ایرانیان جهان

آخرين مطالب

همایش تشکل‌های اقتصادی اصفهان در سفر استانی رئیس‌ جمهور اخبار ایران

همایش تشکل‌های اقتصادی اصفهان در سفر استانی رئیس‌ جمهور
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - استاندار اصفهان، گفت: آمادگی آن را داریم که همایش تشکل‌های اقتصادی اصفهان را در سفر استانی ریاست‌ جمهوری پیش‌بینی کنیم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد در نشست تشکل‌های اقتصادی استان اصفهان، اظهار داشت: همدلی و هم‌افزایی تشکل‌های اقتصادی با یکدیگر و همچنین با اتاق بازرگانی قابل تقدیر است و این همدلی به منظور پیگیری منافع بخش خصوصی باید افزایش یابد؛ مدیریت استان نیز بستر این پیگیری را فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به بند (خ) ماده 20 قانون و استفاده از مالیات در امور خیر عنوان کرد: این ماده قانونی فرصتی بی‌نظیر برای حفظ سرمایه استان و جلوگیری از خروج آن است که باید توسط بخش‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد؛ بند (خ) ماده 20 بستر استفاده از سرمایه‌های اصفهان در خود استان را فراهم می‌کند.
استاندار اصفهان افزود: این ماده برای اصفهان که دارای صنایع مادر و بزرگ است فرصتی خوب تلقی شده و باید پیش از تغییر از آن به نحو احسن استفاده کرد.
وی با اشاره به بررسی مشکلات شرکت‌های اقتصادی جلسات متعدد بیان کرد: مشکلات مجموعه‌های اقتصادی در جلساتی بعد از اتمام شورای گفتگو با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط مورد بررسی و حل قرار می‌گیرد؛ در زمینه تشکل‌های اقتصادی نیز این آمادگی را داریم که با محوریت یکی از مشاوران استانداری، مسائل تخصصی آنها را با حضور دستگاه‌های مسئول مطرح کرده و رفع نماییم.
جمالی‌نژاد افزود: بسیاری از مسائل موجود در خود استان حل می‌شود اما رفع آنها نیازمند پیگیری مستمر است؛ مسائلی همچون 25 درصد انجمن توزیع و شهرک طلا باید بررسی و دنبال شود.
وی با اشاره به واگذاری برخی پروژه‌های مجموعه‌های اقتصادی استان به شرکت‌های غیر اصفهانی بیان کرد: این موضوع آسیبی برای اصفهان است که خروج سرمایه از استان را به دنبال دارد و باید برای جلوگیری از آن برنامه‌ریزی کرد.
استاندار اصفهان با تأکید بر تسهیل در امور تشکل‌های اقتصادی تصریح کرد: در برخی زیرمجموعه‌های مدیریتی قانون تا 180 درصد اجرا می‌شود درحالی که باید از سخت‌گیری به صنایع و سرمایه‌گذاران اجتناب کرد.
وی افزود: تشکل‌ها باید تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند و با حضور در رأس مجامع در پایتخت، مطالبات استان را پیگیری کنند؛ همچنین برگزاری همایشی با حضور تشکل‌های اقتصادی و مقامات کشوری در رویدادهایی از جمله سفر استانی رئیس‌جمهور، پیش‌بینی خواهد شد.
جمالی‌نژاد با اشاره به تدوین قاب اقتصادی استان اصفهان عنوان کرد: این قاب برای اولین بار در استان تهیه شده و در آن برنامه ویژه‌ای برای هر بخش مشخص شده است؛ در این برنامه چهار ساله رشد اقتصادی هشت درصدی و یک هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده است.
انتهای پیام/163/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

17 مارس در تاریخ؛ از امضای پیمان بروکسل تا آغاز نبرد نانچانگ در جنگ دوم چین و ژاپن

پوتین کاسه داغ تر از آش/ میانجی بین ایران و امریکا

شمار شهدای حملات هوایی شب گذشته آمریکا و انگلیس به یمن به 53 نفر رسید

برای بار دوم به ناو هواپیمابر ترومن حمله کردیم

قطع 400 میلیون دلار بودجه پژوهشی دانشگاه کلمبیا به دستور دولت ترامپ

«البخیتی»: در هر کجا که دستمان برسد آمریکا را هدف قرار می‌دهیم

«البخیتی»: در هر جایی که دستمان برسد آمریکا را هدف قرار می‌دهیم

گفت و شنود/ جوجه‌تیغی و هزارپا

آمریکا کشتی صهیونیستی «گلکسی لیدر» را هدف قرار داد

دستمزد؛ کمتر از سبد معیشت، بالاتر از خط فقر

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

افزایش 45 درصدی دستمزد کارگران چه میزان از مشکلات اقتصادی را پوشش می‌دهد؟

با این 5 نمودار، ترامپ باید نگران اقتصاد آمریکا باشد +عکس

افزایش 45 درصدی حقوق کارگران تا برآورده شدن کامل انتظارات فاصله دارد

رازآلودترین چهره تاریخ! کشف قدیمی‌ترین فسیل انسانی در اروپای غربی

واکاوی ابعاد تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن

حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا

توسعه استان نیازمند تصمیمات جسورانه و هم‌افزایی همه‌جانبه است

جنگ یمن و آمریکا صدای سازمان ملل را درآورد

یمن در خون، قلدران در آتشِ رسوایی

پشت‌پرده حملات آمریکا به یمن/ دلایل همراهی لندن با واشنگتن در عملیات نظامی علیه صنعاء

بیانیه عمان درباره یمن

برای دومین بار در 24 ساعت گذشته ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار دادیم

حمله واشنگتن علیه یمن بخشی از سیاست «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران است

واعظی: آمریکا دنبال حل اختلاف هسته ای با ایران است/ CFT و پالرمو تصویب شود، گشایش اقتصادی نسبی را شاهد خواهیم بود

تولید جهانی برنج از 521.52 میلیون تن فرا رفت| چین و هند نیمی از تولید جهانی را رقم می زنند

شمار شهدای حمله آمریکا به یمن به 53 نفر رسید

حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا برای دومین بار

یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را هدف قرار داد

35 کشته به دنبال وزش طوفان های مرگبار در آمریکا

شیطان علیه یمن؛ پوتین میانجی می‌شود؟

پشت پرده گم شدن 61 تن طلا/ جنجال رسانه‌ای یا واقعیت تلخ اقتصادی؟

پشت پرده کاهش رشد اقتصادی ایران در 9 ماهه سال جاری

پوتین در چه شرایطی میانجی ایران و امریکا می‌شود؟

35 کشته درپی وزش طوفان های مرگبار در آمریکا

باتلاق یمن در انتظار ترامپ

تجاوز مجدد آمریکا به یمن/افزایش آمار شهدا به 53 نفر

همه تصاویر از حمله هوایی آمریکا به یمن / عکس العمل فرمانده سپاه به تهدید آمریکا / زیرسوال بردن سرود و پرچم ملی ایران و تمامیت ارزی / تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو 35 ایران / افشاگری عضو جبهه پایداری علیه افراطی‌ها!

تصاویر حمله هوایی آمریکا به یمن / عکس العمل فرمانده سپاه به تهدید آمریکا / زیرسوال بردن سرود و پرچم ملی ایران و تمامیت ارزی / تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو 35 ایران / افشاگری عضو جبهه پایداری علیه افراطی‌ها!

الحوثی: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تاکید دوباره روبیو بر اخراج حامیان فلسطین از آمریکا

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

صدای آمریکا به دستور ترامپ تعطیل می شود

سپاه پاسداران برای دولت آمریکا پیغام فرستاد

امام حسن (ع) در اخلاق و خلقت نزدیک‌ترین فرد به پیامبر (ص) بود

ابراز نگرانی عمان از تجاوزات ضد بشری آمریکا و انگلیس به یمن

پیش بینی قیمت دلار امروز 27 اسفند 1403/ صعود دلار با سیگنال سیاسی

حمله دوباره آمریکا به یمن