ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بازدید هیئت دانشگاهی عراقی از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران عراق

بازدید هیئت دانشگاهی عراقی از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، در این نشست که با حضور دکتر خالد النعمانی، نایب رئیس جمعیت دروس تخصصی بین حوزه و دانشگاه و هیئت همراه و جمعی از مدیران و معاونان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر علی اسدی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، ضمن گرامی‌داشت دهه فجر و خوشامدگویی به هیئت عراقی، گفت: «اشتراکات فراوان فرهنگی، سیاسی و مذهبی، زمینه همکاری میان دو ملت و دولت ایران و عراق را فراهم کرده است.
در سال‌های گذشته همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی دو کشور از رونق خوبی برخوردار بوده است و امروز نیز خوشبختانه شاهد توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه هستیم.»
دکتر اسدی با اشاره به دستاوردهای علمی و فناورانه جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: «جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های علمی و آموزشی در منطقه جایگاه خوبی دارد و از نظر فناوری و نوآوری نیز پیشرفت قابل توجهی داشته است. ما آمادگی داریم که تجربیات خود را در زمینه فناوری و نوآوری در اختیار همتایان خود در دانشگاه‌های عراق قرار دهیم.»
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افزود: «در ایران 55 پارک علم و فناوری شامل 17 پارک دانشگاهی در حال فعالیت هستند که در آن میان، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بزرگترین، قدیمی‌ترین و اولین پارک دانشگاهی کشور محسوب می‌شود.»
اسدی گفت: «پیش‌تر رؤسای دانشگاه‌های بغداد، بصره، موصل، الزهرا و الوارث از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید کرده و با برنامه‌ها، فعالیت‌ها و دستاوردهای فناورانه آن آشنا شده‌اند.»
وی در ادامه با اشاره به برگزاری هفته علم و فناوری ایران و عراق، اظهار داشت: «در سال گذشته، اولین هفته علم و فناوری ایران و عراق در مشهد مقدس برگزار شد. امسال نیز در ماه گذشته دومین هفته علم و فناوری ایران و عراق در شهر مقدس کربلا با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران و وزیر علوم و آموزش عالی کشور عراق و جمعی از رؤساء دانشگاه‌های ایران و عراق برگزار شد که طی آن، جلسات تخصصی متعددی با همتایان عراقی داشتیم و میان دانشگاه‌های دو کشور تفاهم‌نامه‌های بسیاری امضا شد.»
دکتر خالد النعمانی نایب‌رئیس جمعیت دروس تخصصی بین حوزه و دانشگاه نیز، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامی‌داشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: «علم، بی‌حد و مرز و بسیار گسترده است و برای توسعه و پیشرفت آن، فراهم آوردن شرایط ویژه و حمایت‌های متنوع ضروری است.»
خالد النعمانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در ایران، شرایط مناسبی را برای رشد علم و فناوری ایجاد کرده است، افزود: «ایده‌ها در همه جا وجود دارند، ولی برای رشد و بالندگی به یک بستر مناسب نیاز دارند.»
وی با اشاره به ضرورت و اهمیت ایجاد ارتباط میان جوامع انسانی در طول تاریخ، اظهار داشت: «انسان با تکیه بر آموزه‌های پیامبران و علوم الهی توانسته گام‌های بلندی بردارد و ایده‌ها را از نظریه به عمل تبدیل کند، و در آینده نیز با ظهور حضرت ولیعصر (عج) علم، پیشرفت‌های بسیاری را شاهد خواهد بود.»
النعمانی در پایان افزود: «در جمهوری اسلامی ایران شاهد توسعه پارک‌های علم و فناوری و پیشرفت‌های چشمگیر در عرصه‌های علمی و فناورانه و تولید محصولات دانش‌بنیان هستیم. امروز نیز استادان دانشگاه‌های عراق آمده‌اند تا با پیشرفت‌های علمی ایران آشنا شوند.»
در بخش دیگر این نشست معرفی کاملی از برنامه‌های کلان و اجرایی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ارائه شد و هیئت رئیسه پارک به پرسش‌های هیئت عراقی در خصوص فرایندها، نحوه پذیرش و حمایت از هسته‌ها، شرکت‌ها و دستاوردهای تازه پارک پاسخ دادند.
در پایان نیز هیئت عراقی از شرکت‌های برگزیده مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید کردند.
کد خبر 6377811

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1363407/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش دوباره رکابزن جوان ایران در آسیا

