ایرانیان جهان

آخرين مطالب

رژیم صهیونیستی چگونه از واتس‌آپ جاسوسی می‌کند؟ ایالات متحده آمریکا

رژیم صهیونیستی چگونه از واتس‌آپ جاسوسی می‌کند؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، طی چند هفته گذشته واتس‌آپ، شرکت جاسوسی «پاراگون سولونشز» رژیم صهیونیستی را به جاسوسی از حساب‌های کاربران خود از جمله روزنامه نگاران و فعالان جامعه مدنی متهم کرده بود.
طبق اطلاعیه‌ای که واتس‌آپ منتشر کرد، شرکت اسرائیلی پاراگون سولوشنز، با استفاده از بدافزارهای جاسوسی از نزدیک به 100 کاربر این پیام رسان بین‌المللی جاسوسی کرده و در بیش از 20 کشور از جمله برخی از کشورهای اروپایی، کاربران واتس‌آپ را هدف قرار داده بود.
خبر جاسوسی این شرکت صهیونیستی از کاربران واتس‌آپ همزمان با مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و اظهارات جنجالی او درباره سیطره بر نوار غزه و آواره کردن ساکنان این باریکه منتشر شد و توجهات بسیاری را در جهان به خود جلب کرد.
مقامات صهیونیست در رأس تشکیلات جاسوسی از کاربران دنیا
بر همین اساس سوالاتی مطرح شد، مبنی بر اینکه چه کسی و یا چه کسانی پشت جاسوسی از کاربران واتس‌آپ قرار دارند؟ در این میان نام «ایهود باراک» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در میان یکی از متهمان اصلی وابسته به شرکت مذکور در جاسوسی از کاربران واتس‌آپ قرار گرفته است، اما او تنها نیست و تعداد دیگری از مسئولان برجسته این رژیم پشت این عملیات جاسوسی قرار دارند.
هیئت مدیره شرکت جاسوسی مذکور صهیونیستی، متشکل از یک گردان نظامی ارتش این رژیم است و بودجه مالی این شرکت هم توسط آمریکا تأمین می‌شود و ایالات متحده تلاش داشت آن را به قیمت 900 میلیون دلار بخرد.
طبیعتاً شرکت‌ها از جمله شرکت‌های اطلاعاتی و به ویژه شرکتی که ارزشی معادل نزدیک به یک میلیارد دلار دارد و بیش از 200 نفر را استخدام کرده، نمی‌تواند اطلاعات خود را در اینترنت ثبت نکند. اما داستان شرکت پاراگون متفاوت از دیگر شرکت‌هاست؛ به این معنا که این شرکت حتی یک وب سایت هم ندارد که اطلاعات مربوط به آن را به اشتراک بگذارد.
همین مسئله موجب می‌شود تا رمز آلود بودن شرکت پنتاگون رژیم صهیونیستی بیش از پیش ثابت شود و این شرکت از ارائه هرگونه اطلاعاتی در مورد خود، از جمله کارمندانش خودداری می‌کند؛ حتی با وجود اینکه حضور پررنگی در بخش تجاری و مراودات با کشورهای جهان دارد.
طبق گزارشی که وب سایت فوربس در سال 2021 منتشر کرد، شرکت پاراگون رژیم صهیونیستی در سال 2019 به عنوان یک استارتاپ اسرائیلی همزمان با حمله سایبری گسترده به شرکت‌های صهیونیستی متخصص در هک تلفن‌های همراه و سرقت داده‌های آنها آغاز به کار کرد.
در میان مؤسسان این شرکت می‌توانیم نام‌های برجسته و چهره‌های بدنام ارتش صهیونیستی را در کنار ایهود باراک ببینیم؛ از جمله «ایهود شنیورسون» که از فرماندهان سابق یگان سایبری 8200 ارتش صهیونیستی است. این یگان متخصص در امور سایبری و از یگان‌های جاسوسی پیشرفته وابسته به موساد است.
