ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بیانیه سپاه به مناسبت 22 بهمن: مات شدن نظام سلطه در شطرنج سیاسی عالم پیامد شکست‌های آمریکاست/ ملت ایران نشان خواهد داد جمهوری اسلامی ایران با وجود برخی چالش ها در کم نظیرترین وضعیت و موقعیت اقتدار به سر می برد ایالات متحده آمریکا

بیانیه سپاه به مناسبت 22 بهمن: مات شدن نظام سلطه در شطرنج سیاسی عالم پیامد شکست‌های آمریکاست/ ملت ایران نشان خواهد داد جمهوری اسلامی ایران با وجود برخی چالش ها در کم نظیرترین وضعیت و موقعیت اقتدار به سر می برد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن دعوت از آحاد ایرانیان برای حضور پرشور و دشمن شکن در راهپیمایی 22 بهمن ماه بیان کرد: شکست‌های زنجیره‌ای امریکا در میدان نبرد و مقابله شیطانی با انقلاب اسلامی و ملت ایران طی 46 سال گذشته، شگفت‌انگیزترین رویدادهای تاریخ معاصر و حتی قرن‌های اخیر را رقم زده است که پیامد آن مات شدن نظام سلطه و صهیونیسم در شطرنج سیاسی عالم است.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در 22 بهمن ماه 1357 و ظهور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک "شکاف راهبردی" در "هندسه قدرت جهانی" بود که ایران را به یک "قدرت برتر" منطقه‌ای و بازیگر توانمند در عرصه معادلات بین‌المللی تبدیل و در ادامه با نفوذ منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای گفتمان خود، نویدبخش "تمدن نوین اسلامی" در عصر جاهلیت مدرن گردید.
این بیانیه می‌افزاید: دستاوردها و پیشرفت‌های افتخارآمیز کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف از جمله احیای هویت و مردم سالاری دینی، استقلال سیاسی، ثبات و امنیت داخلی، ترویج گفتمان مقاومت و استکبارستیزی و همچنین در حوزه‌های علم و فناوری، انرژی، سلامت، هسته‌ای و اقتدار و بازدارندگی دفاعی و نظامی همه جانبه، در کنار تجربه‌ی مقاومت و ایستادگی برابر دشمنان و عبور از بحران‌های گوناگون، سرمایه عظیم و توانمندی را برای تداوم حرکت قدرتمند ملت ایران به سوی افق‌های روشن آینده و فتح قله‌های رفیع پیشرفت جهانی تولید کرده است که تاثیرات خود را در بستر راهبرد "قوی شدن" روزبه روز پدیدارتر خواهد ساخت.
این بیانیه صدور معنوی انقلاب اسلامی به قلب جهان اسلام و ظهور پدیده‌های شگفت انگیز و باشکوهی مانند حزب‌الله در لبنان، حماس در فلسطین، انصارالله در یمن و دیگر اضلاع جبهه مقاومت را محصول الهام بخشی اقتدار و عظمت این حقیقت زنده و جاودانه توصیف و خاطرنشان کرده است: شکست‌های زنجیره‌ای امریکا در میدان نبرد و مقابله شیطانی با انقلاب اسلامی و ملت ایران طی 46 سال گذشته، شگفت انگیزترین رویدادهای تاریخ معاصر و حتی قرن‌های اخیر را رقم زده است که پیامد آن مات شدن نظام سلطه و صهیونیسم در شطرنج سیاسی عالم است.
این بیانیه در ادامه انقلاب اسلامی را معجزه‌ای اجتماعی و سیاسی بر اساس سنت‌های الهی در اوج دوران مدرنیته و در قلب نظام‌های غیر دینی لیبرالیسم و سوسیالیسم قلمداد و تصریح کرده است: "مانایی انقلاب اسلامی" در میان طوفان فتنه آفرینی‌ها و بحران سازی‌های گوناگون جبهه متحد دشمنان ایران عزیز و تلاش باطل آنان برای به ثمر رساندن توطئه "تحریف " و "نفوذ" ، تایید نصرت خداوندی برای پایداری نهضت امام خمینی (ره) و به رخ کشیدن مزیت‌ها و تفاوت‌های بی‌نظیر آن نسبت به سایر انقلاب‌های جهان است.
در ادامه این بیانیه ، "مسئولین متعهد" و "ملت متحد" سرمایه بزرگ و پشتوانه گران سنگ انقلاب و نظام اسلامی برای خنثی سازی "جنگ شناختی "دشمن در تضعیف موقعیت بین المللی و داشته های داخلی ایران عزیز محسوب و با تاکید بر ضرورت تقویت اعتماد عمومی از طریق عملکرد کارآمد و پرهیز از سیاست‌های تنش زا و اختلاف افکن در کشور تاکید کرده است: در شرایطی که دشمنان "ایران قوی" و مقتدر به ویژه دولت تروریستی امریکا، در صدد برجسته‌سازی مشکلات داخلی و تزریق یاس و ناامیدی در جامعه برآمده‌اند و در سایه دستورالعمل اجرایی رئیس جمهور نگون بخت امریکا، راهبرد "القای مذاکره با آمریکا" به عنوان "حلال مشکلات اقتصادی کشور" را فریبکارانه و با دورسازی توجه افکار عمومی به واقعیت‌های عهد شکنی و زیاده‌خواهی خود دستور کار قرار داده‌اند، از آحاد مردم و مسئولین و به ویژه اصحاب رسانه شخصیت‌های دارای مرجعیت اجتماعی انتظار می‌رود مجاهدانه در میدان "جهاد تبیین" به روشنگری و افشای اهداف و خواسته‌های شوم دشمن در این عرصه پرداخته و با تحکیم وحدت و انسجام ملی زمینه‌های تولید دو قطبی های کاذب و آسیب رسان به منظومه اقتدار میهن اسلامی را مسدود سازند و همچنان اردوگاه خصم را برابر بصیرت هوشمند خود منکوب سازند.
در پایان این بیانیه، با تبریک فرارسیدن طلیعه چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تعظیم به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب و بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان والا مقام عرصه‌های دفاع از انقلاب و مقاومت اسلامی به ویژه سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای راه آزادی قدس شریف و میثاق دوباره با آرمان‌های بلند آنان، بیعت خود با مقام عظمای ولایت و رهبری و فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه‌ای را تجدید و ضمن دعوت از آحاد و اقشار مردم انقلابی و بصیر ایران برای حضور در جشن ملی 1403 و راهپیمایی سراسری و دشمن شکن 22 بهمن ماه آورده است: ملت شریف، قهرمان، انقلابی، ولایی و بصیر ایران عزیز در جشن ملی پاسداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مصمم‌تر و مقتدرتر از گذشته نشان خواهد داد، "جمهوری اسلامی ایران" با وجود برخی چالش‌ها و موانع تحمیلی اردوگاه دشمن و در راس آن رژیم تروریستی ایالات متحده امریکا بویژه در عرصه تحریم و جنگ اقتصادی، در کم نظیرترین وضعیت و موقعیت اقتدار در مقابل جبهه خصم به سر می‌برد و به فضل الهی با تکیه بر این اقتدار که قبل از هر چیز بر اعتماد، امید و ایمان های راسخ مردم استوار است، به دشمنان ایران و ایرانی هشدار می‌دهد به تاسی از مواضع صریح و مقتدرانه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب ، هرگونه خطای محاسباتی آنان را با پاسخ‌های سخت متقابل مواجه خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1358781/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

