ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حماس: صرفاً طبق جدول زمان‌بندی شده اسرا را آزاد ‌می‌کنیم خواندنی ها

حماس: صرفاً طبق جدول زمان‌بندی شده اسرا را آزاد ‌می‌کنیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / جنبش حماس اعلام کرد که پس از الزام رژیم صهیونیستی به اجرای بندهای توافق آتش‌بس، دور جدید مبادله اسرا، طبق جدول زمانی اعلامی، انجام خواهد شد.
جنبش حماس لحظاتی پیش با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که پس از رایزنی‌های روز گذشته این جنبش با میانجیگران در قاهره و الزام رژیم اشغالگر به اجرای تعهداتش طبق توافق آتش‌بس، مبادله اسرا طبق جدول زمانی اعلام انجام خواهد شد.قرار بود دور ششم مبادله اسرا در روز شنبه آینده اجرا شود، اما به دلیل کارشکنی‌های مستمر رژیم صهیونیستی و جلوگیری از ورود کانکس‌ها و تجهیزات و خودروهای سنگین برای آواربرداری، حماس تصمیم گرفت که زمان اجرای دور ششم مبادله اسرا را تا اطلاع‌ ثانوی به تاخیر اندازد. حماس امروز اعلام کرد که هیأت این جنبش روز گذشته به ریاست خلیل الحیه با میانجیگران در قاهره در مورد اجرای توافق آتش بس و تبادل اسرا، به ویژه در پی نقض پی در پی اسرائیل، رایزنی کرد و دیداری با رئیس سرویس اطلاعاتی مصر سرلشکر حسن رشاد داشت و با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر تلفنی گفت‌وگو کرد. بر اساس این بیانیه، هیأت حماس با مسئولان پرونده مذاکرات در مصر و قطر و نیز با تیم‌های فنی میانجیگران که اجرای توافق را در همه ابعاد آن پیگیری می‌کنند، جلسات و تماس‌هایی برقرار کرد. حماس در تمامی دیدارها و تماسها، بر لزوم پایبندی به اجرای کلیه مفاد توافقنامه به ویژه در خصوص تامین سرپناه برای مردم نوار غزه و وارد کردن فوری خانه‌های پیش ساخته (کانکس‌ها)، چادرها، تجهیزات سنگین، تجهیزات پزشکی، سوخت و تداوم جریان کمک‌رسانی‌ها و هر آنچه در توافقنامه آتش‌بس درج شده،تاکید کرد.

بر اساس این بیانیه، مذاکرات مذکور دارای فضایی مثبت بود و میانجیگران مصری و قطری تایید کردند که برای رفع موانع و شکاف‌ها، امور را پیگیری خواهند کرد، لذا «حماس نیز همچنان موضع خود را برای اجرای توافق بر اساس آنچه که امضا شد، از جمله مبادله اسرا بر اساس جدول زمانی مشخص شده، تایید می کند».حماس پیشتر، مهمترین نقض‌های آتش بس را جلوگیری از ورود کالاهای اساسی برای ایجاد پناهگاه‌ از جمله چادر، خانه‌های پیش ساخته، سوخت و مکانیسم‌های آواربرداری برای بیرون کشیدن اجساد قربانیان جنگ و تأخیر در ورود داروها و مورد نیاز بیمارستان‌ها برای بازسازی بیمارستان‌ها و بخش بهداشت، مانع‌تراشی در مسیر بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه اعلام کرده بود. در پی تصمیم حماس مبنی بر تعویق تحویل اسرای اسرائیلی، فشار داخلی بر کابینه نتانیاهو برای اجرای بندهای آتش‌بس افزایش یافت و میانجیگران مصری و قطری نیز بر روی اجرای این توافق متمرکز شدند.
سرانجام این پافشاری حماس نتیجه داد و صبح امروز 801 کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه شد که شامل چادر برای اسکان آوارگان فلسطینی نیز می‌شد.کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز امروز اعلام کرد که کابینه اسرائیل بزودی سوخت و کانکس وارد غزه خواهد کرد و به این شکل امکان تبادل اسرا با این جنبش در روز شنبه فراهم می‌شود.شبکه خبری القاهره نیز از صف‌کشی خودروهای سنگین و کاروان‌های حامل تجهیزات سنگین در مقابل گذرگاه رفح در سمت مصر و آمادگی برای ورود به نوار غزه خبر داد و اعلام کرد که کامیون‌های حامل خانه‌های پیش‌ساخته نیز در انتظار ورود به نوار غزه هستند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1363412/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش دوباره رکابزن جوان ایران در آسیا

