ایرانیان جهان

آخرين مطالب

روز دوم حملات سنگین اسرائیل علیه غزه؛ ده‌ها فلسطینی شهید شدند خواندنی ها

روز دوم حملات سنگین اسرائیل علیه غزه؛ ده‌ها فلسطینی شهید شدند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر / موج جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که برای دومین روز پیاپی ادامه دارد تاکنون صدها شهید، زخمی و مفقود برجای گذاشته است.
به گزارش الجزیره، در دومین روز از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه مناطق مختلف این باریکه توسط جنگنده‌های این رژیم بمباران شدند.
حملات مذکور تاکنون باعث شهادت بیش از 460 فلسطینی و زخمی شدن صدها تن دیگر شده است. تعداد زیادی از آوارگان فلسطینی نیز هنوز زیر آوار خانه‌های ویران شده قرار دارند.
در یکی از این حملات که ساعتی قبل علیه مناطق مسکونی در محله الصبره واقع در شهر غزه انجام شد دست کم 25 فلسطینی به شهادت رسیدند.
از سوی دیگر یک منبع صهیونیستی گزارش داد که اختلافات زیادی در داخل ارتش این رژیم در خصوص میزان نتیجه بخش بودن حملات ناگهانی علیه غزه وجود دارد.
این در حالی است که تل آویو شاهد برگزاری 50 هزار صهیونیست با هدف از سرگیری مذاکرات برای بازگرداندن اسرای صهیونیست بود.
حملات صهیونیست‌ها نیروهای سازمان ملل در غزه را هدف قرار داد
در حالی که موج جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه برای دومین روز پیاپی همچنان ادامه دارد، گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از زخمی شدن تعدادی از نیروهای سازمان ملل در دیرالبلح است.
بر اساس این گزارش، نیروهای سازمان ملل در جریان بمباران ساختمان‌های نزدیک به دفتر امور بشردوستانه در دیرالبلح زخمی شدند.
بازار



شهادت ده‌ها فلسطینی در حملات امروز رژیم صهیونیستی به غزه
منابع پزشکی اعلام کردند که شمار شهدای حملات امروز ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه تا این لحظه به 15 نفر افزایش یافته است.
همزمان منابع فلسطینی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خیابان المنطار در محله الشجاعیه در شرق شهر غزه خبر دادند.
اردوگاه النصیرات در مرکز غزه نیز از سوی صهیونیست‌ها هدف قرار بمباران قرار گرفت که بر اثر آن شماری شهد و زخمی شدند.
منابع فلسطینی به زخمی شدن دو فلسطینی در جریان حملات توپخانه ای به محل الشابور در رفح در جنوب غزه نیز اشاره کردند.
از سوی دیگر منابع بیمارستانی در غزه اعلام کردند که کسانی که مجروحیت شدید دارند سرنوشتشان با توجه به نبود امکانات درمانی، شهادت است.
این منابع از تهدید جان 25 هزار بیمار در غزه به علت نبود غذا و آب خبر دادند.

ایرانیان جهان

وزیر خارجه یمن: عملیات ما تا زمان لغو محاصره غزه ادامه خواهد داشت
جمال عامر وزیر خارجه دولت انصارالله یمن تاکید کرد که هیچ صحبتی در خصوص کاهش عملیات نظامی نیروهای مسلح این کشور قبل از پایان یافتن محاصره غزه و ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه وجود ندارد.
وی افزود: ایران در تصمیم گیری های ما دخالت نمی‌کند و گاهی فقط نقش میانجی گر ایفا می‌کند.
عامر اضافه کرد: ما هیچ پیامی از سوی ایران دریافت نکرده‌ایم. البته پیام‌هایی از سوی دیگر قدرت‌ها برای کاهش تنش‌ها وجود دارد اما باید بگوییم که یمن در حال حاضر در شرایط جنگی با آمریکا قرار دارد و این بدان معنی است که ما حق دفاع از خود با تمام امکانات موجود را داریم.
آمریکا در شورای امنیت: «اسرائیل» تنها مواضع حماس را هدف قرار می‌دهد!
در حالی که شرکت کنندگان در نشست شورای امنیت دور جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه را محکوم کردند آمریکا از این حملات حمایت کرد.
دوروتی شیا جانشین نماینده آمریکا در سازمان ملل در نشست روز گذشته شورای امنیت درباره غزه مدعی شد که مسئولیت از سرگیری تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها بر عهده جنبش حماس است!
وی همچنین ادعا کرد که ارتش رژیم صهیونیستی تنها مواضع حماس را در نوار غزه هدف قرار می‌دهد. این در حالی است که بنا به گزارش وزارت بهداشت غزه، اکثر قربانیان این حملات را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.
در نشست مذکور کشورهای مختلف از جمله الجزایر، انگلیس، روسیه، چین و پاکستان آغاز مجدد حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه را محکوم کردند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1380248/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زلنسکی: گفت‌وگوی مثبتی با ترامپ درباره پایان جنگ اوکراین داشتم

