ایرانیان جهان

آخرين مطالب

9 شهید و 9 زخمی در حملات وحشیانه ائتلاف آمریکایی- انگلیسی به صنعا یمن/ ترامپ: ایران «فوراً» به حمایت از حوثی‌ها پایان دهد! ایالات متحده آمریکا

9 شهید و 9 زخمی در حملات وحشیانه ائتلاف آمریکایی- انگلیسی به صنعا یمن/ ترامپ: ایران «فوراً» به حمایت از حوثی‌ها پایان دهد!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - منابع خبری از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به صنعاء، پایتخت یمن خبر دادند که در نتیجه آن 9 نفر شهید و 9 نفر زخمی شدند.
، شبکه خبری «المسیره» یمن، روز شنبه اعلام کرد که صنعاء هدف حمله قرار گرفت.
منابع محلی یمنی گزارش دادند که جنگنده‌های آمریکا و انگلیس با انجام حملاتی، یک محله مسکونی در منطقه شعوب، واقع در شمال پایتخت یمن، صنعا را هدف قرار دادند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
«راشا تودی» در این خصوص اعلام کرد: خبرنگار ما تأیید کرد که 3 انفجار قوی در شمال صنعا شنیده شده است.
در نتیجه 3 حمله هوایی به نزدیکی بیمارستان «الموید» در منطقه الجراف در شمال صنعا، صدای انفجارهایی به گوش رسیده است.
«سرتیپ یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی روزهای گذشته از آغاز عملیات علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی به دلیل جلوگیری این رژیم از ورود کمک‌های انسانی به غزه خبر داده است.
9 شهید و 9 زخمی در تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن
سخنگوی وزارت بهداشت یمن از شهادت 9 تن و زخمی شدن 9 تن دیگر در تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن خبر داد.
انیس الصبحی، سخنگوی وزارت بهداشت یمن در مصاحبه با المیادین اعلام کرد که در آمار اولیه حملات هوایی ائتلاف متجاوز آمریکایی- انگلیسی به یمن، 9 تن به شهادت رسیده و 9 تن دیگر زخمی شده‌اند. 
رسانه‌های یمنی اعلام کردند که در تجاوزات آمریکا و انگلیس، یک محله مسکونی در شهرستان شعوب در شمال صنعاء هدف قرار گرفت.
در همین راستا، نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش کرد که این حمله «در راستای موج تازه‌ای از حملات یمن یمن صورت می‌گیرد.»
طبق گزارش نشریه آمریکایی، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دستور حملات دریایی و هوایی به «رادارها، پدافند‌های هوایی و ساختار‌های موشکی و پهپادی یمن» را صادر کرده است.
به اذعان نیویورک‌تایمز، با وجود شکست «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا در حملات خود علیه یمن، ترامپ نیز در حمایت از رژیم صهیونیستی حملات تازه‌ای علیه یمن را آغار کرده است.
مقامات آمریکایی به این نشریه گفتند که حملات آمریکا به یمن می‌تواند چندین روز طول بکشد و «گستردگی حملات به واکنش احتمالی» نیرو‌های مسلح یمن بستگی دارد.
نیویورک تایمز در ادامه اذعان کرد که ساختار‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در شناسایی ساختار‌های تسلیحاتی یمن شکست خورده‌اند.
ترامپ: دستور حمله به یمن را صادر کردم
رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «به ارتش آمریکا برای انجام عملیات نظامی قاطعانه و قوی ضد حوثی‌ها در یمن دستور دادم.»
پس از گزارش رسانه‌ها درباره حمله آمریکا به یمن و صادر شدن این دستور توسط «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، او با انتشار بیانیه‌ای گزارشات منتشر شده را تأیید کرد.
ترامپ شامگاه شنبه با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» مدعی شد: «امروز به ارتش ایالات متحده دستور دادم تا اقدام نظامی قاطع و قدرتمندی را علیه تروریست‌های حوثی در یمن آغاز کنند. آنها یک کارزار بی‌امان دزدی دریایی، خشونت و تروریسم را علیه کشتی‌ها، هواپیما‌ها و پهپاد‌های آمریکایی و ... به راه انداخته‌اند. پاسخ جو بایدن به طرز رقت انگیزی ضعیف بود، بنابراین حوثی‌های بی‌بند و بار به راه خود ادامه دادند.»
او درحالی نیرو‌های مسلح یمن را «تروریست» می‌خواند و اقدامات آنها را محکوم می‌کند که پس از شروع جنگ غزه، نیرو‌های مسلح یمن در دفاع از فلسطینیان اعلام کردند که کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی هدف مشروع این نیرو‌ها خواهند بود. پس از تصمیم آمریکا و متحدان آن برای دفاع از رژیم صهیونیستی و حملات هوایی گسترده به یمن، نیرو‌های مسلح این کشور کشتی‌های وابسته به آمریکا و انگلیس را نیز به فهرست اهداف مشروع خود اضافه کرد.
از طرفی، خشم ترامپ از هدف گرفته شدن پهپاد‌ها و جنگنده‌های آمریکایی درحالی است که این ادوات نظامی در حین حمله به یمن توسط نیرو‌های مسلح این کشور هدف قرار گرفته شده‌اند.
با این وجود، رئیس جمهور آمریکا در بیانیه ادعایی خود افزود: «بیش از یک سال از زمانی که یک کشتی تجاری با پرچم ایالات متحده به سلامت از طریق کانال سوئز، دریای سرخ یا خلیج عدن عبور می‌کند، می‌گذرد. آخرین کشتی جنگی آمریکایی که از دریای سرخ عبور کرد، چهار ماه پیش، بیش از ده‌ها مرتبه آماج حمله حوثی‌ها قرار گرفت. اراذل و اوباش حوثی با حمایت مالی ایران به هواپیما‌های آمریکایی موشک شلیک کرده و نیرو‌های ما و متحدان ما را هدف قرار داده‌اند.»
ادعای ضدایرانی ترامپ درحالی است که ایران همواره این ادعا را رد کرده است.
ترامپ افزود: «این حملات بی امان میلیارد‌ها دلار برای اقتصاد ایالات متحده و جهان هزینه داشته است و در عین حال جان افراد بی گناه را به خطر می‌اندازد. حمله حوثی‌ها به کشتی‌های آمریکایی تحمل نخواهد شد. ما تا زمان رسیدن به اهداف خو از نیروی مرگبار و گسترده استفاده خواهیم کرد. حوثی‌ها حمل‌ونقل را در یکی از مهم‌ترین آبراه‌های جهان، بخش‌های وسیعی از تجارت جهانی را متوقف کرده‌اند و به اصل اصلی آزادی دریانوردی که تجارت و بازرگانی بین‌المللی به آن وابسته است، حمله می‌کنند.»
او مدعی شد: «جنگجویان شجاع ما در حال حاضر در حال انجام حملات هوایی به پایگاه‌ها، رهبران و دفاع موشکی تروریست‌ها هستند تا از کشتی‌ها، هوایی و دارایی‌های دریایی آمریکا محافظت کنند و آزادی ناوبری را بازگردانند. هیچ نیروی تروریستی مانع حرکت آزادانه کشتی‌های تجاری و دریایی آمریکا در آبراه‌های جهان نخواهد شد.»
رئیس جمهور آمریکا همچنین ادعا کرد: «خطاب به همه تروریست‌های حوثی، زمان شما به پایان رسیده است و حملات شما باید از امروز متوقف شود. اگر این کار را نکنید، جهنم بر سر شما خواهد بارید که مانند چیزی که قبلاً ندیده‌اید!»
او در اظهاراتی تهدیدآمیز علیه ایران نیز مدعی شد: «خطاب به ایران: حمایت از تروریست‌های حوثی باید فوراً پایان یابد! مردم آمریکا، رئیس جمهور آنها را که یکی از بزرگترین مأموریت‌های تاریخ ریاست جمهوری را دریافت کرده یا خطوط کشتیرانی جهانی را تهدید نکنید. اگر چنین کردید، مراقب باشید، زیرا آمریکا شما را کاملاً مسئول خواهد دانست و ما در این مورد خوب نخواهیم بود!»
محکومیت تجاوزات آمریکا به یمن از سوی جنبش‌های مقاومت فلسطین
جنبش‌های حماس، جهاد اسلامی و کمیته‌های مقاومت فلسطین تجاوزات شامگاه امروز (شنبه) به یمن را محکوم کردند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» اعلام کرد: ما به شدت تجاوزات جنایتکارانه هوایی آمریکا و انگلیس که یک محله مسکونی در صنعاء را هدف قرار داد، محکوم می‌کنیم و این تجاوزات را نقض آشکار قانون بین‌المللی از طریق تعدی به حاکمیت و ثبات کشور برادر یمن می‌دانیم. 