«ایگور بوگودلوف» و «لیات آبراهام» از کارشناسان برجسته رژیم صهیونیستی در حوزه اطلاعاتی و جاسوسی نیز از جمله دیگر کسانی هستند که نام آنها در میان مؤسسان این شرکت جاسوسی دیده می‌شود.
تولید بدترین بدافزارهای جاسوسی دنیا با بودجه آمریکا
همچنین چندین سرمایه‌گذار آمریکایی پشت این شرکت قرار دارند که مهم‌ترین آنها صندوق سرمایه‌گذاری باتیری است که در طول تأسیس شرکت تا 10 میلیون دلار در آن سرمایه‌گذاری کرد.
همکاری ایالات متحده با این شرکت جاسوسی صهیونیستی به حمایت مالی از آن محدود نمی‌شود؛ بلکه به معاملات تجاری مستقیم با این شرکت هم گسترش می‌یابد. در اکتبر 2024 اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به منظور دسترسی و بهره‌مندی از خدمات شرکت پاراگون، قراردادی به ارزش 2 میلیون دلار با آن منعقد کرد.
در ماه فوریه، یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت پنتاگون رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا و آژانس‌های فدرال آن جز مشتریان اصلی پاراگون هستند و شرکت «آی ای اندستریال پارتنرز» در حال حاضر تلاش دارد تا شرکت پاراگون را به مبلغ 900 میلیون دلار خریداری کند. شرکت مذکور آمریکایی قبلاً 450 میلیون دلار به عنوان پیش پرداخت برای خرید شرکت پاراگون هزینه کرده است.
هیچ کاربری در جهان از جاسوسی صهیونیست‌ها در امان نیست
محصولات شرکت جاسوسی پاراگون بدافزارهایی هستند که پیام رسان‌های فوری جهانی و پلتفرم‌های پیام رسانی مانند واتس‌آپ، سیگنال و حتی سرویس‌های ذخیره‌سازی گوگل را هم هدف قرار می‌دهند.
یک منبع که با این شرکت کار می‌کند گزارش داد که خدمات پاراگون دسترسی به اطلاعات کاربران را برای مدت طولانی‌تری نسبت به خدمات محصولات شرکت‌های رقیب فراهم می‌کند و حتی اگر تلفن مجدداً راه‌اندازی یا سیستم به طور کامل مجدداً نصب شود، باز هم نرم‌افزارهای شرکت پاراگون می‌توانند اطلاعات کاربران را تحت کنترل خود در بیاورند.
همین مسئله به محصولات شرکت پاراگون ویژگی منحصر به فردی در سطح جاسوسی از کاربران می‌دهد؛ زیرا هر اندازه هم ایمن سازی هنگام نصب برنامه‌ها توسط کاربران انجام شود باز هم این شرکت قادر به دستیابی به آنهاست.
وب سایت فوربس اعلام کرد که محصولات پاراگون می‌توانند خدمات رمزگذاری دو طرفه را به طور کامل دور بزنند؛ به این معنی که برای جاسوسی از کاربران، نیازی به سوء استفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در برنامه‌ها و یا حتی تلفن همراه‌های آنها نیست و در مواردی هم که تلفن همراه‌ها به شدت نکات ایمنی را رعایت کنند، محصولات شرکت پاراگون قادر به دستیابی به آنها هستند و در حمله اخیر به واتس‌آپ هم همین اتفاق افتاد.
کد خبر 6376068

