ایرانیان جهان

آخرين مطالب

فرار ناو آمریکایی پس از درگیری با نیرو‌های یمنی/ کاخ سفید:بهتر است ایران، ترامپ را جدی بگیرد ایالات متحده آمریکا

فرار ناو آمریکایی پس از درگیری با نیرو‌های یمنی/ کاخ سفید:بهتر است ایران، ترامپ را جدی بگیرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وزیر دفاع یمن تأکید کرد که همه چیز برای ادب کردن رژیم صهیونیستی آماده شده است و نیرو‌های مسلح این کشور، در نهایت آمادگی قرار دارند.
جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های آمریکا و انگلیس شامگاه شنبه 25 اسفند از مناطقی در شهرهای صنعاء و صعده یمن را هدف حملات خود قرار دادند. بر اساس گزارش‌های منتشر شده این حمله مناطق مسکونی و زیرساخت‌های غیرنظامی یمن را تخریب و برق بخش‌های گسترده‌ای از این شهرها را قطع کرده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نیروهای مسلح یمن اعلام کرده اند که حملات آمریکا 53 کشته و 101 زخمی برجای گذاشته است.
ایالات متحده آمریکا مدعی است که این حملات به منظور مقابله با حملات ارتش یمن و انصارالله به کشتی‌های آمریکایی و غربی از دریای سرخ است اما انصارالله تاکید دارد که هرگونه حمله به کشتی‌ها در پاسخ به حملات نیروهای آمریکایی بوده و ارتش یمن از تمامیت ارضی این کشور دفاع کرده است.
سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله ، در سخنانی اعلام کرد که مردم یمن در مسیر جهاد در راه خدا و در دفاع از هویت ایمانی خود ایستاده‌اند و هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهند شد.
وی گفت: خروج گسترده مردم یمن در صنعا و سایر استان‌های یمن به مناسبت سالگرد غزوه بدر، یک حرکت جهادی بزرگ بود.
الحوثی افزود: مردم یمن با این حضور عظیم، بر پایبندی خود به راه حق، حمایت از ملت فلسطین و مقابله با تجاوزگری آمریکا و اسرائیل تأکید کردند.
وی همچنین گفت: این حضور مردمی پیامی واضح به ملت فلسطین است که آنها در مبارزه خود تنها نیستند و مردم یمن اجازه نخواهند داد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، به تجاوزات خود ادامه دهد.
رهبر انصارالله در ادامه با اشاره به درگیری‌های اخیر با نیرو‌های آمریکایی، اعلام کرد که پس از درگیری با نیرو‌های مسلح یمن، ناو هواپیمابر آمریکا مجبور به عقب‌نشینی شده و به فاصله 1300 کیلومتری در شمال دریای سرخ گریخته است.
رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: نیرو‌های مسلح ما در برابر تلاش دشمنان برای انجام حمله‌ای متجاوزانه به کشور، ایستادگی و آن را دفع کردند.
وی گفت: در برابر حضور میلیونی ملت عزیزمان، بار دیگر به آمریکا هشدار می‌دهیم.
رهبر جنبش انصارالله تأکید کرد: اگر آمریکا به تجاوز خود علیه کشور ما ادامه دهد و از دشمن صهیونیستی حمایت کند، ما نیز با گزینه‌های تصاعدی بیشتری به این اقدام پاسخ خواهیم داد.
وی افزود: در حال حاضر، تجاوز آمریکا را با حمله به ناو هواپیمابر، کشتی‌های جنگی و شناور‌های آن پاسخ می‌دهیم، اما اگر به تجاوز خود ادامه دهد، گزینه‌های تصاعدی شدیدتری در اختیار داریم.
رهبر جنبش انصارالله اظهار کرد: اگر آمریکا به تجاوز خود ادامه دهد، گزینه‌هایی در اختیار داریم که دردناک‌تر و آزاردهنده‌تر برای آن خواهد بود.
وی گفت: آمریکا باید از پیامی که امروز ملت ما ارائه داد، درس بگیرد؛ پیامی که بر ثبات و موضع‌گیری قاطع این ملت تأکید دارد.
رهبر جنبش انصارالله تصریح کرد: پافشاری دشمن صهیونیستی بر جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، تجاوزی بزرگ و جنایتی وحشیانه است که نمی‌توان در برابر آن سکوت کرد.
وی افزود: ممنوعیت کشتیرانی برای کشتی‌های اسرائیلی، نخستین گام است، اما اگر قحطی در غزه شدت گیرد، ما فقط نظاره‌گر نخواهیم بود و اقدامات ما در همین سطح متوقف نخواهد شد.
الحوثی اظهار کرد: معیار مواضع ما، مسئولیت دینی، ایمانی و اخلاقی ماست و آنچه در توان داریم، انجام خواهیم داد.