جنبش حماس افزود: ما همبستگی کامل خود را با یمن و مردم برادر آن اعلام کرده و گام‌های مبارک آنها در حمایت از پایداری مردم فلسطین در نوار غزه در رویارویی با جنگ کشتارجمعی که عرق شرم به خاطر آن بر پیشانی بشریت می‌نشیند، ارج می‌نهیم.
در همین حال، جنبش جهاد اسلامی عنوان داشت: ما تجاوزات آشکار آمریکا به یمن را محکوم می‌کنیم که این تجاوزات در راستای حمایت وقیحانه از رژیم اشغالگر اسرائیل و جنایت‌هایش در حق مردم ما و ملت‌های منطقه صورت می‌گیرد.
در همین خصوص، کمیته‌های مقاومت فلسطین اعلام کردند: ما به مردم یمن و به رهبری اصیل آن درود فرستاده و تاکید می‌کنیم که پیروزی، از آن یمن خواهد بود.
کمیته‌های مقاومت فلسطین عنوان داشتند: یمن و رهبری شجاع و صادق آن، نماد شهادت و اصالت عربی و اسلامی واقعی باقی خواهند ماند.
به گزارش تابناک، «صابر گل عنبری» کارشناس مسائل منطقه در خصوص اهداف ترامپ از صدور فرمان این حمله می گوید: یمن در طول جنگ غزه بارها هدف حملات آمریکایی‌ها بوده است و از این منظر حملات امشب اتفاق جدیدی نیست، اما با این حال به چند دلیل از اهمیت خاصی برخوردار است. نخست است که اولین حملات در دوران دونالد ترامپ است. دوم این که اهداف این عملیات را می‌توان فراتر از تلاشی برای توقف حملات حوثی‌ها در دریای سرخ و باب المندب به کشتی‌های عازم به اسرائیل دانست. از این رو، حملات امروز آمریکا به یمن را می‌توان پیامی به ایران و بخشی از فشار عملی حداکثری با هدف وادار کردن آن به مذاکره و همچنین واکنشی به رد درخواست مذاکره دانست.
وی معتقد است: چنان که نوعی واکنش نیز نسبت به بی‌توجهی تهران به نامه‌ای است که ترامپ ارسال کرده است و هنوز محتوای آن روشن نیست؛ اما برخی رسانه‌ها گفته‌اند که به نوعی از ایران خواسته شده است که از حمایت متحدان خود در یمن، لبنان و عراق دست بکشد.
وی افزود: در واقع حملات به یمن، آینده آن و واکنش انصار الله سنجه مهمی برای شناخت گام‌های بعدی ترامپ در خاورمیانه خواهد بود. این که این عملیات تا کی ادامه خواهد یافت و تا چه اندازه می‌تواند بر تصمیمات و عملیات‌های انصار الله اثر گذار و همچنین ایران اثرگذار باشد. 
گل عنبری معتقد است: بر اساس تجربه یک سال و نیم گذشته، بعید است که حوثی‌ها به حملات خود پایان دهند؛ هر چند ممکن است وقفه‌ای کوتاه در آن روی دهد؛ اما به احتمال زیاد هم یمن و هم ایران توقف این حملات را در این شرایط پالس ضعفی به ترامپ بپندارند که موجب جری‌تر شدن آن می‌شود. از این رو، به احتمال زیاد چنین حملاتی همچنان ادامه یابد، اما مدیریت شده و در سطح خاصی و بدون تشدید آن‌ها.
وی می گوید: در چنین حالتی، در مقابل باید دید ترامپ چکار خواهد کرد و تا کجا پیش می‌رود. آیا حملات به یمن را تشدید خواهد کرد و فشارهای خود بر ایران را افزایش خواهد داد؟ یا در صورت ادامه عملیات‌های انصار الله در نهایت برای توافق میان حماس و اسرائیل و بازگشایی گذرگاه‌های نوار غزه فشار خواهد آورد تا از این طریق حملات حوثی‌ها نیز پایان یابد و کار به درگیری گسترده در منطقه کشیده نشود. اینجاست که نوع واکنش ترامپ برای پیش‌بینی دورنمای سیاست او در قبال ایران از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود.
وی معتقد است: فعلا تا این لحظه پس از حملات امشب آمریکا به یمن کار مذاکره و گفتگو به صورت غیر مستقیم نیز به دلایلی دستکم برای مدتی دشوارتر از قبل می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376674/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مانگا خوانی در بهار

این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

مشاور اردوغان: اتحادیه اروپا بیمار زمانه ما است

گریزمان به دنبال ترک فوتبال اروپا

کرزی: آموزش برای رفاه و بقای افغانستان حیاتی است

34 کشته بر اثر طوفان مرگبار در غرب و جنوب آمریکا

مدیر «صدای آمریکا» در راستای اجرای فرمان ترامپ همه کارکنان را به مرخصی اجباری فرستاد

حزب‌الله: تجاوز به یمنِ عزیز و کشتار غیرنظامیان را محکوم می‌کنیم

هشدار مجلس نمایندگان یمن: نیرو‌های مسلح واکنش مناسبی نشان خواهند داد

رسانه عبری: اسرائیل برای حمله احتمالی آماده می‌شود

فیلمی از طوفان‌های عظیم در خاک امریکا با بیش از 30 کشته

حجم وحشتناک کشته و زخمی‌های یمن پس از حمله آمریکا + فیلم

3 راهپیمایی مجزا در روز قدس در سطح شهرستان ورامین برگزار می شود

بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله آمریکا و انگلیس به یمن

رسانه عبری: تل‌آویو منتظر حمله موشکی صنعا است

افزایش شمار شهدای حملات آمریکا به یمن

پرواز گسترده جنگنده های آمریکایی و انگلیسی بر فراز صنعا

حزب الله لبنان حملات آمریکایی انگلیسی به یمن را محکوم کرد

حمایت قاطع اعضای کمیسیون انرژی مجلس از وزیر نفت

ایران اهل مذاکره است، اما مذاکره شرافتمندانه!

ترامپ دستور داد؛ «کیت کلاگ» نماینده ویژه آمریکا در امور اوکراین شد

همسایه ناتوی روسیه: اوکراین را تا بُن‌دندان مسلح کنیم

ژنرال اسرائیلی: آسیبی به زیرساخت‌های یمن وارد نشد

معاون روحانی، دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران شد

بدون حضور در نمایندگی، خودروی خود را تحویل بگیرید! ( خرید خودروهای وارداتی با تحویل درب منزل)

سینمای مقاومت در بغداد

اکران‌های بین‌المللی «ببعی قهرمان» ادامه دارد

تداوم خدمت‌رسانی بیمه دی در نوروز 1404

وو: چین قاطعانه تحریم‌های آمریکا علیه ایران را رد می‌کند/ نگاهداری: ضرورت اتحاد بین توان اقتصادی چین، توانمندی نظامی روسیه و قدرت ژئوپلیتیکی ایران

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم

پزشکیان: برنامه دولت جایگزینی برق خورشیدی با سوخت های فسیلی است

افزایش تولیدات معدنی و انرژی تجدیدپذیر در لرستان

فضای اقتصادی استان نیازمند حمایت حوزه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است

وقت تعمیر اساسی رسیده است

واکنش پزشکیان به طرح احیای وزارت بازرگانی

برنامه دولت جایگزینی برق خورشیدی با سوخت های فسیلی است

کشف لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری

هدررفت 40 درصدی آب شرب در گلستان

معرفی روش‌های مقاوم‌سازی اقتصاد خانواده

لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری کشف شد

تیپ 230 گرگان، نگهبان مرزها، سازنده آینده ها

پایان کار نمایندگان ایران در لیگ جهانی با کسب یک طلا، چهار نقره و برنز

پایان کار کاراته ایران در لیگ جهانی با کسب یک طلا، چهار نقره و برنز

عربستانی‌ها به دنبال خرید مهدی طارمی!

نجات‌های باورنکردنی در لیگ اروپا! | مرحله یک‌هشتم نهایی

مقصد بعدی طارمی عربستان است؟

عربستانی‌ها به دنبال خرید مهدی طارمی

دست رد رئیس جمهور چین به دعوت اتحادیه اروپا

رئیس‌جمهور چین دعوت اتحادیهٔ اروپا را رد کرد

یک طلا، 2 نقره و 2 برنز نمایندگان ایران در لیگ جهانی کاراته وان چین