ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مشاور امنیت ملی آمریکا: ترامپ درباره ایران کاملا جدی است ایالات متحده آمریکا

مشاور امنیت ملی آمریکا: ترامپ درباره ایران کاملا جدی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مشاور امنیت ملی «دونالد ترامپ» با تکرار ادعا‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: «رئیس‌جمهور (ترامپ) در جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کاملا جدی است.»
به گزارش ایسنا، «مایک والتز» مشاور امنیت ملی آمریکا شامگاه شنبه در گفت‌وگوی خبری با شبکه آمریکایی به تحولات متعدد از جمله «جدیت» «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور برای «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» و گفت‌وگوی اخیر رؤسای جمهور آمریکا و روسیه پرداخت.
او در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه آمریکایی «فاکس‌نیوز» در پاسخ به سوالی درباره نشست پیش‌روی کشور‌های اروپایی برای دستیابی به صلح در اوکراین گفت: «رئیس جمهور آمریکا اخیرا با رئیس جمهور روسیه و اوکراین صحبت کرده است. رهبران اوکراین و روسیه هر 2 اذعان کردند که فقط ترامپ می‌تواند آنها را بر سر میز مذاکره آورد.»
والتز افزود: «به گفته هر 2 رهبر، فقط رئیس جمهور آمریکا می‌تواند صلح به ارمغان آورد.»
او در پاسخ به سوالی درباره گزارش رسانه‌های آمریکایی و اروپایی متعدد درباره عدم حضور اروپا در مذاکرات اوکراین ادعا کرد: «این گزارش که با کشور‌های اروپایی درباره این موضوع صحبت نشده است، اشتباه است. ترامپ اخیرا با ماکرون (رئیس جمهور فرانسه) صحبت کرده است و در روز‌های آتی با کر استارمر، نخست وزیر انگلیس دیدار خواهیم کرد. همه مقامات ارشد دولت ما، از جمله معاون رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، وزیر خزانه‌داری و فرستاده ویژه اوکراین، در این هفته به اروپا سفر کرده‌اند.»
مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد: «پس این ادعا که آمریکا با متحدان کلیدی خود در اروپا صحبت نکرده است، اشتباه است. شاید نحوه رخ دادن وقایع کنونی مورد پسند اروپا نباشد، اما ما درحال مشاوره با آنها هستیم. هرچند در نهایت، تحت راهبری آمریکا و ترامپ به صلح خواهیم رسید.»
او در پاسخ به سوالی درباره ادعای مقامات اوکراینی پیرامون عدم حضور هیأت اوکراینی در مذاکرات پیش رو بین روسیه و آمریکا در عربستان سعودی ادعا کرد: «ما درحال گفت‌و‌گو با اوکراین هستیم تا آنها به شریک راهبردی آمریکا تبدیل شوند. هیچ ضمانت امنیتی بهتری جز سرمایه‌گذاری آمریکا در اوکراین وجود نخواهد داشت.»
پیشتر گزارش شد که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین با درخواست ترامپ مبنی بر کنترل آمریکا بر نیمی از معادن باارزش اوکراین مخالفت کرده است. منظور والتز از سرمایه‌گذاری، مالکیت آمریکا بر معادن باارزش اوکراین است.
او در همین راستا مدعی شد: «شهروندان آمریکایی حق دارند تا بابت میلیارد‌ها دلار تسلیحات و اقلام ارسال شده به اوکراین، مزایایی دریافت کنند. هیچ چیز بیشتر از شراکت با اوکراین، بازگشت سرمایه از سوی اوکراین به آمریکا را تضمین نخواهد کرد.»
والتز تصریح کرد: «کمک‌های اروپا به اوکراین نیز به شکل وام است. کشور‌های اروپایی با استفاده از دارایی‌های بلوکه شده روسیه وام‌های پرداخت شده را دریافت خواهند کرد. ترامپ به دنبال راهکاری تازه است و ورود به چنین توافقی با آمریکا برای زلنسکی خوب خواهد بود.»
او افزود: «به گفت‌و‌گو با مقامات روسیه ادامه خواهیم داد.»
مشاور امنیت ملی ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی درباره مخالفت زلنسکی با هرگونه توافقی احتمالی بدون حضور اوکراین در روند مذاکرات گفت: «مردمان اوکراین شجاعانه جنگیده‌اند. در مقایسه به کشور‌های اروپایی، آمریکا هزینه بیشتری برای حمایت از اوکراین پرداخته است، اما اکنون رئیس جمهور آمریکا آشکارا اعلام کرده که این جنگ باید پایان یابد. نحوه کمک‌های ما به اوکراین نیز باید تغییر کند. ضمانت‌های امنیتی ارائه شده به اوکراین نیز باید کاملا اروپایی باشد.»
او تصریح کرد: «همچنان یک سوم کشور‌های اروپایی حاضر به پرداخت هزینه‌های توافق شده در دهه گذشته نیستند و این باعث شده تا بسیاری از آمریکایی‌ها درباره تعهد این کشور‌ها به ناتو سوالات بسیاری بپرسند.»
ایران برنامه هسته‌ای خود را از بین ببرد والتز در پاسخ به سوالی درباره گزارش نشریه آمریکایی «واشنگتن‌پست» پیرامون خواست رژیم صهیونیستی برای بمباران ایران به بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای کشور در ماه‌های پیش رو با کمک مستقیم آمریکا و تناقض این گزارش با خواست رئیس جمهور آمریکا مبنی به دستیابی توافقی تازه با ایران ادعا کرد: «رئیس جمهور (ترامپ) در جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کاملا جدی است.»
او در دفاع از رژیم صهیونیستی که دارای برنامه هسته‌ای خارج از نظارت نهاد‌های بین المللی و سلاح هسته‌ای است، مدعی شد: «دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، یک خطر وجودی علیه اسرائیل و سراسر جهان خواهد بود، زیرا می‌تواند به شروع رقابت هسته‌ای در خاورمیانه منجر شود.»
والتز در ادامه اظهارات خصمانه خود گفت: «همه گزینه‌ها روی میز است.»
او ادعا کرد: «اما در صورت موافقت ایران با از بین بردن برنامه هسته‌ای خود، ترامپ حاضر به گفت‌و‌گو با آنها خواهد بود. ایران کشوری غیرمنطقی است و هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»
منبع

