران آمادگی خوبی برای مقابله حملات احتمالی آمریکا و «اسرائیل» دارد

رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی؛ ابوالفضل بابالو صاحب مدال نقره شد

اعتراف به تورم

رادیو ارتش اسرائیل: خودکشی 28 نظامی صهیونیست از شروع جنگ غزه

تصویر پیجری که نتانیاهو به ترامپ هدیه داد

رسانه اسرائیلی: نتانیاهو آماده آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس است

ترامپ دیوان کیفری بین المللی را تحریم می‌کند

نتانیاهو: نیازی به حضور نیروهای آمریکایی در غزه نیست

خاویار، پسته و زعفران برترین‌های محصولات کشاورزی در ایران

سازمان بورس: برگزاری مجمع عمومی ایران خودرو مطابق مقررات بود

سقوط آزاد پژو 27 در بازار

واکنش عراق به طرح جنجالی ترامپ

قم، میزبان عطر ایثار و شهادت در مراسم غبارروبی مزار شهدا

نشست صمیمی مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان فریدونکنار

افزایش 2 برابری هزینه رستوران رفتن/ تیغ تیز جراحی اقتصادی بر پیکر این کسب و کار+ نمودار

حقوق کارگران در سال آینده/ آیا 35 میلیون تومان واقعیت دارد؟

اصفهان می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند

سردار محسن رضایی: قزوین، مهد پرورش شهدای شاخص کشور است

لزوم اقدام جدی بانک مرکزی برای حل معضل حساب‌های بانکی اجاره‌ای

گردشگری، بزرگترین منبع برای رونق اقتصادی همدان است

دولت بخواهد متصدی همه امور باشد مشکلات اقتصادی حل نخواهد شد

دولت برای حل مشکلات بخش خصوصی مصمم است

طرز تهیه ته‌چین | یه غذای شیک و گجلسی که نگم از عطر و طعمش +ویدئو

تولید موش چند پدر بی مادر در چین

ایران باید مستقیما مسائلش را با آمریکا حل کند/ مسوولیت دولت و حکومت جلوگیری از خسارت است، نه رفتن ‌به‌دنبال آرمان‌ها

خبر فوری درباره تحریم جدید نفت ایران

چهار نکته درباره مذاکرات ایران و آمریکا

ایران نباید در حوزه انرژی هسته‌ای هم نیازمند دیگران باشد