کاخ سفید مدعی شهادت چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد
خواندنی ها
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - ایسنا / مشاور امنیت ملی آمریکا ادعا کرد که حملات هوایی به یمن باعث شهادت چندین رهبر جنبش انصارالله شده است.
به گزارش شبکه ای بی سی، مایک والتز در گفتگوی روز یکشنبه با این شبکه آمریکایی ادعا کرد: «این یک واکنش قاطع بود که در واقع چندین رهبر گروه حوثی (جنبش انصارالله) را هدف قرار داد و آنها را کشت و دو هدف وجود دارد که یکی هدف قرار دادن رهبران حوثی است و دومین هدف نیز مسئول دانستن ایران است.»
مشاور امنیت ملی آمریکا در اظهاراتی بی اساس ادعا کرد: این ایران است که مکرراً نه تنها کشتیهای جنگی آمریکا بلکه تجارت جهانی را مورد هدف قرار داده و به حوثیها کمک کرده است تا دو مسیر بسیار مهم خطوط دریایی جهان را مسدود کنند.
والتز همچنین ادعا کرد که حملات به حوثیهای یمن مؤثرتر از بمباران قبلی این گروه بود.
وی با اذعان به اینکه حملات به مواضع جنبش انصارالله در دولت قبلی آمریکا بی فایده بوده است، ادعا کرد: «این اقدامات مانند گذشته حملاتی کوچک و بی هدف و بی معنی نبودند.»
بازار ![]()
شبکه المیادین گزارش داد که 99 درصد اهداف حمله اخیر انگلیس و آمریکا به یمن، غیرنظامی است.
بر اساس این گزارش، آمار شهدای این حمله نیز به دلیل وخیم بودن حال تعدادی از مجروحان در حال افزایش است.
برخی مناطق یمن از جمله شهرهای صنعا و صعده، بامداد یکشنبه هدف حملات تجاوزگرانه آمریکا و انگلیس قرار گرفت.
در همین راستا، وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که تا این لحظه 31 غیرنظامی در جریان تجاوزات آمریکا به شهادت رسیده و 101 نفر دیگر نیز زخمی شدهاند.
در همین راستا، دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن نیز پیش از این حملات در بیانیهای اعلام کرد: حملات آمریکا و انگلیس به محلههای مسکونی شهر صنعا یک اقدام خصمانه و جنایتکارانه است.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377682/