ایرانیان جهان

آخرين مطالب

رصد فعالیت بانک‌های فارس طی نوروز / شعب کشیک فعالند اخبار ایران

رصد فعالیت بانک‌های فارس طی نوروز / شعب کشیک فعالند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از نظارت و ارزیابی فعالیت شعب کشیک بانک‌ها و خدمات‌دهی بی‌وقفه دستگاه‌های عابربانک در سطح این استان خبر داد و گفت: بانک‌ها باید بدون هیچ مشکلی به هموطنان خدمت‌رسانی کند.
مرتضی شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فرا رسیدن ایام پایانی سال بر ضرورت ارائه خدمات بانکی در این ایام و تأمین نیازهای مردم در این حوزه تاکید کرد و گفت: برای رفاه هموطنان و جلوگیری از بروز هر گونه کمبود پول نقد و ایجاد نارضایتی، در مکاتبه با مدیران شعب بانک‌های مختلف در سطح فارس تأکید شد که تمام بانک‌ها ملزمند، نسبت به برقراری کشیک در شعب خود در سطح استان اقدام کرده و لیست کشیک شعب را به دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس جهت نظارت‌های بعدی ارسال کنند.
وی ادامه داد: بانک‌ها موظفند، کارت هدیه و اسکانس نو به اندازه کافی در سطح شعب و دستگاه‌های عابربانک در سطح شهر تأمین کنند؛ همچنین کنترل، تعمیر و فعال‌سازی دستگاه‌های عابربانک در سطح استان را در دستور کار قرار داده و لیست متصدیان دستگاه را به دفتر اقتصادی استانداری فارس ارسال کنند تا در صورت بروز مشکل خدمات مطلوب ارائه شود.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان این‌که موضوع نظارت بر وضعیت کشیک و فعالیت عابربانک‌های مختلف به فرمانداران شهرستان‌ها ابلاغ شده است، افزود: در ایام نوروز بازرسانی از طرف دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس به کل شهرستان‌های استان اعزام می‌شوند.
شریفی ادامه داد: یکی از مواردی که به عنوان شاخص ارزیابی در هر شهرستان مورد توجه قرار می‌گیرد، فعالیت شعب کشیک بانک‌ها و خدمات‌دهی بی‌وقفه دستگاه‌های عابربانک است که بتوانند بدون هیچ مشکلی ارائه خدمات داشته باشد. در همین راستا به مدیران شعب بانک‌های استان تأکید شده است که ارائه خدمات باید در خور شأن مردم استان باشد و هیچ‌گونه کم و کاستی ایجاد نشود.
وی ادامه داد: عملکرد بانک‌هایی که کشیک مناسب و عابربانک بدون مشکل داشتند، به مردم معرفی می‌شوند و بانک‌هایی که در ایام نوروز کمترین همکاری و خدمت‌رسانی را داشتند و از ارائه لیست کشیک نوروزی خودداری کردند نیز معرفی خواهند شد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه تعدادی از بانک‌ها که عمدتاً بانک‌های خصوصی‌اند و از ارائه لیست معرفی کشیک خودداری کردند، گفت: تذکرات لازم به مدیران بانک‌ها اعلام شده است و قطعاً گزارش عدم همکاری به مراجع ملی، مدیران ملی و بانک مرکزی اعلام خواهد شد.
شریفی اظهار کرد: مردم می‌توانند از طریق وب سایت samed.ir شکایات خود را درج کنند. پس از ارسال کد پیگیری در تلفن همراه، موضوع در اولین روز اداری رسیدگی شده و مکاتبه لازم با بانکی که مورد شکایت مردمی قرار گرفته صورت می‌گیرد و تا رسیدگی کامل پیگیری می‌شود. لذا مردم می‌توانند هرگونه شکایات خود درباره عملکرد بانک‌ها اعم از فعال نبودن دستگاه‌های عابربانک، فعال نبودن شعب کشیک و نداشتن اسکانس در دستگاه عابربانک به اندازه کافی از طریق سامانه مذکور اطلاع‌رسانی کنند و قطعاً رسیدگی لازم خواهد شد.
وی درمورد ساعت کاری بانک‌ها نیز بیان کرد: بانک‌ها بر اساس ساعت کاری روزانه که البته در هر بانک متفاوت است، فعالیت می‌کنند، اما شعب کشیک بی‌وقفه فعالند و تعطیلی ندارند.
شریفی با اشاره به این‌که برای اولین بار بازرسانی از حوزه اقتصادی استانداری فارس به تمام شهرستان‌ها اعزام شده‌اند، گفت: این بازرسان در ایام نوروز همه شاخص‌های که در حوزه بازار، بانک، تأمین سوخت و سایر مواردی که به حوزه اقتصادی مرتبط است را کنترل خواهند کرد.
وی با اشاره به ضرورت کنترل حوزه اقتصادی در تمام شهرستان‌ها اظهار کرد: کنترل امور اقتصادی با همراهی فرمانداران شهرستان‌ها رصد می‌شود و در نهایت با جمع‌بندی گزارش‌ها در نشست بررسی عملکرد دستگاه‌ها در پایان نوروز، ارزیابی‌ها انجام می‌شود و گزارش‌ها به مقامات بالاتر ارسال خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1379617/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمریکا 3 بار استان صعده را بمباران کرد

حمله آمریکا به کشتی‌های ایرانی محتمل نیست/ حوثی‌ها عروسک خیمه شب بازی ایران نیستند/ ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

حمله جنگنده‌های آمریکا به شمال یمن

پیشنهاد الحاق مرز خسروی به منطقه آزاد قصرشیرین

نوسازی وسایل چوبی/راهکاری اقتصادی با 40 هزار تومان

نگاهی به کارنامه برانکو ایوانکوویچ قبل از بازی با چین

واعظی: رهبری فقط مذاکره مستقیم با آمریکا را منع کردندنه مذاکرات رفع تحریم ها را/ ایشان اذن مذاکرات به دولت سیزدهم هم داده بودند

ادعای ترامپ درباره ارتباط حوثی‌ها با ایران نادرست است/ حمله آمریکا به کشتی‌های ایرانی محتمل نیست/ ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

الحدث: آمریکا 3 بار استان صعده را بمباران کرد

هشدار ترسناک از نقشه آمریکا و اسرائیل علیه ایران در ایام نوروز!

اسرائیل جنایاتش را به سایر کشورها گسترش خواهد داد

جنگ میان حق و باطل؛ چه کسی اشغالگر است؟

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین منصوب شد

پایان تلخ بورس در آخرین روز سال/ بورس 1403؛ سالی پرفراز و نشیب برای سهامداران

صادرات تاکتیکی علی پروین به فوتبال اروپا

لامین یامال: هیچ تیمی اندازه بارسلونا به رئال مادرید ضربه نمی‌زند

بررسی کارنامه برانکو در روزنامه عربستانی قبل از بازی با چین

ترامپ: گفت‌و‌گو با پوتین سازنده بود؛ برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد

هشدار ترسناک کاخ سفید به ایران درباره ترامپ

هزینه گزاف معامله و توافق با آمریکا + فیلم

سید حسن خمینی: شهادت صد‌ها تن از مردم غزه با حمایت شیطان بزرگ رقم خورده است

قیمت دینار عراق در بازار ارزهای خارجی؛ 28 اسفند 1403

60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

یک ایرانی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

کلاغ‌های انگلیس خیلی زود به جام رسیدند/ ظهور منچسترسیتی نوین؟

آرزوی یک استقلالی برای اروپا رفتن یک پرسپولیسی

آرزوی جلال الدین ماشاریپوف برای اروپا رفتن یک پرسپولیسی

از گلزنی سون تا پاس گل دوان، تنها نماینده ایران در اروپا طارمی است؛ گزارش AFC

آیا ایران خودرو هایما را کنار می‌گذارد؟ مدیرعامل چینی در تهران

دور جدید جنایات صهیونی در غزه با چراغ سبز آمریکا

آیا آمریکا یک ناو ایرانی را غرق کرد؟ واکنش رسمی پنتاگون

فلاحت پیشه: تهران و واشنگتن در پرتگاه جنگ به سر می‌برند

مسئولیت دینی بر دوش مسلمانان برای یاری فلسطین قرار دارد

تارنمای افشاگر از نقش انگلیس در بمباران خونین یمن پرده برداشت

رهبر انصارالله یمن:آمریکا شریک و حامی اصلی تجاوز به غزه است

ترامپ: گفتگو با پوتین سازنده بود؛ برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد

خاتمی در 1403: رئیس‌جمهورساز

چرا عربستان خود را وارد منازعه شرق اروپا کرده است؟

نتانیاهو: به جنگ ادامه خواهیم داد

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی استان «حمص» سوریه را بمباران کردند

اولین اظهارات ترامپ بعد از گفتگو با پوتین

حماس خواستار اعتراضات بین‌المللی برای توقف جنایات علیه غزه شد

حماس: زیر بار توافق تسلیم نمی‌رویم

ایلنا: مبلغِ «افزایش مزد» پول سه کیلو گوشت هم نیست!

وزیر خارجه عراق: نتیجه نهایی 7 اکتبر یا به مذاکره ایران و آمریکا منجر می‌شود یا به ادامه جنگ

تصویر مرکز پژوهش‌های مجلس از اقتصاد/ رکود در کمین است

صد در صد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت پرداخت شده است

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت فارس با کشور بلاروس

الحوثی: تشدید اقدامات علیه دشمن صهیونیستی را از سر می‌گیریم / فلسطینی‌ها تنها نیستند

تعطیلی یک کارخانه آرسلورمیتال در ایتالیا؛ چالش‌های صنعت فولاد اروپا