ایرانیان جهان

آخرين مطالب

خط و نشان رادان برای گنگسترهای اقتصادی اخبار ایران

خط و نشان رادان برای گنگسترهای اقتصادی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فرمانده کل انتظامی کشور گفت : سال 1404 پلیس امنیت اقتصادی باید نقش گارد آهنین نظام در مقابله با گنگسترهای اقتصادی را در خود تقویت کند.
به گزارش مشرق، سردار احمدرضا رادان روز پنجشنبه در همایش روسای پلیس امنیت اقتصادی کشور افزود:آموزش فنی افسران، درجه داران و کارکنان پلیس دراین زمینه لازم است و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: پلیس امنیت اقتصادی باید آمادگی داشته باشد تا بتواند در سیاست گذاری نیز مداخله گر باشد.
فرمانده کل انتظامی کشورگفت: افسران جوان باید تحت آموزش های لازم و تخصصی قرار بگیرند و در واحدهای تخصصی مانند گمرک با چشم بینا و باز گوش باز کار کنند.
سردار رادان با اشاره به کشف اسناد جعلی نیز گفت : آیا باید فقط باید در کشف اسناد جعلی خوشحال بود یا اینکه مسیر های منتهی به جعل گرفته شود و چگونگی ورود به این مسیر باید از آنها گرفته شود.
وی تصریح کرد: سال 1404 پلیس امنیت اقتصادی باید نقش گارد آهنین نظام در مقابله با گانگسترهای اقتصادی را در خود تقویت کند. اولین و ویژه‌ترین اقدام باید صیانت از امنیت اقتصادی فعالان و بنگاه داران کوشا و قانونمند باشد. ما حتی نباید بگذاریم که فرایندهای پیچیده اداری بخواهد آن هارا اذیت کند.
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: امروز دشمنان کشور ما این موضوع را دریافتند که در هیچ جبهه ای نمی توانند در مقابل ما ایستادگی کنند جز در موضوع اقتصادی و تمام تمرکز خود را برای این موضوع به کار گرفته است و در این میان نقش پلیس امنیت اقتصادی بیش از پیش افزایش می یابد و باید به هنگام و به موقع باشیم و اگر این گونه شد درست عمل کرده ایم.
وی با بیان اینکه امروز در این شرایط اهمیت ویژه پلیس امنیت اقتصادی مشخص می شود، ادامه داد: باید در این میان پیش کنشگری و به هنگام بودن را مورد توجه قرار دهیم و اگر این اتفاق حاصل شود قطعا با انتظامی و اقدامات سلبی پلیس کاسته خواهد شد.
وی با بیان اینکه حدود 2 سال از حرکت پلیس امنیت اقتصادی به سمت جلو با هدایت سردار "رحیمی" و همکاران وی می گذرد، تصریح کرد: جا دارد در همین جا از همه فعالیت های علمی و عملی آنها تشکر کنم روز به روز شاهد تحولات صورت گرفته در حوزه ماموریت های علمی و عملی این پلیس هستیم.
وی زمینه حرکت عملی را حرکت درست علمی دانست و گفت: الحمداله این حرکت صحیح در پلیس امنیت اقتصادی رخ داده است، خوشحالم که قطار پر شتاب این پلیس در مسیر معماری آینده فراجا در حال حرکت است.
فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد: در حوزه فرآورده های سوختی نیز با تمرکز بر گلوگاه ها و سرشاخه های اصلی قاچاق سوخت و پیگیری در این زمینه گام بزرگی طی می شود که نیاز است نسبت به این مهم توجه ویژه ای شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1363335/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله انتحاری به وزارت شهرسازی افغانستان؛ 4 نفر کشته و زخمی شدند

رئیس قوه قضائیه: ترامپ سعی کرد با فریب نسبت به کشور ما عمل کند

3 راهبرد آمریکا و اسرائیل ‌علیه ایران | مقام عالی اطلاعات سپاه: دچار خطا نمی‌شویم

