ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حمایت 7239 استاد دانشگاه از موضع رهبر انقلاب در قبال فریبکاری آمریکا ایالات متحده آمریکا

حمایت 7239 استاد دانشگاه از موضع رهبر انقلاب در قبال فریبکاری آمریکا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، هفت هزار و دویست و سی و نه (7239) نفر از اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور در حمایت از بیانات حکیمانه و راهبردی رهبر انقلاب در خصوص ادعای فریبکارانه آمریکا درباره مذاکرات و قدردانی از مواضع هوشمندانه و قاطعانه مسئولان ارشد کشور بویژه ریاست جمهور بیانیه‌ای صادر کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ لَا تَتَّبِعُوا خُطواتِ الشَّیطانِ انَّهُ لَکُم عَدوٌ مُبینٌ (انعام/142)
از گام‌های شیطان پیروی نکنید، بدرستی او برای شما دشمنی آشکار است.
رئیس جمهور مغرور و نادان آمریکا در حالی از شرط و شروط‌ها و اهداف شوم خویش از مذاکره با ایران پرده بر می‌دارد که ملت شریف و بصیر ایران اسلامی نه تنها هیچ نیازی به مذاکره با شیطان بزرگ احساس نکرده بلکه یقین دارد این مذاکرات بر مشکلات کشور ایران خواهد افزود. چراکه تجربه برجام و مذاکرات مربوط به آن، تجربه‌ای تلخ را یادآوری می‌کند که مذاکرات با آمریکا بالاخص با ناقض برجام (ترامپ) نه فقط حلال مشکلات نیست بلکه خود مشکل آفرین و بدفرجام است.
شرطی شدن اقتصاد و قیمت کالاها در بازار داخلی به مذاکرات به حدی به وخامت گرائید که در سال 97 با پاره شدن برجام توسط ترامپ ارزش پول ملی طی سه سال (1397 تا 1400) حدود 8 برابر کاهش یافت. لذا مذاکرات و برجامی که قرار بود به اقتصاد کشور و رفع تحریم‌های ظالمانه کمک کند عملاً نتیجه‌ی عکس داد. لذا بعد از برجام، بهانه خلع سلاح کشور و دست اندازی به حوزه‌های دیگر با برجام های 2 و 3 را پیش کشیدند که در صورت عمل به آن برای کشور کشنده بود. امروز اگر ترامپ پایبندی خود به تعهدات و مسئولیت‌های دولت آمریکا در برجام را نشان داد آن‌وقت می‌توان به قول و قرار او در مذاکرات خوشبین بود. لذا رهبر حکیم انقلاب در خصوص برجام و مذاکره با امریکا فرمودند: در این معاهده (برجام) طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد، اما همان معاهده را آمریکایی‌ها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است (ترامپ)، معاهده را پاره کرد. قبل از اینکه او بیاید هم همان‌هایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند و تحریم‌های آمریکا که قرار بود برداشته شود، برداشته نشد و مسئله سازمان ملل (مکانیسم ماشه) هم همچون استخوانی لای زخم باقی ماند که همیشه مانند تهدیدی بر بالای سر ایران باقی بماند.
واقعیت‌های میدانی بیانگر این حقیقت است که کلید حل مشکلات کشور تکیه بر نیروها، ظرفیت‌ها، عوامل درونزا، همت مسئولان متعهد و ملتی متحد است که می‌تواند اراده دشمن را درهم بشکند.
لذا استادان انقلابی ایران اسلامی ضمن بیان حمایت قاطع از فرمایشات حکیمانه، مدبرانه، دشمن شناسانه، هوشمندانه، عالمانه و عزت آفرین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) در عدم سودمندی هرگونه مذاکره مجدد با آمریکای خبیث برای ملت ایران و تکرار تجربه تلخ گذشته، مواضع خویش را بشرح ذیل اعلام می‌داریم:
الف) از حضور حماسی ملت بزرگ ایران در راهپیمایی 22 بهمن در چهل و هفتمین طلوع فجر انقلاب اسلامی تشکر و قدر دانی نموده و خدای سبحان را برای وجود چنین امتی سپاس می‌گوییم که به رغم همه مشکلات و برودت هوا امام شان را اطاعت و حمایت نمودند و به صورت متحد و یکپارچه، گسترده و قاطع چنین «نه بزرگی» را به مذاکره با آمریکا گفتند.
ب) از مواضع هوشمندانه و قاطعانه مسئولان ارشد کشور بویژه ریاست جمهور دکتر پزشکیان و وزیر امور خارجه دکتر عراقچی تشکر و قدردانی نموده و انتظار داریم با همین روند در برابر زیادخواهی های رئیس جمهور مغرور آمریکا ایستاده و بدانید که ملت با تمام قدرت پشت سر شما ایستاده است. ج) از جامعه فرهیخته کشور بویژه جامعه دانشگاهیان انتظار داریم نسبت به تبیین مواضع حکمیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و حکمت اتخاذ این مواضع عالمانه برای جامعه خاصه دانشجویان عزیز اهتمام لازم را به عمل آورده و برای کسانی که ممکن است بدلیل ضعف اطلاعات دچار شبهات و سوالاتی باشند، حداقل یادداشت اجرایی ترامپ را که خواستار مقابله با قدرت دفاعی ایران و تشدید تحریم‌ها و برخورد قضایی با دور زنندگان تحریم تا صفر شدن فروش نفت ایران گردیده را یادآوری نمایند.
د) به دشمنان ملت ایران توصیه می‌کنیم آزموده را آزمودن خطاست. چهل و شش سال برای عبرت گرفتن کافی است. نه کشور ایران از گذشته ضعیف‌تر شده و نه آمریکا قوی‌تر، ترامپ هم از هیچیک اسلاف خود نه داناتر است و نه شجاع‌تر، هر غلطی خواسته‌اید کرده‌اید و بیش از این هم نمی‌توانید. ملت ایران هم بنا ندارد آزموده را بیازماید و از هیچ دولتی مانند ترامپ تجربه تلخ ندارد. پس نه دم از مذاکره مکارانه بزنید و نه از تهدید تو خالی سخن برانید. سیاست واقع بینانه را جایگزین مکر و حیله کنید و با پذیرش قدرت و عظمت ملت ایران گذشته خود را با عمل جبران کنید.
والله خیر الناصرین
انتهای پیام/
کد خبر: 1258716 برچسب‌ها بسیج اساتید

