ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی:

تعامل تشکل‌های شاهد و ایثارگر و شرکت متد راهگشای مشکلات جانبازان است بنیاد شهید و امور ایثارگران

تعامل تشکل‌های شاهد و ایثارگر و شرکت متد راهگشای مشکلات جانبازان است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی در نشست هم‌اندیشی و تجلیل از دبیران جانباز تشکل‌های شاهد و ایثارگر که روز یکشنبه 21 بهمن‌ماه با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، گفت: تعامل تشکل‌های شاهد و ایثارگر و شرکت متد راهگشای مشکلات جانبازان است.

به گزارش «ایثار»، رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی در ابتدای این نشست ضمن تبریک روز جانباز و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: جانبازان دبیر تشکلها به عنوان بازوان فکری و اجرایی بنیاد و امور ایثارگران و شرکت متد هستند. امیدوارم با آسیب‌شناسی، مسئله‌محوری، بررسی میدانی و دیگر مسائل حضور جانبازان معزز در حوزه سلامت ایثارگران تقویت، ترمیم و بهینه سازی شود.
وی ادامه داد: همان‌گونه که تشکل‌ها در همه عرصه‌ها راهگشا عمل می‌کنند؛ امیدوارم در حوزه سلامت نیز به ویژه در موضوع جانبازان به عنوان پل ارتباطی میان اعضای خود با بنیاد شهید و امور ایثارگران باشند. تشکل‌های شاهد و ایثارگر زمینه‌ای برای رصد، کارشناسی و نیازسنجی نیازها فراهم می‌کنند و این را به شرکت متد برای تامین تجهیزات ارائه کرده تا تامین رضایت‌مندی کند. یکی از اهداف برنامه امروز این است که در ارتباطی دو سویه زمینه تقویت ارتباط برای تعامل با شرکت متد فراهم شود.
نریمانی ضمن تبریک مجدد چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امیدواریم تشکل‌ها با حضور و دعوت از مردم در راهپیمایی 22 بهمن پیشتاز و پیشقراول باشند. قرارگاه مرکزی و فرهنگی تشکل‌های شاهد و ایثارگر روبروی سازمان حج و زیارت با برنامه‌های فرهنگی در این مراسم حضور پرشور خواهند داشت.
وی ادامه داد: نقش اساسی تشکل‌های شاهد و ایثارگر در فضای کشور و ورود به چله دوم انقلاب اسلامی، با موضوع برنامه محوری رخ خواهد داد. یکی از موضوعات تراز انقلاب اسلامی برای تشکل‌ها این است که وارد برنامه‌ریزی استراتژیک در همه زمینه‌ها و به ویژه برنامه‌های حوزه سلامت داشته باشند و با نیازسنجی این برنامه محوری را در تعامل با شرکت متد و معاونت بهداشت و درمان داشته باشند.
نریمانی اظهار کرد: یکی دیگر از برنامه‌های گام دوم پویایی، نشاط و امید اجتماعی است. در حوزه سلامت به هر میزانی در زمینه پویایی و نشاط سرمایه‌گذاری شود هزینه نیست، بنابراین یکی از کارکردهای تشکل‌ها این است که در زمینه پیشگیری و امید آفرینی برای اعضای خود اقدام کند تا میزان هزینه‌های درمان کاهش یابد.
وی با تاکید بر اهمیت اعتماد سازی تشریح کرد: شاخص اعتماد در دنیا برای شکل گیری یک جامعه مدنی به دست سازمان‌های مردم نهاد شکل می‌گیرد و در این زمینه اتحادیه‌ها نقش آفرین هستند. تشکل‌های شاهد و ایثارگر به دلیل نفوذ در جامعه هدف و مردم می‌توانند نقش بسیار موثری ایفا کنند.
نریمانی گفت: ابتکار، خلاقیت و نوآوری تشکل‌ها در ایده پروری بسیار مثمرثمر است و باید در ادامه توجه کرد که اساسی‌ترین موضوع که تمام اتفاقاتی که در قالب خدمت ایثارگران رخ می‌دهد همگی برای کسب رضایت است و تمام برنامه ریزی ها برای حصول این نتیجه است، این موضوع با حضور سازمانهای مردم نهاد بر آن صحه گذاشته می‌شود.
مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به موضوع واسپاری امور بنیاد شهید و ایثارگران به جامعه هدف گفت: ما به عنوان خادمان خانواده شهدا در نظر داریم بسیاری از اقدامات به دست شما انجام شود و تشکل‌ها باید به آن توانمندی برسند که بتوانند زیر بار انجام این امور بروند.
وی با اشاره به اینکه جانبازان نماد و میراث انقلاب و جنگ دفاع مقدس را به همراه دارند؛ گفت: جانبازان عزیز باعث سربلندی این نظام هستند و امیدوارم بتوانیم با ایجاد رضایتمندی زمینه توسعه خدمت را با مشارکت خود شما فراهم کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1358580/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

موافقت اوکراین با آتش‌بس 30 روزه؛ آمریکا: توپ در زمین روسیه است

وزیر جنگ اسرائیل، جولانی را تهدید کرد

زلنسکی: آماده صلح بوده و منتظر واکنش روسیه هستیم

ترامپ: امیدوارم پوتین با آتش‌بس موافقت کند

نخست وزیر جدید کانادا: تعرفه‌ها علیه آمریکا را حفظ می‌کنیم

منبع یمنی: منتظر صدور دستور برای آغاز عملیات علیه اسرائیل هستیم

مسکو: تمام افراد دخیل در حمله پهپادی گسترده در خاک روسیه مجازات می‌شوند

نتانیاهو برای فرار از رسوایی از یعلون شکایت کرد

13 گروگانگیر حادثه حمله به قطار مسافربری در پاکستان کشته شدند

موافقت اوکراین با آتش بس 30 روزه؛ آمریکا توقف تبادل اطلاعاتی با کی‌یف را لغو می‌کند

کاخ سفید: دیدار با مقامات اوکراین مثبت بود

اختلال در جی‌پی‌اس در اراضی اشغالی از ترس حملات یمن

تداوم جنایات شورشیان «الجولانی»؛ شمار کشته‌ها از 1200 نفر گذشت

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

صلیب سرخ: صدها هزار خانواده در غزه زیر خط فقر زندگی می‌کنند

دختر رئیس جمهور سابق فیلیپین: پدرم را با زور به لاهه بردند

استقبال سرد اپوزیسیون سعودی از سیگنال مثبت حکومت

هشدار سازمان ملل: رژیم صهیونیستی همچنان مانع رساندن کمک های حیاتی به غزه می شود

ترامپ: کانادا چنان تاوان سنگینی بدهد که سال‌ها در تاریخ بماند

حماس: سیاست‌های جنایتکارانه در کلیه اراضی فلسطینی ادامه دارد

آیا بر کیفیت کالای خشکبار و آجیل نیز نظارتی وجود دارد؟

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

فرزندان شهدا پرچم‌داران عرصه علم باشند/ جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، رسالت امروز فرزندان شهدا/ شناسایی فرزندان شاهد نخبه و ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و شکوفایی آنان

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

تکذیب ادغام سویداء در ذیل مدیریت دمشق

اروپا: از اواخر ژانویه بیش از 3500 نفر غزه را ترک کردند

کاهش قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار ثابت ماند

واکنش نماینده کارفرمایان صندوق تامین اجتماعی به حقوق پیشنهادی انجمن صنفی کارگران

ماجرای ضرر چند صد میلیارد تومانی از واردات پیاز

عرضه بنزین و نفت‌گاز کماکان بر بستر سامانه هوشمند سوخت

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی