ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آیت الله محمدی لائینی: بشر دنیای بدون آمریکا و اسرائیل را به زودی تجربه خواهد کرد ایالات متحده آمریکا

آیت الله محمدی لائینی: بشر دنیای بدون آمریکا و اسرائیل را به زودی تجربه خواهد کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران در خطبه‌های این هفته نمازجمعه مرکز استان تأکید بر تقوای الهی به سالروز معراج پیامبر اکرم (ص) در هفته پیش رو اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از دستاورد‌های سفر معراج حدیث قدسی معراج است و باید از این فراز درسی برای زندگی بگیریم.
وی با گرامی‌داشت میلاد باسعادت امام حسن مجتبی (ع) و روز اکرام و تکریم خیرین، از حمایت‌ها و مساعدت‌های آنها تقدیر کرد و افزود: دعای بعد از قرآن مستجاب می‌شود.
امام جمعه ساری ضمن تسلیت سالروز ضربت خوردن امام علی (ع)، به روز نهج ابلاغه اشاره کرد و از آن به عنوان گهر ارزشمند یاد کرد و ادامه داد: باید با کتاب حضرت علی (ع) ارتباط بیشتری داشته باشیم.
آیت الله محمدی لائینی با اشاره فرارسیدن سال نو اضافه کرد: فضای سال نو با توجه به شهادت حضرت علی (ع) نباید عیدانه باشد و باید حرمت این ایام را نگه داشت و دید و بازدید‌ها را هم به بعد از ایام شهادت موکول کنیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تسلیت سالروز ارتحال یادگار امام راحل حاج احمد و سالروز تکریم همسایگان گفت: باید با همسایگان با کرامت برخورد کنیم حقوق همسایگان زیاد است.
وی با اشاره به روز ملی شدن صنعت نفت در هفته پیش رو بیان کرد: این هم یکیاز افتخارات تاریخ ماست و دکتر مصدق وقتی که به ملت تکیه کرد و در کنار آیت الله کاشانی بود توانست به این موفقیت دست پیدا کند و نفت را ملی کند، اما وقتی که برای مبارزه با انگلیس به آمریکا تکیه کرد کودتای 28 مرداد اتفاق افتاد و باید درس عبرتی باشد که به آمریکا دلخوش نکنند.
به گفته امام جمعه ساری، مجلس خوب همه چیز را خوب می‌کند و مجلس بد همه چیز را بد می‌کند پس نقش مجلس را مهم دانست و خاطرنشان کرد: نمایندگان جایگاه خود را باید بدانند و بویژه قانونگذاری و نظارت را جدی بگیرند.
آیت الله محمدی لائینی با گرامی‌داشت هفته شهید اذعان داشت: یاد و نام شهیدان را گرامی‌داریم و از زحمات و خدمات خادمان شهدا در بنیاد شهید و امور ایثارگران قدردانی می‌کنیم.
وی گفت: انتظار داریم تجلیل از شهدا در قالب فرزندان شهدا و کسانی که جامعه ایثارگران هستند، انجام شود و کرامت همه فرزندان شهدا و جامعه ایثارگران را باید قدر بدانیم.
آیت الله محمدی لائینی بیان کرد: خدا بر خود نوشت که او و پیامبرانش در مقابل دشمنان پیروز می‌شود؛ هم پیروزی در جنگ نرم و هم جنگ سخت. پس غلبه با جبهه حق است و خدا نوید داده و اگر به شرایطش عمل کنیم قطعا ما پیروزیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه جبهه حق، مقاومت و انقلاب اسلامی پیروز و جبهه باطل نابود است، گفت: بشر دنیای بدون آمریکا و اسرائیل را به زودی تجربه خواهد کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1375242/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌بینی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا توسط یک ابرکامپیوتر

پیش‌بینی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا توسط ابرکامپیوتر

فهرست پرتغال با حضور رونالدو برای لیگ‌ملت‌های اروپا

بحرانی که فولکس‌واگن را اسلحه ساز کرد

در اکتبر نباید اسنپ‌بکی داشته باشیم

شانس یک مدال طلا و دو برنز برای کاراته کاهای ایران در چین

کرملین: ایران از حق توسعه انرژی هسته‌ای صلح آمیز برخوردار است

غریب آبادی: در اکتبر نباید «اسنپ‌بک» داشته باشیم+فیلم

ایران با اتحاد روسیه و چین، خواستار توقف تحریم ها شد

جمله مشترک دو امام جمعه درباره امکان دستیابی به سلاح هسته ای/ اگر بخواهیم سلاح هسته‌ای داشته باشیم،کوچکتر از آن هستند که مانع شوند

روایت ترامپ از گفتگوی خود با پوتین

حجت الاسلام شاهرخی: آمریکا و هم‌پیمانانش قابل‌اعتماد نیستند

شهادت 4 فلسطینی در حمله هوایی به شهر غزه

مرد شماره دو داعش به هلاکت رسید

وضعیت بازار طلا و سکه در روزهای پایان سال

تکذیب شایعات آب نمک بالای نفت صادراتی ایران

خرید جهیزیه در آستانه نوروز 1404 چقدر هزینه دارد؟

نخست وزیر عراق خبر داد: هلاکت نفر دوم داعش در عراق

توانیر: صادرات برق ایران به عراق ادامه دارد

دیدار وزیر خارجه عراق با وزیر خارجه رژیم جولانی

سفیر وزیرخارجه سوریه به بغداد و دیدار با مقامات عراق

برگزاری میز خدمت ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در نماز جمعه شهرستان رودان

سخنرانی مدیر کل بنیاد سمنان در مراسم نماز جمعه به مناسبت بزرگداشت روز شهید

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده

واگذاری عرصه‌های ملی به طرح‌های سرمایه‌گذاری در قالب ماده 21

محمد صدر: CFT و پالرمو تصویب شدند/ آملی لاریجانی مسئولیت را به عهده گرفت

درخشش آنتونیو رودیگر در لیگ قهرمان اروپا

سیوهای برتر دور برگشت 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا

بحران مالی فولکس‌واگن را به سمت تولید سلاح کشاند

بیانیه روسیه درباره برنامه هسته‌ای ایران

غریب آبادی: در اکتبر نباید اسنپ‌بکی داشته باشیم

سعادتی در فینال و عسگری دنبال برنز لیگ جهانی کاراته چین

ضرورت خاتمه دادن به تحریم‌ها محور اصلی مذاکرات ایران، چین و روسیه

بیانیه مسکو درباره نشست سه‌جانبه هسته‌ای ایران

محور اصلی مذاکرات ایران، چین و روسیه

کدی که لاریجانی درباره مذاکره با آمریکا داد/ خبری در راه است؟

قیمت طلا در ایران و جهان جمعه 24 اسفند

هدف آمریکا از مذاکره فریب ملت ایران است

الگوگیری مسلمانان از امام مجتبی(ع) سبب اصلاح امت و عاقبت بخیری می‌شود

مسئولان به معیشت مردم توجه بیشتری کنند

پسکوف: زمان دیدار پوتین-ترامپ مشخص نشده است

دیدار فرستاده ویژه ترامپ با پوتین

مذاکره با آمریکا پایان جمهوری اسلامی است | جواب ما در همه حال، مرگ بر آمریکا است

مهره ترامپ در نوار غزه؛ «بشار المصری» کیست؟

طرح خیالی جدید ترامپ برای مردم غزه

وزیر خارجه کانادا: آمریکا به تمامیت ارضی ما احترام بگذارد

فرستاده ویژه ترامپ با پوتین دیدار کرد

خروج بنیاد مستضعفان از بنگاه‌‏داری؟

پدرسن: زمان تشکیل دولت انتقالی واقعی، معتبر و فراگیری در سوریه رسیده است

اظهارات یک رهبر مقاومت درباره تحویل اجساد 4 اسیر و آزادی اسیر آمریکایی