بن‌گویر مدعی شد اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردد

کرملین بلافاصله دنبال تشکیل تیم مذاکره‌کننده با آمریکای ترامپ افتاد

ما جنایات حقوق بشری آمریکا را فراموش نکرده ایم

طرح ترامپ، اعلام جنگ با مردم فلسطین است

عصبانیت آلمان و فرانسه از استراتژی ترامپ در قبال اوکراین

ترامپ عنوان کرد فرصت خوبی برای پایان‌دادن به جنگ خونین اوکراین وجود دارد

ادعای وال استریت ژورنال از احتمال حمله نظامی اسرائیل به ایران

رهبر انقلاب یمن: ترامپ صهیونیست‌ها را به آمریکا منتقل کند

نماینده ایران در سازمان ملل: متأسفانه امریکا در هر نشست شورای امنیت تهران را متهم می کند/ ایران از شکل‌گیری دولت فراگیر در سوریه حمایت می‌کند

آیت الله جنتی: ترامپ و سیاستمداران آمریکا اگر به دنبال حل مشکلاتشان با ایران بودند، از برجام خارج نمی‌شدند

الحوثی: طرح کوچاندن اهالی غزه، تلاشی برای حذف آرمان فلسطین است

رهبر انصار الله: ترامپ پس از «معامله قرن»، در پی «جنایت قرن» است

رسانه‌های اسرائیلی: حماس به چیزی که می‌خواست رسید

موضع‌گیری قابل تأمل بولتون درباره جنگ اوکراین

زلنسکی: هیچ توافقی بین آمریکا و روسیه بدون اوکراین پذیرفتنی نیست

ورود مجلس به موضوع کمبود برنج؛ عرضه با چندبرابر قیمت واقعی!

سفر ایرانی‌ها به مالزی 45 درصد رشد کرد

وزیر جهاد: حمایتمان از کشاورزان ادامه خواهد داشت

بهترین دوربین عکاسی اقتصادی برای مبتدی ها + قیمت

پسروی آب دریای خزرچالش است

توسعه اقتصادی گلستان نیازمند احیای کشت پنبه است

روزهای هولناک در پیش است؛ دلار 110هزار تومانی قطعی شد!

پیام باقری: رفع چالش صادرکنندگان در حوزه رفع تعهد ارزی خواسته جامعه فعالان اقتصادی است

واکنش پزشکیان به تهدید مراکز اتمی

عرضه سکه 60 میلیونی به بازار

آخرین وضعیت سهمیه پنجم لیگ قهرمانان اروپا؛ اسپانیا به یک قدمی ایتالیا رسید

رئیس قوه قضائیه: ترامپ ابتدا سعی کرد با فریب نسبت به کشور ما عمل کند.

اظهارات مدودف درخصوص گفت‌وگوی پوتین و ترامپ

حکم حبس برای مجری زن کویتی برای توهین به عراق

انفجار مرگبار در مرکز خرید تایوان

ریاض: هنوز مقدمات دیدار ترامپ و پوتین فراهم نیست

هاآرتص: سطل زباله تنها جای مناسب برای طرح ترامپ است

بن‌گویر: نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردم

رهبر انقلاب یمن: ترامپ جنایت‌کار بوده و به چرندگفتن عادت دارد

حقوق ناکافی کارگران؛ درماندگی در درمان

اعلام تعرفه واردات موبایل در سال آینده

آغاز دو عملیات اجرایی در فازهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر

احمد جمالی سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران شد

سردار رادان: صیانت از امنیت اقتصادی ویژه‌ترین اقدام پلیس امنیت اقتصادی است

اظهارنظرهای ناآگاهانه لطمه بزرگی به کشور وارد می‌کند

سفر ملا برادر به قطر

مشکلات زیرساختی حوزه اقتصادی استان بوشهر پیگیری می‌شود

وزیر صنعت: ‌تجارت ملوانی ابلاغ شد

پیدا و پنهان سهم نفت از کیک اقتصاد ایران در 14 سال اخیر+ نمودار

دستورالعمل‌ فروش میوه شب عید اعلام شد

موفقیت طرح شوق زندگی و کاهش نوزادان در شیرخوارگاه‌های مشهد

زیرساخت‌های اقتصادی و کشاورزی «دشتی» توسعه می یابد