ایرانیان جهان

آخرين مطالب

وزیر راه و شهرسازی: مردم را سرگردان اراضی و مسکن نکنیم اخبار ایران

وزیر راه و شهرسازی: مردم را سرگردان اراضی و مسکن نکنیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اصل 31 قانون اساسی، گفت: مشارکت در تأمین مسکن، مأموریت همه مدیران در وزارت راه و شهرسازی است. همه ما باید پاسخگوی قوانین مصوب در این حوزه باشیم.
فرزانه صادق شامگاه شنبه 4 اسفند در نشست پایش عملکرد استان‌ها در نهضت ملی مسکن که در چابهار برگزار شد، اظهار کرد: مردم را سرگردان و در اراضی‌ ورود نکنیم که توان تأمین هزینه‌های خدماتی آن‌ها را نداریم؛ آماده‌سازی اراضی هزینه‌ای چندین برابر ساخت مسکن دارد، بنابراین باید زمین‌هایی انتخاب شوند که زیرساخت‌های لازم را دارند و مردم را سریع‌تر به مسکن می‌رسانند.
وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران ستادی و استانی، افزود: در این نشست، اولویت‌بندی‌ها و سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن شهری و روستایی تبیین شد که نشان‌دهنده اهمیت وظایف و تکالیفی است که بر عهده همه شما قرار دارد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها و معاونان آن‌ها در حوزه‌های مسکن، شهرسازی، بازآفرینی شهری و املاک، مسوولیت مدیریت کل سرزمین را بر عهده دارند، گفت: برنامه‌ریزی‌های شما باید منطبق بر طرح جامع مسکن، برنامه‌های منطقه‌ای و ملی باشد. این مأموریت مهم نیازمند اهتمام ویژه در اجراست.
وی با اشاره به قانون جهش تولید مسکن و تعهد دولت در این زمینه تصریح کرد: در کنار تولید مسکن، تأمین خدمات پشتیبان و بهبود خدمات شهری نیز جزو وظایف ما در شهرک‌سازی است.

صادق تامین مسکن را بخشی از تکالیف برنامه هفتم توسعه دانست و گفت: بخشی از اراضی حمایتی را خودمان تأمین می‌کنیم. در مناطقی که تأمین زمین مشکل است باید از دارایی‌ها و املاک وزارت راه و شهرسازی استفاده کنیم. ارزش‌افزایی این املاک و مولدسازی آن‌ها برای تأمین مسکن حمایتی در دستور کار است.
وی تأکید کرد: خانه‌های سازمانی و مجتمع‌های خدماتی که به عموم مردم سرویس نمی‌دهند، باید در مسیر مولدسازی منابع و تأمین مسکن حمایتی قرار گیرند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به 23 سال خدمت خود در وزارت راه و شهرسازی، بر لزوم توجه ویژه به بافت‌های فرسوده تأکید کرد و گفت: فعالیت در این بافت‌ها به‌مراتب سخت‌تر از توسعه محدوده‌های شهری است، اما چاره‌ای جز انجام این کار نداریم. شهرها با گذر زمان از درون دچار فرسودگی می‌شوند و برای تأمین اقتصاد و امنیت شهری، رسیدگی به این مناطق ضروری است.
وی افزود: برخی از بافت‌های شهری خالی از سکنه شده و این امر باعث افزایش فقر شهری شده است، در حالی که این مناطق از امکانات زیرساختی برخوردارند. تلاش ما این است که حیات را به این بافت‌ها بازگردانیم.
صادق در خصوص الزامات تأمین مسکن گفت: طرح‌های بازنگری شهرهای جدید، ایجاد شهرک‌های جدید و بازنگری در طرح‌های جامع، در کنار تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی، از شروط اساسی تأمین مسکن حمایتی هستند. اگرچه این موارد شرط لازم هستند، اما کافی نیستند.
وی ادامه داد: افزایش محدوده‌های شهری بدون تأمین خدمات، مشکلات بیشتری ایجاد خواهد کرد. مردم انتظار دارند که پس از دریافت مسکن، خدمات مورد نیازشان نیز تأمین شود. بنابراین، تأمین زمین باید هم‌زمان با آماده‌سازی زیرساخت‌ها انجام شود
وزیر راه و شهرسازی خطاب به مدیران استانی تأکید کرد: در پروژه‌های حمایتی و مشارکتی مسکن نباید وارد اراضی‌ شویم که تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی آن‌ها دشوار یا غیرممکن است.
وی با اشاره به تجربیات خود در حوزه شهرسازی تصریح کرد: در طرح‌های جامع شهری، افق‌های جمعیتی پیش‌بینی می‌شوند، اما معمولاً این پیش‌بینی‌ها محقق نمی‌شوند. با وجود این، دستگاه‌های همکار وزارت راه، از جمله وزارت نیرو و شرکت‌های آب منطقه‌ای، نمی‌توانند ادعا کنند که امکان تأمین خدمات برای مردم را ندارند.
صادق تأکید کرد: وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها در بازنگری طرح‌های جامع مشارکت دارند و به همین دلیل، تأمین امکانات برای مردم، حتی باوجود مشکلاتی مانند ناترازی منابع آبی باید انجام شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1369998/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرواز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز محل مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله

سخنرانی دبیرکل حزب الله در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

جزئیات شرایط جدید واردات اتوبوس و کشنده اعلام شد

سرویس «سفر اشتراکی» اسنپ در تهران و کرج آغاز به‌کار کرد / کمک به کاهش آلودگی هوا با یک سفر ارزان‌تر

زنگنه: شورای هماهنگی سران قوا مصوبه‌ای درباره ارز نداشته است

جدال بر سر سقف درآمد سردفتران

برافراشتن پرچم حشد الشعبی در محل شهادت سید حسن نصرالله

تداوم کمک‌های اروپا به اوکراین؛ بسته جدید در راه است

گروگانگیری مرگبار در بیمارستانی در پنسیلوانیا

شرکت هیات‌هایی از جنبش امل در مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله

ورود پیکر مطهر شهیدان نصرالله و صفی الدین به ورزشگاه کمیل شمعون

جلوه‌هایی از بیروت در آستانه مراسم تشییع بزرگ سید حسن نصر الله

فقیرترین کشورهای جهان بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی

فوکویاما: ترامپ به دموکراسی‌های لیبرال خیانت بزرگی کرد

عزاداری خاص عراقی‌ها در سوگ شهید سید حسن نصرالله

خط و نشان ایلان ماسک برای کارمندان آمریکایی

بازگشایی مدارس در شمال نوار غزه

جزئیات آغاز رسمی مراسم وداع با رهبران شهید مقاومت در لبنان

افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن تا 25 میلیون تومان

عضو هیات رئیسه مجلس: افزایش حقوق کارگران براساس نرخ تورم باشد

تنوع خدمات بیمه دی پاسخگوی نیازهای جامعه ایثارگری است

نهمین جشنواره ملی «تئاتر ایثار» 6 تا 10 اسفند در تهران برگزار می‌شود/ اجرای 17 نمایش در بخش خیابانی و صحنه‌ای

مقام حماس: تنها راه آزادی زنده اسرای صهیونیست، مذاکره و پایبندی به توافق است

روزی برای مقاومت

جزئیات پرداخت وام فرزندآوری؛ 394 هزار نفر هنوز در صف هستند

پیشنهاد افزایش 30 تا 40 درصدی حقوق در کمیسیون اجتماعی و موافقت ضمنی رییس جمهور

مادر شهیدان والامقام «نعمت و محمدرضا کلول» آسمانی شد

خبر بد برای تهرانی‌ها؛ بلیت مترو گران شد

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 92 هزار تومان بازگشت

قیمت تخم مرغ در بازار اعلام شد

رشد 21 هزار واحدی شاخص کل بورس

گزارش صداوسیما از حال و هوای لبنان حین آماده سازی تشییع شهید سید حسن نصرالله

تصویری از محل تدفین شهیدان نصرالله و صفی الدین در ضاحیه بیروت

حضور شیخ زکزاکی در مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله

هفته وکیل مدافع و استقلال کانون وکلا

نماینده مجلس: دست‌های پشت پرده‌ای وجود دارند که با خرید یک جای برنج قیمت تعیین می‌کنند

تأکید بر تکریم جانبازان در مراکز درمانی

خسران نبود «بازدارندگی»؛ انتقاد «وطن امروز» از مواضع رئیس‌ جمهور

تظاهرات صهیونیست‌ها در اطراف وزارت جنگ

حمله هوایی اسرائیل در جنوب لبنان

مقاومت فلسطین: امروز طلوعی تازه برای محور مقاومت است

جزئیات نوزدهمین عرضه اولیه امسال اعلام شد

تأمین 73 درصد از هزینه‌های جاری کشور با مالیات

کودتای نرم ترامپ در پنتاگون

سیل جمعیت به سمت محل برگزاری مراسم تشییع شهید نصرالله

حرکت رسانه‌ای حماس، صهیونیست‌ها را شوکه کرد

آماده‌سازی تابوت‌های شهیدان سیدحسن نصرالله و هاشم صفی‌الدین

وزیر راه و شهرسازی: مردم را سرگردان اراضی و مسکن نکنیم

مزیت‌های برقی شدن قطار تهران - مشهد

اخطار به گران‌فروش‌های سفر؛ مسدود و جریمه می‌شوید