اهداف پیدا و پنهان حملات آمریکا به یمن/ جنگ غزه مقدمه یک پروژه شوم شیطانی در منطقه است

ادعای آکسیوس: نامه ترامپ به ایران شامل ضرب‌الاجل دو ماهه برای توافق جدید هسته‌ای است

فردا ساعت 16: صعود اولین تیم به جام جهانی 2026

رنار: چین با برانکو عملکرد خوبی داشته است

کاخ سفید: ترامپ و زلنسکی برای دستیابی به صلح در اوکراین توافق کردند

اصرار بر سیاست شکست خورده فشار حداکثری علیه ایران

درخواست اتحادیه عرب از آمریکا برای توقف حملات اسرائیل به غزه

انصارالله: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم

با اعتماد دولت به بخش خصوصی، رشد اقتصاد ملی را فراگیر، مستمر و پایدار خواهیم ساخت

رنار: برانکو برای چین مربی خوبی است

ادعای آکسیوس درباره مهلت دو ماهه ترامپ برای دستیابی به توافق هسته‌ای جدید با ایران

مردم مهمترین جمله‌ امسال رهبر انقلاب را انتخاب کردند

حملات آمریکا تأثیری در حمایت ما از غزه ندارد/مانع عبور کشتی‌های آمریکایی از تنگه باب‌المندب می‌شویم

زلنسکی: اوکراین آماده توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی روسیه است

مردم مهم‌ترین جمله‌ امسال رهبر انقلاب را انتخاب کردند

ایران حمایت از حوثی‌ها را کاهش داده است!

ارزش ریال از افغانی کمتر شد!

پیام تبریک وزیر امور خارجه ژاپن به ملت و دولت ایران

وزیر خارجه ژاپن به ملت و دولت ایران نوروز را تبریک گفت

غول ایتالیایی از پا درآمد!

ستاره استقلال تهران، اورونوف را راهی اروپا کرد؛ ماشاریپوف از انگیزه بالای ازبک‌ها گفت

سرمربی سابق ایران در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا

برانکو: چین 15 بازیکن جدید دارد!

خطر درگیری نظامی ایران و آمریکا بیش از هر زمان دیگری است

تجاوز مجدد آمریکا به صنعا/ 9غیرنظامی مجروح شدند

مهلت دوماهه ترامپ به ایران برای توافق جدید هسته ای

ترامپ: گفت‌وگوی بسیاری خوبی با زلنسکی داشتم

ادعای آکسیوس درباره مهلتی برای دستیابی به توافق هسته‌ای جدید در نامه ترامپ به ایران

پوچتینو: تیم ملی آمریکا شماره یک جهان می‌شود

زلنسکی: اوکراین آماده توقف حملات به زیرساخت های انرژی روسیه است

سقوط یک فروند سوخو 30 الجزایری

قتل‌عام وحشتناک یک‌میلیون انسان؛ نتایج یک نسل‌کشی سیاه

اخراج یک افسر اسرائیلی به دلیل امتناع از بازگشت به جنگ در غزه

انصارالله: حملات آمریکا تاثیری در حمایت ما از غزه ندارد

برنامه ویژه چین برای نجات اقتصاد

یامین‌پور: در راند آخریم | مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

118 سال رشد اقتصادی ایران؛ از سقوط‌های سنگین تا جهش‌های تاریخی+ نمودار

خط و نشان سرمربی بحرین پیش از بازی با ژاپن

وزیر خارجه ژاپن نوروز را به ایران تبریک گفت

پیام تبریک نوروزی وزیر امور خارجه ژاپن به ملت و دولت ایران

آکسیوس مدعی شد: مهلت 2 ماهه ترامپ برای دستیابی به توافق هسته‌ای جدید

ایران با وجود کاهش حمایت از حوثی‌ها، ولی همچنان سلاح به یمن ارسال می‌کند

عقب‌نشینی «ترامپ» از لحن تهدیدآمیز خود علیه ایران

ترامپ بازهم با زبان تهدید علیه ایران صحبت کرد

هواپیمای جاسوسی آمریکا وارد مرز ایران شد؟

ادامه تجاوزات هوایی آمریکا به مناطق مختلف یمن

ترامپ با تکرار ادعا‌های ضد ایرانی، مدعی شکست انصارالله یمن شد

ترامپ: ایران از حمایت حوثی ها کاسته است

ژاپن از تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم آمریکا انتقاد کرد