هشدار اتحادیه اروپا به ترامپ: توافق بدون حضور ما کارساز نخواهد بود

اولین برد بروخه مقابل تیم‌های ایتالیایی پس از 22 سال

حمله انتحاری به وزارت شهرسازی افغانستان

بازدید سفیر ایران در افغانستان از پایانه مرزی ابونصر فراهی

زلنسکی: هیچ توافقی بین روسیه و آمریکا بدون اوکراین را نمی‌پذیریم

واکنش لاوروف به گفت وگوی تلفنی پوتین و ترامپ

وال استریت ژورنال: اسرائیل در حال ارزیابی حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران است

دبیرکل انصارالله: ترامپ به حرف‌های بیهوده و فحاشی عادت دارد/ او می‌خواهد با کوچاندن ملت فلسطین تاج جنایت قرن را بر سر بگذارد

فیلمی از شیرجه ترسناک جنگنده نیروی دریایی آمریکا به داخل آب‌

تحلیل های متفاوت از تماس‌های تلفنی ترامپ با پوتین و زلنسکی

اسرائیل مدعی شد 5 مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند

زلنسکی مدعی شد هیچ توافقی بین روسیه و آمریکا بدون اوکراین را نمی‌پذیرد

رئیس سازمان بسیج: قانون اساسی ایران یکی از مترقی‌ترین قوانین تاریخ بشریت به شمار می‌رود

دبیرکل انصارالله یمن: موضوع خرید غزه به یک جوک شبیه شد

دعوای «نفت» و «نیرو» سوخت نیروگاه نمی‌شود!

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

راه باز پرواز بازارها

یک خاموشی و چند پاسخ

تبعیض نژادی آشکار؛ انگلیس: طرح اسکان اوکراینی‌ها برای فلسطینی‌ها نیست

تولسی گابارد: آمریکا با دستان خود داعش و القاعده را تقویت کرد

فرمان عجیب ترامپ درباره نی‌های کاغذی

تصاویری از آماده سازی محل تدفین شهید سیدحسن نصرالله

انفجارهای گسترده در اردوگاه جنین و درگیری شدید نیروهای اسرائیل

اعتراف مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا: حمله به عراق یک شکست فاجعه‌بار بود!

مصرف 78 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

صرافی‌ های ارز دیجیتال و نقش آن ‌ها در پذیرش عمومی رمزارز ها

یارانه سه دهک واریز شد

ناکارآمدی عیان در تیم اقتصادی دولت پزشکیان اما اصرار و لابی برای ابقاء در سمت!

اقتصاددان معروف: دلار به بالای 110 هزار تومان می‌رسد

صیانت پلیس از امنیت اقتصادی بنگاه داران کوشا و قانونمند

بازگشت 1700 میلیارد تومان سرمایه به چرخه اقتصادی کشور

حمایت از بخش خصوصی در اولویت دولت/ تاسیس سازمان بهینه انرژی

احیای 217 بنگاه اقتصادی در سال جاری| بازگشت 1700 میلیارد تومان سرمایه به چرخه اقتصادی کشور

معاون وزیر اقتصاد در گلستان: حمایت از بخش خصوصی در اولویت دولت است

حمله انتحاری به وزارت شهرسازی افغانستان؛ 4 نفر کشته و زخمی شدند

رئیس قوه قضائیه: ترامپ سعی کرد با فریب نسبت به کشور ما عمل کند

3 راهبرد آمریکا و اسرائیل ‌علیه ایران | مقام عالی اطلاعات سپاه: دچار خطا نمی‌شویم

بن‌گویر مدعی شد اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردد

کرملین بلافاصله دنبال تشکیل تیم مذاکره‌کننده با آمریکای ترامپ افتاد

ما جنایات حقوق بشری آمریکا را فراموش نکرده ایم

طرح ترامپ، اعلام جنگ با مردم فلسطین است

عصبانیت آلمان و فرانسه از استراتژی ترامپ در قبال اوکراین

ترامپ عنوان کرد فرصت خوبی برای پایان‌دادن به جنگ خونین اوکراین وجود دارد

ادعای وال استریت ژورنال از احتمال حمله نظامی اسرائیل به ایران

رهبر انقلاب یمن: ترامپ صهیونیست‌ها را به آمریکا منتقل کند

نماینده ایران در سازمان ملل: متأسفانه امریکا در هر نشست شورای امنیت تهران را متهم می کند/ ایران از شکل‌گیری دولت فراگیر در سوریه حمایت می‌کند

آیت الله جنتی: ترامپ و سیاستمداران آمریکا اگر به دنبال حل مشکلاتشان با ایران بودند، از برجام خارج نمی‌شدند

الحوثی: طرح کوچاندن اهالی غزه، تلاشی برای حذف آرمان فلسطین است

رهبر انصار الله: ترامپ پس از «معامله قرن»، در پی «جنایت قرن» است