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1362333/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هیات تجاری ایران در نمایشگاه نانو ژاپن 2025 حضور یافت

نخست وزیر ژاپن از طرح ترامپ فاصله گرفت

دست کم 8 کشته و 51 مصدوم در پی برودت هوا و شرایط جوی نامساعد در ژاپن

دست کم 8 کشته و 54 مصدوم در پی برودت هوا و شرایط جوی نامساعد در ژاپن

آیا لیورپول در پایان فصل برنده لیگ قهرمانان اروپا، لیگ برتر انگلیس و کارابائو کاپ می‌شود؟ کرگر، آنری و ریچادرز نظر می…

همسایه ایران عضو اتحادیه اروپا می شود؟!

پیوستن ارمنستان به اتحادیه اروپا کلید خورد

موافقت پارلمان ارمنستان با پیوستن اتحادیه اروپا

قیمت سنگ آهن افزایشی شد

سفیر روسیه در تهران: امیدواریم مذاکرات هسته‌ای با ایران در قالب 1+5 ادامه یابد/ کشورهای غربی در تلاشند روسیه و چین را از این روند کنار بگذارند؛ بدون ما و پکن، مذاکرات با ایران هرگز به هدف خود نمی‌رسد

جزئیات همکاری تتر با آربیتروم و لایه صفر

قیمت جهانی نفت خام کاهشی شد

حازم قاسم: زیر بار تهدید آمریکا یا اسرائیل نخواهیم رفت

آشنایی با سگ‌های نیروهای ویژه پلیس آمریکا + ویدیو

آمریکا تا کنون به هیچ مذاکره و پیمانی در جهان وفادار نمانده است و فقط به دوشیدن ملت‌ها و کشورها می‌اندیشد

روبیو: حل‌وفصل بحران اوکراین بسیار پیچیده است

وزیر دفاع آمریکا: تمرکز آمریکا بر چین خواهد بود / اروپا خودش به فکر امنیت این قاره باشد

‌پزشکیان: رئیس جمهور آمریکا ‌به چه حقی ایران را تروریست معرفی می‌کند؟

اظهارات جدید وزیر خارجه آمریکا درباره صلح در اوکراین

بولتون مدعی شد اقدامات ترامپ باعث بی‌اعتمادی به ایالات متحده می‌شود

خط‌ونشان حماس برای آمریکا و اسرائیل/ هیچگونه تهدید را نمی‌پذیریم

دشمن می خواهد جلوی پیشرفت ما را بگیرد | ما باید جهاد ترکیبی داشته باشیم

پس‌لرزه‌های تحولات شام برای آنکارا/ شمال شرق سوریه به میدان صف‌آرایی ترکیه و آمریکا تبدیل می شود؟

اخراج بازرس کل آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا

حمایت بیش از 7200 استاد دانشگاه‌ از بیانات رهبر معظم انقلاب و مواضع هوشمندانه رئیس‌جمهور

نظرسنجی: بایدن نامحبوب‌ترین رئیس جمهور زنده آمریکاست

خط و نشان اتحادیه اروپا برای ترامپ

هگست: تمرکز آمریکا چین و جلوگیری از وقوع جنگ با این کشور خواهد بود

تصمیم نهایی آمریکا برای حمله نظامی به ایران اعلام شد

تحریک بحران

کشف گور جمعی متعلق به دوران صدام در فلوجه

آمریکا بازرس کل آژانس توسعه بین‌المللی را اخراج کرد

اتحادیه عرب طرح ترامپ برای کوچ اجباری مردم غزه را رد کرد

سی ان ان: مسلمانان هدف اصلی نفرت‌پراکنی در هند هستند

افشای نتایج 4 کمیته ارتش اسرائیل در مورد طوفان‌الاقصی

آفریقای جنوبی: شکایت خود از اسرائیل را پس نخواهیم گرفت

نخست‌وزیر لبنان: بازسازی مناطق آسیب‌دیده به بیش از 10 میلیارد دلار نیاز دارد

سوئد یک زن را به دلیل نگهداری از بردگان ایزدی به حبس محکوم کرد

حماس: تهدیدات را نمی‌پذیریم

کشورگشایی به سبک ترکیه؛ غزه به سرزمین‌های ما ملحق شود!

پنتاگون: عضویت اوکراین در ناتو و بازگشت به مرزهای 2014 ممکن نیست

550 تن محموله سیب‌زمینی وارداتی به کشور آمد

تداوم کاهش قیمت ارز؛ قیمت انواع سکه طلا بیش از یک میلیون تومان ریخت

خبری خوش برای کاربران بلوبانک سامان

پیش بینی قیمت دلار 25 بهمن 1403

دیدار وزیر راه و شهرسازی ایران با دبیرکل کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد

توزیع کالابرک رمضان و عید بین دهک‌های 1 تا 7

شناسایی 34 فرصت سرمایه‌گذاری در کرمانشاه

مرحله کشوری سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن کریم و معارف اسلامی برگزار می‌شود

انتشار 10 عنوان کتاب کودک نشر شاهد در ایام دهه فجر