رهبر جنبش انصارالله تأکید کرد: در مواقع ضروری، در اقدام به گام‌های بزرگ‌تر یا عملیات گسترده‌تر تردید نخواهیم کرد و آماده‌ایم.
وی خطاب به مردم یمن نیز گفت: از شما ملت عزیز تشکر و قدردانی می‌کنیم و از خداوند می‌خواهیم که پاداش شما را عظیم گرداند و چهره‌هایتان را منور سازد.
الحوثی در پایان بار دیگر مردم کشورش را خطاب قرار داد و گفت: از خداوند می‌خواهیم که مقام شما را بالا ببرد و این حضور عظیم شما را مورد قبول خود قرار دهد.
وزیر دفاع یمن: برای ادب کردن رژیم صهیونیستی، کاملا آماده‌ایم
وزیر دفاع یمن تأکید کرد که همه چیز برای ادب کردن رژیم صهیونیستی آماده شده است و نیرو‌های مسلح این کشور، در نهایت آمادگی قرار دارند.
«محمد ناصر العاطفی» حملات آمریکا به یمن را نشانه حمایت واشنگتن از تل‌آویو دانست و هشدار داد که این بار، حجم و دامنه حملات یمن علیه اهداف صهیونیستی و آمریکا گسترده‌تر خواهد بود.
وی همچنین افزود: نیرو‌های مسلح ما در یگان‌های موشکی، پهپادی و دریایی، برای آغاز ماموریت‌های حاکمیتی و ملی در بالاترین سطح آمادگی نظامی قرار دارند. 
العاطفی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت: آمادگی نیرو‌های مسلح یمن در راستای پشتیبانی از مردم غزه و محاصره دریایی کشتی‌های رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، باب المندب، خلیج عدن و دریای عرب است تا دستورات سید عبدالملک بدرالدین الحوثی برای ادب کردن صهیونیست‌ها را اجرایی کنند.
در ساعات بامدادی یکشنبه چندین نقطه در استان صنعاء و صعده هدف بمباران هوایی جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت و طی آن، دست‌کم 31 نفر شهید و 101 نفر مجروح شدند.
دولت صنعاء به صراحت اعلام کرد که ادعای آمریکا مبنی بر حمله به مراکز نظامی، دروغ محض است و مناطق مسکونی هدف این حملات قرار گرفته است و تصاویر منتشر شده از مجروحان و شهدای این تجاوز، صحت این امر را نشان می‌دهد. 
وزارت دفاع آمریکا هم در بیانیه‌ای ادعا کرد، عملیات علیه یمن زمانی پایان خواهد یافت که «حوثی‌ها» تعهد بدهند حمله به کشتی‌های آمریکا و به خطر انداختن جان آمریکایی‌ها را متوقف کنند. 
پیت هگزث وزیر دفاع آمریکا نیز از ایران خواست حمایت خود از حوثی‌ها را متوقف کنند. وی گفت که ایران باید به وضوح پیام رئیس جمهور آمریکا را درک کند و آمریکا ممکن است دارایی‌های ایران که در ارتباط با حمایت از حوثی‌ها باشد را هدف قرار دهد.
کاخ سفید مواضع خصمانه ترامپ علیه ایران و انصارالله یمن را تکرار کرد 1403/12/28 - 00:40
کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اتهامات و ادعاهای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه ایران از این پس در قبال حملات حوثی ها پاسخگو خواهد بود، اصطلاحا گفت: یک کلانتر جدید در شهر است.
سخنگوی دولت ترامپ تصریح کرد: بهتر است ایران این رئیس جمهور را جدی بگیرد.
لیویت با اشاره به حملات نظامی اخیر علیه انصارالله یمن تاکید کرد که موضع دولت آمریکا قاطع است. او گفت: "یک کلانتر جدید در شهر است. رئیس جمهور حملات به کشتی های تجاری یا کشتی های نیروی دریایی آمریکا را تحمل نخواهد کرد."
سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه ترامپ دستور اقدام نظامی علیه «حوثی ها» (انصارالله یمن) را صادر کرده است، مدعی شد: رویکرد ترامپ صلح از طریق قدرت است و نباید آن را به چالش کشید. حوثی ها باید به دقت به سخنان رئیس جمهور آمریکا گوش دهند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1378856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محموله هروئین در دامغان کشف شد

آنتوان گریزمان بدشانس؛ او اروپا را بدون قهرمانی لیگ ترک خواهد کرد؟

این سبزی چین و چروک پوست را نابود می کند

سینمای جهان در شوک؛ یک انیمیشن چینی تاریخ‌ساز شد!

