ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تلاش تایوان برای لاپوشانی اقدامات سایبری علیه چین آسیا و اقیانوسیه

تلاش تایوان برای لاپوشانی اقدامات سایبری علیه چین
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وزارت امنیت ملی چین در حساب رسمی خود در وی‌چت اعلام کرد که چهار افسر و سرباز سازمان ارتباطات و اطلاعات تایوان را شناسایی کرده و اطلاعات شخصی آن‌ها را منتشر کرده است. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، براساس بیانیه منتشر شده در صفحه رسمی ویچت وزارت امنیت عمومی چین، این وزارتخانه چهار افسر و سرباز سازمان ارتباطات و اطلاعات تایوان را شناسایی کرده و اطلاعات شخصی آن‌ها را منتشر کرده است.
به گفته مقامات این وزارتخانه، ده‌ها پلتفرم حمله سایبری مورد استفاده توسط این واحد شناسایی شده و سازمان نظامی سایبری تایوان در حال انجام عملیات نفوذ و حمله سایبری علیه چین است. به گفته رسانه‌های چین، واحد ارتباطات و اطلاعات سازمان دفاع تایوان از زمان تأسیس خود در ژوئن 2017، نقش "ابزار نیروهای تجزیه‌طلب تایوان" را ایفا کرده و علیه چین حملات سایبری انجام داده است. در همین راستا، چین اطلاعات شخصی چهار عضو این واحد، ازجمله نام، تاریخ تولد و شماره شناسایی آنان را منتشر کرده است.
بر اساس گزارش وزارت امنیت عمومی چین، اقدامات خرابکارانه تایوان شامل موارد:نفوذ به زیرساخت‌های حیاتی چین مانند تأسیسات آب، برق، گاز، اینترنت، و دوربین‌های نظارتی، ارسال ایمیل‌های فیشینگ و محتوای تبلیغاتی ضدچین به نهادهای دولتی، نظامی و تجاری چین، هک پلتفرم‌های پخش زنده، نمایشگرهای الکترونیکی، سیستم‌های اطلاع‌رسانی و سایت‌های دولتی چین و انتشار محتوای تبلیغاتی ضدچین و استفاده از حساب‌های کاربری جعلی و ربات‌های اینترنتی در شبکه‌های اجتماعی برای ایجاد ناآرامی، گسترش اطلاعات نادرست و تأثیرگذاری بر افکار عمومی در چین و تایوان، است.
وزارت امنیت ملی چین همچنین مدعی شد که ارتش سایبری تایوان، از سال 2023، تحت عنوان گروه‌هایی مانند "Anonymous 64" در شبکه‌های اجتماعی فعالیت کرده و با انتشار اخبار جعلی، به تبلیغ مواضع حزب حاکم تایوان پرداخته است.
در این بیانیه تأکید شده است: حزب حاکم تایوان با سوءاستفاده از مالیات‌های مردم تایوان، در حال توسعه یک ارتش سایبری برای حمله به چین است. چنین اقداماتی هیچ نتیجه‌ای جز شکست نخواهد داشت و تایوان در برابر قدرت چین، ناتوان است.
افراد افشاشده توسط وزارت امنیت عمومی چین شامل ؛ مدیر مرکز تحلیل محیط سایبری سازمان ارتباطات و اطلاعات تایوان با نام خانوادگی "لین"، فرمانده تیم جنگ سایبری در این مرکز با نام خانوادگی "تسای" و دو نیروی فعال دیگر در این مرکز با نام‌های خانوادگی "نیان" و "وانگ"، هستند.
واکنش تایوان به ماجرای نفوذ هکرهای تایوانی
در واکنش به گزارش وزارت امنیت عمومی چین، سازمان دفاع تایوان این اتهامات را رد کرده و تأکید کرد که چین از تصاویر منتشرشده در اینترنت به‌صورت گزینشی استفاده کرده و با "جا زدن اطلاعات ساختگی به جای واقعیت" سعی دارد تایوان را تحت فشار قرار دهد. این وزارتخانه تأکید کرد که چنین اقداماتی نشان‌دهنده رویکرد تهدیدآمیز و قلدری چین علیه مردم تایوان است.
سازمان دفاع تایوان، ضمن رد این اتهامات، ادعا کرده که واحد جنگ سایبری این کشور، همانند سایر "کشورهای دموکراتیک"، وظیفه حفاظت از امنیت اطلاعات دفاعی و اطمینان از امنیت فضای مجازی را بر عهده دارد. این سازمان افزود که چین با تحریف اطلاعات موجود در اینترنت، اتهامات بی‌اساسی را مطرح کرده و اهدافی ازجمله ارعاب مردم تایوان را دنبال می‌کند.
واحد جنگ سایبری سازمان دفاع تایوان در این‌باره تأکید کرد: چین در سال‌های اخیر، تهدیدات نظامی خود را در منطقه هند-آرام و جهان افزایش داده است. پکن با پرواز هواپیماهای نظامی و استقرار ناوهای جنگی در اطراف تایوان و کشورهای منطقه، و همچنین اجرای حملات سایبری، تلاش دارد فشارهای خود را گسترش دهد. این رویکرد چین با واکنش تند بسیاری از کشورها مواجه شده و باعث محکومیت جهانی شده است.
سازمان دفاع تایوان در پایان اعلام کرد که نیروهای این کشور در خط مقدم دفاع سایبری قرار دارند و به تقویت امنیت دیجیتال و افزایش تاب‌آوری سایبری ارتش ادامه خواهند داد. این وزارتخانه تأکید کرد که تایوان با تکیه بر توانایی‌های دفاع سایبری خود، از امنیت ملی و تمامیت ارضی خود محافظت خواهد کرد.
مقررات جدید چین برای مجازات عناصر تجزیه طلب انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1379231/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تهران و واشنگتن در پرتگاه جنگ مستقیم؛ نیازمند ایجاد میز قرمزیم

