ایرانیان جهان

آخرين مطالب

انصارالله: به هر قیمتی کنار غزه می‌مانیم/ آمریکا منتظر باشد ایالات متحده آمریکا

انصارالله: به هر قیمتی کنار غزه می‌مانیم/ آمریکا منتظر باشد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - محمد البخیتی، عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله با تاکید بر اینکه یمن به هیچ قیمتی دست از حمایت فلسطین نخواهد کشید، گفت همه می‌دانند که یمن در پاسخ دادن به تجاوزات دشمن، صادق است و آمریکا منتظر پاسخ متقابل یمن باشد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه واکنش‌های رسمی یمن به تجاوزات جنایتکارانه آمریکا و انگلیس علیه اماکن غیرنظامی یمن، «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله طی سخنانی اعلام کرد که یمن هرگز از تصمیم خود برای حمایت از فلسطین عقب نشینی نمی‌کند و به هر قیمتی به این موضع خود پایبند خواهد ماند.
محمد البخیتی در گفتگو با المیادین اظهار داشت: تجاوزات آمریکا علیه یمن غیر قابل توجیه است و پاسخ متقابل ما را در پی خواهد داشت.
پاسخ به جنایات آمریکا در راه است
وی افزود: همه می‌دانند که ما در پاسخ دادن، صادق هستیم و به کسانی که ما را به ماجراجویی متهم می‌کنند، می‌گوییم هر کسی که با آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها تبانی کرده، ماجراجو است.
این مسئول جنبش انصارالله خاطرنشان کرد: آنچه که در گذشته در سطح وارد کردن ضربات به رژیم غاصب صهیونیستی و محاصره علیه این رژیم توسط یمن انجام می‌شد، تکرار خواهد شد. همچنین پاسخ به تجاوزات آمریکا در راه است و یمن هیچ تفاوتی میان دولت دونالد ترامپ و جو بایدن در آمریکا قائل نیست.
محمد البخیتی گفت: یمن هر چقدر هم که لازم باشد بها می‌پردازد، اما از گزینه حمایت از فلسطین و مقابله با آمریکا دست نخواهد کشید. آنچه که این نبرد را از نبرد قبلی متمایز می‌کند، این است که با آمدن ترامپ کاملاً مشخص شد نبرد کنونی یک نبرد میان حق محض و باطل محض است.
آمریکا دریانوردی بین‌المللی را تهدید می‌کند
محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله هم در واکنش به تجاوزات جنایتکارانه آمریکا و انگلیس علیه یمن گفت: حملات واشنگتن به یمن، تجاوز به یک کشور مستقل و گستاخ کردن رژیم صهیونیستی برای ادامه محاصره ناعادلانه غزه است.
وی افزود: محاصره دریایی اعلام شده توسط یمن، تنها علیه کشتی‌های رژیم صهیونیستی بوده و هدف آن حمایت از غزه و تحت فشار قرار دادن این رژیم برای شکستن محاصره نوار غزه است. بنابراین همه ادعاهای ترامپ مبنی بر خطری که توسط یمن، ناوبری بین المللی را در تنگه باب المندب تهدید می‌کند، صرفاً با هدف گمراه کردن افکار عمومی است.
یمن: آمریکا را به شکل دردناکی ادب خواهیم کردآماده شدن ارتش یمن برای پاسخ گسترده به تجاوزات آمریکاشهید و زخمی شدن 15 زن و کودک یمنی در تجاوزات آمریکا و انگلیس سخنگوی انصارالله تاکید کرد: دریانوردی بین‌المللی در دریای سرخ از سوی یمن، ایمن می‌ماند و تجاوزات آمریکا بیانگر بازگشت به نظامی سازی دریاست. در واقع تجاوزات آمریکا و نظامی‌سازی دریای سرخ تهدید واقعی برای کشتیرانی بین‌المللی در منطقه به شمار می‌رود.
عملیات‌های یمن تا زمان شکستن محاصره غزه ادامه دارد
حزام الاسد، از رهبران جنبش انصارالله هم به نوبه خود گفت: ما جزء کسانی نیستیم که نقض حاکمیت کشورشان را می‌پذیرند و رای دهندگان آمریکایی از روزی که ترامپ احمق را به عنوان رئیس جمهور خود انتخاب کردند، پشیمان خواهند شد.
وی تاکید کرد: موضع ما در حمایت از غزه، تا زمانی که محاصره این باریکه شکسته شود، ادامه خواهد داشت و تشدید می‌شود.
این اظهارات مسئولان یمنی بعد از آن است که شب گذشته منابع خبری یمنی از تجاوزات سنگین جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به مناطق مختلف یمن از جمله صنعا و صعده خبر دادند که طی آن ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند.
رسانه‌های یمنی گزارش دادند که در بامداد امروز یکشنبه هم حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن از سر گرفته شد و طبق آخرین آمار 24 نفر در این حملات جنایتکارانه به شهادت رسیدند، از جمله 14 نفر در صنعا و 10 نفر در صعده و 23 نفر هم زخمی شدند.
در حالی که آمریکایی‌ها مدعی بودند مواضع نظامی یمن را هدف قرار داده‌اند، اما رسانه‌های وابسته به دولت یمن تاکید کردند که در این تجاوزات جنایتکارانه تنها اماکن غیرنظامی هدف قرار گرفته شده است.
شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به تجاوزات وحشیانه آمریکا و دنباله‌رو همیشگی آن به مناطق مسکونی این کشور تصریح کرد که به مردم مقاوم خود اطمینان می‌دهیم که آمریکا را ادب خواهیم کرد. تاکید می کنیم که آمریکا و رژیم صهیونیستی قطعا شکست خواهند خورد و همانند نبرد طوفان الاقصی، ناامیدی و شکست سهم آنها خواهد بود.
خاطر نشان می شود در پی ازسرگیری تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن که در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفته است، علمای یمن علیه متجاوزان اعلام جهاد کردند.
جمعیت علمای یمن اعلام کرد: مقابله با تجاوزات آمریکا و انگلیس و جهاد علیه آنها یک واجب شرعی و فریضه دینی است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376980/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوروز و جشن بهار؛ جلوه‌ای از تعامل فرهنگی ایران و چین

تمدید مأموریت یوناما در افغانستان؛ شورای امنیت فردا تصمیم می گیرد

تهدید تازه علیه تهران توسط مشاور امنیت ملی ترامپ: به دارایی‌هایتان حمله می‌کنیم

آیا ترامپ آمریکا را به رکود می‌کشاند؟ افشاگری دوست قدیمی و میلیاردر معروف

دانشمندان آمریکا ترک خواهند کرد

رسانه آمریکایی: تهدید یمن برای تلافی حملات آمریکا جدی است

تماس تلفنی اردوغان و ترامپ

دانشمندان آمریکا را ترک خواهند کرد

بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن

روبیو: تصور نمی‌کنم به عملیات زمینی علیه یمن نیاز باشد

صدور بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن

موضع گیری جدید آمریکا علیه ایران و انصارالله یمن

تهدید یمن برای تلافی حملات آمریکا جدی است

آمریکا: حوثی‌ها بدون پشتیبانی ایران قادر نبودند به کشتی‌ها حمله کنند

ادعای جدید آمریکا بر علیه ایران

واکنش حزب‌الله به حمله آمریکا و انگلیس به یمن

آمریکا پیشنهاد حماس را رد کرد | حمله به یمن نشان‌دهنده میزان تحمل ماست!

همه گزینه‌ها روی میز است/ ممکن است به دارایی‌های ایران حمله کنیم!

ماجرای افزایش توجه جهانی به طلا

نیم‌قرن اختلاف ساعت

سال سخت ایران!

چهره بدون ماسک آمریکا در دوره «ترامپ»

پنتاگون برای توقف حملات به یمن شرط گذاشت

تنش‌ مرزی با پاکستان؛ ویزای دانشجویان افغان صادر نمی‌شود

دستیار ترامپ: کی‌یف بخشی از خاک خود را واگذار خواهد کرد و به ناتو نخواهد پیوست

یمن پاسخ آمریکا را داد؛ شلیک 18 فروند موشک بالستیک، کروز و پهپاد به ناو هواپیمابر ترومن

مکرون: نیروهای حافظ صلح را بدون رضایت روسیه به اوکراین اعزام می‌کنیم

وزیر خارجه آمریکا: واشنگتن پس از اعمال تعرفه‌ها، وارد توافقات تجاری جدید می‌شود

وزیر دفاع آمریکا: حوثی های یمن باید عقب نشینی کنند

صدراعظم آلمان: صلح در اوکراین به روسیه بستگی دارد

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند؛ دلایل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد

برای گاز ایران جایگزینی نداریم؛ بدون برق می‌مانیم

عراق: تا سال آینده جایگزینی برای گاز ایران نداریم

جزئیات جنایات صدام در حلبچه به روایت یک شاهد عینی

ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی صلیب سرخ؛ شایعه یا واقعیت؟

گزارش خبرنگار تسنیم از صنعا؛ شگفتانه در انتظار آمریکایی‌ها

گزینه پیشنهادی وزارت اقتصادی باید برای ارتقای ارزش پول ملی تضمین ارائه کند

وکیل: مطهره گونه‌ای آزاد می‌شود

واکنش زیدآبادی به حرف‌های حدادعادل درباره ساسی مانکن

48 کشور و 179 شهر؛ نگاهی به ماجراجویی‌های لیونل مسی در سراسر جهان / عکس

سود کلان چینی‌ ها از فروش مواد محترقه در چهارشنبه‌ سوری

هشدار لاگارد درباره ضربه تعرفه‌های آمریکا به اقتصاد جهان

رنگی: ابهامات و پیامدهای توافق شورشیان سوریه و کردها!

ادامه تهدیدها و لفاظی‌های آمریکا علیه ایران/ یانکی‌ها باز هم از گزینه‌های روی میز صحبت کردند

اسرائیل برای حمله احتمالی آماده می‌شود

چهره بدون روتوش آمریکا در دوره «ترامپ»

دیالوگ مارلون براندو از زبان وزیر استرالیایی خطاب به ترامپ: پیشنهادی که نمی‌توانی رد کنی

تکرار برخی ادعای ضدایرانی توسط مشاور امنیت ملی آمریکا