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1367631/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا پیروزی روسیه در اوکراین به معنای شکست آمریکا در خاورمیانه است؟

بودجه 43 هزار میلیاردی تلویزیون؛ نمک به زخم مخاطب

ایران باید فوری تصمیم گیری کند

روسیه و چین در تولید تسلیحات از آمریکا پیشی می‌گیرند

ارتش اسرائیل باز هم آتش‌بس غزه را نقض کرد

سیاست فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران با همفکری و نیازسنجی از تشکل‌ها تدوین می‌شود

میدان رقابت نخبگان علمی با رویکرد جدید و بین‌المللی در «جایزه ملی ایثار»

سفارت روسیه از پلیس نروژ درخواست کمک کرد

حمله «حریدی‌ها» با سنگ به نیروهای اسرائیلی در لبنان

مسکو مدعی شد: اوکراین 510 نظامی خود را در محور کورسک از دست داد

کرانه باختری؛ ده‌ها خانه دیگر در طولکرم تخریب شد

تاکید پادشاه اردن بر بازسازی غزه بدون کوچاندن اهالی آن

زلنسکی: هدف صلحی تضمین‌‌شده، و نه آتش‌بس موقت است

لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت

خط و نشان دولت ترامپ برای زلنسکی: انتقاد ممنوع

پیش بینی قیمت طلا و سکه 2 اسفند 1403

روایت تجارت نیوز از فاجعه‌بار شدن بازدهی بورس در هفته پایانی بهمن

خط فقر روی پیشانی سالخوردگان

شمارش معکوس برای یارانه‌های جدید

قالیباف بر سر دوراهی پاستور و تندروها

ترامپ به رویای 30 ساله ایران ستیزانه نتانیاهو چراغ سبز نشان می‌دهد؟

ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است

فرانسه: اروپا دیگر نمی‌تواند به آمریکا متکی باشد

نخست وزیر ایتالیا: پاپ شرایط ثابتی دارد و در هوشیاری است

حماس: فردا اجساد 4 اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهیم

آمریکا کمک‌های مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین را متوقف کرد

دادگستری آمریکا یک هوادار «ترامپ» را از عفو مستثنی‌ کرد

حضور فعال سیاسی مشهور آمریکایی در محل شهادت سید حسن نصرالله

اوکراین: کسی نمی‌تواند ما را مجبور به تسلیم‌شدن کند

نشریه آلمانی: اروپایی‌ها به شدت نگران مذاکرات واشنگتن و مسکو هستند

نیویورک تایمز: ترامپ معتقد است چین تهدید بزرگتری از روسیه است

قیمت زعفران دست‌نیافتنی‌تر شد

پیش بینی قیمت دلار 2 اسفند 1403

مقابله با گردش مالی چند هزار میلیاردی قمار در فضای مجازی

خسارت 8 هزار میلیارد تومانی طرح ورود LPG به سبد سوخت خودروها

بهمن پیروز برای صندوق‌های طلا؛ تحلیلی بر بازار بازار ارز و سکه

رئیس جمهور مأموریت‌های مهم وزارت اقتصاد را شرح داد

درصدد هستیم فرزندان شهدا در صندوق قرض الحسنه شاهد عضو شوند

تفاهم‌نامه ساماندهی 20هزار مسکن ویژه خانواده شهدا و ایثارگران

مسابقات وزنه برداری ایثارگران سراسر کشور به مناسبت بزرگداشت روز شهید برگزار می‌شود

موعد بازخواست

تریبون خیال‌بافان؛ مدعی دلار 20 هزار تومانی در تلویزیون!

تصمیم‌گیری در ریاض

موانع توسعه مناسبات تهران-پکن

پهلوی با اینترنت به مونیخ رسید!

مشکلات اقتصادی چاره دارد، اگر حامیان حاشیه‌ساز دولت بگذارند

اعتراض کیهان به «هم‌جبهه دانستن تندروها و ترامپ»

ذخایر کمیاب اوکراین؛ حقیقت یا بازی رسانه‌ای؟

بوریس جانسون به مواضع ترامپ درباره اوکراین تاخت

تمام پروازهای بغداد به بیروت برای مراسم تشییع شهید نصرالله رزرو شده است