ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کسری بودجه آمریکا رکورد زد ایالات متحده آمریکا

کسری بودجه آمریکا رکورد زد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که تنها در ماه فوریه، کسری بودجه به 307 میلیارد دلار افزایش‌یافته است. افزایش هزینه‌های برنامه بیمه درمانی (مدیکر) و پرداخت بهره بدهی‌های دولتی از عوامل اصلی افزایش کسری بودجه دولت آمریکا به شمار می‌روند. این شکاف مالی از ابتدای سال مالی، که از اول اکتبر آغازشده، پس از تعدیل بر اساس تفاوت‌های تقویمی، 17 درصد بیشتر از سال گذشته شده است.
افزایش مداوم کسری بودجه می‌تواند تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، را برای تمدید و گسترش بسته کاهش مالیات سال 2017 که قرار است در پایان امسال منقضی شود، پیچیده‌تر کند. جمهوری‌خواهان طرفدار سیاست‌های مالی سختگیرانه ممکن است خواستار اقدامات جبرانی بیشتری شوند تا از وخامت بیشتر وضعیت مالی جلوگیری کنند. در مقابل، حامیان کاهش مالیات هشدار داده‌اند که عدم تمدید این معافیت‌ها ممکن است رشد اقتصادی را به خطر بیندازد.
در پاسخ به این پرسش که آیا ابتکار ایلان ماسک برای کاهش هزینه‌های دولتی تأثیری بر ارقام بودجه داشته است، یکی از مقامات دولتی خبرنگاران را به وزارت بهره‌وری ارجاع داد. این مقام همچنین گفت که در گزارش روز چهارشنبه، کاهش چشمگیری در هیچ‌یک از بخش‌های هزینه‌ای مشاهده نشده است. این مقام که به‌شرط ناشناس ماندن صحبت می‌کرد، افزود که مالیات 10 درصدی بر واردات چین که ماه گذشته اعمال‌شده است، هنوز تأثیری در آمارهای فوریه نداشته است.
هزینه‌های مدیکر و بهره بدهی‌ها
در پنج ماه نخست سال مالی جاری، درآمدهای دولت به 1.89 هزار میلیارد دلار رسید که نسبت به سال 2024، پس از تعدیل، 2 درصد افزایش داشته است. در مقابل، مخارج دولت با 7 درصد افزایش به 3.04 هزار میلیارد دلار رسیده است.
ازجمله بخش‌هایی که بیشترین افزایش هزینه را داشته‌اند، می‌توان به برنامه مدیکر اشاره کرد که هزینه‌های آن در پنج ماه گذشته 124 میلیارد دلار افزایش‌یافته و به 518 میلیارد دلار رسیده است. بهره بدهی‌های عمومی نیز با افزایش 45 میلیارد دلاری به 478 میلیارد دلار رسیده است. هزینه‌های تأمین اجتماعی نیز 49 میلیارد دلار بیشتر شده و به 663 میلیارد دلار رسیده است.
کد خبر 6409204

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376816/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

17 مارس در تاریخ؛ از امضای پیمان بروکسل تا آغاز نبرد نانچانگ در جنگ دوم چین و ژاپن

پوتین کاسه داغ تر از آش/ میانجی بین ایران و امریکا

شمار شهدای حملات هوایی شب گذشته آمریکا و انگلیس به یمن به 53 نفر رسید

برای بار دوم به ناو هواپیمابر ترومن حمله کردیم

قطع 400 میلیون دلار بودجه پژوهشی دانشگاه کلمبیا به دستور دولت ترامپ

«البخیتی»: در هر کجا که دستمان برسد آمریکا را هدف قرار می‌دهیم

«البخیتی»: در هر جایی که دستمان برسد آمریکا را هدف قرار می‌دهیم

گفت و شنود/ جوجه‌تیغی و هزارپا

آمریکا کشتی صهیونیستی «گلکسی لیدر» را هدف قرار داد

دستمزد؛ کمتر از سبد معیشت، بالاتر از خط فقر

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

افزایش 45 درصدی دستمزد کارگران چه میزان از مشکلات اقتصادی را پوشش می‌دهد؟

با این 5 نمودار، ترامپ باید نگران اقتصاد آمریکا باشد +عکس

افزایش 45 درصدی حقوق کارگران تا برآورده شدن کامل انتظارات فاصله دارد

رازآلودترین چهره تاریخ! کشف قدیمی‌ترین فسیل انسانی در اروپای غربی

واکاوی ابعاد تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن

حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا

توسعه استان نیازمند تصمیمات جسورانه و هم‌افزایی همه‌جانبه است

جنگ یمن و آمریکا صدای سازمان ملل را درآورد

یمن در خون، قلدران در آتشِ رسوایی

پشت‌پرده حملات آمریکا به یمن/ دلایل همراهی لندن با واشنگتن در عملیات نظامی علیه صنعاء

بیانیه عمان درباره یمن

برای دومین بار در 24 ساعت گذشته ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار دادیم

حمله واشنگتن علیه یمن بخشی از سیاست «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران است

واعظی: آمریکا دنبال حل اختلاف هسته ای با ایران است/ CFT و پالرمو تصویب شود، گشایش اقتصادی نسبی را شاهد خواهیم بود

تولید جهانی برنج از 521.52 میلیون تن فرا رفت| چین و هند نیمی از تولید جهانی را رقم می زنند

شمار شهدای حمله آمریکا به یمن به 53 نفر رسید

حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا برای دومین بار

یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را هدف قرار داد

35 کشته به دنبال وزش طوفان های مرگبار در آمریکا

شیطان علیه یمن؛ پوتین میانجی می‌شود؟

پشت پرده گم شدن 61 تن طلا/ جنجال رسانه‌ای یا واقعیت تلخ اقتصادی؟

پشت پرده کاهش رشد اقتصادی ایران در 9 ماهه سال جاری

پوتین در چه شرایطی میانجی ایران و امریکا می‌شود؟

35 کشته درپی وزش طوفان های مرگبار در آمریکا

باتلاق یمن در انتظار ترامپ

تجاوز مجدد آمریکا به یمن/افزایش آمار شهدا به 53 نفر

همه تصاویر از حمله هوایی آمریکا به یمن / عکس العمل فرمانده سپاه به تهدید آمریکا / زیرسوال بردن سرود و پرچم ملی ایران و تمامیت ارزی / تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو 35 ایران / افشاگری عضو جبهه پایداری علیه افراطی‌ها!

تصاویر حمله هوایی آمریکا به یمن / عکس العمل فرمانده سپاه به تهدید آمریکا / زیرسوال بردن سرود و پرچم ملی ایران و تمامیت ارزی / تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو 35 ایران / افشاگری عضو جبهه پایداری علیه افراطی‌ها!

الحوثی: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تاکید دوباره روبیو بر اخراج حامیان فلسطین از آمریکا

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

صدای آمریکا به دستور ترامپ تعطیل می شود

سپاه پاسداران برای دولت آمریکا پیغام فرستاد

امام حسن (ع) در اخلاق و خلقت نزدیک‌ترین فرد به پیامبر (ص) بود

ابراز نگرانی عمان از تجاوزات ضد بشری آمریکا و انگلیس به یمن

پیش بینی قیمت دلار امروز 27 اسفند 1403/ صعود دلار با سیگنال سیاسی

حمله دوباره آمریکا به یمن