هشدار اتحادیه اروپا به ترامپ: توافق بدون حضور ما کارساز نخواهد بود

اولین برد بروخه مقابل تیم‌های ایتالیایی پس از 22 سال

حمله انتحاری به وزارت شهرسازی افغانستان

بازدید سفیر ایران در افغانستان از پایانه مرزی ابونصر فراهی

زلنسکی: هیچ توافقی بین روسیه و آمریکا بدون اوکراین را نمی‌پذیریم

واکنش لاوروف به گفت وگوی تلفنی پوتین و ترامپ

وال استریت ژورنال: اسرائیل در حال ارزیابی حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران است

دبیرکل انصارالله: ترامپ به حرف‌های بیهوده و فحاشی عادت دارد/ او می‌خواهد با کوچاندن ملت فلسطین تاج جنایت قرن را بر سر بگذارد

فیلمی از شیرجه ترسناک جنگنده نیروی دریایی آمریکا به داخل آب‌

تحلیل های متفاوت از تماس‌های تلفنی ترامپ با پوتین و زلنسکی

اسرائیل مدعی شد 5 مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند

زلنسکی مدعی شد هیچ توافقی بین روسیه و آمریکا بدون اوکراین را نمی‌پذیرد

رئیس سازمان بسیج: قانون اساسی ایران یکی از مترقی‌ترین قوانین تاریخ بشریت به شمار می‌رود

دبیرکل انصارالله یمن: موضوع خرید غزه به یک جوک شبیه شد

دعوای «نفت» و «نیرو» سوخت نیروگاه نمی‌شود!

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

راه باز پرواز بازارها

یک خاموشی و چند پاسخ

تبعیض نژادی آشکار؛ انگلیس: طرح اسکان اوکراینی‌ها برای فلسطینی‌ها نیست

تولسی گابارد: آمریکا با دستان خود داعش و القاعده را تقویت کرد

فرمان عجیب ترامپ درباره نی‌های کاغذی

تصاویری از آماده سازی محل تدفین شهید سیدحسن نصرالله

انفجارهای گسترده در اردوگاه جنین و درگیری شدید نیروهای اسرائیل

اعتراف مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا: حمله به عراق یک شکست فاجعه‌بار بود!

مصرف 78 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

صرافی‌ های ارز دیجیتال و نقش آن ‌ها در پذیرش عمومی رمزارز ها

یارانه سه دهک واریز شد

ناکارآمدی عیان در تیم اقتصادی دولت پزشکیان اما اصرار و لابی برای ابقاء در سمت!

اقتصاددان معروف: دلار به بالای 110 هزار تومان می‌رسد

صیانت پلیس از امنیت اقتصادی بنگاه داران کوشا و قانونمند

بازگشت 1700 میلیارد تومان سرمایه به چرخه اقتصادی کشور

حمایت از بخش خصوصی در اولویت دولت/ تاسیس سازمان بهینه انرژی

احیای 217 بنگاه اقتصادی در سال جاری| بازگشت 1700 میلیارد تومان سرمایه به چرخه اقتصادی کشور

معاون وزیر اقتصاد در گلستان: حمایت از بخش خصوصی در اولویت دولت است

حمله انتحاری به وزارت شهرسازی افغانستان؛ 4 نفر کشته و زخمی شدند

رئیس قوه قضائیه: ترامپ سعی کرد با فریب نسبت به کشور ما عمل کند

3 راهبرد آمریکا و اسرائیل ‌علیه ایران | مقام عالی اطلاعات سپاه: دچار خطا نمی‌شویم

بن‌گویر مدعی شد اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردد

کرملین بلافاصله دنبال تشکیل تیم مذاکره‌کننده با آمریکای ترامپ افتاد

ما جنایات حقوق بشری آمریکا را فراموش نکرده ایم

طرح ترامپ، اعلام جنگ با مردم فلسطین است

عصبانیت آلمان و فرانسه از استراتژی ترامپ در قبال اوکراین

ترامپ عنوان کرد فرصت خوبی برای پایان‌دادن به جنگ خونین اوکراین وجود دارد

ادعای وال استریت ژورنال از احتمال حمله نظامی اسرائیل به ایران

رهبر انقلاب یمن: ترامپ صهیونیست‌ها را به آمریکا منتقل کند

نماینده ایران در سازمان ملل: متأسفانه امریکا در هر نشست شورای امنیت تهران را متهم می کند/ ایران از شکل‌گیری دولت فراگیر در سوریه حمایت می‌کند

آیت الله جنتی: ترامپ و سیاستمداران آمریکا اگر به دنبال حل مشکلاتشان با ایران بودند، از برجام خارج نمی‌شدند

الحوثی: طرح کوچاندن اهالی غزه، تلاشی برای حذف آرمان فلسطین است

رهبر انصار الله: ترامپ پس از «معامله قرن»، در پی «جنایت قرن» است