واکنش طالبان به اظهارات پوتین: افغانستان مرکز تهدید نیست

مجسمه آزادی؛ هدیه‌ای که دیگر به کار آمریکا نمی‌آید

ازسرگیری جنگ؛ سیلی به میانجی‌ها و فرار رو به جلوی نتانیاهو

گزارش تازه حماس از میزان تلفات شروع جنگ؛ اسیر اسرائیلی کشته شد

هشدار مجری آمریکایی درباره تبعات حمله به کشور ایران

آمریکا شناور ایرانی را هدف قرار داد و غرق کرد؟ | جزئیات ادعای جنجالی شبکه سعودی ؛ واکنش ایران

حماس: نتانیاهو برای فرار از بحران داخلی جنگ را ازسرگرفت

ایران حملات جدید رژیم صهیونیستی به غزه را به شدت محکوم کرد

جامعه مدرسین حملات آمریکا علیه مردم یمن را محکوم کرد

اروپا و آمریکا در مسیر تشدید جنگ تجاری

ترامپ حفاظت امنیتی فرزندان بایدن را لغو کرد

تبادل نظر ایران و روسیه در خصوص سیاست‌های آمریکا

حملات جدید علیه مردم غزه تداوم جنایت نسل‌کشی و پاکسازی قومی است

هماهنگی قبلی تل‌آویو با واشنگتن، مشارکت آمریکا در جنگ غزه را ثابت می‌کند

10 نکته مهم درباره حملات آمریکا به یمن و تهدید ایران

هشدار ایران در پی حملات جدید اسرائیل علیه مردم غزه | آمریکا مسئول است

خبر داغ از پرواز هواپیماهای جاسوسی آمریکا روی خط قرمز مرزی ایران

استقرار ناوشکن برای تامین امنیت مرزهای آمریکا

بیانیه جامعه مدرسین در محکومیت حملات آمریکا علیه مردم یمن

بقائی: آمریکا مسئول مستقیم جنایات رژیم صهیونی در غزه است

گمانه زنی‌ها درباره محتوای گفتگوی ترامپ و پوتین/ از اراضی اشغال شده اوکراین تا روابط شخصی و نیروگاه زاپروژیا

ادعای شبکه سعودی درباره غرق شدن «زاگرس»، شناور شناسایی ایران توسط آمریکا

مرگ مغزی سازمان ملل زیر تیغ یاغی گری

علت جنگ های نتانیاهو برای فرار از بحران داخلی است

دست رد اروپا به سینه آمریکا برای حل بحران تخم‌مرغ

محکومیت شدید دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه

تلاش چین برای کاهش تأثیر جنگ تجاری از طریق تقویت بازار داخلی

آمریکا شناور ایرانی را هدف قرار داد و غرق کرد؟

مجری آمریکایی هشدار داد

حمله آمریکا به ناوشکن زاگرس تکذیب شد

هشدار حمله هوایی به تهران صادر شد

سرمقاله خراسان/ 1404، سال شجاعت در تصمیم گیری

نتانیاهو چگونه حکم اعدام اسرای اسرائیلی را صادر کرد؟

اردن: حمله به غزه، جنگ علیه انسانیت است

نجباء: تماشاچی بودن در جنگ غزه مایه ننگ است

فهرست کشیک نوروزی بانک‌ها اعلام شد

معامله 16 تن شمش طلا در سال 1403

17 طرح زیبای فرش / رکوردار فروش 1403

تقویت حضور الحشد الشعبی در مرز عراق و سوریه

قیمت امروز 100 دینار عراق به تومان چند ؟

بازرسی‌های بدنی از سوی عراق روند تردد زائران را با کندی روبه‌رو کرده است

افزایش گیت‌های گذرنامه عراق به 20 گیت در مرز مهران

گردشگری راه برون‌رفت از مشکلات اقتصادی گیلان است

گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد بعد از تعطیلات نوروز معرفی می‌شود

شب عید نزدیک است؛ بازار آجیل چه می‌گوید؟

روایت عارف از انتخاب سکاندار تازه وزارت اقتصاد: برخورد کردیم به تعطیلات عید!