حزب الله: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه و تشنه خون هستند

حزب الله: آمریکا و اسرائیل جز زبان قتل و ویرانی نمی‌شناسند

دایره‌ای به قطر5هزارکیلومتر؛منافع آمریکا در تیررس یمنی‌ها

بیانیه جامعه مدرسین درباره اتفاقات اخیر در سوریه و یمن/ مردم ایران آماده پشتیبانی از جبهه مقاومت در یمن هستند/ شیرمردان یمنی پاسخ آمریکا را خواهند داد

واکنش حزب‌الله به حملات اسرائیل و آمریکا

راز ناو زاگرس؛ چرا این کشتی اطلاعاتی آمریکا را نگران کرده؟

1403 آخرین رمق ما معمولی‌‏ها بود...

اردوغان خواستار توقف کشتار اسرائیل در نوار غزه از جامعه جهانی شد

گفتگوی ترامپ و پوتین؛ کاخ سفید: تماس تلفنی به خوبی پیش می‌رود

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نظارت بر سفرهای نوروز 1404

تجارت مردمی؛ کلید حل مشکلات اقتصادی

برگزاری کمیته هماهنگی کریدورهای ترانزیتی منطقه میان اکو و نماینده سازمان ملل

بنگاه‌های کوچک و متوسط؛ کلید توسعه اقتصادی ایران در آینده

رکورد تاریخی نیمیر عبدالعزیز در والیبال ژاپن؛ عبور از 1000 امتیاز

سرشاخ شدن کشتی‌گیران ایرانی برای دیگر کشورها در قهرمانی اروپا

بازگشت حزب بن گویر به کابینه اسراییل

هواوی به کمک بی‌ام‌دبلیو رفت

محکومیت حملات اسرائیل به غزه از سوی وزارت خارجه افغانستان

درخواست طالبان از یوناما برای تسهیل تعامل با سازمان ملل و جهان

ویژه برنامه تحویل سال شبکه جام‌جم اعلام شد

جنجال خبر حمله آمریکا ؛ ویژگی‌های ناو زاگرس که خبرساز شده چیست؟

لغو حفاظت فیزیکی از فرزندان بایدن توسط ترامپ

ایران و آمریکا در پرتگاه جنگ به سر می‌برند

خشم اردوغان از کشتار رژیم صهیونیستی در غزه

افشاگری حماس از پشت پرده آغاز حملات به غزه

حزب الله: آمریکا و اسرائیل دو روی سکه و تشنه خون هستند

دروغی به نام ترامپ ضد جنگ

نزدیکی به آمریکا مساوی است با کاهش محبوبیت!

دبیرکل سازمان ملل خواستار رعایت آتش‌بس در غزه شد

حزب‌الله: دشمن صهیونیستی توان تحقق اهدافش را ندارد

ایران و آمریکا وارد جنگ می‌شوند؟

زیباکلام: سال 1404 یا زنگی زنگ خواهیم شد یا رومی روم

فعال اصولگرا: امید به تغییر ریل سیاست خارجی برای 1404 دارم

چرا آمریکا به یمن حمله کرده است؟

تصویر بدون پوشش شهید (ابوحمزه) سخنگوی نظامی گردان‌های قدس منتشر شد

سردرگمی متحدان آمریکا از سیاست خارجی «ترامپ»

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

رصد فعالیت بانک‌های فارس طی نوروز / شعب کشیک فعالند

واکنش عارف به انتقادات از همتی/ نیازمند تصمیم‌گیری‌های شجاعانه اقتصادی هستیم

5 جاذبه گردشگری تور ژاپن که در نوروز 1404 می توانید ببینید

هشدار به ایرانیان متقاضی اقامت اروپا در برابر کلاهبرداری‌های شرکت‌های جعلی؛ رویا فروشی به چه قیمت؟

واکنش منفی اروپا به آغاز حملات صهیونیست‌ها

اودسا به روسیه واگذار می شود؟

بقائی: آمریکا مسئول مستقیم جنایات اسرائیل در غزه است

ایران حملات جدید اسرائیل به غزه را به شدت محکوم کرد

وزیر امور خارجه یمن: با آمریکا در حال جنگ هستیم/ ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد

هشدار به ترامپ: چرا نباید قدرت نظامی ایران را دست کم گرفت؟