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1363421/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخشش دوباره رکابزن جوان ایران در آسیا

هشدار اتحادیه اروپا به ترامپ: توافق بدون حضور ما کارساز نخواهد بود

اولین برد بروخه مقابل تیم‌های ایتالیایی پس از 22 سال

حمله انتحاری به وزارت شهرسازی افغانستان

بازدید سفیر ایران در افغانستان از پایانه مرزی ابونصر فراهی

زلنسکی: هیچ توافقی بین روسیه و آمریکا بدون اوکراین را نمی‌پذیریم

واکنش لاوروف به گفت وگوی تلفنی پوتین و ترامپ

وال استریت ژورنال: اسرائیل در حال ارزیابی حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران است

دبیرکل انصارالله: ترامپ به حرف‌های بیهوده و فحاشی عادت دارد/ او می‌خواهد با کوچاندن ملت فلسطین تاج جنایت قرن را بر سر بگذارد

فیلمی از شیرجه ترسناک جنگنده نیروی دریایی آمریکا به داخل آب‌

تحلیل های متفاوت از تماس‌های تلفنی ترامپ با پوتین و زلنسکی

اسرائیل مدعی شد 5 مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند

زلنسکی مدعی شد هیچ توافقی بین روسیه و آمریکا بدون اوکراین را نمی‌پذیرد

رئیس سازمان بسیج: قانون اساسی ایران یکی از مترقی‌ترین قوانین تاریخ بشریت به شمار می‌رود

دبیرکل انصارالله یمن: موضوع خرید غزه به یک جوک شبیه شد

دعوای «نفت» و «نیرو» سوخت نیروگاه نمی‌شود!

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

راه باز پرواز بازارها

یک خاموشی و چند پاسخ

تبعیض نژادی آشکار؛ انگلیس: طرح اسکان اوکراینی‌ها برای فلسطینی‌ها نیست

تولسی گابارد: آمریکا با دستان خود داعش و القاعده را تقویت کرد

فرمان عجیب ترامپ درباره نی‌های کاغذی

تصاویری از آماده سازی محل تدفین شهید سیدحسن نصرالله

انفجارهای گسترده در اردوگاه جنین و درگیری شدید نیروهای اسرائیل

اعتراف مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا: حمله به عراق یک شکست فاجعه‌بار بود!

مصرف 78 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

صرافی‌ های ارز دیجیتال و نقش آن ‌ها در پذیرش عمومی رمزارز ها

یارانه سه دهک واریز شد

ناکارآمدی عیان در تیم اقتصادی دولت پزشکیان اما اصرار و لابی برای ابقاء در سمت!

اقتصاددان معروف: دلار به بالای 110 هزار تومان می‌رسد

صیانت پلیس از امنیت اقتصادی بنگاه داران کوشا و قانونمند

بازگشت 1700 میلیارد تومان سرمایه به چرخه اقتصادی کشور

حمایت از بخش خصوصی در اولویت دولت/ تاسیس سازمان بهینه انرژی

احیای 217 بنگاه اقتصادی در سال جاری| بازگشت 1700 میلیارد تومان سرمایه به چرخه اقتصادی کشور

معاون وزیر اقتصاد در گلستان: حمایت از بخش خصوصی در اولویت دولت است

حمله انتحاری به وزارت شهرسازی افغانستان؛ 4 نفر کشته و زخمی شدند

رئیس قوه قضائیه: ترامپ سعی کرد با فریب نسبت به کشور ما عمل کند

3 راهبرد آمریکا و اسرائیل ‌علیه ایران | مقام عالی اطلاعات سپاه: دچار خطا نمی‌شویم

بن‌گویر مدعی شد اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردد

کرملین بلافاصله دنبال تشکیل تیم مذاکره‌کننده با آمریکای ترامپ افتاد

ما جنایات حقوق بشری آمریکا را فراموش نکرده ایم

طرح ترامپ، اعلام جنگ با مردم فلسطین است

عصبانیت آلمان و فرانسه از استراتژی ترامپ در قبال اوکراین

ترامپ عنوان کرد فرصت خوبی برای پایان‌دادن به جنگ خونین اوکراین وجود دارد

ادعای وال استریت ژورنال از احتمال حمله نظامی اسرائیل به ایران

رهبر انقلاب یمن: ترامپ صهیونیست‌ها را به آمریکا منتقل کند

نماینده ایران در سازمان ملل: متأسفانه امریکا در هر نشست شورای امنیت تهران را متهم می کند/ ایران از شکل‌گیری دولت فراگیر در سوریه حمایت می‌کند

آیت الله جنتی: ترامپ و سیاستمداران آمریکا اگر به دنبال حل مشکلاتشان با ایران بودند، از برجام خارج نمی‌شدند

الحوثی: طرح کوچاندن اهالی غزه، تلاشی برای حذف آرمان فلسطین است

رهبر انصار الله: ترامپ پس از «معامله قرن»، در پی «جنایت قرن» است