موافقت اوکراین با آتش‌بس 30 روزه؛ آمریکا: توپ در زمین روسیه است

وزیر جنگ اسرائیل، جولانی را تهدید کرد

زلنسکی: آماده صلح بوده و منتظر واکنش روسیه هستیم

ترامپ: امیدوارم پوتین با آتش‌بس موافقت کند

نخست وزیر جدید کانادا: تعرفه‌ها علیه آمریکا را حفظ می‌کنیم

منبع یمنی: منتظر صدور دستور برای آغاز عملیات علیه اسرائیل هستیم

مسکو: تمام افراد دخیل در حمله پهپادی گسترده در خاک روسیه مجازات می‌شوند

نتانیاهو برای فرار از رسوایی از یعلون شکایت کرد

13 گروگانگیر حادثه حمله به قطار مسافربری در پاکستان کشته شدند

موافقت اوکراین با آتش بس 30 روزه؛ آمریکا توقف تبادل اطلاعاتی با کی‌یف را لغو می‌کند

کاخ سفید: دیدار با مقامات اوکراین مثبت بود

اختلال در جی‌پی‌اس در اراضی اشغالی از ترس حملات یمن

تداوم جنایات شورشیان «الجولانی»؛ شمار کشته‌ها از 1200 نفر گذشت

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

صلیب سرخ: صدها هزار خانواده در غزه زیر خط فقر زندگی می‌کنند

دختر رئیس جمهور سابق فیلیپین: پدرم را با زور به لاهه بردند

استقبال سرد اپوزیسیون سعودی از سیگنال مثبت حکومت

هشدار سازمان ملل: رژیم صهیونیستی همچنان مانع رساندن کمک های حیاتی به غزه می شود

ترامپ: کانادا چنان تاوان سنگینی بدهد که سال‌ها در تاریخ بماند

حماس: سیاست‌های جنایتکارانه در کلیه اراضی فلسطینی ادامه دارد

آیا بر کیفیت کالای خشکبار و آجیل نیز نظارتی وجود دارد؟

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

فرزندان شهدا پرچم‌داران عرصه علم باشند/ جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، رسالت امروز فرزندان شهدا/ شناسایی فرزندان شاهد نخبه و ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و شکوفایی آنان

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

تکذیب ادغام سویداء در ذیل مدیریت دمشق

اروپا: از اواخر ژانویه بیش از 3500 نفر غزه را ترک کردند

کاهش قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار ثابت ماند

واکنش نماینده کارفرمایان صندوق تامین اجتماعی به حقوق پیشنهادی انجمن صنفی کارگران

ماجرای ضرر چند صد میلیارد تومانی از واردات پیاز

عرضه بنزین و نفت‌گاز کماکان بر بستر سامانه هوشمند سوخت

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی