ایرانیان جهان

آخرين مطالب

توزیع میوه شب عید آغاز شد اخبار ایران

توزیع میوه شب عید آغاز شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر /رئیس سازمان تعاون روستایی گفت: عرضه میوه شب عید در بیش از 60 درصد از استان‌ها از امروز در کشور آغاز شده و تا 15 فروردین 1404 ادامه خواهد داشت.
محمدرضا طلایی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، گفت: عرضه میوه شب عید تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز، ستادهای راهبری استان‌ها می‌توانند این زمان را تمدید کنند.
وی با اشاره به تغییرات در نحوه تأمین میوه نسبت به سال گذشته افزود: امسال برخلاف سال گذشته، دولت هیچ اعتباری برای این طرح در نظر نگرفته و مباشرین بخش خصوصی این فعالیت را برعهده گرفته‌اند.
وی توضیح داد: در چهار استان، سازمان‌های میادین و یک نفر از بخش خصوصی تأمین و عرضه را انجام داده‌اند و در سایر استان‌ها، تشکل‌های تعاونی زیرمجموعه سازمان تعاون روستایی مسئول این فرآیند بوده‌اند.
بازار
تمرکز بر کیفیت و کاهش قیمت‌ها
به گفته طلایی، امسال برای اولین بار، دستورالعمل ذخیره‌سازی میوه در بهترین زمان ممکن (آبان‌ماه) توسط وزارت جهاد کشاورزی به سازمان مرکزی تعاون روستایی ابلاغ شد.
وی با تأکید بر بهبود کیفیت محصولات اظهار کرد: نظارت‌ها افزایش یافته و امسال بهترین میوه‌ها در بازار تنظیمی عرضه می‌شوند.
وی در خصوص قیمت‌ها اعلام کرد: میانگین قیمت سیب 50 هزار تومان و پرتقال 35 هزار تومان کاهش یافته است، اما با توجه به هزینه‌های حمل‌ونقل ممکن است تغییرات جزئی داشته باشد. حداکثر قیمت سیب در تهران 54 هزار تومان و پرتقال تامسون شمال، 42 هزار تومان تعیین شده است. همچنین قیمت پرتقال والنسیا تولید شده در باغات مربوط به سازمان تعاون روستایی بین 44 تا 55 هزار تومان متغیر خواهد بود.
خرما به سبد تنظیم بازار افزوده شد
امسال برای اولین بار، خرما نیز به سبد تنظیم بازار اضافه شده است.
به گفته مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، به دلیل هم‌زمانی با ماه رمضان، بیش از یک میلیون تن خرما خریداری شده که 300 تن آن به عنوان ذخیره احتیاطی در نظر گرفته شده است. این خرماها در سه رقم مضافتی، کلوته و کبکاب عرضه می‌شوند و قیمت آن بین 145 تا 155 هزار تومان متغیر است.
طلایی تأکید کرد: خرمای تنظیم بازاری حدود 35 تا 40 درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌شود.
ذخیره‌سازی گسترده برای کنترل بازار
وی از ذخیره 16 هزار تن میوه در استان‌ها و 5 هزار تن ذخیره احتیاطی خبر داد و افزود: هدف ما فقط تأمین میوه نیست، بلکه تنظیم بازار است. در همین سه روز اخیر، قیمت‌ها 10 تا 15 درصد کاهش یافته‌اند و در برخی استان‌ها قیمت‌های تنظیم بازاری 35 درصد زیر قیمت بازار است.
عرضه مستقیم گوشت و توسعه فروشگاه‌های تنظیم بازار
طلایی اعلام کرد: اتحادیه‌های دامداران و عشایر نیز موظف شده‌اند تا گوشت قرمز گرم کشتار داخل را مستقیماً و بدون واسطه عرضه کنند. این اقدام باعث شده که قیمت گوشت قرمز بین 15 تا 20 درصد زیر قیمت بازار باشد. این عرضه توسط اتحادیه‌های استانی در محل‌های مشخص انجام می‌شود.
وی همچنین از راه‌اندازی 700 فروشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی خبر داد و اعلام کرد: این تعداد تا پایان دولت چهاردهم به 3000 فروشگاه افزایش خواهد یافت.
به گفته وی، این فروشگاه‌ها با هدف کاهش واسطه‌گری و عرضه مستقیم محصولات از تولیدکننده به مصرف‌کننده راه‌اندازی شده‌اند.
آماده‌باش برای کنترل قیمت‌ها تا پایان نوروز
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی تصریح کرد: در ایام پایانی سال، این سازمان در حالت آماده‌باش خواهد بود و در صورت بروز هرگونه مشکل در بازار، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا کیفیت نامناسب، موضوع را به سامانه‌های نظارتی اعلام کنند و گفت: در بنرهای نصب شده در مراکز عرضه، شماره تماس بازرسی تعاون روستایی و نیز بازرسی اتاق اصناف درج شده است.
طلایی در پایان تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی در ایام تعطیلات نوروزی نیز فعال خواهند بود تا بتوانند ثبات بازار را حفظ کنند و رضایت مردم را جلب کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377060/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌دنبال تحریم شورای حقوق بشر سازمان ملل

روبیو از فهرست تحریم‌های روسیه خارج نشده است

آیا عراقچی در سفر به عمان حامل پاسخ نامه ترامپ بود؟/ اعلام آمادگی عمان برای گفتگوی ایران-آمریکا

معرفی ارز‌های جهان با بدترین عملکرد در سال 2024

رسانه عبری مدعی شد اسرائیل برای حمله احتمالی آماده می‌شود

قیمت قهوه در آمریکا افزایش یافت؟

بیانیه النجباء در محکومیت حمله جنایتکارانه آمریکا به یمن

مشاور رهبری: آمریکا شکست خواهد خورد؛ پیروزی با یمن است

بازار شب عید؛ شلوغ و بی‌خریدار

ایران در تقاطع فشارها و فرصت‌ها

پروژه القای ناامیدی

منع تعقیب سیف و عراقچی؟

تل‌آویو برای حمله احتمالی انصارالله آماده می‌شود؟

اظهارات وقیحانه مدیر رادیو اسرائیل علیه زنان و کودکان یمنی

تعامل محتاطانه اسرائیل با تهدیدات یمن

خودداری 2 کشور عربی از پذیرش اسرای فلسطینی

تلاش ناکام تروریست‌های وابسته به الجولانی برای نفوذ به لبنان

جنگ سه دایره، راهبرد جدید اسرائیل

فعالیت بیش از 11 هزار تشکل رسمی کارگری در کشور

تداوم روند صعودی قیمت طلا تا اواخر فروردین

فرار مالیاتی یک طلافروشی به‌ اندازه مالیات 6000 کارمند

النجباء عراق: دوگانگی رفتاری آمریکای حامی تروریسم عیان شد

راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت

می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم

اقتصاد اسلامی ـ 35 | روش تحقیق در اقتصاد اسلامی

پیش بینی‌های اقتصاد ایران در سال 1404 اصلا خوب نیست

نگاهداری: اتحاد بین توان اقتصادی چین، توانمندی نظامی روسیه و قدرت ژئوپلیتیکی ایران ضرورت دارد

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا ایجاد، انحلال، ادغام یا تفکیک ساختارها و دستگاه‌ها توانسته است مشکلی از ما حل کند؟

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا انحلال یا ادغام دستگاه‌ها توانسته مشکلی از ما حل کند؟

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا تفکیک یا ادغام دستگاه‌ها توانسته مشکلی از ما حل کند؟

بخش گردشگری تحت تأثیر سیاست خارجی و تحریم نیست

1800 میلیارد تومان برای پروژه های ساری سرمایه گذاری شد

مصرف زیاد پنیر عوارش دارد

مقاومت و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران

پلیس: ما به کل جهان خدمت می‌کنیم | جاسازی موادمخدر برای خروج رسمی از ایران به سمت اروپا (فیلم)

شی جین‌پینگ دعوت اتحادیه اروپا را رد کرد؛ نخست‌وزیر چین راهی بروکسل می‌شود

5 مدال حاصل تلاش نمایندگان ایران در لیگ جهانی چین

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

طالبان: برای رضایت هیچ کشور دیگری وارد جنگ نمی‌شویم

ارتش آزادی بخش بلوچستان چه گروهی است!؟

پاکستان افغانستان را مقصر تروریسم می‌داند اما مذاکره نمی‌کند

رئیس‌جمهور مکزیک: احتمال مداخله نظامی آمریکا در خاک ما منتفی است

نامه ای با برنامه

واکنش‌ها به «جنگ نیابتی» آمریکا علیه یمن

ملت مقاوم یمن با بمب از صحنه خارج نمی شوند/ آمریکا منتظر پاسخ قاطع باشد

سفیر چین: قاطعانه تحریم‌های آمریکا علیه ایران را رد می‌کنیم

آمریکا در نقش مدافع رژیم‌صهیونیستی به یمن حمله‌ور شده است/ عاقبت ستم و تجاوز را خواهند دید

حملات آمریکا و انگلیس به یمن، خاورمیانه را به یک جنگ منطقه‌ای تمام عیار فرو می‌برد

ولایتی: پیروزی با فرزندان شجاع یمن است | آمریکا شکست خواهد خورد

زاخارووا: وزیر خارجه آمریکا همچنان تحت تحریم روسیه قرار دارد